Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Семен Семенченко

Україну не зрадимо!

У неділю, 29 червня об 11:00 добровольці батальйону Донбас з розгорнутими державними прапорами прибудуть до Києва. До Адміністрації Президента України. Ми хочемо подивитися в очі всенародно обраному Президенту і зробити все, щоб він почув Донбас і єдину Україну. Закликаємо всіх наших братів і сестер, всіх українців стати поруч з нами в цей день плечем до плеча. Зараз все залежить тільки від нас. У нас немає іншої країни і в Україні немає нікого крім нас. Слава Україні!

P.S. Ми на своїй землі, тому в цей день прийдуть ті, хто ще не став військовослужбовцем. Прийдуть без зброї. Прийдуть як пересічні громадяни України.

я так відчуваю що ще кілька тижнів такої тягомотіни і військові рушать на Київ зі зброєю вже по "дорослому" питати у влади що взагалі відбувається з країною.

Ну куди вони поспішають. Навіщо додатковий хаос...Путлеру тільки на руку така нестабільність в країні. Він скаже - бачте , народ проти президента...Та почекайте ще тих 72 години ...чекали стільки років нормального життя, а тут вже припекло. Всі пишуть що загинуло 20 солдатів під час перемир'я, так ніхто не звернув увагу що під час АТО загинуло більш як 200 солдат, тобто під час перемиря ми не несемо настільки великих втрат. А Порошенко чітко сказав в своєму наказі про припинення вогню, що наші бійці не стрелятимуть тільки у випадку коли в них не стреляють. Тобто ми красиво виглядаємо як миротворці перед Європою ( без якої нам як союзника цю війну не виграти, в тому числі і на політичній арені ), але ми таким чином забезпечили офіційне право стреляти в терористів у відповідь.

Вище Гриценко щось радить ...рекомендує...Стояти поруч і казати як треба завжди легко, особливо коли не несеш за це ніякої відповідальності. Нагадаю...Хтось з бордівчан писав під час вибрів , що саме коли Гриценко був в керівництві армією...армію і розвалювали ...а зараз поради роздає...

Ми звикли що президенти думали лише про свої інтереси...но зараз на мою думку треба почекати . Хоча я розумію і те, що всім хочеться щоб вже нарешті все закінчилось.

Цікаво, той хто мінуснув, що хоче ...продовження АТО , нових смертей ? Я висловив свою думку , а ті хто мінусує, не пише і своєї позиції і інша їм бачиш но не подобається ...

Прокоментуйте панове зі своїми мінусами - що не так ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Верба, військовий хірург: Коли українців зачіпають, це погано закінчується

http://espreso.tv/article/2014/06/28/andriy_verba_khirurh_z_viyskovoho_hospitalyu__koly_ukrayinciv_zachipayut_ce_duzhe_pohano_zakinchuyetsya

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бойцы Нацгвардии испытали новые БТР-3Е: видео с полигона

http://news.liga.net/video/politics/2323088-boytsy_natsgvardii_ispytali_novye_btr_3e_video_s_poligona.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не має у шоколадного зайця ніякого плану "б". лише одна надія, що "заграніца нам паможєт"...

у хуйла й далі все майже по плану, а у нас загнаним в глухий кут терористам дали час відпочити, поновити сили та ще й під час відпочинку вбивати наших потроху.

для тих хто ще вірить в європу, ось

Экономическая часть Соглашения об ассоциации Евросоюза с Украиной начнет действовать не сразу после подписания, которое состоялось в пятницу, 27 июня на саммите ЕС, а лишь после переговоров Еврокомиссии, Украины и России.Источник:http://censor.net.ua/n291888

Об этом по итогам саммита ЕС заявила канцлер Германии Ангела Меркель в Брюсселе

європа навіть в такій єрунді стоїть на лапках перед хуйлом й буде з ним радитись.

й європа заради газу/нафти дозволить заморозити конфлік й вкрити донбас хоч десятиметровим слоєм трупів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо політика і війна - це дві різні речі. Не можна політиків ввязувати у війну, і навпаки. Від цього результат буде плачевний. Я думаю, що Порошенку умови диктує не скільки Путін, скільки захід і світова спільнота. Он генсек навіть підтримав перемир'є. То що тут дивуватись? Я думаю, що основні в них аргументи такі - не можна йти на ескалацію конфлікту, бо потім зупинити війну буде важче. Все це робиться ціною життів наших українців, на жаль :(

Я б не був такий однозначний у тому, що Порошенко робить не правильно. Звичайно, ніякого в нього додаткового плану немає, ну не вірю я у казочки, але ситуація зараз дуже важка та не однозначна. Військові можуть за 1 день все відвоювати, але будуть жертви серед мирного населення, РФ може це припіднести як те, що росіян убивають і введе війська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за той час що йде те АТО - можна було давно укріпити кордон з луганською і донецькою областями так, щоб там навіть пташка не пролетіла.

