turbo Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:32 #3651 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:32 6 minutes ago, Electronshik said: @nickel А як швидко оновлюється інформація на МОЦ, після проплати через монобанк? Бо оплатив два тижні назад, але оплату на МОЦ не бачу. Точно так само, як і з проплатами через інші банки (ібо проблема зі сторони МОЦ)
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:32 #3652 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:32 (змінено) 11 минут назад, Electronshik сказал: @nickel А як швидко оновлюється інформація на МОЦ, після проплати через монобанк? Бо оплатив два тижні назад, але оплату на МОЦ не бачу. Зазвичай за цей час мала би вже оновитися. Я заплатив 22 числа, за дві квартири, то МОЦ також не бачить, але сам монобанк бачить. Я підозрюю, що тут справа не в монобанку, а в тому, що "якісь" темні сили намагаються зайняти місце біля корита, тому Місцевий Обчислювальний Центр відсовують від корита, а підсовують свій Муніципальний сервісний центр. Я вже вчора отримав листа на свою адресу і зареєструвався в ньому. Змінено 27 Травня, 2021 в 05:37 користувачем nickel 2
Webmaster Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:35 #3653 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:35 Та плюньте на той МОЦ. Заплатили через банк, квитанція є. І цього хватить. А вони собі нехай рахують що хочуть. Це вже не важливо.
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:46 #3654 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:46 4 минуты назад, nickel сказал: Зазвичай за цей час мала би вже оновитися. Я заплатив 22 числа, за дві квартири, то МОЦ також не бачить, але сам монобанк бачить. Я підозрюю, що тут справа не в монобанку, а в тому, що "якісь" темні сили намагаються зайняти місце біля корита, тому Місцевий Обчислювальний Центр відсовують від корита, а підсовують свій Муніципальний сервісний центр. Я вже вчора отримав листа на свою адресу і зареєструвався в ньому. і як у них кабінет і тд?... зручно? цікаво як реалізують.... вцілому якщо це буде зручно і зможуть підтягнути усі платежі то можна буде і втікти від МОЦу.... якщо не вломають потім комісію ще більше ніж "поганий" МОЦ )))
Electronshik Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:50 #3655 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:50 16 минут назад, nickel сказал: Зазвичай за цей час мала би вже оновитися. Я заплатив 22 числа, за дві квартири, то МОЦ також не бачить, але сам монобанк бачить. Я підозрюю, що тут справа не в монобанку, а в тому, що "якісь" темні сили намагаються зайняти місце біля корита, тому Місцевий Обчислювальний Центр відсовують від корита, а підсовують свій Муніципальний сервісний центр. Я вже вчора отримав листа на свою адресу і зареєструвався в ньому. А там у кабінеті всі платежі? Бо я теж отримав листа, але всіх платежів не побачив
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:52 #3656 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:52 1 минуту назад, Pavelix сказал: і як у них кабінет і тд?... зручно? цікаво як реалізують.... вцілому якщо це буде зручно і зможуть підтягнути усі платежі то можна буде і втікти від МОЦу.... якщо не вломають потім комісію ще більше ніж "поганий" МОЦ ))) Нікуя нє понял... но інтєрєсно 1 1
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:54 #3657 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:54 2 минуты назад, Electronshik сказал: А там у кабінеті всі платежі? Бо я теж отримав листа, але всіх платежів не побачив Ні, то ж в листі пише, що поки що лише три постачальника: Водоканал, Луцьктепло і Спецкомунтранс. Але в перспективі... бла-бла-бла. 1
yu2007 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:55 #3658 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:55 1 hour ago, Pavelix said: оскільки з "Моно" я не здружився... а приват переваг не дає. Аж цікаво, що стало на заваді вашої з Моно дружби?) приват, до моно, мені давав перевагу в грошах (наприклад, за січень опалення 3000 грн, 1% в МОЦ - це 30 грн, в привата - 1 грн)
Electronshik Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:56 #3659 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 05:56 @nickel Це в них така інфа? Чисто поржать? Окуєнно... Чимось нагадує якусь муйню яку школяри запиляли. Нехай зроблять щось типу МОЦ (по наповненості інфою: за що плата, покази лічильників і т.д), тоді це буде вже цікаво 1
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:00 #3660 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:00 (змінено) 22 минуты назад, Electronshik сказал: @nickel Це в них така інфа? Чисто поржать? Окуєнно... Чимось нагадує якусь муйню яку школяри запиляли. Нехай зроблять щось типу МОЦ (по наповненості інфою: за що плата, покази лічильників і т.д), тоді це буде вже цікаво Та там все це є, але я скрін виклав, щоб побачили наскільки це зручно, коли шапка таблиці повторюється на екрані 6 разів, тому місця на решту інформації не залишається і вони її роблять в іншій вкладці. Та навіть всі постачальники/послуги в один екран не влазять, тому приходиться багато скролити, а їх же всього три: вода, тепло і сміття. А робили дійсно школярі, бо є елементарні помилки в тексті типу "квітанція" замість "квитанція". Змінено 27 Травня, 2021 в 06:19 користувачем nickel 2
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:17 #3661 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:17 Просто дві хвилини на сайті. Вітаю в бета версії. 1 1 1
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:24 #3662 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:24 23 минуты назад, yu2007 сказал: Аж цікаво, що стало на заваді вашої з Моно дружби?) приват, до моно, мені давав перевагу в грошах (наприклад, за січень опалення 3000 грн, 1% в МОЦ - це 30 грн, в привата - 1 грн) згідний що коли сумма велика то в МОЦ комісія більша і тд.... тут вже швидше рішає звичка і зручніть мені... на рах моно. якось не зійшовся я з ними... )) за пів року насиченого користування карткою не одобрили НІЯКОГО кред ліміту.... тобто щоб ви зрозуміли.... навіть умовноі 1000грн....навіть 100 грн )))) ніякоі внятноі відповіді чому так ніхто з підтримки надати не зміг, оскільки "це все автоматично". Короч схоже на банальний БАГ системи, оскільки інших причин адекватних нема, ніяких боргів чи чогось такого.... в інших банках все чудово.. і я принципово відмовився від їх послуг.
