Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, rl72 сказал:

Порошенко вкрав. як дві снайперські гвинтівки. самий чесний народний прокурор Купрій знає.

він уже 15 ярдів баксів у Порошенка нарахував)))

давай ще раз, бо підозрюю, що не я один такий дурак. При чому 12000 тисяч матраців до твоєї жаби на мого прадіка ?

Опубліковано
5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

таке враження, що то ти їх купив за власні кошти. Як зазвичай ні в тин ні в ворота.

доречі на фото лише приблизно 210 штук матраців, де остальні 11800 штук ?

ще ці можеш доплюсувати

42537023_2186764418259030_40425715113310

і цього

42654706_2186764434925695_16632150988496

Опубліковано
1 минуту назад, rl72 сказал:

ти для всіх розкажи.

я й так знаю це.

ти просто свою морду для всіх боїшся показати, а ще хочеш, щоб я для всіх щось розказував

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

давай ще раз, бо підозрюю, що не я один такий дурак. При чому 12000 тисяч матраців до твоєї жаби на мого прадіка ?

12000 матраців, як і 184 гуртожитки, як і будинки для сержантського і офіцерського складу, це результат роботи прокурора Луценка, якого, як ти кажеш, незаконно призначили генпрокурором. і Порошенка, який незаконно призначив Луценка генпрокурором.

я тебе не про жабу питаю, а про те як ти чесно і законно ведеш бізнес. а ти дурника клеїш

Опубліковано
Только что, rl72 сказал:

я тебе не про жабу питаю, а про те як ти чесно і законно ведеш бізнес. а ти дурника клеїш

бля, як же тяжко спілкуватися з розумово відсталим, тому на сьогодні досить

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, rl72 сказал:

це результат роботи прокурора Луценка, якого, як ти кажеш, незаконно призначили генпрокурором. і Порошенка, який незаконно призначив Луценка генпрокурором.

Молодці. Якого хорошого прокурора незаконно призначили.  Чому прокурора можна незаконно призначити, а з корупціонерами незаконно розібратися- ні?

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

Молодці. Якого хорошого прокурора незаконно призначили.  Чому прокурора можна незаконно призначити, а з корупціонерами незаконно розібратися- ні?

незаконно - розбирайся. хто ж тобі заважає)

Опубліковано
6 часов назад, rl72 сказал:

незаконно - розбирайся. хто ж тобі заважає)

Мені - кримінальний кодекс, а йому - нічого.

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Мені - кримінальний кодекс, а йому - нічого.

Точно нічого? У нас на генпрокурора кримінальний кодекс не поширюється? Вперше чую ))

А ти в курсі, що прокуратура по закону має право лише для розслідування справ проти посадовців категорії Б (то такі "великі" посади від села і до начальника підрозділу ОДА), а стосовно всіх інших (посадовців категорії А) то це вже два роки як справи НАБУ?

Опубліковано

RL72, ти так часто згадував бізнес Маньяка, що аж цікаво стало.

А що, в податкової є претензії до ведення справ Маньяком? Десь на%бав державу?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
39 минут назад, S30 сказал:

та да, я ж по канарам і мальдівам рассікаю )) то фігня, що за 20 років на базарі, сама більша відпустка була в цьому році, аж 4 дні ))

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 3
Опубліковано
2 годин тому, S30 сказано:

Так вроді в податкової є мораторій на перевірки такого бізнесу.

А стосовно чисто маньяка, то він сам підтвердив, що документів на товар у нього нема.

На базарі можна взагалі торгувати роками без реєстраці як підприємець) 

І мати, наприкллад контейнер забитий шкірою на суму яка в десять раз більша від дозволеного річного обсягу на фіксованому податку)

П.с. останні два пункта не про маньяка) щоб мені лишнього не приписали

Опубліковано

І шо ти йому тоді інкримінуєш?

Напиши як свідомий громадянин скаргу в податкову на Маньяка і спи спокійно.

Що я (ФИО , місце проживання) при спілкуванні з тимто і тимто виявив злісне порушення законів України. Прошу вжити міри.

Нехай перевірять супостата. А в тебе совість чиста з почуттям виконаного обовязку.

Опубліковано
7 хвилин тому, S30 сказано:

І шо ти йому тоді інкримінуєш?

