Перейти до змісту

Новий "лєтнік" на соборності

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне вирішив тут опублікувати те, шо роблять в мене біля дому.

Живу в будинку на Соборності (той що біля РАЦСу). Минулого року територію недалеко біля будинку обгородили парканом

937bac45dc6263fe1c20cf7fd7b9c144.png

Власне мали там щось будувати. Весною з'ясувалось, що має бути житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщенням. З часом я почав помічати, що будують якусь незрозумілу хню. Спочатку казали, що будують склад, хоча містобудівних умов і обмежень в них нема. Паспорт об'єкта теж не висить. Сьогодні я прокинувся від гарного звуку трамбовки, якою вложували тротуарну бруківку під збудованою палаткою. Коли Прийшов з роботи вже була імпровізована а-ля барна стійка. Тепер немає ніяких сумнівів, що це буде "лєтнік". Може хтось порадить що робити? А то дві кімнати виходить на цю сторону, і постійно слухати п'яні крики і тд і тп не хочеться. І найголовніше, ця вся вакханалія знаходиться метрів за 10-15 від мого вікна. Буду вдячний за ваші дописи. Фото нижче.

VGf4RSWSaYQ.jpg
  • Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Думаю, ти вже нічого не зробиш :( А я вже здивувався, що пропали та ригаловк, що за цим забором була, і з іншої сторони загсу, біля сільпо теж прибрали. Було подумав, що за розум взялись)

Опубліковано

ТС, а хіба то не ваш будинок почав тріщати, коли сваї отам в ямі били? Як на мене - краще потерпіти 3 місяці лєтніка, ніж стягувати до купи дев'ятиповерхівку. :)

Опубліковано

Буду вдячний за ваші дописи. Фото нижче.

можливо під час будівництва будинку, в якому ви зараз живете, теж були невдоволені?

можливо люди, що вже жили поряд, хотіли щоб замість вашої дев'ятиповерхівки був сквер?

але ж вас це зараз не хвилює?

просто треба чітко увідомлювати, що ми живемо в місті, і земля в людних районах - на вагу золота

Опубліковано

Яку замість зелених насаджень облагороджують "летніками".

Які існують контролюючі та перевіряючі органи законості та доцільності таких "будівель".

Опубліковано

просто треба чітко увідомлювати, що ми живемо в місті, і земля в людних районах - на вагу золота

Подивись на старі фотки площі біля Ювілейного як було прикольно, потім зіпсували все ринком,а потім поставили ту залізяку Гостинець. Якщо вільна площа є, то не значить що треба понапихати будівель по максимуму.

Опубліковано

ТС, а хіба то не ваш будинок почав тріщати, коли сваї отам в ямі били? Як на мене - краще потерпіти 3 місяці лєтніка, ніж стягувати до купи дев'ятиповерхівку. :)

Мій. Ви трохи не зрозуміли, лєтнік по суті, це тимчасова споруда, щоб не пустувала земля під будівництво. Будинок буде так і так. І лєтнік роблять точно не на один сезон. А на рахунок свайного поля, то при будівництві його будуть використовувати, і нові палі ніхто бити не буде.

Опубліковано

Якщо вільна площа є, то не значить що треба понапихати будівель по максимуму.

на місці де зараз роблять лєтнік, як і на місці, де зараз знаходиться дев'ятиповерхова коробка, раніше були дачі

прекрасна зелена територія - деревця, травичка...

а зараз там величезний мікрорайон, тисячі людей живуть і всім поголовно подавай сквери, зелені насадження...

люди, почніть із себе, розваліть будинки, в яких живете, бо вони теж збудовані на місці зеленої зони

Опубліковано

можливо під час будівництва будинку, в якому ви зараз живете, теж були невдоволені?

можливо люди, що вже жили поряд, хотіли щоб замість вашої дев'ятиповерхівки був сквер?

але ж вас це зараз не хвилює?

Ви або не вмієте читати, або не розумієте про що говорите. по-перше - мій будинок здавався одночасно з сусідніми. по-друге - будинки ці збудовані абсолютно законно згідно проекту детального планування міста. по-третє - це кафе будується абсолютно незаконно, і прикривається людиною "зверху".

І що мені з того, що земля на вагу золота? Мене це має врятувати від п'яного угару за вікном?

Опубліковано

на місці де зараз роблять лєтнік, як і на місці, де зараз знаходиться дев'ятиповерхова коробка, раніше були дачі

А ще, колись-колись, на тому місці була "горка" (ковзанка), кажись.

Опубліковано

А ще, колись-колись, на тому місці була "горка" (ковзанка), кажись.

Ковзанка була біля мого будинку.

Опубліковано

прекрасна зелена територія - деревця, травичка...

а зараз там величезний мікрорайон, тисячі людей живуть і всім поголовно подавай сквери, зелені насадження...

люди, почніть із себе, розваліть будинки, в яких живете, бо вони теж збудовані на місці зеленої зони

При чому тут дачі? На окраїнах Луцька в полі зараз ніхто не хоче будувати, будують де тільки є вільне місце. На Відродження влупили ту херню по максимуму недавно не в тему, як таке можна дозволити звести?

