Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так отож. Згадайте, скільки раз вже говорили, що "АТО на фінальній стадії", "Славянськ майже визволено" і т.д.. Це все фікция тільки для того, щоб народ не взявся вже за нову владу, от і відводять погляд на інші проблеми.

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так отож. Згадайте, скільки раз вже говорили, що "АТО на фінальній стадії", "Славянськ майже визволено" і т.д.. Це все фікция тільки для того, щоб народ не взявся вже за нову владу, от і відводять погляд на інші проблеми.

тільки ще не зовсім зрозуміло хто ж ця нова влада. Раніше все просто було - типу Янукович.
Опубліковано

але при таких розкладах валити все на литвина також тупо

вчора він був на Інтері, то прямо сказав: від військових нам допомоги не дають, воюємо самі, максимум що можуть надати це підтримку з повітря. Мене це дуууже здивувало, але виявляється це 100% правда.
Опубліковано

Значить потрібно організувати в Києві марш мільйонів і чітко сказати "новеньким" що ми в курсі двіжа, не перевіряйте терпіння.

Опубліковано

По оперативным данным группы "Информационное Сопротивление", в ходе штурма террористами Луганского погранотряда уже уничтожено 5 боевиков, 8 ранены.

Со стороны украинских пограничников 7 раненых, 3 из них тяжело.

Информация о том, что авиация АТО "рассеяла террористов", не подтверждается.

5 мало, хочу ще.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9yuxHPeXm4

Опубліковано

Країні потрібен Литвин?!!

Прикордонникам, які вже понад шість годин ведуть бій з терористами в Луганську, підкріплення не обіцяють

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив журналіст Сергій Іванов.

"Не можу не згадати про фельдмаршала прикордонних військ Литвина, бездарного упира, який присмоктався до своєї посади так, що і ланцетом не відірвеш. Зі слів мого джерела, яке знаходиться в епіцентрі цих подій, підкріплення їм центр НЕ ОБІЦЯЄ. І взагалі подібне "легке" відношення до життя підлеглих давно стало у Литвина і його генералітету доброю традицією", - написав він.

http://espreso.tv/news/2014/06/02/prykordonnykam_yaki_vzhe_shist_hodyn_vidbyvayutsya_vid_terorystiv_centr_pidkriplennya_ne_obicyaye___zhurnalist

Опубліковано

По оперативным данным группы "Информационное Сопротивление", в ходе штурма террористами Луганского погранотряда уже уничтожено 5 боевиков, 8 ранены.

5 мало, хочу ще.

а самому допомогти? Добровольців набирають...

Опубліковано

Onil,alexvvv, -вундеркінди, давайте не тут, є пм.

то бій досі триває і підкріплення ніякого? швидше б прийшла інавгурація.... можливо тоді будуть зміни.

Опубліковано

Думаю до парламентських виборів "країні буде потрібен Литвин".

Тому, особливих позитивних змін з інавгурацією не пов'язую.

Опубліковано

Onil,alexvvv, -вундеркінди, давайте не тут, є пм.

то бій досі триває і підкріплення ніякого? швидше б прийшла інавгурація.... можливо тоді будуть зміни.

Якщо першим своїм указом Пєтя введе військовий стан,то є шанси на зміни. А якщо почне соплі жувать,то злив Сходу відбудеться за 2 місяці.

Опубліковано

Якщо першим своїм указом Пєтя введе військовий стан,то є шанси на зміни. А якщо почне соплі жувать,то злив Сходу відбудеться за 2 місяці.

Якщо довше, то не буде що рятувати - http://www.ostro.org...cs/news/446099/

Опубліковано

5 мало, хочу ще.

з вікна така хороша позиція....

Опубліковано

Sergiy Ivanov

Полтысячи боевиков.

Подкрепления нет. Прилетел истребитель, пустил одну ракету не понятно в кого и убыл. Тем не менее, пограничники не сдаются, включили гимн Украины и хуярят террористов. На видео (

) вы можете наблюдать, как подбитая нашими героями мразь, словно гадюка, уползает в кусты. Надеюсь, навсегда.

Не могу не вспомнить о фельдмаршале погранвойск Литвине, бездарном упыре, присосавшемся к своей должности так, что и ланцетом не сковырнешь. Со слов моего источника, который находится в эпицентре этих событий, подкрепления им центр НЕ ОБЕЩАЕТ. И вообще, подобное "легкое" отношение к жизням подчиненных давно стало у Литвина и его генералитета доброй традицией. Поэтому предлагаю активистам Автомайдана и луганской диаспоре совершить визит на дом к этому мудаку и рассказать, что солдаты - это тоже люди и им тоже бывает нелегко. Что касается Ефремова, конечного бенефициара всего луганского беспредела, то, как я и сказал вчера, эта "ватная" вагина вчера прибыла в Киев для решения своих вопросов. Она же политик, йопта.

Так вот, дороге друзья. Есть время разбрасывать камни, есть время собирать их. А есть время положить хуй на государство, купить молоток, девятидюймовый гвоздь и вколотить его в башку краснорожего комсомольского божка, что считает себя неприкосновенным.

P.S. Только что сообщили: погранцы сказали, что готовы взорвать себя, но не сдаться террористам. Дмитро Ярош Borislav Bereza, где у вас здесь ближайший "Эпицентр"? Не знаю, как вы, а я - за молотком.

Опубліковано

июня, в 11:00, в помещении пресс-центра интернет-издания "Обозреватель" началась пресс-конференция на тему: "АТО на востоке: тактика, стратегия, перспективы".

В пресс-конференции принимают участие:

-полковник запаса, участник первого миротворческого батальона Украины в СараевоМихаил Савченко;

-генерал армии, глава Службы внешней разведки в 2005-2010 годах Николай Маломуж.

Опубліковано

Вже 7 годин прикордонники під Гімн України тримають оборону застави на Луганщині

Станом на 11.00 близько 500 терористів вже 7 годин продовжують штурмувати управління Луганського прикордонного загону

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

У відомстві інформують, що під час штурму бойовики використовують не тільки міномети, гранатомети, кулемети і автомати, а й улюблену «російську» тактику - здійснюють обстріл прикордонного загону з житлових квартир, дахів будинків, при цьому використовують жителів як живий щит.

«У свою чергу російські журналісти, змагаючись в цинізмі і відвертої брехні, поширюють інформацію, що в загоні знаходяться бойовики «Правового сектору», націоналісти, які на пропозицію перейти до лав ЛНР відповіли вогнем в "мирних жителів", не випустивши при цьому солдатів строкової служби ( забувши, що строкової служби в Держприкордонслужбі немає вже з 2008 року)», - зазначили в Держприкордонслужбі.

Як наголошують у відомстві, прикордонники героїчно тримають оборону під Гімн України, який вже 4:00 лунає з гучномовця.

За інформацією прикордонників, в ході штурму були поранені 7 охоронців кордону. З боку терористів попередньо 8 поранених і 5 вбитих.

http://espreso.tv/news/2014/06/02/derzhprykordonsluzhdba_vzhe_7_hodyn_prykordonnyky_pid_himn_ukrayiny_trymayut_oboronu_zastavy_na_luhanschyni

Опубліковано

Мені здається, що цей бій в Луганську буде переломним для наших сил АТО: якщо луганським прикордонникам не прийдуть на допомогу НГ чи регулярна армія, то:

1. Моральний дух військових та бійців НГ і так впаде "нижче плінтуса".

2. Інші в/ч, які будуть атаковані терористами - будуть здаватися, бо допомога не прийде по-любе, а жити усім хочеться.

Мені хочеться, що б я помилявся, але зараз картина поки виглядає так. (((

Опубліковано

Мені хочеться, що б я помилявся, але зараз картина поки виглядає так. (((

http://www.youtube.com/watch?v=S5znUR7shI8

якось так все виглядає.

й ти правий про моральний дух та здачу солдат. своїх не кидають, або буде жопа.

а тут уже 8 годин бійці воюють, а підмоги нуль.

у мене особисто вже руки опускаються, боюсь подумати, що робиться в солдат у голові...

Опубліковано

Андрій Віталійович

Ніколи не любив рок, до російської музичної культури взагалі негативно відношусь. Але як почув Гребенщикова, то думка змінилась.. Особливо після цього.. Добре, що в РФ не всі зомбовані і надія якраз на молодь, яка цікавиться більше і глибше.. (назву відео не сприймайте неадекватно, іншого відео просто не знайшов)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...