Напиши як свідомий громадянин скаргу в податкову на Маньяка і спи спокійно.

Що я (ФИО , місце проживання) при спілкуванні з тимто і тимто виявив злісне порушення законів України. Прошу вжити міри.

Нехай перевірять супостата. А в тебе совість чиста з почуттям виконаного обовязку.

Хаха. Скріни з борди додавати?

Опубліковано

А навіщо мені скріни? Це тебе плющить.

Якщо ти про податкову, то сходи до Маньяка і поспілкуйся. Заодне взнаєш. Тебе ж неодноразово запрошували.

Ти ж свідомий громадянин?:)

Опубліковано
3 хвилин тому, S30 сказано:

А навіщо мені скріни? Це тебе плющить.

Якщо ти про податкову, то сходи до Маньяка і поспілкуйся. Заодне взнаєш. Тебе ж неодноразово запрошували.

Ти ж свідомий громадянин?:)

Плющить таких як маньяк від того, що офіційний мільонер,  на відсотки по вкладах, офіційно відображені в декларації, зїздив на мальдіви. 

Від бізнесу маньяка мене також не плющить. Питання було морального плану. І відповідь на ньогг я знаю без потреби йти ще щось розпитувати.

П.с. і про дартаньяна писати не треба) це не я звинувачую Порошенка в тому, що він домігся прийняття ВР змін у закон для того, щоб Луценка призначили генпрокурором

Опубліковано

Ну , моральні засади Петра Олексійовича багатьох плющать, не лише Маньяка.

Я , наприклад, теж вважаю , що в той час як держава знаходиться в критичному стані і з війною на сході, їхати на відпочинок на Мальдіви було аморально з його сторони.

І питання не в офіційних мільйона і як він їх здобув.

Я такий як Маньяк?

Ярлики наше фсьо?

40 хвилин тому, rl72 сказано:

не я звинувачую Порошенка

Я це помітив.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
49 хвилин тому, rl72 сказано:

П.с. і про дартаньяна писати не треба) це не я звинувачую Порошенка в тому, що він домігся прийняття ВР змін у закон для того, щоб Луценка призначили генпрокурором

ось пр оце і мова. якщо треба порошенку- закони приймаються швидко. як не треба, він говорить багато - а за не прийняття закону вже винна рада...
Старий принцип кучми януковича, якщо все добре- заслуга царя. якщо погано- цар не при чому.. то не його повноваження.. і взагалі то рада і уряд винні..
Закон про АС чітко показав що порошенко не збирається боротись з корупцією. Навіть не так. він збирається. але з тією яка заважає його бізнесу, бізнесу друзів, родичів і т.д.)

• +1 4
Опубліковано
19 хвилин тому, m-a-x сказано:

Петро Олексійович - респект

Зрадофіли гав-гав-гав, починайте :) 

Та ладно, фото з Трампом не на часі, щоб ним зараз хвалитися. Трамп застряг у рашагейті по шию, а друг нашого ворога апріорі не може бути нашим другом теж.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, m-a-x сказано:

DoCBbZSVsAY7jTU.jpg

Петро Олексійович - респект

Зрадофіли гав-гав-гав, починайте :) 

Зауважимо, нібито ексклюзивне фото, як це представили в Адміністрації президента, могли зробити усі охочі.

Проймись гордістю.

• -1 1
Опубліковано
34 хвилин тому, iiron сказано:

Звичайно ж всі охочі могли зробити фото - це воскові фігури там поставили спеціально для цього.:D

П. С. А ти крім Палицяньюс ще читаєш якісь ЗМІ?

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Звичайно ж всі охочі могли зробити фото - це воскові фігури там поставили спеціально для цього.:D

П. С. А ти крім Палицяньюс ще читаєш якісь ЗМІ?

5 канал обожнюю.

• Ха-ха 1
Опубліковано
11 часов назад, Віталій СК сказал:

суцільна маніпуляція.

Маніпуляція - це це фото! Як типу випросили це фото і втюхують людям ніби авторитет... :) Якби була офіційна зустріч, то було б обидва прапора голів держав, а так - посмиховисько і розрахунок на біомасу - от я з Трампом... :)

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...