Перейти до змісту

отруєння кавунами з Там-Таму

Oxana_mak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
мабуть "такі" фахівці у постачанні там сидять.

все там продумано, відповідь уже дали

Там Там по 1.99,це робиться для того щоб ви зайшли в там там. А там дєло техніки,щоб ви вийшли з повним кошиком всього.
  • Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В цьому сезоні купуємо ранішні кавуни в Струмівці,де хачики продають на трасі

Як тільки вони там з'явилися - взяли на пробу ,смачний і зі здоров'ям все гаразд

Тому поки не сезон,купую лише там

Опубліковано

знаю, що кавуни як губка вбирають свинець з вихлопа,

дивні якісь знання, як може кавун, який вже не росте і відповідно з повітря мало що вбирає, маючи товсту шкірку, вбирати свинець?

на рахунок там-таму, иакож брав кавуна, половинку десь місяць тому. нормальній був кавун, хоч і не дуже солодкий, половинку брати також не дуже добре, тому що ріжуть їх немитими.

на рахунок контролю якості продукції, як це вимагають деякі дописувачі, як це собі уявляете, від кожного кавуна відрізати шматок на експертизу?

ну тоді ціна буде 11,99 за кг, подруге товар буде надрізаний і не буде зберігатись

"Отличить начиненный химией арбуз от здорового можно по горькому привкусу, - говорит он. - Или попробовав кожуру: если "полосатик" болен, почувствуешь солоновато-горький вкус. Отмечу, что хороший и спелый арбуз издает резонирующий - барабанный - звук, который раздается при щелчке по кожуре. А наличие засохшего хвостика у арбуза - вовсе не показатель его спелости. В то же время пожелтевшая и светлая кожура - признак того, что арбуз перележал на поле".

крім того, якби в там тамі всі кавуни були з хімією, думаю борда би просто кричала про це)

Опубліковано

цікаво чому ТС нічого більше не вілписує. Може в туалеті немає віфі.

А якщо серйозно щось неясно все до кінця. Одне повідомлення і усьо мене немає.

Не жарт, а так і є, досі погано і мені і моїй матері!!!!!!!!!!!!Звичайне отруєння закінчилось би вночі, а тут не знаю що вже й робити. На роботу так і не вишла. Написала повідомлення, бо шкода що може ще хтось постраждати, може і рано купили, яка різниця? Просто подумала, що може когось попереджу і не буде так мордуватись я Я. Кожен нехай вирішує для себе, проти магазину нічого не маю, хоча рибу вже колись провертала, навіть адміністраторша відсахнулась від запаху, але було б добре якби дану партію просто зняли з продажу. На рахунок прокісшого і побитого, і непомитого, то це не було причиною. Кавун був свіжий і смачний, помитий.

Опубліковано

мабуть "такі" фахівці у постачанні там сидять.

Не захищаю там-там-у. Але "фахівці" скрізь однакові.

Постачальник приносить "на пробу" саме краще і смачне. А от уже в магазин завозиться усі підряд. Менеджер може і не знати якої якості та продукція. Хіба не полінується і спуститься вниз в торг. зал і подивиться, щоб потім постачальнику дати люлєй.

Можливо оффтоп, проте чи то з халатності працівників торгових мереж чи з відома їх власників на полиці потрапляє товар невідповідної якості, а на вимогу прибрати його не реагують.... точніше реакція є - "приносимо вибачення", "недогледіли", і т.ін. бла-бла-бла, а результат нульовий - все на місцях.

Якось перед Новим роком пішов по майонез так от у всіх точках продажу, в тому числі, не сприйміть за рекламу :) експресс там-там, наш-край, 23-7, і дрібні магазинчики та ринок, продавали прострочений товар, і на вказівку про термін придатності майже ніхто не реагував.

І це далеко не поодинокий випадок....

То ж при нашій системі господарювання, чи то пак владарювання контролюючих та ін. органів, як кажуть, порятунок потопаючого - справа рук самого потопаючого.

