Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора отримав "нову єдину квитанцію", накуй вона потрібна, я - так і не зрозумів, хіба. тільки створення враження - що "вони" щось роблять...

Вирішив заради цікавості, зареєструватись в особистому кабінеті http://ok.mscenter.com.ua/

Який давно піарять по ТБ - типу зручно, все видно, купа наворотів...

І тут - х"й що видно, в списку адрес - по відродження, всього - 3 будинки, 41,41а, 53  Руцями - нічого не вводиться, можна тільки вибирати зі списку...

Ну добре, перевірив ще 2 адреси - така сама муйня. Тільки в мене так?

P.S. З мобільного додатку - ще не пробував, нема часу

• +1 1
Опубліковано

@Bliksss на попередній сторінці@nickel навів приклад можете порівняти.

Від себе добавлю: поки що зручнішої квитанції ніж те, що формує МОЦ я не бачив.

• +1 2
Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Просто дві хвилини на сайті. Вітаю в бета версії.

фу , яка муйня, до МОЦ - їм не просто далеко, а п*здець як далеко

зайшов на сайт, думав - тільки в мене така лажа, вже хотів додаток ставити, добре - на твій пост вказали.

Опубліковано

От мені цікаво, скільки сп*здили на ось цій х*йні?

50000+ домогосподарств у Луцьку, це 50К+ квитанцій, кожна 1-3 грн...

а ще за розробку "цієї красоти" баблішка закинули... хм, а тендер був?

• +1 1
Опубліковано

Раз в рік можна безкоштовно подивитися свою кредитну історію на УБКІ (Українське бюро кредитних історій).

А як це правильно робиться? Цікаво стало свою глянути)

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, NeoN сказано:

А як це правильно робиться? Цікаво стало свою глянути)

https://privatbank.ua/kredity/kreditniy-reyting

Кредитний рейтинг - показує шанси на кредит, тому, цікавіше вибрати пункт "Кредитна історія", там про кредити, які були/є і про запит кредитної історії - хто запитував і коли, дуже цікава інфа. Хоча, коли мені прийшла смс про запит, я передзвонив на ту контору (якась шарага онлайнова) питаю - що за нах, а вони - ви подавали запит на кредит, кажу - ні, сказали - ну а ми тут до чого? прийшла заявка на кредит - ми дали запит, попросив мене в їхній чорний список занести...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 годин тому, turbo сказано:

Тема всеодно скотилась, тому відповім, що оплата частинами (не розстрочка) в банків - дуже зручний інструмент (звісно, якщо не купувати всяку єресь типу телефонів). Всеодно відсотки вже закладені в ціну - то чому б не скористатись.

Показати прихований контент

Так, багато техніки можна купити і поза "офіційним" магазином за кеш - але я з тих диваків, які вболівають за чесну техніку.

Повністю згідний. В ціну закладена плата за кредит, в чеку навіть окремим пунктом зазначена. На запитання, що це за така послуга нічого конкретного не почув. Уже 2 речі взяв через оплату частинами на 24 місяці. Навіщо одразу всю суму сплачувати)

• +1 1
Опубліковано
5 hours ago, Bliksss said:

P.S. З мобільного додатку - ще не пробував, нема часу

Я спробував - додаток (герц) просто не впускає по існуючому логіну-паролю:D

(звірився декілька разів з листом на мейлі, який вислали дуже "розумно")

p.s. Рейтинг в додатку - теж не айс.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, SunSeth сказано:

це платно?

звичайно...  наскільки я розумію, в убкі - ноги ростуть з приватбанку, але, оскільки кі - це персональні дані, теоретично - можна заборонити доступ до них. Читав - що люди заморочувались цим питанням, але, самому - ще "не дійшли руки".

В "Європах" та інших "Америках" - люди знають хто має доступ до їх персональних даних, навіть будеш гроші отримувати, якщо дозволиш мати до них доступ, в нас - навпаки...

Тому, як вже і казав, є певні заморочки в людей, які хочуть - нафіг видалити свої персональні дані з приватних баз, бо хз хто - займається їх адмініструванням.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

В мене так

image.png.c2e5825b07cbbc49f5b8d4238af4163d.png

хватить ото вже вихвалятися своїм тарифом )))

за кілька місяців постачальник газу і цей свій промах виправить ;) 

Була б у тебе не плита лише, а газове опалення, ото крута б економія вийшла !!!

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, dimmon said:

Це як?

2081381349_Screenshot-2021_06.0210_26_22.png.7b7b9014b5cf71a823b7a294611b2500.png

Так фіксований чи не фіксований? :)

Тож внизу є * стосовно акції для тих, хто платить до 15-го числа

• +1 1
Опубліковано
21 минуту назад, Unknown сказал:

хватить ото вже вихвалятися своїм тарифом )))

Я ж не хвалюся. Чоловік спита чи у всіх "фіксовані" тарифи плавають, а я відповів, що - ні.