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:33 #3663 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:33 Только что, Pavelix сказал: згідний що коли сумма велика то в МОЦ комісія більша і тд.... тут вже швидше рішає звичка і зручніть мені... на рах моно. якось не зійшовся я з ними... )) за пів року насиченого користування карткою не одобрили НІЯКОГО кред ліміту.... тобто щоб ви зрозуміли.... навіть умовноі 1000грн....навіть 100 грн )))) ніякоі внятноі відповіді чому так ніхто з підтримки надати не зміг, оскільки "це все автоматично". Короч схоже на банальний БАГ системи, оскільки інших причин адекватних нема, ніяких боргів чи чогось такого.... в інших банках все чудово.. і я принципово відмовився від їх послуг. Тобі варто заморочитися і глянути, що в твоїй кредитній історії не так. Раз в рік можна безкоштовно подивитися свою кредитну історію на УБКІ (Українське бюро кредитних історій). В мене зі старту було здається 50 000 кредитного ліміту, зараз монобанк з власної ініціативи підняв до 80 000. В Приваті здається було 150 000. 1
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:46 #3664 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:46 9 минут назад, nickel сказал: Тобі варто заморочитися і глянути, що в твоїй кредитній історії не так. Раз в рік можна безкоштовно подивитися свою кредитну історію на УБКІ (Українське бюро кредитних історій). В мене зі старту було здається 50 000 кредитного ліміту, зараз монобанк з власної ініціативи підняв до 80 000. В Приваті здається було 150 000. В тому й пррблема що я знаю свою кред історію. І там 200% все ідеально. Норм кред ліміт в Приваті сча є. Ніколи ніякх боргів і тд. Короч тут нема про що говорити. Якби була можливість обговорити це з живою людиною зі служби безбеки монобанку чи щось таке то ситуація вирішилась би, але у них немає такоі опціі. Я дійшов висновку що це банальна помилка якась. Як інакше пояснити 0 кред ліміт. Типу ок якби він був 1000грн і більше не підіймали, тут хоть логіка є. А коли він не надається навіть в розмірі 100грн -- ну маячня ж ))
nickel Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:51 #3665 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:51 2 минуты назад, Pavelix сказал: В тому й пррблема що я знаю свою кред історію. І там 200% все ідеально. Норм кред ліміт в Приваті сча є. Ніколи ніякх боргів і тд. Короч тут нема про що говорити. Якби була можливість обговорити це з живою людиною зі служби безбеки монобанку чи щось таке то ситуація вирішилась би, але у них немає такоі опціі. Я дійшов висновку що це банальна помилка якась. Як інакше пояснити 0 кред ліміт. Типу ок якби він був 1000грн і більше не підіймали, тут хоть логіка є. А коли він не надається навіть в розмірі 100грн -- ну маячня ж )) В моно в підтримці виключно живі люди, немає чат-бота як в Приваті. Ти точно про моно говориш? Ну і я вже переконався не раз, якщо моно не дає кредитний ліміт, то проблема в клієнтові, просто він або не хоче її озвучувати або навіть не розуміє, що це проблема.
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:58 #3666 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 06:58 1 минуту назад, nickel сказал: В моно в підтримці виключно живі люди, немає чат-бота як в Приваті. Ти точно про моно говориш? Ну і я вже переконався не раз, якщо моно не дає кредитний ліміт, то проблема в клієнтові, просто він або не хоче її озвучувати або навіть не розуміє, що це проблема. Ні, ви не так зрозуміли. Звісно я з живими людьми спілкувався. Я маю на увазі що саме зі службою безпеки хотілось би. А так я на протязі 7-8 місяців я спілкувався з ними ну разів 6 щоб не збрехати. Досі історія уся навіть є в телеграмі) Там вони безсилі.... "Ми використовуємо індивідуальний підхід у встановленні кредитного ліміту для кожного Клієнта. Розрахунок проводиться за допомогою скорингової моделі, яка враховує більше 1000 параметрів по кожному з клієнтів і формує його профіль. Ми пропонуємо активно користуватися картою і оцінити всі переваги її і нашого крутого додатку. Павло , дане рішення не остаточне , і може бути переглянуте банком" Така відповідь у них заготовлена постійно.. По телефону теж розмовляв. Те саме. короч я вже давно забив на це діло... 1
Electronshik Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:10 #3667 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:10 @Pavelix я собі навпаки сам кредитний ліміт відазу ж виставив на 0. Щоб не було дурного соблазну. Для мене кредити у банку то є саме останнє що можна зробити. Бо позичаєш чужі а віддаєш свої Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності. Звичайно без вгроблення кредитної історії.
