Перейти до змісту

Професыйний ремонт і ТО безінерційних котушок

arok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колеги по захопленню, підскажіть будь ласка, чи надає хтось у Луцьку професійні послуги з ремонту та технічного огляду безінерційних котушок. Можливо уже хтось користувався подібного роду послугами, є відгуки (як позитивні так і негативні), до кого саме зверталися і т.д.

Опубліковано

Що Вам саме треба поремонтувати?

Декілька сезонів користуюся ecusima 2000. ТО я к такого не робилося, зараз поскрипування, люфти... Розумію, що пора уже зайнятися нею.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

я свої катухи обслуговую сам, надивився ютуба, і вперед, нічого складного.

головне підібрати викрутку, щоб гвинти не злизати, делікатні.

за зиму все робиться)))

Опубліковано

я одну свою розібрав - ледь зібрав до купи. Якби не було другої такої ж, то й не зібрав би взагалі... теж була така гарна думка позмащувати нутрощі катушок, а в ітозі ледь не зламав мозок :)

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Екусіма - хороша катушка, - можу з неї зробити "ляльку", якщо не вбита вщент. У мене їх 4 штуки, після модернізації працюють без люфтів з моменту появи даної моделі на ринку (років 7-8). Звертайся. Тел.095-5351013

Опубліковано

Lubart, в мене на екусимі скручено ту кришку, що фрікціон затягує. Можна щось зробити? В фортуні сказали, що ні, типу та деталь нерозборна. А катуху жалко

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Треба помняти на руобі ексія 2000 підшипник на роліку ліскоукладовича ....якось так не можу підібрати слово по українськи а може правильно написав ну думаю проблему Ви зрозуміли хоть і катушка запасна але зробити треба. Підкажіть куда з

вернутись, або де купити поміняти я думаю не буде велика проблема.

Опубліковано

Треба помняти на руобі ексія 2000 підшипник на роліку ліскоукладовича ....якось так не можу підібрати слово по українськи а може правильно написав ну думаю проблему Ви зрозуміли хоть і катушка запасна але зробити треба. Підкажіть куда з

вернутись, або де купити поміняти я думаю не буде велика проблема.

Можна просто поміняти місцями підшипник ролика жилковкладача з підшипником кноба (ручки), розміри однакові, операція проста, займе 10-15 хвилин.

Опубліковано

Я в Заубері переставляв підшипник зі шпулі в ролик. А можна просто підшипник ролика промити в керосині, змазати і поставити назад.

Опубліковано

Lubart, в мене питаннячко, чи є можливість відремонтувати механізм коливання шпулі в середині катушки PHOENEIX RX30-II. Зламався силуміновий язичок, який водить вісь шпулі вперед назад... :(

Опубліковано

Lubart, в мене питаннячко, чи є можливість відремонтувати механізм коливання шпулі в середині катушки PHOENEIX RX30-II. Зламався силуміновий язичок, який водить вісь шпулі вперед назад... :(

Доброго дня! Потрібно глянути на котушку й на зломану деталь, а тоді по-факту дам діагноз. Дзвони, домовимось

Опубліковано

Lubart, в мене на екусимі скручено ту кришку, що фрікціон затягує. Можна щось зробити? В фортуні сказали, що ні, типу та деталь нерозборна. А катуху жалко

Якось пропустив Твоє запитання... Немає нерозбірного, якщо воно було перед тим зібрано! Дзвони, я тобі ту кришечку поремонтую.

• 1 рік потому...
Опубліковано

хлопці хтось візьметься відремонтувати екусіма спорт сіді 300. там походу нічого складного просто я не шарю. я в воду впустив її і розібрав  змазав але напевно поганим мазилом та щей напевно неправильно зібрав.коли равномерно крутиш стопор обратного хода спрацьовує відразу а коли твічиш то після ривка робе пів оберта чи оберт і тоді стопориться поможіть будьласка шкода я пости і не ловив на неї

Опубліковано
On 20.11.2014 at 17:52, VaLeRa сказано:

я одну свою розібрав - ледь зібрав до купи.

В моїй 11 підшипників, я от думаю, чи варто розбирати :D:D:D

Опубліковано

Якось втопив спінінг. Носив у фортуну на чистку та змазку екусіму 2000 чку заплатив вроді 50 грн.  У вас така послуга на майбутне скільки коштує?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...