Перейти до змісту

На Волині переселенці вимагають від влади й меценатів кращих умов проживання й допомоги

sasha0240

Рекомендовані повідомлення

То тільки мені здається що вони обнагліли??? здоровий бик замість того щоб захищати свою домівку на луганщині ховається в нас і ще вимагає хату або квартиру в Луцьку. В селі я не буду жити бо я міський)

гнати н...й таких або просто забирати в армію і на Схід (https://www.facebook...5397338&fref=nf)

http://youtu.be/Tw6Yjnl0bUY

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

В селі я не буду жити бо я міський)

"наша Галя балувана"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно,видалив мою пораду, що слід з такими поцами робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

швидкий поїзд Ковель-Луганськ допоможе їм повернутися у велике місто...

але для цього треба щоб наші люди проснулись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

швидкий поїзд Ковель-Луганськ допоможе їм повернутися в велике місто...

але для цього треба щоб наші люди проснулись

Який швидкий поїзд -пішки))) А відносно того щоб прокинулись... Люди наші мають душу, а в цих козлів на лобаках не написано що воно за істота.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається, дехто забув значення слова "біженці" <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біженці користуються тим що дають і вимог та умов не ставлять, а це наволоч, яка непрацювала там і тут не працюватиме, користуючись цим статусом (біженець)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То все "вимушені переселенці", але суті це не змінює). Львів'яни, здається, відмовились приймати працездатних чоловіків, нехай наші переймають досвід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То тільки мені здається що вони обнагліли???

обнагліли - це слабо сказано, мені здається, що вони просто ох..їли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А їхньому коту окрему квартиру не тра випадково?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дати кімнту в общазі поки студентів немае а для мінімальних грошей, всіх примусово на соц.роботи (ну крім тих може що за дітьми дивляться).

Ну а що приїхали пожити нехай хоть троха попідмітають вулиці, чи асфальт покладуть....

Якщо він був там в ЛуганДоні якимось великим папой то нехай за заначку знімає квартиру.

Багатодітних примусово в село. Хоч колись діти побудуть на природі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Погрожують повернутися на Схід" 0_о

Біженці - погрожують? Та валіть назад, якщо вам щось не подобається!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВРУ прийняла ЗУ 4998-1 «Про правовий статус осіб, які вимушені залишити місця проживання внаслідок тимчасової окупації АРК Крим та м.Севастополя та обставин, пов’язаних з проведенням антитерористичної операції на території країни» (поки що не підписаний, а може бути і ветований Порошенком).

Так от, в цьому законі є поняття "місця тимчасового розселення вимушених мігрантів" - житловий фонд (будинки, квартири, гуртожитки, бази відпочинку, тощо), визначний рішеннями Кабінету Міністрів України, органів місцевого самоврядування та пристосований для тимчасового проживання вимушених мігрантів (далі – місця тимчасового розселення). У разі необхідності місцями тимчасового розселення можуть бути не житлові приміщення, пристосовані для тимчасового проживання. Житлові приміщення юридичних та фізичних осіб можуть бути місцями тимчасового розселення за їх згодою.

Хай дякую скажуть, що не на складах або хлівах їх селять

Здається, дехто забув значення слова "біженці"

Ko3bMa

Здається, хтось його і не знав ;)

Біженець - це особа, яка не є громадянином України і внаслідок обґрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, національності, громадянства , належності до певної соціальної групи або політичних переконань перебуває за межами країни своєї громадянської належності та не може користуватися захистом цієї країни або не бажає користуватися цим захистом внаслідок таких побоювань, або, не маючи громадянства і перебуваючи за межами країни свого попереднього постійного проживання, не може чи не бажає повернутися до неї внаслідок зазначених побоювань
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біженець - це особа, яка не є громадянином України

Та вони давно не українці з такими заявками <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ховається в нас і ще вимагає хату або квартиру в Луцьку. В селі я не буду жити бо я міський)

З...лупу йому а не хату. По писку за наглість і відсутність мізків - це було б правильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому б в депресивні області (Чернігівську, Кіровоградську і т.п.) не виїхати (чи ще краще, щоб була така державна політика)? Там сільський голова з радістю покаже пустуючу хати - в"їжджай-живи! І Роботи по господарці вистачить! З голоду/холоду точно ніхто не помре! Але ж ні!

Хоча, як хтось писав на іншому форумі, на щастя таких меншість, відсотків 10. Вони й там трутнями були - ходили брухт збирали і на здані гроші бухали. Але через таких паршивих овець складається враження про усіх. більшість, все-таки з вдячністю приймає будь-яку допомогу, самі беруться облаштовувати старі клуби, табори і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо мішае жити в селі і працювати в місті. Багато так роблять. Працюють на кромберзі тощо. І нічого живуть якось. Так що шапка не впаде нехай селяться в селах, або хай валять на "родину"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та в нас вони ще відносно скромно поводяться.

Переселенец из Славянска убил приютившего его жителя Харьковщины

В Мерефе по подозрению в убийстве человека задержан переселенец из Славянска, сообщает отдел по связям с общественностью Управления МВД Украины в Харьковской области.

Информация об обнаружении тела 54-летнего жителя Мерефы поступила в дежурную часть райотдела два дня назад.

Тело с многочисленными ушибами обнаружил 35-летний квартирант, живший вместе с погибшим в одном доме.

По его словам было установлено, что он родом из Славянска и приехал на Харьковщину в связи с событиями, которые сейчас происходят в Донецком регионе. Мужчина снял жилье у потерпевшего, деньги у него были, потому что он получал пенсию по инвалидности в связи с потерей руки. О том, что случилось с хозяином дома, и при каких обстоятельствах, квартирант ничего объяснить не смог.

Как выяснилось, ранее квартирант уже привлекался к уголовной ответственности за совершение имущественных преступлений.

«Под тяжестью неопровержимых улик задержанный признался в содеянном и рассказал правоохранителям, что в тот вечер во время распития спиртных напитков между мужчинами возник спор, который впоследствии перерос в драку. Подозреваемый так разозлился, что сильно избил хозяина квартиры», - сообщили в милиции.

По данному факту проводится досудебное расследование по ч.2 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) Уголовного кодекса Украины, санкция которой предусматривает наказание в виде лишения свободы сроком от 7 до 10 лет.

http://for-ua.com/article/1040818

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось в центрі біля палатки бачила переселенця з Маріуполя, нормальний хлопець, знайшов у нас роботу, і гроші для наших вояків в скриньку кинув, не всі однакові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось в центрі біля палатки бачила переселенця з Маріуполя, нормальний хлопець, знайшов у нас роботу, і гроші для наших вояків в скриньку кинув, не всі однакові.

Так отож! Через пару-трійку ідійотів і ставлення відповідне, бо ж погане поширюється значно швидше, ніж хороше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив у новинах на ICTV (десь місяць назад) показували також біженців, то вони хотіли поселитися у будинкові якось депутати з ПР. Вони майже брали штурмом той будинок та кричали "Нам немає де жити!!!" Через деякий час до них під'їхали волонтери та запропонувавли їм проживання у селі за 50 км від міста. У відповідь біженьці їм сказали, що вони мають де переночувати. Виходить це БИДЛО просто хотіло пожити у хоромах. Моя думка така, є нормальні люди тим яким дійсно немає де жити, а є бидло яке хоче жити у хоромах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю багато "умніків" на такому зроблять бізнес, тут "замутять" собі блага цивілізації, хто тихенький то хатинку (пофігу де), хто більш погорлопаністій "вимутить" собі кращі в 100 раз умови чим були у нього там.

А коли закінчиться війна, і стане там все гуд, то поїде туди горлопанити "мол віддайте моє", і по кінцівці буде собі мати житло і хороші умови тут і там.

А прості люди в яких дійсно "попандос" так і будуть "сасати лапу" тихенько собі сопіти стиснувши зуби починати все з нуля.

PS: В попандосі там, винна держава тому логічно требувати заміну, але якщо вже так, то "баш-на баш", і при умові що ти відмовляєшся від всього майна що у тебе було "там", тоді так ті всі можновладці відкупляють свій "касяк" таким методом. І всі в принципі задоволені.

PS: Але кому війна, а кому мать родна, так було і буде завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильно Львовяне сделали, надо бы и нашим так же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную знайти, дану особу "призивного віку", та показати дорогу до воєнкомату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную знайти, дану особу "призивного віку", та показати дорогу до воєнкомату

так він тільки до лінії фронта доберется, так зразу на другий бік чухне, поздає всі таємниці, що побачить й потім перед парашинськими журналюгами буде волати, що *еті бендеровци над нім і єго сємьєй іздєвалісь, заставлялі жіть в сєлє і работать, а потом далі в рукі автомат і послалі убівать своїх братьєв, пріді і спасі нас хутін !!!!*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...