fishka87 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 19:55 #101 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 19:55 Автор, Ви знаєте я не раз переконалась що все найкраще в житті трапляється несподівано.Тому я впевнена що Ви знайдете своє кохання несподівано для себе, навіть коли не шукатимете і не чекатимете.
Dima4s Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 20:07 #102 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 20:07 Автор, Ви знаєте я не раз переконалась що все найкраще в житті трапляється несподівано.Тому я впевнена що Ви знайдете своє кохання несподівано для себе, навіть коли не шукатимете і не чекатимете.ви на 2 місяці запізнились
fishka87 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:06 #103 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:06 ви на 2 місяці запізнилисья спершу перечитала всю тему, повідомлення про те що тема не актуальна не було . Тому я вирішила написати повідомлення
Befoom Опубліковано 19 Березня, 2015 в 16:32 #104 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 16:32 Тема поиска девушки всегда актуальна. Сейчас вообще популярен пикап) Берете например вещиц в http://zolotiruky.in.ua/ru/category/gifts/gifts_for_women/ и дарите на улицам симпатичным девушкам. 30% из ста будут ваши)
Holy Опубліковано 19 Березня, 2015 в 20:46 #105 Опубліковано 19 Березня, 2015 в 20:46 Тема поиска девушки всегда актуальна. Сейчас вообще популярен пикап) Берете например вещиц в http://zolotiruky.in...ifts_for_women/ и дарите на улицам симпатичным девушкам. 30% из ста будут ваши)напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесь
legolas_soi Опубліковано 20 Березня, 2015 в 08:36 #106 Опубліковано 20 Березня, 2015 в 08:36 На практиці вийде відсоток значно вищий (якщо подарунки толкові) P.S. А магазина на нормальному не фрішному домені не було для прикладу, чи це була реклама?
SunSeth Опубліковано 20 Березня, 2015 в 09:37 #107 Опубліковано 20 Березня, 2015 в 09:37 напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесьа ти не фігню роздавай, а, напрімєр, айфони.
Befoom Опубліковано 20 Березня, 2015 в 12:10 #108 Опубліковано 20 Березня, 2015 в 12:10 Тема поиска девушки всегда актуальна. Сейчас вообще популярен пикап) Берете например вещиц в http://zolotiruky.in...ifts_for_women/ и дарите на улицам симпатичным девушкам. 30% из ста будут ваши)напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесьДело в том, что как раз моя инфа основана на одном западном эксперименте. Если он конечно не фейковый.
VojinSvitla Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 19:05 Автор #109 Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 19:05 Якимось чином я відписався від цієї теми, а тут виявляється навіть дискусія якась була)))Стосовно дарувати квіти на вулиці ідея цікава, але потрібна маленька допомга... З квітами))) Але Айфони будуть більш ефективні напево)). За цей час нажаль не маю чим похвалитися. Декілька дівчат не захотіли зі мною знайомитись в реалі, колі дізналися про ДЦП. Одна кинула в ігнор після першої розмови по телефону, інша вже після зустрічі, яка була приблизно хвилин 5, сказала що не бажає зі мною спілкуватися.Тому тема на жаль таки актуальна.
VojinSvitla Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 15:24 Автор #110 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 15:24 Перечитав всі повідомлення в темі... Деякі мої відповіді такі наївні, наче не я їх писав, або можливо змінився. Правда настрій самих повідомлень на жаль не змінився, все так само похмуро і деприсивно.Почав розуміти що відчуваю себе людиною, лише в ролі клієнта з грошима, от тоді і справді до мене ставляться адекаватно. В інших випадках взаємодії з суспільством, таке рідко відчуваю.З дівчатами все так само, залишився на тому самому місці і перспектив жодних. Звичайно були спроби, але крім "тримайся, ще знайдеш дівчину, все буде добре тільки почекай" і подібного бла-бла-бла, не було. Чомусь вже декілька місяців перебуваю в стані, в якому взагалі не хочеться рухатися в цьому напрямку, не тому що не хочу знайти дівчину, а тому що все без результатно. Просто бісить що в всіх щось відбувається в особистому житті, а в мене ще його по суті й не було. Заздрю пацанам, за якими дівчата табунами бігають. Я з ними живу в зовсім інших світах, хоч і в одному просторі та часі (як вже було сказано десь на Борді). В них зовсім інші проблеми. Діло навіть не в табунах, а просто в увазі протилежної статті. Скажу чесно, вже починаю бути злий на людей в яких є друзі і кохана людина. Де хто з моїх друзів просто кинув, хтось не розуміє, а ще комусь до лампочки, в них своє життя. Прикол в тому, що за останні кілька років не знайомі люди зробили для мене більше, ніж ті, кого називав друзями, левова частка цих людей з Борди))) Надіюсь що я теж їм колись стану в пригоді.Загалом рік пройшов, нічого не змінилось.Розумію що це депресивний пост і що від його публікування дівчина в мене не з*явиться, але повірте мені, я справді робив багато чого, щоб зявилася дівчина, але все на стільки достало, що просто жесть. За цей рік жодних позитивних речей, які я дійсно хотів, не відбулося.