за кілька місяців постачальник газу і цей свій промах виправить ;) 

Що він виправить? Коли брав по 5,24, то решта купувало по 4,8 здається. Ти береш газ на рік трохи дорожче ніж він є зараз в нефіксованих тарифах, але якщо ціна на газ піднімається, то тебе це не стосується. І так воно буде завжди інакше немає змісту в фіксованих і не фіксованих тарифах. А саме зараз в Нафтогазі і інших постачальників стоїть не ринкова ціна, а призначена і зафіксована урядом. Тому в Нафтогазу зараз лише один тариф.

Була б у тебе не плита лише, а газове опалення, ото крута б економія вийшла !!!

Та я щось затупив, треба було свого Ланоса на газ перевести і як чуваки в Києві: поставили в квартирі без лічильника установку для зрідження газу і заправляли балони і машини, поки не спалилися. :)

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Я ж не хвалюся. Чоловік спита чи у всіх "фіксовані" тарифи плавають, а я відповів, що - ні.

та я без претензії.  Я намагався буквами інтонацію передати, але то вкрай важко :)

3 хвилин тому, nickel сказано:

Що він виправить?

ну я мав на увазі, що даний тариф у тебе десь до вересня, а що далі буде? Можливо і вигідніший, ніж інші по ринку на той момент, але не такий солодкий як зараз.

Чи в тебе зафіксована ціна на кілька років вперед?

5 хвилин тому, nickel сказано:

я щось затупив, треба було свого Ланоса на газ перевести

ну метанові балони в ланосі -- то щось цікаве :)

Знайомий таксист з Івано-Франківська накатав на Авео в районі 700 тис на метані. Ставив метан десь в Луцьку в районі 2008-го на нове авто з салона. Дальність на одній заправці газу у нього маленька (по дорозі в Луцьк мусить заправитись), але нічого, таксує ...

Опубліковано
5 минут назад, Unknown сказал:

та я без претензії.  Я намагався буквами інтонацію передати, але то вкрай важко :)

Я її вловив, смайлик допоміг. :)

ну я мав на увазі, що даний тариф у тебе десь до вересня, а що далі буде? Можливо і вигідніший, ніж інші по ринку на той момент, але не такий солодкий як зараз.

Чи в тебе зафіксована ціна на кілька років вперед?

Ціна зафіксована лише на рік. Але на момент фіксації вона зовсім не була солодкою, вона була вищою. Не бачу жодної причини, щоб у цьому році було інакше.

ну метанові балони в ланосі -- то щось цікаве :)

Ну на сенсі метановому я їздив. Думаєш в Ланос не стане? ;)

Опубліковано

Ну на сенсі метановому я їздив. Думаєш в Ланос не стане? ;)

в сенс став, в авео став, то й у ланос мусить стати )))

Але багато компромісів з ним.

• +1 1
Опубліковано

Подавав покази лічильників і помітив, що одна квартира пропала з сайту Луцьктепла  https://oc.teplo-dkp.lutsk.ua/home/. Хочу додати її знову, а вони питають суму останнього платежу. Який з них, якщо в Луцьктепло тепер три-чотири послуги йде і відповідно в платіжці те сааме?

Опубліковано
17 minutes ago, nickel said:

Подавав покази лічильників і помітив, що одна квартира пропала з сайту Луцьктепла  https://oc.teplo-dkp.lutsk.ua/home/. Хочу додати її знову, а вони питають суму останнього платежу. Який з них, якщо в Луцьктепло тепер три-чотири послуги йде і відповідно в платіжці те сааме?

То подзвони до них та й запитай. В мене вони теж були накрутили з лічильниками, то на диспетчерській дали номер для вайбера, куди фото скидав.

Опубліковано
3 годин тому, turbo сказано:

Тож внизу є * стосовно акції для тих, хто платить до 15-го числа

Ах то зірочка, тільки доглядів, дякую. Капец, але завжди плачу десь в 15 числах, мабуть прозівав + Обчислювальний центр не так швидко ще гроші переводить.

• +1 1
Опубліковано
13 минут назад, Ko3bMa сказал:

То подзвони до них та й запитай. В мене вони теж були накрутили з лічильниками, то на диспетчерській дали номер для вайбера, куди фото скидав.

То ж на Борді простіше запитати :) Та й не люблю я дзвонити, в мене 75% дзвінків - вхідні. Водафон статистику скинув :)

Опубліковано
34 minutes ago, Cherman said:

Схоже, елекрика ще буде дорожчати:

https://football.ua/ukraine/453294-shakhter-soglasoval-s-benfikojj-transfer-pedrino.html

Всі проблеми в Україні через різних педринь)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...