відступити і чекати поки вони там самі одне одного переб'ють

але де ж... як тоді бабло відмивати і муткі мутити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wings Phoenix поширює оновлення статусу від Володимир Степанець.

13 год. ·

10354233_688357941199631_4047245958009682580_n.jpg

10455230_688357757866316_3826892775809539481_n.jpg

10360845_688357837866308_1036921528793598769_n.jpg

10409656_688357734532985_1477415836501431698_n.jpg

10351515_688357827866309_5854890535663386564_n.jpg

Володимир Степанець додав 19 нових світлин.

Сегодня мне в очередной раз захотелось добраться до некоторых тыловиков и хорошо-так, страстно, желательно об что-то твердое да головой, полечить их от... склероза... Вы тоже захотите, когда узнаете почему...

Оказывается наша армия последние 23 года ВСЕ ЖЕ БЫЛА укомплектована Приборами Ночного Видения (ПНВ). Да, советскими. Да, не самыми лучшими. Да, тяжелыми, громоздкими (в сравнении с современными) и с не очень уж и большой дистанцией работы (но все же железных 400 метров). Рабочими, штатными единицами, которые способны решать свои задачи и позволяют эффективно действовать ночью, и не только в обороне... Более того, эти ПНВ могут быть использованы с существующим вооружением ШТАТНО, без переделки оного.

И знаете куда они все делись? НИКУДА! Их не разворовали, как можно было подумать, не утилизировали и не продали... Они продолжают валяться на складах и сейчас!!!

Почему? Ответ обычно звучит где-то так - Мы их включали, а они в большинстве своем не включаются уже даже... Старые...

Да, действительно эти ПНВ нельзя использовать в том виде как они есть на складе. НО не потому, что все они пришли в негодность (процент пришедших в негодность ПНВ на самом деле не так уж и велик, хоть и есть). А потому что в негодность пришли только их аккумуляторные батареи!!!

Другими словами, если даже из того хлама, во что превратилась подобная техника за годы хранения, заставить работать хотя бы половину, то это УЖЕ РЕШИТ проблему НА МНОЖЕСТВЕ блокпостов и других огневых точках!

А мы тут пока как наскипидаренные носимся в поиске новых дорогущих приборов, зная что на передовой ПНВ НЕТ ВООБЩЕ!!!

Итак, есть задача, решив которую мы реально обеспечим ребят на передовой немалым количеством ШТАТНЫХ ПНВ, пусть и уступающих современным по характеристикам, НО РАБОТАЮЩИХ, состоит в том, что бы:

1 - найти везде, где только можно работоспособные аккумуляторные батареи Д-0.55С и 2НКБН-1.5

2 - придумать и реализовать техническое решение замены этих АКБ на доступные современные аналоги.

Итак, те, кто в теме, кто знает где найти рабочие Д-0.55С и 2НКБН-1.5 - пишите в личку, давайте ссылки в комментах, покупайте и присылайте нам.

Те, кто владеет информацией, опытом или даже жизнеспособными идеями, КАК СДЕЛАТЬ АНАЛОГ АКБ 2НКБН-1.5 и сборки из пяти Д-0.55С (смотрим фото) - милости прошу писать в личку.

Ну а те, кто не в теме - помогайте нам репостами, деньгами и просто моральной поддержкой.

UPD: Решения наработаны. Идеи отфильтрованы, проанализированы и выбраны. Завтра приступаем к реализации. Участие опытных в настройке и ремонте ПНВ специалистов приветствуется! Писать нужно в личку. Всем спасибо!

———————————————

Хочешь помочь?

———————————————

72я Гвардейская Отдельная Механизированная Бригада

4149 4950 0701 0735 Юрий Бирюков

Другие точки приложения усилий и все банковские реквизиты:

https://www.facebook.com/wings.phoenix/posts/785124388165627

Сбор вещей в помощь бойцам 72й ГОМБР - https://www.facebook.com/wings.phoenix.foundation/posts/304047479758441

Адресные посылки бойцам 72й ГОМБР - https://www.facebook.com/wings.phoenix.foundation/posts/311876908975498

——————————————

А еще помочь?