Опубліковано

Цей ТС - моя дружина. Цілком реальна людина. Щодо вай-фаю - я, чоловіче. дуже хотів би на тебе подивитися, чи тобі до інтернету, коли навіть встати з ліжка не годен. Жартики ці твої взагалі недоречні. Ніби на борді не перший день; звичайне співчуття вже не людська якість?
Опубліковано

Цей ТС - моя дружина. Цілком реальна людина. Щодо вай-фаю - я, чоловіче. дуже хотів би на тебе подивитися, чи тобі до інтернету, коли навіть встати з ліжка не годен. Жартики ці твої взагалі недоречні. Ніби на борді не перший день; звичайне співчуття вже не людська якість?

Я знаю що таке отруєння не нада тут мені розказувати і знаю що таке коли маленька дитина травиться і блять аптеки немає в тому місті де вона отруїлась і знаю як людину яка траванулась і 3 дні в неї вибачте срачка/ригачка і як витянути таку людину з такого стану.

Я написав так, тому що бля це було схоже на вброс. Одне повідомлення і все ні прівєта на атвєта.

Опубліковано

Вже десь 6 день підряд купую кавун в там- тамі майже весь зїдаю сам - поки зі здоровям все ок

Коли клітка з кавуном стає наполовину порожньою - вже важко вибрати стиглий - залишається сміття

Ого, а шкурку котові на голову надягєш?

Опубліковано

Кавун був свіжий і смачний, помитий.

Першим ділом співчуваю в такій ситуації та бажаю чим швидшого одужання.За кілька днів все і забудеться.

Але саме діло показує , що причина отруєння зовсім не в кавуні.

Кавуну від спеки нічого не робиться( в плані мікробів) , а от інші продукти в таку погоду можуть підвести дуже і дуже.

Якщо уважнопроаналізувати, що вживалося в той день-можна знайти ймовірнішу причину.

Так розумію Міро та дитина не постраждали, що вони їли і НЕ їли тоді?

Опубліковано

теж купляв у ТАМі і все чудово купляти почав ще три тижні тому а що до ціни то на варшавці опт 1.90 а у Рівному 1.70

Опубліковано

теж купляв у ТАМі і все чудово купляти почав ще три тижні тому а що до ціни то на варшавці опт 1.90 а у Рівному 1.70

Так и хочется взять и подарить

MRNyVoZgRsA.jpg

Нормальные арбузы пойдут со средины августа. Сколько лет наш народ ведется на дешевые ранние арбузы. Кстати из-за обилия дождей весной они наверняка водянистые. Пару лишних недель на солнце решают.

Опубліковано

Nokian, дитина відмовилась, я ж був на роботі.

Можу сказати лише одне. Дивлячись, як страждають дві людини (постійна блювота, головна біль та слабкість), кілограм кавуна, який могла з'їсти 2,5-річна дитина - це відразу реанімація. Просто чудо, що донечка не їла.

Опубліковано

ну так скоро може дойти що люди по законам майдану навчать торгові мережі приязнішого відношення.

Миші у Львові можуть бути лише квіточками :)

До ТС: не думали про можливість юридичного впливу, із вимогами відшкодувати лікування і тп.?

Опубліковано

Я не рекламую, але вже 2 рази брав у Салюті на Соборності - там нормальні по всім параметрам (немає жилок, зрілі косточки, тверда шкірка)

P.S. Не реклама :)

Опубліковано

Кавуну від спеки нічого не робиться( в плані мікробів)

дв ну? А якщо почав всередині киснути?? зовні не видно. А процес бродіння почався.

Опубліковано

Там-там завинив лише тим що обрав недобросовісного постачальника. Так само було з оселедцем з гельмінтами. Не може менеджер перебрати всі кавуни, а крім того і ще купу продуктів ввіреної категорії "фреш" чи як там її, вантажнику теж не до того. Я навіть впевнений що у відділі постачання лежить справжній сертифікат на партію кавунів, з відповідною датою. Документально вони себе страхують, але від таких халеп не застраховані.

Опубліковано

Сьогодні вранці в Одесі ціна на кавуни була 3.50 (якараз у відрядженні був то заглянув на базарчик)

за 2 гр або замануха, щоб затягнути клієнтів, які крім кавуна іще накуплять продуктів грн на 200 хоча б, або якась рідкісна кака

Опубліковано

В такій ситуації треба їхати в інфекційну, бо то не жарти, а не, вибачте, дристати на форумі.

п.с. 2 дні тому дружина купила кавуна в Там-Тамі, надкусили трохи, всі живі і здорові.

Опубліковано

Кавуну від спеки нічого не робиться( в плані мікробів)

дв ну? А якщо почав всередині киснути?? зовні не видно. А процес бродіння почався.

А де подівся пост Міро, де він каже що кавун був стиглий , смачний і помитий?

І хто би їв кислого та забродившого кавуна?

Просто на Борді така нездорова тенденція всі свої дристання на публіку виносити.

Пів країни любить бідкатись і щоб їх пожаліли. Ну і проблеми ,,рішають ,, дуже швидко, найпростішим шляхом.

,,-Не включається мобілка- ну так батарейка винувата, Зразу купують нову(зазвичай найдорожчу)

-Блювота і голова болить- ясне діло кавун

-Складна ситуація в країні- падли наверху засіли.,,

Потім в кінці їм ціла країна та цілий народ не такий.

Опубліковано

Кавун був свіжий і смачний, помитий.

Першим ділом співчуваю в такій ситуації та бажаю чим швидшого одужання.За кілька днів все і забудеться.

Але саме діло показує , що причина отруєння зовсім не в кавуні.

Кавуну від спеки нічого не робиться( в плані мікробів) , а от інші продукти в таку погоду можуть підвести дуже і дуже.

Якщо уважнопроаналізувати, що вживалося в той день-можна знайти ймовірнішу причину.

Так розумію Міро та дитина не постраждали, що вони їли і НЕ їли тоді?

I я думаю,що справа не в кавунi

Не можу сказати,що я сповiдую роздiльне харчування, але iх принцип , що кавун треба вживати через кiлька годин пiсля прийому iжi,не порушую

Бо кавуни i динi не можна поеднувати з iншими продуктами

Опубліковано

Nokian, ти сплутав. Це Оксанки слова. Я ж його навіть не пробував.

Не жарт, а так і є, досі погано і мені і моїй матері!!!!!!!!!!!!Звичайне отруєння закінчилось би вночі, а тут не знаю що вже й робити. На роботу так і не вишла. Написала повідомлення, бо шкода що може ще хтось постраждати, може і рано купили, яка різниця? Просто подумала, що може когось попереджу і не буде так мордуватись я Я. Кожен нехай вирішує для себе, проти магазину нічого не маю, хоча рибу вже колись провертала, навіть адміністраторша відсахнулась від запаху, але було б добре якби дану партію просто зняли з продажу. На рахунок прокісшого і побитого, і непомитого, то це не було причиною. Кавун був свіжий і смачний, помитий.

Опубліковано

Бо кавуни i динi не можна поеднувати з iншими продуктами

Найкорисніші слова зі всієї теми., саме вони попередять мордування сотням.

Скоро почнеться масовий збір грибів, варто відкрити теми із правилами безпечного харчування.

Опубліковано

Бляха ж ти муха...

Купив сьогодні в ТамТамЕкспресі кавуна... з'їв.

Десь через години дві після того з'їв два бутерброди, запивши їх близько 600-700 мл кефіру.

Через дві години по кефіру цього випив пляшечку "Бердичівського".

Потім прочитав цю тему.

Тепер і не знатиму, що винне буде: кавун, кефір чи пиво... :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...