dima125 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 18:47 #176 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 18:47 хто має право на субсидію? конкретніше розкажыть?
taurus07 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 20:27 #177 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 20:27 http://delo.ua/ukraine/kak-budut-predostavljat-subsidii-po-novym-pravilam-dokumenty-291685/Согласно новому Порядку, опубликованному на сайте Кабинета министров, желающие получить субсидию должны подать два документа — заявление и декларацию (без справки о доходах). Требовать другие документы от людей запрещается.Субсидия назначается на основании поданных документов. Критерий для получения права на субсидию будет лишь один — доход семьи. Органы соцзащиты проверяют достоверность данных уже после назначения субсидии, получая необходимую информацию от Государственной фискальной службы и Пенсионного фонда, а также от организаций, предоставляющих коммунальные услуги. Если декларант ошибся (небольшие расхождения), то соцработники его поправят, а если он соврал, то в следующий месяц должен будет возместить двойной размер субсидии.В случае изменения обстоятельств (изменение количества проживающих в квартире, изменения перечня коммунальных услуг, покупка дорогих товаров или услуг) гражданин обязан в течение месяца сообщить об этом органы соцзащиты.Бланки заявления и декларации для получения субсидии должны изготовить и доставить в апреле и октябре владельцам квартир и домов предприятия, поставляющие газ, электричество и отопление (в столице это "Киевгаз" и "Киевэнерго").Источник: http://delo.ua/ukraine/kak-budut-predostavljat-subsidii-po-novym-pravilam-dokumenty-291685/ © delo.ua
Irina_G Опубліковано 10 Березня, 2015 в 21:39 #178 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 21:39 Хто тобі про це сказав, я оформив субсидію на папері. Пришов в соц страх і все там оформив, ніхто огляду нерухомості не проводить.не знаю як зараз... але раніше при оформленні повторної субсидії (через пів року) приходила тітонька і оглядала помешкання, складала акт. А потім комісія, на основі цього акту, вирішувала чи давати субсидіюЯ в грудні вперше оформляла, і до мене тітонька приходила.
Zalepok44 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:15 #179 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:15 А ну я оформляв первинну субсидію.І що за за предмети розкоші казали?А ну я оформляв первинну субсидію.І що за за предмети розкоші казали? 1 1
Zevs_Isver Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:20 #180 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:20 І що за за предмети розкоші казали? треба ще й тест на наркотики (нікотин, алкоголь), а то на "водочку" гроші є а на "воду з крану" немає 1
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:40 #181 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 07:40 (змінено) А ну я оформляв первинну субсидію.І що за за предмети розкоші казали?А ну я оформляв первинну субсидію.І що за за предмети розкоші казали?Якщо Ви не в курсі, то у разі подачі не достовірних данних на субсидію - держава зобов'яже Вас вернути цю сумму в подвійному розірі. Час від часу приходить коміссія на огляд, та і при оформленні самої субсидії повинна була бути комісія. Можливо, ще прийде. Але Вам тут головне на форумі погорланити. Тільки не треба потім на форумі створювати тему типу "держава заставляє відшкодовувати подвійну сумму субсидії, шодєлать". Ага-ага.. Змінено 11 Березня, 2015 в 07:41 користувачем seolutsk
Гість Vergil Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:05 #182 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:05 Декілька років назад, я оформляв субсидію і до мене приходив, інспектор з оцінки житла і всі побутових благ(ЩО ЧИКАЄ ВСІХ ХТО ОФОРМИТЬ СУБСИДІЮ!). Я вам скажу, що це просто ЖЕСТЬ. Порівняти його роботу, можна лише з роботою проктолога, хоча в проктолага є елементарні інструменти і рукавички, а цей "поцінувач гавна" прямо голими руками. Картина, не для слабонервних . Я собі сказав, я ї.ав цю субсидію - я ЛЮДИНА . Бо, так низько опускатися, може лише наша держава. Багатьом, ніякої субсидії просто не захочеться, зустрівшись з цими істотами.