AnimaNoir Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 02:46 #111 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 02:46 Будь мужиком. Через терни і все таке...
Fireboss Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 05:31 #112 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 05:31 Змирись та знайди себе в чомусь іншому.Взагалі, якщо логічно то які перпективи в таких стосунках, якщо на першому етапі навіть щось виходить?
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:03 #113 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:03 напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесьІ як?
bublik007 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:48 #114 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:48 напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесьІ як? Мовчить, видно, експеримент ще в процесі))))))
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:55 #115 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:55 Взагалі, якщо логічно то які перпективи в таких стосунках, якщо на першому етапі навіть щось виходить?Ти вперше в темі відписався? Чи читаєш її від початку ?
Holy Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:59 #116 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 06:59 І як? Мовчить, видно, експеримент ще в процесі)))))) ні , подумки сказав їм "фіг вам" ще на підготовчому етапі реалізації, мені і так непогано живеться
Профессиона́л Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 07:10 #117 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 07:10 Одного разу мені треба було колишню позлити на одному файному дійстві... Від скуки на парі зайшов в чат Бізарр( да, колись був такий) і прямо написав в общак, що шукаю луцьку дівку, класнючу дівку, для мого злодєйства. І знаєте, попалась така класнюча, що через рік прийшлось одружуватись
P4elovek Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 08:51 #118 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 08:51 З власного життєвого досвіду,хочеш отримати друга - сам стань другом,хочеш щоб тебе полюбили - полюби сам,все решта - це варіації на тему..а ще зрозумів що "знайти" неможливо))..можна тільки зустріти))).."не впускай" в себе "негатив", накопичуйся позитивною життєвою енергією,і ділись нею..)))успіху тобі!
AnimaNoir Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 17:24 #119 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 17:24 Одного разу мені треба було колишню позлити на одному файному дійстві... Від скуки на парі зайшов в чат Бізарр( да, колись був такий) і прямо написав в общак, що шукаю луцьку дівку, класнючу дівку, для мого злодєйства. І знаєте, попалась така класнюча, що через рік прийшлось одружуватись А чому був?) Бізар і зараз є, правда всякі кантакти, трохі підірвали здоровя, а взагалі колись там народу багато сиділо)
VojinSvitla Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 17:26 Автор #120 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 17:26 Змирись та знайди себе в чомусь іншому. В сенсі змирись? І що потім?Пробував шукати себе в чомусь іншому, лише обломи та обмани.Взагалі, якщо логічно то які перпективи в таких стосунках, якщо на першому етапі навіть щось виходить? Не вловив суть запитання
VojinSvitla Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 18:06 Автор #121 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 18:06 Будь мужиком. Через терни і все таке... Так буває лише в фільмах, реальність жорстокішаЗ власного життєвого досвіду, хочеш отримати друга - сам стань другом, хочеш щоб тебе полюбили - полюби сам, все решта - це варіації на тему.. а ще зрозумів що "знайти" неможливо))..можна тільки зустріти))).. "не впускай" в себе "негатив", накопичуйся позитивною життєвою енергією, і ділись нею..))) успіху тобі! 3Як би все зрозуміло і по поличкам, хоч і стереотипно.Але реальність така, що ставати другом просто нема для кого, по любити теж. Тому ділитися позитвною життєвою енергією, просто нема з ким.Але дякую!
VovkleV Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 17:16 #122 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 17:16 треба змінити спосіб мислення, ато як в анекдоті:мужик їде в маршрутці і думки у нього: жінка - стерво, діти-звірі, робота- гавно......ангел сидячи на плечі і занотовуючи: блін знову те ж саме! - але що ж поробиш, треба дати те що просить........І ще, не потрібно бігти поперед паровоза - всьому свій час.
VojinSvitla Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:04 Автор #123 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:04 VovkleV,Я не кажу що всі злі і все навколо погано. Є дуже багато хороших людей і я наївно надюсь що їх переважна більшість, борда тому підтвердження. Просто важко вдягати рожеві окуляри і думати що все ок, коли будь яка твоя дія сприймається в штики, відштовхується суспільством чи просто не знаходить пітримки. Я розумію що справляю враження мужика з анекдота, але ходити в рожевих окулярах я не вмію.всьому свій час Вас самого ця фраза не дратує? Чоловіче, я просто хочу мати дівчину і друзів, який для цього потрібний час?
vrm Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:58 #124 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:58 VojinSvitla, ти сам прекрасно розумієш що ця тема це всього лиш потік філософії в обрамленні думок різних дописувачів. Тут ніхто не скаже де шукати друзів, коли ти познайомишся з коханоюі т.д. Всі відповіді в твоїй голові, а результат - в твоїх думках, вчинках і справах. Хочеться побажати тобі удачі і дві речі: не складай рук і полюби себе перш за все, ніхто навіть не гляне в сторону людини яка сама собі не подобається. треба руйнувати стереотипи і рухатись вперед. тому що іншої дороги немає
VojinSvitla Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 20:09 Автор #125 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 20:09 vrm, Дякую!)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.