Я згоден, що ту територію на Соборності давно потрібно якимось чином облагородити. Але наскільки знаю, тоді будівництво в тому місці не було можливим, зараз правда технології інші - наприклад, можна використати буроін'єкційні сваї. Якщо будівництво законне і є можливим без негативних наслідків, то нехай будують, але повідомлять громаду міста, що там буде як мінімум.

Опубліковано

по-третє - це кафе будується абсолютно незаконно, і прикривається людиною "зверху".

то що вам не подобається? сам лєтнік чи те, що його будують незаконно?

Мене це має врятувати від п'яного угару за вікном?

мене теж не рятує. а п'яний угар я чую і в себе за вікном. і цілком можливо, що й ви колись проходили п'яним повз моє вікно :)

При чому тут дачі?

вважайте, що дачі - це алегорія.

я це до того, що ми всі ведемо себе егоїстично.

коли ми купуємо квартиру в новобудові, нас не цікавить ставлення до цієї будови людей, що жили/живуть поряд.

чи не заважає вона їм, можливо на її місці колись був сквер, трава росла? можливо під час будівництва в людей стіни потріскали? сонце вона їм затуляє?

і от коли ми починаємо жити в новій квартирі і поряд починають зводити інший будинок, то в нас в душі раптом з'являється любов до дерев, трави, квітів, шуму ми не любимо, п'яний угар навкруги...

Опубліковано

по-третє - це кафе будується абсолютно незаконно, і прикривається людиною "зверху".

то що вам не подобається? сам лєтнік чи те, що його будують незаконно?

Мене це має врятувати від п'яного угару за вікном?

мене теж не рятує. а п'яний угар я чую і в себе за вікном. і цілком можливо, що й ви колись проходили п'яним повз моє вікно :)

При чому тут дачі?

вважайте, що дачі - це алегорія.

я це до того, що ми всі ведемо себе егоїстично.

коли ми купуємо квартиру в новобудові, нас не цікавить ставлення до цієї будови людей, що жили/живуть поряд.

чи не заважає вона їм, можливо на її місці колись був сквер, трава росла? можливо під час будівництва в людей стіни потріскали? сонце вона їм затуляє?

і от коли ми починаємо жити в новій квартирі і поряд починають зводити інший будинок, то в нас в душі раптом з'являється любов до дерев, трави, квітів, шуму ми не любимо, п'яний угар навкруги...

Припущеннями я б не кидався, ви мене не знаєте. Доводити нікому нічого я не хочу. Або відписуйтесь по темі, або не пишіть взагалі. Здяється в першому топіку я чітко запитав, чи ні?

Опубліковано

Всі пишуть свою думку. Хтось "за" а хтось "проти". Комусь заважає "лєтнік" а комусь ні. Маєш бажання вияснити правомірно він там чи ні, звернись в інспекцію держархбудконтролю зі скаргою перевірити використання даної земельної ділянки за своїм цільовим призначення. Бо якщо земельна ділянка призначення для будівництво житлового будинку, то кафе не може бути побудоване. Ти пиши а там тобі все пояснять.

Опубліковано

А я чомусь був впевнений, що це будують місце для того "ярмарка", що кожен вівторок та п'ятницю організовують на стоянці.

А виявляється "лєтнік". Хоча, якщо лєтнік буде культурним (в чому я сумніваюся дуже) то хай буде. Часом в спеку випити квасу чи соку з дитиною немає де.

Опубліковано

А я чомусь був впевнений, що це будують місце для того "ярмарка", що кожен вівторок та п'ятницю організовують на стоянці.

А виявляється "лєтнік". Хоча, якщо лєтнік буде культурним (в чому я сумніваюся дуже) то хай буде. Часом в спеку випити квасу чи соку з дитиною немає де.

Чесно кажучи я також думав, що то має бути організований осередок торгівлі людей "з парковки"

Опубліковано

Всі пишуть свою думку. Хтось "за" а хтось "проти". Комусь заважає "лєтнік" а комусь ні. Маєш бажання вияснити правомірно він там чи ні, звернись в інспекцію держархбудконтролю зі скаргою перевірити використання даної земельної ділянки за своїм цільовим призначення. Бо якщо земельна ділянка призначення для будівництво житлового будинку, то кафе не може бути побудоване. Ти пиши а там тобі все пояснять.

Власне цікавило, купи потрібно звернутись! Списиб.

Опубліковано

Лєтнік буде від Карабаса-Барабаса.

Свіжозварене в підвалі "Буратіно" пиво не продається... Вирішили продавати на вулицях міста. Романюк "порішав" ділянку. Івсе.

Опубліковано

Щось я підозрюю що буде воно працювати не тільки влітку, занадто багато роботи як на 5 місячний об'єкт.

Опубліковано

Лєтнік буде від Карабаса-Барабаса.

Козюра+Романюк?

Романюка то "лєтнік". Певно до чемпіонату світу з футболу готують. Якщо так, то весело буде, деякі матчі будуть починатися в 22,00/23,00, а деякі в 01,00 :D

Опубліковано

Якщо так, то весело буде, деякі матчі будуть починатися в 22,00/23,00, а деякі в 01,00 :D

Продаж алкоголю в цей час заборонений. Як і розпиття.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...