Перейти до змісту

Болгарія на авто,є питання

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 годин тому, yumerpro сказано:

Цього року планую поіздку на авто в Болгарію, у Святий Влас, був там минулого року. Можливо хтось планує туда десь на другу половину липня? Разом було б веселіше!

13 годин тому, Masik сказано:

Плану їхати з 14 по 28 цього місяця, але хочу на самий південь

Мені не принципово куди їхати в Болгарії.

Дзвоніть поговоримо.

0673614659

• Відповідей 203
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 минуты назад, Dim@ сказал:

Сама путівка. Тобто, переліт і готель все включено. А по барах, ресторанах, екскурсіях, розвагах можна витратити від 0 і до безкінечності, бо в кожного різні потреби.

Тобто, там де ти був, на чотирьох (двоє дорослих і двоє дітей) ~1000$ з перельотом? На скільки ночей? Дай ссилку на готель.

Опубліковано

@Dim@ , я говорив про сім'ю з чотирьох людей. От і множ свою сумму на 2. А може і більше, бо діти на відпочинку тягнуть грошей більше ніж дорослі. І да, мова спочатку йшла про повний бюджет поїздки (це я про сумму в 25 тис в Болгарії), а не тільки готель і дорога.

Опубліковано

якщо взяти Турцію на вересень, а в вересні на мою думку найбільш класна погода

на 5*

в 1000-1300$ можна вкластися і на 4-х

летіти зі Львова (не переобтяжувати себе дорогою в Бориспіль)

а з дітьми окрім all inclusive їхати просто не має змісту.

забити на всі ці розводнякові екскурсії

і відпочинеш і позагаряєш

цього року розглядаю варіант поїхати в Болгарію виключно на авто (Сутки паритися з дитиною в автобусі також не камільфо)

планую на кінець серпня

Опубліковано
11 минуту назад, ig_rok сказал:

Та можна самому порахувати. http://travelcity.com.ua/

Я порахував. На двох дорослих і двох дітей, з перельотом самий дешевий тур на 10 ночей (готель 4 зірки) в серпні від 1695$, в вересні від 1400$. 

Опубліковано

Не знаю,в мене на кінець серпня виходить від 30 до 31тис.Правда вік дітей я довільно вказав-5 і 10 років.

Опубліковано
24 минуты назад, ig_rok сказал:

Не знаю,в мене на кінець серпня виходить від 30 до 31тис.Правда вік дітей я довільно вказав-5 і 10 років.

Так, якщо поставити дати на кінець серпня, то виходить від 1100$, але тури починаються з 29-30 серпня, тобто більша частина туру вже в вересні, тому і ціна нижча. Але я ставив вік дітей 10 і 13 років, то ціна більша на 250-300$ від тієї, коли ставиш вік дітей 5 і 10 років.

П.С.  Я і забув, що в моєї старшої 22 серпня буде 14 років. Поставив в графу вік дітей 10 і 14 років, то в вересні 10 ночей на всіх - від 1850 $. 

Так що друг, про якого я говорив вище, що на днях з Турції прилетів, легко оставив 2000$, в нього двоє дітей і з них син вже дорослий (років 18-19).

Так що, Болгарія в липні на сім'ю з трьох людей, на все про все до 25 тис.грн - це нормальна, адекватна ціна.

Опубліковано

Два роки назад літали в Туреччину. Я про витрати. Всі екскурсії які вони продвигають носять розводняковий характер. 1 раз їздили на рафтінг-сподобалось,  і якщо знати нюанси то не дорого...гроші беруть за все- фото, вода, взуття і т.д.

Опубліковано

Попередженя для тих хто подорожує до Болгаріі на авто, - з цього року в Румуніі , по населених пунктах побільшало поліцейських на цивільних авто, що ловлять на перевищенні швидкості. Інфа достовірна.

Опубліковано
8 годин тому, Такер сказано:

Всі екскурсії які вони продвигають носять розводняковий характер

Для регіону Анталія (Кемер) - екскурсія Демре - Міра - Кекова за 36$ на 2х дорослих і дитину до 7 років - це дешево. Зі стрибками з третього ярусу яхти у супер-прозору воду, обідом, і сімпатічною екскурсоводшою. Путівку брали у "місцевих" турагентів. Цю точно варто взяти.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт всім хто планує відпочивати в м. Святий Влас! Так от - є там супермаркет Меркурій, де розрахунок по терміналу карточкою Приватбанку неможливий, на дверях вісить застереження. Бо після приватовських карток у них глючить система. По інших закладах і заправках все ок.

170720171177.jpg

Опубліковано

Хто відпочивав цього року в Болгарії підскажіть:

1. Якою дорогою краще їхати?

2. Проблеми по дорозі?

3. Які гроші краще брати та де краще міняти? Універсальна карта Приватбанку проходить для розрахунків?

4. Як краще брати проживання через турагенство чи на місці?

Опубліковано

Я зараз в Болгаріі. Дорога Луцьк-Львів-Чернівці-Бухарест-Русе-Варна-Святий Влас. Митниця в Чернівцях майже 2год. В Болгаріі -1год. По всюди можна розрахуватися карточкою, окрім випадку вище. На Болгарській митниці курс 1$ =1.6 лева, у Власі 1.64. Ровіньєтка в Румуніі 7 євро на місяць. Віньєтка в Болгіріі 18 євро на 2 тижні. Плюч 3 євро оплата за міст в Русе.

Опубліковано
8 minutes ago, yumerpro said:

Я зараз в Болгаріі. Дорога Луцьк-Львів-Чернівці-Бухарест-Русе-Варна-Святий Влас. Митниця в Чернівцях майже 2год. В Болгаріі -1год. По всюди можна розрахуватися карточкою, окрім випадку вище. На Болгарській митниці курс 1$ =1.6 лева, у Власі 1.64. Ровіньєтка в Румуніі 7 євро на місяць. Віньєтка в Болгіріі 18 євро на 2 тижні. Плюч 3 євро оплата за міст в Русе.

олінклюсів, апартаменти? що по цінам на сьогодні?

Опубліковано

Плачу зараз 30 євро за 2-х кімнатний номер (вид на море) з 2-ма кондиціонерами для 2- х дорослих і дитина 6 років. Минулого року бронював через букінг, а тепер напряму домовився з хазяйкою.  до моря метрів 400. Пляж - пісок.

Опубліковано

Приємна новина! Гіпермаркет Меркурій зняв обмеження щодо розрахунку по терміналу картками Приватбанку.

Я з свого боку подавав скаргу в Приватбанк, не знаю, чи це приват постарався чи просто так співпало.

Опубліковано

Також зараз в Болгарії. 

Їхав майже так само як Юра. Тільки з Русе на пряму на сонячний берег, а не через варну. Про це і пожалкував. 

Дорога луцьк-сонячний берег 1200 км, зайняла 19 годин. Їхав сам, недотянув 130 км, ліг поспати дві години. Наша митниця 2год, болгарська 30 хв. По Румунії пік за всіма хто гнали, проїхав Румунією дуже швидко.

Опубліковано

Їхав через Тернопіль на Чернівці, можу сказати, що назад поїду через Івано-Франківськ (дорога жахлива).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...