——————————————

Очень помогут репосты, приглашение друзей подписаться на страницы, перепечатывание в другие социальные сети и онлайн ресурсы.

——————————————

Координатор помощи 72й ГОМБР

——————————————

Владимир Степанец

https://www.facebook.com/VStepanets

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен Семенченко: Шансов на мирное урегулирование без сдачи национальных интересов— нет

Если пойти по пути сдачи позиций правящей "элиты" Украины, то будет новая революция, последующее ослабление страны и новое нападение антиукраинских сил, считает командир батальона "Донбасс".

К сожалению, шансов на мирное урегулирование ситуации на Донбассе, без сдачи национальных интересов Украины — нет, считает командир батальона "Донбасс"Семен Семенченко. Об этом он заявил в интервью ZN.UA.

"Это непросто принять, но давайте копнем глубже. Конфликт — это наиболее острый способ разрешения противоречий в интересах, целях, взглядах. И чтобы понять, как этот конфликт разрешить, надо разобраться, у кого возникли противоречия", - сказал командир батальона "Донбасс".

Как отметил Семенченко, активными сторонами конфликта являются государства РФ и Украина, элита, находящаяся у власти в Украине, контрэлита, от власти отстраненная (ПР и Семья), и элита новая, пока ещё не сформированная народом после Майдана.

"Кстати, в процессе конфликта некоторые социальные группы на Донбассе создали свой вариант новой элиты, выступающей против тех же негативных процессов в обществе. К сожалению, усилиями пропаганды и бездействием центральной власти Украины эту группу удалось столкнуть не с ее истинными врагами — бывшей правящей группой, обворовывавшей и обманывавшей Донбасс, а с другими сторонами конфликта", - отметил он.

"Ну и как сейчас все это мирно урегулировать? Если пойти по пути сдачи позиций правящей "элиты" Украины, то будет новая революция, последующее ослабление страны и новое нападение антиукраинских сил. Добить слабого в политике — к сожалению, "святое дело", - подчеркнул Семенченко.

При этом комбат считает, что если оставить Донбасс, то он будет использован как плацдарм для укрепления и последующего расширения агрессии: "Причём на Днепропетровск, Киев и Харьков пойдут и российские наемники, и сформированная армия террористов из местных. Победа окрыляет, и в движение придут даже те группы, которые сейчас участия в конфликте не принимают. То есть, о "разводе" речь не идет, поскольку он означает пожирание по частям сильным слабого".

По его мнению, АТО следует результативно и быстро завершить с минимальными потерями. Параллельно надо очень быстро устранять причины конфликта, менять устройство политической власти в стране, проводить социально-экономические реформы, жестко бороться с коррупцией.

"Параллельно включать в преобразования пассионарную часть населения, которая все эти годы не принимала участия в управлении государством. Причем и пророссийская часть Донбасса, чьи руки "не в крови", примет тогда в этом процессе участие, получив возможность самореализации в Украине", - отметил Семенченко.

"К сожалению, для реализации этого сценария надо, чтобы в нем были заинтересованы как народ, так и группы у власти. А так ли это? На этот вопрос мы получим ответ в самое ближайшее время", - добавил он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wings Phoenix додав 6 нових світлин.

2 год ·

Дрожь по телу, невнятный комок в горле. И какое-то детское любопытство. И нервозность. И подстегивание самого себя: скорее, скорее, не мешкай же на светофоре.

Я не видел его уже полторы недели, фото покраски видел только на Фейсбуке. Я оттягивал момент и смаковал. Предвкушал встречу.

Он просто кусок металла? Фигушки, он живой, он гордый, он красивый. Он улыбается.

Ну, здравствуй, здравствуй мой хороший.

Ой, а кто это рядом? Это наш новый друг?

———————————————

Персональная страничка

———————————————

https://www.facebook.com/An26Vezunchik

Свежее видео с места событий: http://youtu.be/OF2eUGiUOPU

———————————————

Хочешь помочь?

———————————————

Ан-26 Везунчик

4149 4950 0701 0768 Юрий Бирюков

ВАЖНО! Все карты 4149* годятся только для пополнения через Приват24, через терминалы Приватбанка и кассы отделения Приватбанка!