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:19 #183 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:19 Декілька років назад, я оформляв субсидію і до мене приходив, інспектор з оцінки житла і всі побутових благ(ЩО ЧИКАЄ ВСІХ ХТО ОФОРМИТЬ СУБСИДІЮ!). Я вам скажу, що це просто ЖЕСТЬ. Порівняти його роботу, можна лише з роботою проктолога, хоча в проктолага є елементарні інструменти і рукавички, а цей "поцінувач гавна" прямо голими руками. Картина, не для слабонервних . Я собі сказав, я ї.ав цю субсидію - я ЛЮДИНА . Бо, так низько опускатися, може лише наша держава. Багатьом, ніякої субсидії просто не захочеться, зустрівшись з цими істотами. Та ну, який інспектор, про що Ви говорите. Он пан Zalepok44 написав, що ніхто не приходив і взагалі немає чого боятись, і всі гуртом дружненько заплюсували його пост!
Гість Vergil Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:28 #184 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:28 Залепок просто так по-шуткував
vic4ever Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:36 #185 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:36 Знаю, що зараз люди масово кинулись встановлювати газові лічильники в квартирах (де є газові плити, колонки). Існує якась держпрограма по безкоштовному встановленню таких лічильників. Хто в темі, підкажіть, будь-ласка.
nickel Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:45 #186 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 08:45 (змінено) Знаю, що зараз люди масово кинулись встановлювати газові лічильники в квартирах (де є газові плити, колонки). Існує якась держпрограма по безкоштовному встановленню таких лічильників. Хто в темі, підкажіть, будь-ласка.Безкоштовно ставили якщо в квартирі дві точки споживання газу - плита і колонка. На одну плиту все своїм коштом, я собі сам усе оплачував, мало окупитися років за 5, а тепер в 3-6 разів швидше. Змінено 11 Березня, 2015 в 08:55 користувачем nickel 1
keepo Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:08 #187 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:08 Декілька років назад, я оформляв субсидію і до мене приходив, інспектор з оцінки житла і всі побутових благ(ЩО ЧИКАЄ ВСІХ ХТО ОФОРМИТЬ СУБСИДІЮ!).мене дивує ставлення цих комісій до предметів "розкоші" (телевізор, ноут, принтер, пральна машина, пластикові вікна ітд)припустим я заробляв, мав непоганий дохід і купив собі усе це. Зараз мене звільнили і мені не вистачає на оплату комуналки. То чому якийсь ушльопок має розказувати, що я живу "розкішно".Я розумію, якби прийшла комісія і записала що є зараз, а через рік ще раз і порівняла чи щось дороге докуплялось. Тоді все чесно - що мав, те і маєш, на нове грошей не вистачає... якщо ж дорогі речі з"явились - значить і грошенята є.
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:11 #188 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:11 keepo логіка у тому, що Ви спочатку маєте все продати, що не є речами першої потреби, за цей рахунок оплачувати комунальні, а от тоді, коли їх не зможете оплачувати - тоді маєте право на субсидію. 1
Zevs_Isver Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:16 #189 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:16 Декілька років назад, я оформляв субсидію і до мене приходив, інспектор з оцінки житла і всі побутових благ(ЩО ЧИКАЄ ВСІХ ХТО ОФОРМИТЬ СУБСИДІЮ!).мене дивує ставлення цих комісій до предметів "розкоші" (телевізор, ноут, принтер, пральна машина, пластикові вікна ітд)припустим я заробляв, мав непоганий дохід і купив собі усе це. Зараз мене звільнили і мені не вистачає на оплату комуналки. То чому якийсь ушльопок має розказувати, що я живу "розкішно"."телевізор, ноут, принтер, пральна машина" продається якщо треба грошітак само як і 5ти кімнатна квартира, за яку дорого платитище колись була "норма" якщо продав авто то, здається, на протязі 1го року не можеш отримувати субсидіюз родичами був казус, мало того що повернули кошти державі ще й "собака з міліцією приходили"
keepo Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:17 #190 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:17 keepo логіка у тому, що Ви спочатку маєте все продати, що не є речами першої потреби, за цей рахунок оплачувати комунальні, а от тоді, коли їх не зможете оплачувати - тоді маєте право на субсидію.с%**лі я маю продавати пралку? А витягувати вікна?ноут це розкіш? чи засіб спілкування?розумію якщо є бентлі і кришталеві люстри по 50000-100000грн. Винні холодильники і яйця фаберже...