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:13 #3668 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:13 1 минуту назад, Electronshik сказал: @Pavelix я собі навпаки сам кредитний ліміт відазу ж виставив на 0. Щоб не було дурного соблазну. Для мене кредити у банку то є саме останнє що можна зробити. Бо позичаєш чужі а віддаєш свої Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності. Звичайно без вгроблення кредитної історії. Ну тут кожному своє) У мене в цьому плані дисципліна є. І як користуюсь то в основному пільговим періодом, що зручно. А повноцінні кредити це зло, так. І вцілому це зло- згідний ) 1
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:15 #3669 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:15 (змінено) 5 минут назад, Electronshik сказал: Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності А це хіба реально зараз? щоб зовсім без вашого відома щось видали..... ну хіба розводняки усякі Змінено 27 Травня, 2021 в 07:16 користувачем Pavelix 1
Bliksss Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:17 #3670 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:17 (змінено) 9 хвилин тому, Electronshik сказано: Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності. Звичайно без вгроблення кредитної історії. багато хто шукає )) теоретично, має бути якась можливість... я от встановив смс-контроль запиту кредитної історії, вже 2 смс прилітало (протягом року) що цікавились моєю кредитною історією... хоча, в мене ні кредитів, ні навіть карток українських банків - нема вже кілька років, є тільки рахунок підприємця в пб (з нулями), але - нема дод. договору на ліміт - не підписував )) Змінено 27 Травня, 2021 в 07:19 користувачем Bliksss 1
MACCEN Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:22 #3671 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:22 57 минут назад, Pavelix сказал: згідний що коли сумма велика то в МОЦ комісія більша і тд.... тут вже швидше рішає звичка і зручніть мені... на рах моно. якось не зійшовся я з ними... )) за пів року насиченого користування карткою не одобрили НІЯКОГО кред ліміту.... тобто щоб ви зрозуміли.... навіть умовноі 1000грн....навіть 100 грн )))) ніякоі внятноі відповіді чому так ніхто з підтримки надати не зміг, оскільки "це все автоматично". Короч схоже на банальний БАГ системи, оскільки інших причин адекватних нема, ніяких боргів чи чогось такого.... в інших банках все чудово.. і я принципово відмовився від їх послуг. можуть вагалі не підвищувати кредитний ліміт, якщо ти хоча б раз взяв кредит в мікрокредитах по типу там "манівео, алекса і прочіх"
Bliksss Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:23 #3672 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:23 5 хвилин тому, Pavelix сказано: А це хіба реально зараз? щоб зовсім без вашого відома щось видали..... ну хіба розводняки усякі що мається на увазі - розводняки? типу - коли телефонують і ви - самі переводите гроші? в онлайн говноконторі - можна взяти на вас кредит, маючи ваші персональні дані - більше нічого не треба, ні картки, нічого. 1
Pavelix Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:23 #3673 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 07:23 Только что, MACCEN сказал: можуть вагалі не підвищувати кредитний ліміт, якщо ти хоча б раз взяв кредит в мікрокредитах по типу там "манівео, алекса і прочіх" ніколи нічого такого. І чомусь нема проблем з лімітом в приваті.
turbo Опубліковано 27 Травня, 2021 в 08:00 #3674 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 08:00 46 minutes ago, Electronshik said: @Pavelix я собі навпаки сам кредитний ліміт відазу ж виставив на 0. Щоб не було дурного соблазну. Для мене кредити у банку то є саме останнє що можна зробити. Бо позичаєш чужі а віддаєш свої Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності. Звичайно без вгроблення кредитної історії. Тема всеодно скотилась, тому відповім, що оплата частинами (не розстрочка) в банків - дуже зручний інструмент (звісно, якщо не купувати всяку єресь типу телефонів). Всеодно відсотки вже закладені в ціну - то чому б не скористатись. Spoiler Так, багато техніки можна купити і поза "офіційним" магазином за кеш - але я з тих диваків, які вболівають за чесну техніку.
Electronshik Опубліковано 27 Травня, 2021 в 08:01 #3675 Опубліковано 27 Травня, 2021 в 08:01 13 минут назад, Bliksss сказал: в онлайн говноконторі - можна взяти на вас кредит, маючи ваші персональні дані - більше нічого не треба, ні картки, нічого. Ось це і є хєрово. Потім навіть не підозрюєш що в тебе проблеми.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти