Перейти до змісту

Новий "лєтнік" на соборності

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кілька днів тому була погода погана, того й людей мабуть мало, заходив туди тільки раз, як тільки відкрилось, було забито вщент.

"Пивний напій" там по 10 грн, яка ціна такий і напій =)

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Пивний напій" там по 10 грн, яка ціна такий і напій =)

дарма ти так. "Верховина", пиво типу живе. ПИВО. І також вартує. те ж "Павлівське" по 11,50 за літру було в ТАМ-ТАМ-і. В магазині 8-9, і темне.

Я б сказав навпаки - за "напій" надто дорого!

Опубліковано

по кількості людей, бачу відбивають бабло непогано. розкажіть хто там був, пиво продають після 22?

Заборонено продавати алконапої після 22-00 НА ВИНОС.

Опубліковано

по кількості людей, бачу відбивають бабло непогано. розкажіть хто там був, пиво продають після 22?

Заборонено продавати алконапої після 22-00 НА ВИНОС.

нащо це мені говорити, то треба барменам і власникам, які продають в тому ж лєтніку пиво чи як воно називається "пивний напій'' (х_й зна що таке.)

Тому так і виходить, Романюк старший підписує заборону на продаж алкоголю після 22.00, а Романюк менший спокійно продає цей алкоголь після 22.00.

Опубліковано

Тому так і виходить, Романюк старший підписує заборону на продаж алкоголю після 22.00, а Романюк менший спокійно продає цей алкоголь після 22.00.

Повторюю. Після 22-00 заборонено продавати на винос.

Опубліковано

Забігли ми туди з кумом недавно, на "по бокальчіку", це був перший і останній раз коли я туди зайшов!

- Такого жахливого обслуговування я ще не бачив. Вроді і толпа офіціантів, але ну дуууже вони не навчені, постійно стоять в черзі по 2-3 до терміналу (чи як його назвати, де вбивають замовлення і вибивають чеки), відповідно нічого не роблять в цей час. Наше замовлення ми чекали ну десь 20-30 хв.... жесть... (це два бокали пивного напою і чечіль).

- далі, так як ми курящі, а це лєтнік, і кругом всі завзято чаділи, вирішили і ми, тож попросили попільничку, знаєте що нам принесли ?? пластиковий стаканчик в який налито на чверть води... дівчина з винуватим поглядом повідомила що вибачте, попільничок більше нема... :_09:

- ну про пиво, яке чомусь обізвали "пивним напоєм" - то це походу теж пиво що і в Буратіно "Карабас-Барабас", це єдине до чого претензій нема, мені воно подобається.

- столи широченні, розраховані на компанію як мінімум з 6 чоловік :), для невеличких компаній є 4 здається, столики "па центру", якраз напроти барної стійки, де постійно ошиваються офіціанти і відвідувачі, карочє, раціональне використання такої площі бажає кращого..

- ну і саме місцерозташування цього чудо-саду також бажає кращого...

вот, то єслі коротко.

Опубліковано

Пивний напій- таке саме пиво як і розбавлений Павлік в Майдані.

Піца смачна. О 21:45 пивні напої перестають продавати ))))

Єдиний стрьом - шо це Карабас. А ще кажуть, в цьому лєтніку немає туалету))

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...