romaxa11 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:18 #191 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:18 При повному банкроті, нафтогазівці спокійно купували собі нульцеві ренжі. Зараз побільшає авендаторів і ляферарі, а нафтогаз і далі буде банкротом. В нього і в статуті так написано
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:19 #192 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:19 с%**лі я маю продавати пралку? А витягувати вікна?ноут це розкіш? чи засіб спілкування?розумію якщо є бентлі і кришталеві люстри по 50000-100000грн. Винні холодильники і яйця фаберже...Вікна ніхто не каже продавати. А от побутхеніку - так. Такі реалії сьогоднішнього життя.
aroma Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:25 #193 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:25 (змінено) В мене однокімнатна малосімейка, вдома газова плита і колонка.Як думаєте, варто встановлювати лічильники у зв’язку з теперішньою ситуацією? Чи вигідно буде?Живемо удвох з дружиною, без дітей. Змінено 11 Березня, 2015 в 09:25 користувачем aroma
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:26 #194 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:26 (змінено) В мене однокімнатна малосімейка, вдома газова плита і колонка.Як думаєте, варто встановлювати лічильники у зв’язку з теперішньою ситуацією? Чи вигідно буде?Живемо удвох з дружиною, без дітей.Воно завжди вигідно, просто буде довше окупатись. А враховуючи те, що гривня швидкими темпами девальвує, я б ставив. Змінено 11 Березня, 2015 в 09:27 користувачем seolutsk
Zevs_Isver Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:27 #195 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:27 с%**лі я маю продавати пралку? А витягувати вікна?ноут це розкіш? чи засіб спілкування?розумію якщо є бентлі і кришталеві люстри по 50000-100000грн. Винні холодильники і яйця фаберже...Вікна ніхто не каже продавати. А от побутхеніку - так. Такі реалії сьогоднішнього життя.і авто не розкіш, а засіб пересуваннясумно це всеале "наші люди" вважають що за опалення можна не платити бо "всеодно не відключать"(і цим активно користуються не найбідніші "поцанчики")комуналка такий ж товар як і все інше - за нього треба платили, не подобається - не користуцсяале є ще питання монополі, ціноутворення і якості послуг 1
keepo Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:28 #196 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:28 продається якщо треба грошіхтось оперує списком предметів "розкоші"?чи просто заздрістю?"телевізор, ноут, принтер, пральна машина" продається якщо треба грошіА от побутхеніку - так. Такі реалії сьогоднішнього життя.такі відчуття, що спілкуюсь з рабамискоро будете мисці рису перловки радуватись?Далі що? Радуватись водопроводу і каналізації?є мінімальний рівень для життя людини, яка себе поважає, з якого дива держава цей рівень починає запихати під плінтус?
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:29 #197 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:29 і авто не розкіш, а засіб пересуванняЗараз це вже розкіш.
romaxa11 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:30 #198 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:30 Субсидії введуть на один рік для запобігання соціальному вибуху. Їх будуть видавати дуже тяжко і напружено, але будуть. За рік люди психологічно звикнуть і субсидії відмінять. Іншої логіки я не бачу. 1
seolutsk Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:31 #199 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:31 продається якщо треба грошіхтось оперує списком предметів "розкоші"?Сумніваюсь, що Вам таку інформацію хтось надасть, так як її можна використовувати у своїх цілях для того, щоб отримати субсидію.
keepo Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:32 #200 Опубліковано 11 Березня, 2015 в 09:32 але "наші люди" вважають що за опалення можна не платити бо "всеодно не відключать" суто для протоколу - я вчора за газ заплатив 2025грн комуналка такий ж товар як і все інше - за нього треба платили, не подобається - не користуцся це зрозуміло, але моя мати, яка живе в 3-х кімнатній квартирі аж ніяк не розраховувала, що опалення буде в районі 1000грн. А ну і відрізати те опалення теж не реально але є ще питання монополі, ціноутворення і якості послуг так отож 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти