Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 годин тому, Basil сказано:

Прошу пардону!

Я все питав, чи сама жила і працювала в селі, то все  "сусіди-дачники", "Знайомі "....

вже прочитав: 

жила і пахала, сама дачниця. Ринок збуту - так, але не обов*язково здавати оптом. Зараз часи інету, клієнтів можна шукати онлайн, головне - знати, що їм треба запропонувати. У мене молочниця, я її довго шукала, але кожного разу таюсь на сотку. І я неї не одна така. Розпродує буквально за 10 хв все. А була інша - спочатку добре молоко, а потім бодяжити почала. То хто їй винен, що ніхто купувати не хоче. От і ринки збуту. Молоді, здорові люди, без заглядання у чарку можуть дуже добре заробляти. Як з розумом будуть все робити. А як горілку пити, то нічого не буде. На жаль, за 70 років хазяїв винищили. От і багато по селах ледарів.

• +1 2
Опубліковано
21 хвилин тому, S30 сказано:

Та нормально у них все з плакатами.

Який же ж то конфуз?

Ну так. Слово "Побєда" над фашистом же ж написана. Все сходиться:D

Опубліковано
Цитувати

Как Прага встретила Залдостанова. Чеомдан-вокзал-Россия

Как рассказал корреспонденту DW один из участников мотопробега, непосредственно из России прибыли всего два десятка человек. Все остальные - байкеры из дружественных клубов в самой Германии, Словакии, Сербии и других странах.

Кстати, ни одного мотоцикла с российскими номерами у памятника в Тиргартене видно не было. Как оказалось, большинство участников пробега прилетели в Словакию и там взяли мотоциклы напрокат.

http://preslav-67.livejournal.com/1419843.html

• +1 1
Опубліковано

всі ці факти говорять про одне, гниє расєюшка зсередини, нема ні стрижня, ні ідеї, ні патріотизму справжнього. Все фарс.

Опубліковано
1 хвилина тому, romaxa11 сказано:

Мені це все виглядає на започаткування якогось карнавалу. Повна перемога форми на суттю.

у карнавала суть є, дуже глибинна. А вони і до цього не дотягують. Фарс, лицедійство, пустота. У всьому

Опубліковано

3992_XmLzDfpyaNST_w_687.jpg?1462951770

Російські кондитери переплутали Луцьк з Махачкалою

На обгортці цукерок російського виробництва зображена В'їзна вежа Луцького замку, а над картинкою – напис "Махачкала".

Виробник цукерок – російська компанія "Атаг" з міста Шексна Вологодської області, – повідомляє Волинська служба новин.

Як повідомляє видання, фото обгортки зроблене раніше, адже на сайті цієї компанії у переліку продукції немає цукерок "Махачкала".

Махачкала – місто в Росії, столиця Дагестану. Воно розташване на вузькій смузі рівнини західного узбережжя Каспійського моря між горою Таркі-Тау та морем. Цікаво, що неподалік Махачкали у Дагестані є древня фортеця Нарин-Кала, зубці якої віддалено можуть нагадувати Луцький замок.

3992_R2ZnTEVh5rZ3_w_687.jpg?1462951770

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...