Если Вы хотите перевести через банк-клиент другого банка, через банкомат другого банка, то используйте ТОЛЬКО:

5168 7572 3217 4575 Юрий Бирюков

———————————————

Реквизиты для перевода через PayPal

———————————————

Счёт - [email protected]

Назначение: перевод друзьям или родственникам

Сообщение получателю: ArmyUA

———————————————

Отчеты о проделанной работе:

———————————————

Сводный финансовый отчет: http://goo.gl/UGt0Hw

Сводный фотоотчет: https://www.facebook.com/wings.phoenix.foundation

——————————————

Чем еще помочь

——————————————

Другие точки приложения усилий и все банковские реквизиты:

https://www.facebook.com/wings.phoenix/posts/785124388165627

——————————————

А еще помочь?

——————————————

Очень помогут репосты, приглашение друзей подписаться на страницы, перепечатывание в другие социальные сети и онлайн ресурсы.

——————————————

Феникс

Переглянути переклад

10514620_1437620543175363_291507357477194180_n.jpg

10516730_1437620539842030_2397132052807681365_n.jpg

10505443_1437620559842028_9096814471171248508_n.jpg

10426582_1437620806508670_6983301092892606645_n.jpg

10480214_1437620636508687_8551654347021638436_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за той час що йде те АТО - можна було давно укріпити кордон з луганською і донецькою областями так, щоб там навіть пташка не пролетіла.

відступити і чекати поки вони там самі одне одного переб'ють

але де ж... як тоді бабло відмивати і муткі мутити...

Для того, щоб його укріпити, його треба контролювати. А так участок десь у 150 км контролється бойовиками, їх треба відвойовувати, а так як зараз мирний план - то нічого цього, що Ви сказали не можливо зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карикатура времен Майдана

7456c61b573b10cefffe779e251f4e04.jpeg

Ну собственно ничего не поменялось и не поменяется

326f0261cb17494d32bfcd32135603e1.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США підтримали останнє попередження Меркель до Росії з приводу мирного плану Порошенка

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/ssha-pidtrimali-ostannye-poperedzhennya-merkel-do-rosiyi-z-privodu-mirnogo-planu-poroshenka-356724.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось чого і слід було чекати:

В воскресенье к Порошенко приедут бойцы батальона Донбасс

Бойцы приедут к АП, чтобы "посмотреть в глаза президенту", сообщил командир Семен Семенченко.

Командир добровольческого батальона Донбасс Семен Семенченко на своей странице в Facebook сообщил о том, что бойцы подразделения придут 29 июня к Администрации Президента.

"В воскресенье, 29 июня в 11.00 добровольцы батальона Донбасс с развернутыми государственными флагами прибудут к Администрации Президента. Мы хотим посмотреть в глаза президенту и сделать все, чтобы он услышал Донбасс и единую Украину", - пишет Семенченко.

1455776.jpg?v=635395429530206756

Он добавил, что на Банковую придут те, кто еще "не стали военнослужащими". По словам Семенченко, участники акции вооружены не будут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це вже в нас було. Скоропадський, Директорія, УНР, Грушевський, Винниченко, Крути. Політикани граються в перетягалки, а русня лізе з усіх щілин через кордон. Оголошує столицю в Харкові. WTF?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну історія циклічна і уроки з неї вивчають одиниці...

http://youtu.be/Yw_N7znNz7w

Гіркін в хорошому настрої. От і перемиря.

Петя швидше завершуй квести Європи і давай по староукраїнськи, щоб всі навколо знов козаків боялись. А то 1-й батальон, за звітністю, вже завтра зайде!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Команда путлєра прекрасно підлаштувалася під гру Пєті і капітально перехоплює інніціативу.

Будуть імітувати дуже складний процес вговорювання бойовиків. Слухатимуться поодинокі угруповування бойовиків (найслабші, найбойовитіші продовжуватимуть кошмарити регіон і вбиватимуть наших силовиків).

Сам факт типу переговорів і типу компромісів зупинить санкції проти Рашки.

Затяжні переговори використовуватимуться для тиску і вимог постійних поступок зі сторони України. Дійде до того, що днр і лнр стануть мінімум автономними республіками, які постійно вимагатимуть мільярдних дотацій і при цьому ненавидитимуть Україну. На території луганди буде далі процвітати РашаТВ з усіма витікаючими наслідками формування у молодого покоління ненависті до України та фанатичної любові до путлєра.

