Перейти до змісту

Пропонується експеримент. Ви за чи проти?

phantom

79 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я просто з цією кармою граюся.
Ой відчуваю, що зараз почнуть твоєю кармою "гратись" ;)

Не маю нічого проти :)

Ніхто тебе за язика не смикав....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Я просто з цією кармою граюся.
Ой відчуваю, що зараз почнуть твоєю кармою "гратись" ;)

Не маю нічого проти :)

Ніхто тебе за язика не смикав....

Я не ображусь :)

Карма для мене - це лише гра :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карма для мене - це лише гра :)

Тяжке дитинство, безглузді ігри... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смутно віриться.... судячи з того, як ти мінусуєш....

Тяжке дитинство, безглузді ігри... :)

Може погратися у гру - "застрахуй замінусуй братуху" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переносим тему из флейма! ДА НАЧНЕТСЯ БИТВА )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по мне - просто её закрыть и ввести ограничение на минусы тысяч так до пяти постов :D

Может, от скуки тогда их попустит? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смутно віриться.... судячи з того, як ти мінусуєш....

Що заважає перевірити ?

До речі, чомусь ніхто не помічає, що я ще й плюсую ... Мабуть люди звертають увагу в першу чергу на те що бояться ...

Може погратися у гру - "застрахуй замінусуй братуху" ?

Яж казав - це не буде проблемою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі якщо хтось думає, що я ставлю мінуси лише тому що заздрю, що хтось їх має більше ніж я - то та людина помиляється. Тут ще була думка. що я ніби то роблю це в ничку і не знаю, що це можна побачити. Те ж помилкова думка :) Я тут не довго, але і не настільки мало що б не знати, що Power Users, Команда форума тощо бачать хто мінусує і хто плюсує ... А тему я цю підняв тому, що хотів сказати: репутація, в тому вигляді яка вона зараз є, для форуму, для його наповнення, мало що дає. Цікаво було якось спостерігати як людина постить повідомлення, це повідомлення збирає кілька мінусів, людина тут же це повідомлення видаляє і на його місце постить зовсім інше - діаметрально протилежне, яке тут же збирає кілька плюсів. Виникає питання: людина хотіла поділитися якоюсь цікавою інформацією, висловити свою думку? Ні, людина просто гналася за кармою. Так навіщо така карма потрібна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі якщо хтось думає, що я ставлю мінуси лише тому що заздрю, що хтось їх має більше ніж я - то та людина помиляється. Тут ще була думка. що я ніби то роблю це в ничку і не знаю, що це можна побачити. Те ж помилкова думка :) Я тут не довго, але і не настільки мало що б не знати, що Power Users, Команда форума тощо бачать хто мінусує і хто плюсує ... А тему я цю підняв тому, що хотів сказати: репутація, в тому вигляді яка вона зараз є, для форуму, для його наповнення, мало що дає. Цікаво було якось спостерігати як людина постить повідомлення, це повідомлення збирає кілька мінусів, людина тут же це повідомлення видаляє і на його місце постить зовсім інше - діаметрально протилежне, яке тут же збирає кілька плюсів. Виникає питання: людина хотіла поділитися якоюсь цікавою інформацією, висловити свою думку? Ні, людина просто гналася за кармою. Так навіщо така карма потрібна?

Ти сам пауерюзер, ти бачиш хто тобі + чи - ставить?

Усі теми про карму створюються кармадрочерами - це навіть не обговорюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що б не знати, що Power Users, Команда форума тощо бачать хто мінусує і хто плюсує

1. павери не бачать, ага

2. "щоб" пишеться разом

3. за "написав-відповіли-стер-написав зовсім інше" модер розділу дає РО

4. всім надобраніч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, ну да Power'и не бачать. Спутав з VIP'ами чи як вони такм називаються ... А щодо української орфографії та граматики - то вона в мене завжди кульгала :)

Усі теми про карму створюються кармадрочерами - це навіть не обговорюється.

Ну раз не обгорорюється - то не обговорюється :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.. А тему я цю підняв тому, що хотів сказати: репутація, в тому вигляді яка вона зараз є, для форуму, для його наповнення, мало що дає. Цікаво було якось спостерігати як людина постить повідомлення, це повідомлення збирає кілька мінусів, людина тут же це повідомлення видаляє і на його місце постить зовсім інше - діаметрально протилежне, яке тут же збирає кілька плюсів. Виникає питання: людина хотіла поділитися якоюсь цікавою інформацією, висловити свою думку? Ні, людина просто гналася за кармою. Так навіщо така карма потрібна?

