Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

2 липня, в Києві відбулося судове засідання у справі колишнього «народного губернатора» Луганської області Олександра Харитонова, якого звинувачували в насильницькій зміні конституційного ладу і захопленні державних будівель

Вердикт суду - 5 років з випробувальним терміном на 3 роки. Харитонова звільнили в приміщенні суду. В даний момент він вже на волі, повідомляє «Східний варіант» з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, 13 березня 2014 року в Луганську співробітники Служби безпеки України затримали громадянина України Олександра Харитонова, лідера радикальної організації «Луганська гвардія».

Відносно Харитонова було розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ст. 294 (масові заворушення) і ст. 341 (захоплення державних або громадських будівель чи споруд) Кримінального кодексу України.

Відзначимо, саме Олександр Харитонов разом з депутатом облради Арсеном Клінчаєвим фігурували в організації масових заворушень 9-10 березня в Луганську із захопленням облдержадміністрації та телеканалу ІРТА.

І як це назвати? Далі знову ця тварюка буде робити свою брудну справу.

Допоки не буде кардинальної реформи та очистки судової системи - будь-які інші реформи максимум будуть половинчасті, а насправді - провальними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

КОлись був відеоролик мультяшний як пацанчик відмазався в суді, вийшов з залу і його застрелили. Тут так само треба, відпустили, вийшов, снайпер його зняв і все. Потім самі будуть проситися на зону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналиста-добровольца батальона "Айдар" 8 суток держали без еды в карцере по обвинению в проступке

03 июля 2014, 10:28


  • 189613.jpg

Луганский журналист из города Алчевск Юрий Гуков (псевдоним Юрий Асеев), вступивший добровольцем в батальон "Айдар", просидел 8 суток в карцере без еды по обвинению в воинском проступке.

Информация об этом вначале появилась от Луганского областного комитета избирателей Украины. После освобождения, которое состоялось 1 июля, Гуков подтвердил данную информацию на своем Facebook.

По информации ЛОО КИУ 26 июня в четверг поступила информация о том, что Гуков арестован и якобы содержится "в карцере" в штабе батальоне "Айдар", в селе Половинкино Старобельского района Луганской области.

"Информация была проверена и подтверждена несколькими источниками. После этого, в пятницу, мы обратились к исполняющей обязанности главы луганской облгосадминистрации Ирине Веригиной и, через посредника, к руководству АТО в Луганской области. Были получены разъяснения, что Юрий Гуков вступил в батальон "Айдар" как доброволец, принял присягу. Как военнослужащий он якобы совершил воинский проступок, и в дальнейшем его судьбой будут заниматься прокуратура, адвокаты и суд", - говорится в сообщении.

В ЛОО КИУ утверждали, что к Гукову не были допущены адвокаты, он не мог передать информацию о сути того, в чем его обвиняют, другим лицам, включая членов семьи, не было данных о состоянии здоровья.

"При этом нам сообщили информацию о вероятной причине его задержания, для проверки которой у нас нет возможностей, но которую мы обязаны опубликовать, дабы снизить риски для безопасности нашего коллеги. По этой информации, батальоном "Айдар" был задержан ополченец, которого подвергли пыткам. Впоследствии ополченец от травм, полученных при пытках, умер. Юрий Гуков якобы пытался убедить своих однополчан не применять к пленному мер, запрещенных международной конвенцией. За что и был якобы арестован", - говорится в сообщении.

Сам Гуков о данной версии не пишет, он утверждает, что "никого не убивал и не похищал оружие". Также он подчеркнул, что у него есть неопровержимые доказательства его невиновности.

576821.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Вам і народна влада. Скоро навіть "менти" будуть боятись, не там кому в звіті поставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна версія про вчорашній обстріл Станиці-Луганській:

Що сталося у Станиці-Луганській насправді

Якщо розібратися в характері ушкоджень на будівлях і воротах гаражів на відео * російського оператора (посилання нижче), то будь-який фахівець нам скаже, що їх завдали точно не осколками мін.

Раніше, в мінооборнони України заявили: житлова зона Станиці потрапила під артобстел.

Тепер по суті, як було насправді. Коротко:

2.07.14. у р-ні с. Мілове, незрозумілі люди переходять з боку РФ на нашу територію і артилерійським вогнем, за 15 хвилин рівняють із землею частину ППО. А вранці-незрозумілі літаки бомблять Станицю.

Розгорнуто:

Вночі 2.07.14, в районі с. Мілове, 4 невідомих професіонала, з мінометами на горбу, перейшли російсько-український кордон, за 2 км від частини ППО. Вже в Україні, на дорозі, їх чекав автомобіль з боєприпасами. Вони встановили 82 мм міномети і відкрили вогонь. Стріляли профі, т.я. за 15 хвилин випустили близько 150 снарядів. Сама частина і обладнання знищено, сама вишка ППО вистояла і відбулася лише незначними ушкодженнями (остання випущена міна розірвалася в 2-х метрах від неї). Після обстрілу-гості з «братньої» держави кинули міномети (російського виробництва) і віддалилися в бік Луганська. Аварійні роботи з відновлення вишки продовжилися до 15:00 (2.07.14). У зв’язку з цим, до 3-ї години дня, система безпеки ППО на працювала. Відповідно, для української сторони, відстежувати пересування об’єктів в повітрі стало не можливо. Саме в цей час стався авіаудар по Станиці. Спочатку, близько 11-години, перший літак знищив будівлю УМВС в центрі СМТ. Трохи пізніше, другий літак, завдав удару по густонаселеній території селища.

Літаки задіяні в АТО, в цей час давно вже знаходилися за територією повітряного простору Станично-Луганського р-ну. Останній раз, український борт пролітав над Луганськом у бік Станиці близько 4:00-05:00. 2.07.14

Кому належать літаки, що наносили удар по мирних жителях не відомо, але «крилаті вбивці» прилетіли в Станицю з боку РФ і це чітко зафіксувало обладнання Пентагону і НАТО. Сподіваюся уряд США вирішиться офіційно оприлюднити цю інформацію і нарешті допоможе всьому світу і Україні зокрема, поставити жирний хрест на політичних перспективах головнокомандувача збройними силами Росії.

В цей же час, стався подібний випадок в Лисичанську. За ідентичною схемою, невідомі літаки обстріляли житловий сектор і віддалилися в бік Росії.

* Гучне відео коментує людина з явним російським акцентом і що примітно, вона навіть не відразу включається де вона знаходиться, починаючи свою пропагандистську промову з того, що вона знаходиться в Луганську, а не у Станиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic, мені здається що то літаки з Криму, про які раніше тут говорилося.

А шо то за стаття про Журналиста-добровольца батальона "Айдар". Геть не зрозуміло шо і до чого - деза якась?

Songoku, це його так за не правильно поставлену кому обступили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже там була лише одна ППО на 300км ?

а де ж ділися наші Кольчуги, які показують на 8000 км все,що летить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А звідки у автора дані , що нато все бачило ? Чим ? Звідки ?

А цього не знаю, можливо супутникова розвідка, те що США пильно моніторять все що там відбувається думаю ніхто не сумнівається, відповідно могли і літаки побачить, думаю автор це і мав на увазі, або просто то його домисли.

невже там була лише одна ППО на 300км ? а де ж ділися наші Кольчуги, які показують на 8000 км все,що летить?

З ПВО не все так просто, якщо літаки йшли на малій висоті, то інші станції, які далеко звідти, їх бачити не будуть, а "Кольчуга" це станція пасивної радіотехнічної розвідки, якщо літаки йшли з вимкненими радарами і в режимі радіо-мовчання, то вона їх теж не побачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глава СБУ Валентин Наливайченко намерен проверить на детекторе лжи руководство АТО и тыловой службы на предмет сотрудничества со спецслужбами РФ и коррупционных действий.

http://obozrevatel.com/politics/83206-sbu-zadumala-proverit-rukovodstvo-ato-na-detektore-lzhi.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько 300 озброєних бойовиків намагалися прорватися з території України на територію РФ. Про це сьогодні на брифінгу повідомив представник Інформаційної служби РНБО полковник Лисенко.

«Унаслідок спроби прориву російські прикордонники відкрили вогонь з усіх видів озброєння», - сказав він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Songoku, це його так за не правильно поставлену кому обступили?

Просто навів ще 1-н приклад "народної" люстрації.

Почитав вікі про товариша, оцінив пузіко. Мабуть люструвати і розбиратись мають право тільки місцеві.

Я, та й Ви мабуть не маємо права критикувати, коли самі Башкаленка на сцену притягнули і трошки помятого. А тут працівники ОДА досить агресивно захищали шефа, а при виконанні ніякого рукоприкладства...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Вам і народна влада. Скоро навіть "менти" будуть боятись, не там кому в звіті поставити.

Система нікуди не зникла, вона далі "ефективно" працює. "Нова влада" також мислить системами минулого. Тому і гучних звільнень не відбулось, жодних признаків люстрації і навіть відвертих мудаків система не може притягнути до відповідальності. Система: хтось пиляє держзакупівлі - це медицина, освіта, ЖКГ, оборонка (їх керівникам на всіх рівнях і нафіг не здались ці хабарчики, яких ми гордо називаєм корупцією); хтось займається контрабасом (те що литвин і далі керує прикордонниками лишній раз доводить гниль що нікуди не ділась); хтось ПДВ і конвертами; хтось криміналом. Все фунциклірин і клало на АТО. Вони зробили висновок з втечі Овоча і намагатимуться всляко виправити ситуацію і відновити незиблеміть влади. У нас на Волині створюють загін Світязь, головна задача після АТО - контроль громадського порядку. оскільки у нас місто спокійне, а загін створюється, задача в нього одна - блокування діє громадських об'єднань і відновлення чи краще сказати зацементування корупційної злочинної системи. Вони ніфіга не хочуть змін і в цьому їх слабкість. Вони в силу своїх розумових здібностей вважають що Овоч недожав, недодавив і треба створювати таку кантору, яка це все виправить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боевые вертолеты РФ сегодня дважды нарушили воздушное пространство Украины

Вертолеты залетели из России на 800 метров от линии границы.

В четверг группы российских боевых вертолетов дважды нарушили воздушное пространство Украины в Луганской области, заявляют в Государственной пограничной службе.

"3 июля военные вертолеты России, осуществляя воздушную разведку и демонстративные полеты российско-украинской границы дважды нарушили воздушное пространство Украины", - сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в пресс-службе погранведомства.

Согласно информации, это произошло в районе населенного пункта Беловодск Луганской области.

"Два вертолета Ми-8 и один Ми-24 залетели из России на 800 метров от линии границы. В районе населенного пункта Красная Таловка они углубились на территорию Украины до 3 километров, после чего в районе населенного пункта Камышное вернулись в Россию", - сообщили в пресс-службе.

Второй случай, сообщили в погранведомстве Украины, произошел над пунктом пропуска "Должанский", когда три вертолета РФ осуществили демонстративный полет и нарушили воздушное пространство Украины вглубь до 7 км.

p.s. не розумію, чому їх ніхто не збив - маємо повне право це зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300 террористов пытались вернуться в РФ с Донбасса. Российские пограничники открыли по ним огонь со всех видов оружия, - СНБО

Россия закрывает свои пограничные пункты пропуска и расстреляла группу из 300 террористов, которые пытались прорваться в РФ с Донбасса.

Об этом заявил на брифинге спикер СНБО Андрей Лысенко, передает "Украинская правда".

По его словам, российские пограничники продолжают закрывать свои пункты пропуска, чтобы не допустить возвращение боевиков в РФ. Со 2 июля приостановлена работа российского пункта пропуска "Веселовознесенское".

"Ночью нами была зафиксирована попытка группы терроритстов в составе 300 человек выйти с территории Украины. Но российские пограничники открыли огонь по ним со всех видов оружия", - отметил Лысенко.

"Поэтому командование АТО дает возможность боевикам сложить оружие и сдаться. Этой возможностью террористы уже начинают пользоваться", - добавил он.

Он также уточнил, что сейчас усилия силовиков направлены на то, чтобы взять террористов в "плотное кольцо и не позволить им получать продовольствие".

"Операция очень активная. Наша главная цель не уничтожить боевиков, а дать им возможность сложить оружие", - подытожил он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Вам і народна влада. Скоро навіть "менти" будуть боятись, не там кому в звіті поставити.

Система нікуди не зникла, вона далі "ефективно" працює. "Нова влада" також мислить системами минулого. Тому і гучних звільнень не відбулось, жодних признаків люстрації і навіть відвертих мудаків система не може притягнути до відповідальності. Система: хтось пиляє держзакупівлі - це медицина, освіта, ЖКГ, оборонка (їх керівникам на всіх рівнях і нафіг не здались ці хабарчики, яких ми гордо називаєм корупцією); хтось займається контрабасом (те що литвин і далі керує прикордонниками лишній раз доводить гниль що нікуди не ділась); хтось ПДВ і конвертами; хтось криміналом. Все фунциклірин і клало на АТО. Вони зробили висновок з втечі Овоча і намагатимуться всляко виправити ситуацію і відновити незиблеміть влади. У нас на Волині створюють загін Світязь, головна задача після АТО - контроль громадського порядку. оскільки у нас місто спокійне, а загін створюється, задача в нього одна - блокування діє громадських об'єднань і відновлення чи краще сказати зацементування корупційної злочинної системи. Вони ніфіга не хочуть змін і в цьому їх слабкість. Вони в силу своїх розумових здібностей вважають що Овоч недожав, недодавив і треба створювати таку кантору, яка це все виправить.

Все на 100% вірно сказано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на детекторе лжи руководство АТО и тыловой службы

не пройшло й пів-року....

по результату - або в АТО зміниться керівництво, або треба міняти детектор.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боевые вертолеты РФ сегодня дважды нарушили воздушное пространство Украины

Вертолеты залетели из России на 800 метров от линии границы.

В четверг группы российских боевых вертолетов дважды нарушили воздушное пространство Украины в Луганской области, заявляют в Государственной пограничной службе.

"3 июля военные вертолеты России, осуществляя воздушную разведку и демонстративные полеты российско-украинской границы дважды нарушили воздушное пространство Украины", - сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в пресс-службе погранведомства.

Согласно информации, это произошло в районе населенного пункта Беловодск Луганской области.

"Два вертолета Ми-8 и один Ми-24 залетели из России на 800 метров от линии границы. В районе населенного пункта Красная Таловка они углубились на территорию Украины до 3 километров, после чего в районе населенного пункта Камышное вернулись в Россию", - сообщили в пресс-службе.

Второй случай, сообщили в погранведомстве Украины, произошел над пунктом пропуска "Должанский", когда три вертолета РФ осуществили демонстративный полет и нарушили воздушное пространство Украины вглубь до 7 км.

p.s. не розумію, чому їх ніхто не збив - маємо повне право це зробити

точно не розумієш? Тому що рашка тільки цього й чекає. В світлі останніх подій вони будуть застосовувати всі можливі варіанти скомпроментувати зарашню владу України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та Параші пофіг - стриляють по її літакам чи ні.

Це ж повний неадекват.

Будь-яку логіку шукати тут даремно.

Дикий тупий звір розуміє тільки силу.

Тому, збивати абсолютно все, що перетинає кордон. А Параші заявляти, що це терористи помилились.

До речі, трофейні ПЗРК кацапського виробництва наші ж мають ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боевые вертолеты РФ сегодня дважды нарушили воздушное пространство Украины

Вертолеты залетели из России на 800 метров от линии границы.

В четверг группы российских боевых вертолетов дважды нарушили воздушное пространство Украины в Луганской области, заявляют в Государственной пограничной службе.

"3 июля военные вертолеты России, осуществляя воздушную разведку и демонстративные полеты российско-украинской границы дважды нарушили воздушное пространство Украины", - сообщили агентству "Интерфакс-Украина" в пресс-службе погранведомства.

Согласно информации, это произошло в районе населенного пункта Беловодск Луганской области.

"Два вертолета Ми-8 и один Ми-24 залетели из России на 800 метров от линии границы. В районе населенного пункта Красная Таловка они углубились на территорию Украины до 3 километров, после чего в районе населенного пункта Камышное вернулись в Россию", - сообщили в пресс-службе.

Второй случай, сообщили в погранведомстве Украины, произошел над пунктом пропуска "Должанский", когда три вертолета РФ осуществили демонстративный полет и нарушили воздушное пространство Украины вглубь до 7 км.

p.s. не розумію, чому їх ніхто не збив - маємо повне право це зробити

точно не розумієш? Тому що рашка тільки цього й чекає. В світлі останніх подій вони будуть застосовувати всі можливі варіанти скомпроментувати зарашню владу України.

скопроментувати можна і стовпа, що порушує правило дорожнього руху, якщо обвести дорогу навколо нього. прецеденти були вже

по факту маємо - вертольоти іншої держави залетіли в повітряний простір України. і не просто вертольоти, а бойові, і не просто іншої держави, а держави агресора. і не у простий час, не у простому місці, а в часи коли в тому районі проходять активні бойові дії.

отже збройні сили мали вислати на перехват винищувачі, а в цей час вимагати приземлитись для подальшого розбору польотів, під прицілом систем ППО.

а якщо ми будемо переживати, що хтось там, щось очікує - то можна так сидіти і нічого не робити взагалі.

задача одна - захист держави від ворогів, будь якого виду і калібру, використовуючи всі можливі варіанти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новоназначенный глава Министерства обороны Украины Валерий Гелетей обещает украинцам парад Победы в украинском Севастополе. Об этом он заявил, выступая с трибуны Верховной Рады после своего назначения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...