Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 часов назад, Saddy сказал:

У мене зараз в кабінеті на сайті комунал.луцьк є повністю всі платежі.

У мене теж всі. Я так зрозумів що це БУДЕ за травень, тобто вже в червні побачимо нововведення.

Цікавить що то за ""хвороба"" отой  ""новостворений Муніципальний сервісний центр "", чи є (буде) у нього сайт і чи буде відображатись інформація як на komunal.lutsk.ua

Опубліковано

Я чомусь дуже сумніваюсь що МОЦ такий поганий зарорбляє а новостворена кантора суто на благодійнцістю займатиметься.... хз

побчаимо...

Але як би не було зручність оплти всього в одному місці для мене завжди переважала.... тому і на сайті МОЦу платив завжди.... о не оці танці з бубном кожному окремо....

готовий й комісію заплатити але щоб зручно...

а тепер параша і хаос почнеться... 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, sss381 сказал:

""новостворений Муніципальний сервісний центр "", чи є (буде) у нього сайт і чи буде відображатись інформація як на komunal.lutsk.ua

О, знайшов.

Муніципальний сервісний центр

Поки що тільки реклама самих себе.

Змінено користувачем sss381
  • +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, sss381 сказал:

О, знайшов.

Муніципальний сервісний центр

Поки що тільки реклама самих себе.

в фейсбуці давно піаряться і тд..... ЕВОДА їх піарить... я так думаю одні і ті ж люди роблять...

Опубліковано (змінено)

На днях попав на очі звіт ЖКП по моєму будинку на сайті міськради в форматі док. Там були звіти по будинку до 2019 року. А зараз не можу знайти цієї сторінки. Звіти гугл находить але на сторінку ссилки не дає, а пропонує відразу скачати файл в форматі док. Допоможіть знайти сторінку з цими звітами. Можливо це навіть на старій версії сайту було, але я не впевнений.

Змінено користувачем nickel
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
On 14.05.2021 at 13:19, Unknown сказано:

Я, наприклад, водоканалу і луцьктеплу плачу з їх особистих кабінетів без комісії зовсім, і пофіг скільки там рядків. Єдина незручність, що квитанцій нормальних немає, і приват24 "не бачить" платежу, але в кабінетах все відразу відображається. А приват і МОЦ за якийсь час (після оновлення інфи) роздупляються, що боргу немає.

а я й електроенергію і ГАЗ без комісії так плачу ТОВ ВЕЗ (Волиньелеткрозбут) https://ok.elektro.volyn.ua/home/

On 17.05.2021 at 09:23, Saddy сказано:

а в приваті яка зараз комісія?

приват бере 1грн за рядок/платіж.

зі. через ПБ можна платити навіть карткою іншого банку, і комісія така ж = 1грн за рядок.

деякі банки не те що комісію не беруть, а навіть кешбек за комуналку дають. зі. як в більшості з кешбеку буде утримана (змінусована) сума податків 19,5% (18%+1,5%).

спойлер про кешбек

Спойлер

image.png.007e8a0b8a150430568186aee69fe1e2.png

так МСЦ, евода - це все дочки Водоканалу. І вони нащось ще через тендер на ПЗ для єдиної квитанції ГЕРЦ притягнули в Луцьк

Змінено користувачем IropS
Опубліковано
2 годин тому, mykola сказано:

Я років 10 тому заключив договір з Приватом

Тут за останні кілька місяців з"явилась купа нових платежів, вони самі в регулярних платежах Привату не з"являться, якщо їх не додати, а ти пишеш 10 років тому... Якщо ті нові платежі тобі ніхто не добавляв, то уявляю, яка в тебе зараз заборгованність.

• +1 1
Опубліковано
6 часов назад, espert сказал:

На Новій пошті оплата комунальних - 1%  від суми, не менше 15 грн. Поки найдешевше.

Найдешевше - це без комісії, тобто в монобанку.

• +1 3
Опубліковано

Всі так трясуться за комісію.... а як на мене переплатити 10-20 грн не проблема. Головне щоб це було зручно швидко наглядно, усе в одному місці. І поки МОЦ в цьому плані мені подобається... І буде сумно якщо зараз роздерибанять що прийдеться міняти звички...

Опубліковано
3 часа назад, Pavelix сказал:

Всі так трясуться за комісію...

@Pavelix А за який хєр її треба платити?

Тут держава мала сказати своє слово, але... 

...тут як у тому анекдоті "копійочка до копійочкі" і вже можна комусь яхту прикупити. Тільки вже не копійчані розміри комісії, видно багато людей захотіли яхти.  Взяти державний банк Ощадбанк

3 часа назад, Pavelix сказал:

а як на мене переплатити 10-20 грн не проблема.

За один рядок у Ощад, мать його, банку. Через термінал 7-10грн. А таких рядків може бути 15! І тоді комісія за всі послуги получиться досить конкретна. 

Держава повинна кланятись тим людям які платять ці здирницькі послуги, але поки що все йде по принципу щоб тєрпіли (ми всі) платили по максимуму. 

Дуже влучно тут раніше написали на цю тему:

В 02.03.2021 в 21:00, d.u.a.l сказал:

Кручу-верчу, на*бати хочу. Розводняк лохів - чим більша кількість незрозумілих позицій у платіжці, тим легше заплутати людей (і тим більший заробіток банків, які деруть за кожну позицію).

Нажаль так і є.

Собі я вирішив з простого принципу: якщо можна за комісію не платити, я її платити не буду. Варіант поки що є.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

@Pavelix А за який хєр її треба платити?

Тут держава мала сказати своє слово, але... 

...тут як у тому анекдоті "копійочка до копійочкі" і вже можна комусь яхту прикупити. Тільки вже не копійчані розміри комісії, видно багато людей захотіли яхти.  Взяти державний банк Ощадбанк

За один рядок у Ощад, мать його, банку. Через термінал 7-10грн. А таких рядків може бути 15! І тоді комісія за всі послуги получиться досить конкретна. 

Держава повинна кланятись тим людям які платять ці здирницькі послуги, але поки що все йде по принципу щоб тєрпіли (ми всі) платили по максимуму. 

Дуже влучно тут раніше написали на цю тему:

Нажаль так і є.

Собі я вирішив з простого принципу: якщо можна за комісію не платити, я її платити не буду. Варіант поки що є.

Сьогодні був свідком ситуації на укр пошті. Прийшла жінка років під 45 платити комуналку, питає яка у вас комісія, кажуть 7 грн рядок. Я вже прифігів, так як після 1 грн с примату перейшов на нуль в моно, слухаю далі- а жінка радісно, ой як добре, бо щойно з ощада до вас, там по 20 грн за рядок, 300 грн комісії ... В мене аж посилка з рук випала...

Тому повністю вас підтримую, краще за наступний місяць електрику перекрити, чим просто викинути.

А якщо пану @pavelix'у норм, то хай платить, мені зручніше з дому не виходити і не переплачувати, в кожного свій комфорт і його оплата ;)

• +1 1
Опубліковано

Згідний зі всім вищенаписаним вцілому.... в ідеалі все мало б бути інакше, і за кожну строку велика комісія це маячня. 

Але я говорю про реаліі в яких ми знаходимось а не те як би мало бути... і я обираю заплатити 1% і зручно швидко наглядно оплатити за усе в одному місці... Аніж тратити більше часу  лазячи по купах кабінетів і тд і тп....

і так 200грн в рік... кожному своє. тут хтось за вечір в кафе піццу і пиво замовить і це та сума.... Все відносно.

звісно було б ідеально все без комісії.... або кожному що хто хоче. Але танцюєм від того що є тут і зараз.

Опубліковано (змінено)
21 минуту назад, NeoN сказал:

А якщо пану @pavelix'у норм, то хай платить, мені зручніше з дому не виходити і не переплачувати, в кожного свій комфорт і його оплата ;)

Я плачу на сайті МОЦ теж з дому не виходжу і бачу нагялдні суми і зручну квитанцію, і можу вирішувати яку графу платити яку ні, яку конкретно суму можу вписати і тд і тп... і за це я готовий віддати 1% наразі...а де ви яким чином платите без комісій взагалі?

Змінено користувачем Pavelix
Опубліковано
6 годин тому, Pavelix сказано:

Я плачу на сайті МОЦ теж з дому не виходжу і бачу нагялдні суми і зручну квитанцію, і можу вирішувати яку графу платити яку ні, яку конкретно суму можу вписати і тд і тп... і за це я готовий віддати 1% наразі...а де ви яким чином платите без комісій взагалі?

На сьогоднішній день я знаю лиш два методи- моно для всіх і приват 24 для пенсіонерів (для простих людей 1грн пункт)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
52 минуты назад, NeoN сказал:

На сьогоднішній день я знаю лиш два методи- моно для всіх і приват 24 для пенсіонерів (для простих людей 1грн пункт)

Ну ось на разі і варіантів для мене немає, оскільки з "Моно" я не здружився... а приват переваг не дає.

Опубліковано
1 час назад, NeoN сказал:

На сьогоднішній день ... і приват 24 для пенсіонерів (для простих людей 1грн пункт)

Не знав. За електрику можна платити на їхньому сайті без комісії. EasyPay чи  iPay та інші.

Опубліковано
8 часов назад, Pavelix сказал:

Я навіть не знаю казати тобі чи ні, що я все це саме в монобанку можу робити, тільки без комісій. :)

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Я навіть не знаю казати тобі чи ні, що я все це саме в монобанку можу робити, тільки без комісій. :)

вкурсі вкурсі про моно.... для мене не варіант.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...