Репутація в любому вигляді мало що дає, хіба що крепко мінусова, та й то при деяких обставинах мінусів й незаслужено можна нахвататись швидко й багато. На рахунок тих, хто підстраює свої пости під позитивну карму, то вони й в житті такі, не відстоюють свою думку, а *прощупують* твою й начинають піддакувати, з цим нічого не зробиш, не варто ж через декількох оленів ламати всю систему правда ? Простіше ж мабуть просто на них не звертати увагу, або викрити таке неподобство шляхом скріншоту попереднього й наступного постів, тоді йому мінусів вистацить надовго. А на рахунок думки, хто хотів висловити думку, й так висловить, навіть якщо вона не вельми приємна для певної частини юзерів, й карма (наявність чи відсутність) ну ніяк на це не вплине, а хто боїтся ізза карми висловити свою думку - то кому така думка потрібна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову ж таки скажу за себе, якщо я написав якийсь пост й його підтримали чи плюс поставили, я просто бачу людей, у яких збігаєтся думка з моєю, а коли хтось написав пост й моя думка така сама то вже я підтримую, а якщо той пост ще й затронув якусь частинку душі чи максимально повно виразив мої почуття стосовно теми обговорення то ставлю й плюс в рєпу. Думаю й сподіваюсь, що таке відношення до репутації якщо не в більшості то в багатьох

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову ж таки скажу за себе, якщо я написав якийсь пост й його підтримали чи плюс поставили, я просто бачу людей, у яких збігаєтся думка з моєю, а коли хтось написав пост й моя думка така сама то вже я підтримую, а якщо той пост ще й затронув якусь частинку душі чи максимально повно виразив мої почуття стосовно теми обговорення то ставлю й плюс в рєпу. Думаю й сподіваюсь, що таке відношення до репутації якщо не в більшості то в багатьох

Бачте як, а я переважно роблю +1, коли пост дотепний або ж коли ведеться запеклий бій протилежних думок.

Не погоджусь з твердженням, що "віртуальна репутація все-таки відображає характер людини, порядність, рівень поваги до особи". Людина може бути бути якимсь дуріком, постити весьолі картінки, відео, фото і заробити собі суперкарму. Карма не говорить про людину нічого. А от в барахолці було б непогано створити систему, яка свідчила б про добосовісність, порядність і надійність того чи іншого продавця чи покупця(типу як на кідстафі). Не кожен буде перелистувати весь форум у пошуках скарг на продавця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз з інтересом спостерігаю як ще один з бордівчан професійно :) ростить собі карму. До речі тема Війна зараз дуже зручне для цього місце. Вибач друже (це так, образно) що здаю тебе :) І все було б нічого, але здається багато постів на Борді (а можливо так було завжди?) висловлюють зараз не думку їх авторів, а спрямовані на те що б заробити якомога плюсів. Кармадрочерство процвітає.

ТОЧНО знаю про кого ти говориш. І зробив висновок - жаба задавила!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачте як, а я переважно роблю +1, коли пост дотепний або ж коли ведеться запеклий бій протилежних думок.

Не погоджусь з твердженням, що "віртуальна репутація все-таки відображає характер людини, порядність, рівень поваги до особи". Людина може бути бути якимсь дуріком, постити весьолі картінки, відео, фото і заробити собі суперкарму. Карма не говорить про людину нічого. А от в барахолці було б непогано створити систему, яка свідчила б про добосовісність, порядність і надійність того чи іншого продавця чи покупця(типу як на кідстафі). Не кожен буде перелистувати весь форум у пошуках скарг на продавця.

Повірте, якщо людина, як ви виразились *дурік* , то й веселі картинки й відео в нього такі ж, розраховані на малоімущих розуму людей й ліпить він їх не туди де треба, в таких випадках репутація як мінімум не росте, ато й падає. В любому випадку треба дивитись лише на те, що людина пише в конкретно взятому випадку, й розумні люди пишуть дурні речі й заробляють мінуси й навпаки, все як в житті. Чому цим треба перейматись не зрозуміло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

здається багато постів на Борді висловлюють зараз не думку їх авторів, а спрямовані на те що б заробити якомога плюсів

Заглянула в профіль ТС і прозріла))) - і оця людина нам розказувала про репутацію в контексті висловлення якоїсь там думки.

kzGWc.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, це він так мінусував? :)

Ні, це він так плюсував висловлену Лілечкою думку)))

Приклади його мінусів виставляв Ярчик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подвійні стандарти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви далі її мозолите)

блін, шось тут не чисте, таке враження, що торік влаштовує паті з блекджеком і шлюхзами для форумчан з великою такою кармою.

Ви тільки скажіть, мож я теж задумаюсь про свою карму :0045:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...