Пєтя потрапив у пастку, понадіявшись на допомогу заходу. Тепер рашка вимагатиме подальшого продовження перемир"я (можливо покажуть навіть одного бойовика, який у понеділок вдень на камеру складе зброю. З цього зроблять подію мегамасштабу). А тим часом не виключено, що Презрадник погодиться на якщо не повне, то часткове виведення військ. Воно ж миротворець, бл..... Одна тварюка вирішила увійти в історію як збирач земель руських, а другий вирішим стати самим мирним. Тільки все робиться за рахунок державних інтересів та життів українців.

Хто б що не казав, що перемир"я рятує життя. Незгідний. Гинуть солдати, а ситуація не то що не покращується, навпаки, погіршується катастрофічно.

Замість стратегічних переваг, має стратегічні програші. З терористами почали говорити, домовлятися - це вже статегічний програш. Як мінімум затягується війна і зростатимуть втрати через неї. Не треба забувати, що літо буде не завжди. Незабаром почнеться осінь. Далі зима. Проблеми газопостачання. А хто переодягатиме солдатів???

Щойно в новинах сказали, що бойовики поклали великий .... на перемир"я. Більшого подарунку, ніж від Пороха, від путлєра вони навіть не отримували.

Кучма хпланує зустріч знову в кінці перемир"я... Якого кую? Що б знову продовжити полювання на наших силовиків, яким по-суті, заборонено вживати превентивні дії. Стріляти по танках бойовиків заборонено навіть якщо вони приїдуть впритут до блок-посту допоки вони перші не стрельнуть. Це п@здец. Чому Україні так щастить на президентів (від слова презерватив)??? Чому бойовикі вважаються людьми, яким треба зберегти життя, а життя патріотів, які стоять живими мішенями на блок-постах для ПОПа ніц не варте. Потім видасть рідним медальки, розкаже про героїзм і на тому все.

Знаю, зараз писатимуть, що я однобоко дивлюся на стратегію Порошенка. Та програшна та стратегія. Давайте розберемося. Президент вирішив пожертвувати життями кількох десятків військових (що гарантовано загинуть лише за час перемир"я) заради того, що б підставити рашку на санкції Заходу. Добре, уявімо фантастичну картину - у вівторок жирна Європа оголошує про нові санкції. Хтось знає якого рівня вони будуть??? Хтось може гарантувати, що ці санкції будуть справді суттєвими??? Ні! Якщо вони так нехотя їх просувають, то зважаться на санкції проти бойовика Васі і Саши, яким заморозять неіснуючі активи у Європі. І все. Не надійтеся, що санкції будуть серйозні. Так, для годиться. Але я думаю, Рашці нічого не вартує уникнути санкцій, формально показавши якусь імітацію дій. І все. Далі знову перемир"я (сафарі на наших військових) на тижні-місяці. Коли Пєті дойде, що його обвели навколо пальця, буде осінь. Втрати у силовиків доходитимуть до тисячі. Знищено буде сила силенна техніки. Армія буде матюкатися і почне покидати позиції, на яких їх просто вбивають.

А при нормальному не сцикливому презику можна було б навести лад на тому Даунбасі і втрати не перевищували кількох сотень. Моральний дух армії - переможця давав би наснаги для подальшого укріплення війська і піднесення партріотизму у народних масах. А так народ відчуватиме себе згвалтованим.

Щодо врахування думки населення (не народу, а саме населення, яке заселяє) Даунбас.... скільки вже можна їх слухати??? Що розумного, толкового вони можуть сказати. Ніфіга! То якого милого слухати люмпенів. Не заважати їм виїзджати у любіму Рашку і годі. Для цього в кожному найменшому селі відкрити офіси Яроша. Це не їхня земля. Це завезений у 20-30 роках зброд, який покликаний був замістити корінне населення, цілеспрямовано винищене голодоморами та у ГУЛАХаг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володимир Парасюк

Пане Президенте, вибачте за слово, але яке нафіг перемир'я? Які 72 години? Ваші експерименти з перемир'ям цього тижня обійшлись нам в 22 людських життя. А це чиїсь чоловіки, батьки та діти. Чого Ви чекаєте? Вже навіть бандити Губарєв і Гіркін заявили, що їм мир з Україною не потрібен, а Ви далі чекаєте. Цікаво, якби Ваш син зараз сидів в окопі на сході, чи Ви б оголошували перемир'я? Думаю, навряд. Навпаки всі сили були б кинуті на те, щоб перемогти ворога. А що життя звичайних українських громадян менш цінне? Поки Ви вигадуєте фантастичні плани у владних кабінетах і ведете якісь переговори, тут гинуть люди. Але які можуть бути переговори з бандитами? Ви усвідомлюєте, що принижуєте Україну цими переговорами? Адже Ви ставите велику незалежну державу, визнану усім світом на один рівень із шайкою терористів. Тут нема з ким домовлятись.

Можливо з Києва Вам не видно, але ми тут добре бачимо, хто бореться за приєднання до "рускай підірації" та всілякі днри-лнри. Путін нагнав своїх бандюків, дав їм купу зброї і вони роблять все, що заманеться. Таким особам як губарєв, стрєлков, пушилін і решті нечисті наплювати на ваш мир. Їм потрібна війна і розруха, бо в такому становищі можна вбивати, гвалтувати, красти і за це нічого не буде. Також тут активізувалась "місцева" еліта: бомжі, алкаші, наркомани та інший непотріб, які не те, що не знають, що таке "федералізація", вони мабуть букву "Ф" писати не вміють. Ще маємо бабульок, яким вже сталін рукою махає з того світу і вони дуже хочуть в підірацію, адже "мечтают умереть в расии". Назвіть хоч одного адекватного терориста, з яким можна вести переговори на Сході. Не назвете, бо їх тут просто не існує.

Зараз не час для зволікань і безглуздих розмов, потрібно діяти і робити це якнайшвидше. Якщо не знаєте, що робити, порадьтесь із військовими. Але не з тими зажирілими кабінетними генералами, які за гроші пропускають через кордон терористів, які продають сухпайки і будують дачі за вкрадені в армії гроші. Ви порадьтесь із бойовими офіцерами, які зараз на сході воюють без бронижелетів та в розтоптаних берцах. Вони точно знають як виграти цю війну.

Особисто я переконаний, що зараз необхідно зробити наступне:

1. Оголосити військовий стан в Донецькій та Луганській областях.

2. Звільнити всіх генералів. З них і так користі ніякої, а ми ще мусимо їх годувати. На їх місце призначити справжніх бойових офіцерів.

3. Перекрити кордон з підірацією, але реально, а не на словах.

4. Зробити один єдиний координаційний центр для усіх підрозділів, які беруть участь в АТО.

5. Призначити на керівні посади тільки тих людей, які не бояться брати на себе відповідальність за долю країни.

6. Припинити домовлятись з терористами.

7. Зробити все необхідне для того, щоб армію вдягнути-взути-озброїти. Народ робить все, що може. 70-літні бабусі на собі з Польщі бронижелети переносять для військових, депутати з міністрами могли б і від зарплати відмовитись хоч раз.

8. Навести лад із міліцією на Сході. Тут аж кишить продажними ментами, прокурорами та сбушниками. Ми затримуємо сепаратистів, віддаємо правоохоронцям, а вони цю сволоту відпускають. Всіх міліціонерів Донбасу - звільнити. На разі на їх місце привезти міліцію із інших областей. Хто не погодиться їхати - звільнити. В Україні цих дармоїдів і так забагато.

Пане Порошенко, ви або робіть щось, або забирайтесь і далі свої шоколадки продавайте, бо якщо ні, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от на таке нехай подивиться той герой-миротворець, таємний обожатель путлера

Люди добрі, подивіться на цю дитину. Загляньте в його багатостраждальні очі. Це солдат із Коростенського району Ящук Максим Володимировичем 11.08.1991р.н 95 оаембр, який був важко поранений 03.062014 в бою. У нього пошкоджені: хребет, підшлункова залоза, пряма кишка. Паралізовані ноги. Це його телефон 0978109606 У нього немає батька. З часу поранення йому не можуть збити температуру. Він віддав своє здоров'я за всіх нас і зараз буквально бореться за життя. Рядом з ним його вбита горем матуся, у якої він один і яка працює на швейній фабриці. Не проїдьте зайвий раз на таксі, не попийте пива, не подаруйте дівчині квіти, не купіть собі дорогий крем чи не зробіть манікюр. Давайте будемо рятувати цих мужніх дітей, давайте не дамо їм померти. Давайте зробимо все від нас залежне, щоб він вижив.

Картка Приватбанка 4149497808534434 Ящук Елена Викторовна

ТОБО 10005-030

Филиал Житомирское облуправление Ощадбанка

МФО 311647, код 2585015729, Поширюйте, будь ласка.

П.С. я точно знаю, з чого завтра почнеться мій день. Якщо за ніч у мене не розірветься серце.

А це ще один перл від Канхфєтніка.

Порошенко заявив, що збирається зберегти Донбас не війною, а розумом

Якого милого цей миротворець обіцяє даунам "Ми готові оплатити з державних фондів ремонт всіх будівель, що постраждали в ході конфлікту. Ми готові негайно почати відновлення інфраструктур східних регіонів і здійснювати інвестиції в промисловість. Для цього ми використовуємо те фінансування, яке обіцяне нам Євросоюзом і США".

Це що усій Україні потрібно покласти зуби на поличку заради даунів, які самі попалити свої хати??? Треба дати можливість даунбасу відповісти за свої дії. Вони ж "паражняк не гонять". "Всю Україну годують". Думаю справляться і самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стрєлков розповів, що ДНРівці знищили цілий український взвод і показав "докази"

Російський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков) який воює на стороні так званої ДНР продемонстрував російським журналістам з каналу LifeNews посвідчення нібито загиблих українських вояків.

Про це свідчить відео, що датується 27 червня, розміщене у мережі YouTube.

Демонструючи посвідчення українських військових і нібито захоплені прапори "Самооборони майдану" Гіркін розповідає журналістам, що напередодні бойовики знищили цілий взвод українських військових.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"героїчний" 7годинний "захист" в/ч в Донецьку

ДНРівці полонили силовиків після штурму і відпустили. Солдати самі здавалися?

Субота, 28 червня 2014, 13:52

відео

Версія для друку Коментарі8

В мережі з'явилося відео, на якому полонених бойовиками українських військових з в/ч №3004 у Донецьку звільняють після штурму та захоплення частини.

Судячи з відео, один зі звільнених військових-контрактників, якій назвався Артуром, відповідає на питання журналістів та каже, що у ході перестрілки (яка тривала кілька годин) жертв немає – "ні з нашого боку, ні з боку нападників".

При цьому військовий каже: "Після того, як нас, скажімо так, захопили, нас привезли сюди (у будівлю СБУ), нагодували, напоїли чаєм, ніхто нас пальцем не чіпав, тримали у кімнаті, не хотіли нас випускати на вулицю через комендантську годину".

"О 6 ранку нас - солдатів–строковиків і контрактників - почали розбирати родичі", - додав він. Також він повідомив, що всього було близько 200 людей.

За його словами, в людей під час перестрілки "ми не стріляли".

"Скажімо так, ми розуміємо, що це – наші, якось так. Ми розуміємо їх, вони розуміють нас", - пояснив військовий, при цьому він не зміг уточнити, хто перший почав стріляти.

За його словами, "накази командирів були правомірні, … ніхто з військових не думав йти проти наказів, настрій був бойовий".

"Зокрема, жертв з обох боків вдалося уникнути завдяки цим наказам", - додав він.

"У рамках України – так, це поразка, нас захопили (військову частину), але для мене особисто – ні", - зазначив солдат і додав: "Якщо називати сепаратистами тих, хто хоче роз'єднання країни, тоді мене можна назвати сепаратистом".

На іншому відео представник "Стрєлка" (Ігоря Гіркіна) Федір Березін заявляє про те, що військові підрозділи за його наказом здійснили захоплення в/ч у Донецьку.

"Це конвойна частина, три роти, практично 300 осіб, включаючи солдатів контрактників і строковиків, а також офіцерів".

За його словами, штурмова група "зуміла проникнути всередину, захопити штаб та змусити командний склад фактично здатися".

"Просто так ми їх відпустити не могли, однак через те, що серед полонених було багато "своїх" – з Донецької області – ми обдзвонюємо їхніх родичів і відпускаємо під розписку", _ додав Березін.

У свою чергу спостерігачі – журналісти – зазначають: ледь не більшість фактів здачі нашими військовими своїх в/ч після начебто боїв з терористами та "оборони" мають характер "договірних".

"Есть информация, будто бой в Донецке между неким батальоном "Кальмиус" и частью внутренних войск был "договорняком". Действительно, есть основания сомневаться в его серьезности", - зазначає у своєму Facebook редактор "Острова" Сергій Гармаш.

У свою чергу журналіст Роман Недзельський зазначає: "Тож була здача, просто домовилися постріляти".

Як відомо, в ніч на 27 червня терористи здійснили мінометний обстріл військового містечка частини Національної гвардії у Донецьку. Командувач Нацгвардії генерал-лейтенант Степан Полторак звернувся до особового складу та наказав у разі ескалації протистояння "дати достойну відповідь" нападникам.

У прес-службі Нацгвардії заявили, що командир батальйону перебуває у полоні, особовий склад батальйону переміщений в іншу військову частину з метою збереження життя бійців.

Джерело відео - Сергей Ваганов, Kr. Obzor

Україна відмовилась від "гуманітарної допомоги" Росії, направленої невідомо кому

УКР РУС 13:40

Українське МЗС закликало російську сторону підтримати мирний план президента Петра Порошенка щодо врегулювання конфлікту на сході, а не направляти "гуманітарну допомогу" з невизначеним адресатом.

Як повідомляє прес-служба МЗС, 27 червня міністерство отримало ноту МЗС Росії про намір направити "гуманітарну допомогу" до "Донецької і Луганської областей, а також, можливо, інших регіонів, де перебувають біженці".

28 червня російській стороні направлено ноту-відповідь, в якій зазначається про неможливість прийняття цієї "гуманітарної допомоги" з огляду на невизначеність її кінцевого адресата, – пояснила українська сторона.

Крім того, МЗС України звернуло увагу російської сторони на те, що відповідно до офіційних документів ООН, під "біженцями" розуміються особи, які "в силу обґрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, громадянства або політичних переконань, знаходяться за межами країни своєї громадянської приналежності і не можуть користуватися захистом уряду цієї країни".

Враховуючи той факт, що Донецька та Луганська області, як і Автономна Республіка Крим, є невід’ємною частиною України, відповідно до вищенаведених міжнародних документів, громадяни України, які перебувають на цій території, не можуть в принципі мати статус біженців, – йдеться в повідомленні.

Українське відомство зауважило, що найважливішим кроком з боку російської сторони, який міг би сприяти врегулюванню ситуації у східних областях України, стала б практична підтримка реалізації мирного плану Президента України Петра Порошенка, а також виконання умов, сформульованих у висновках Європейської Ради щодо України від 27 червня 2014 року.

Йдеться про реалізацію наступних кроків:

укладення угоди про механізм контролю, під наглядом ОБСЄ, щодо припинення вогню та ефективного контролю за кордоном;

повернення під контроль української влади трьох прикордонних пропускних пунктів на українсько-російському кордоні (Ізварине, Червонопартизанськ, Должанський);

звільнення заручників, в тому числі всіх спостерігачів ОБСЄ;

започаткування змістовних переговорів щодо імплементації Плану мирного врегулювання Президента України.

Нагадаємо, вчора МЗС Росії направило МЗС України ноту з приводу надання гуманітарної допомоги жителям східних регіонів України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 - найти везде, где только можно работоспособные аккумуляторные батареи Д-0.55С и 2НКБН-1.5

2 - придумать и реализовать техническое решение замены этих АКБ на доступные современные аналоги.

дайте реальні фото потрібних акумів й їх ТТХ, будем щось думати, бо по фейсбуках всяких не зареєстрований

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Файне таке перемир'я, блін:

Боевики напали на блокпост под Славнянском, 1 силовик погиб, 3 ранено

http://inforesist.org/boeviki-napali-na-blokpost-pod-slavnyanskom-1-silovik-pogib-3-raneno/

Коротше, Путлєр шантажує Пороха, а той здає все!

А це ще й дієвий спосіб добитися масового розчарування українців у імпотентній Європі, яка настільки зажиріла, що її Рашка обігрує без проблем.

План такий. Перше перемир"я: 7 днів, не менше 20 вбитих силовиків, з десяток втрачених бойових машин.

Друге перемир"я: 3 дні, до 50 вбитих силовиків. А презерватив далі миротворитиме....

Хто сумнівється у третьому перемир"ї??? Вони ж такі ефективні. тільки для кого??? Бойовики відверто посилають Пороха з Кучмою наюх, а ті далі посилають хлопців на вірну смерть, безглузду смерть!!! Смерть заради канхфєтних заводів у Рашці!!!

І ще хтось зможе купувати канхфєти РАШен??? Та нехай сам їх жере!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну історія циклічна і уроки з неї вивчають одиниці...

http://youtu.be/Yw_N7znNz7w

Гіркін в хорошому настрої. От і перемиря.

Петя швидше завершуй квести Європи і давай по староукраїнськи, щоб всі навколо знов козаків боялись. А то 1-й батальон, за звітністю, вже завтра зайде!!!!

сука різати те падло живцем, й дивитись при цьому йому в очі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...