Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Гранатомет автомат, ігли - це ж не голка. Взагалі у сепаратистів мають бути десь склади, де вони переховують зброю.Невже нема нашої розвідки, не можна ці склади знищити.

Здається з кожним днем у суспільстві проходить все далі розшарування. Вже нема напівтонів , залишається лише- Ти за Москву, чи за Київ.

Схоже смае цього і добиваються верхи, і такі побоїща саме для цього і влаштовані.

В Афгані моджахеди не мали своїх людей у радянській армії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

страшні фото з вчорашньої засідки....(((((((

блін ну не посторюйтесь, читайте хоча би останню сторінку. а то через одне те ж саме

#3336ONLINE rl72

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

страшні фото з вчорашньої засідки....(((((((

блін ну не посторюйтесь, читайте хоча би останню сторінку. а то через одне те ж саме

#3336ONLINE rl72

коли читав ще не було :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На счетах Минобороны уже 122,1 миллиона гривен, поступивших в рамках ации поддержки армии

Чим більше будуть кричати про війну, чим більше будуть пускати рекламу по ТВ - тим швидше буде рости ця сума.

От тільки чому солдати до сих пір не отримали грошей? На що збирає влада? На вибори? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони не можуть використати ці гроші , бо нема механізму іх використання . Треба тендери проводити і т.п. , інакше може бути тюрма . Мали якусь постанову чи закон прийняти для цих грошей , але я хз , не цікавився .

Тобто , просто в магазин піти з тими грошима не можна , тому люди часто самі купують і привозять речі в частини , так швидше , але не все так купиш .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что общался со своим другом в Ровнах,сообщил что попал под обстрел при возврате с Польше,ориентировочно Сарны.Одного человека который ехал в таёте кемри подстрелили в плечё его машину тожи прошили,сам остался ели жив славо богу.Как сам говорит дажи и не понял что случилось,обстрел начался с не откуда.Боюсь подумать что и там началось

та осталось паро не добитих бандюків, які на бурштин "око положили"... ось вони і крутяться! ніяк не заспокояться, безпредел роблять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото з місця, де вчора загинули наші військові

Октябрьское

© VASILY MAXIMOV

10362122_284261718402122_1169999864_n.jpg

10362231_388084204664217_2083134242_n.jpg

10261026_633730043384013_1960898678_n.jpg

Більше фотографій ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серія відео з місця бою під Краматорськом. Резервна група йде на зачистку. Евакуація поранених.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, щось червной скотч "свій-чужий" у військових на рукавах можно підробити, а от якби жовто-синіми лєнточками перевязувались, то підробити важче, бо ж сепаратюги тоді самі своїх постріляють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Риба гниє з голови

Антитерористичну операцію називати в цілому провальною не варто. Вже є певні результати цієї операції, і це вже дуже багато. А причин неефективності АТО є декілька – і політичних, і військових, і психологічних, і економічних.

Про це заявив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук в інтерв’ю на сайті sprotyv.info.

«Так, під час подій у Криму ми не бачили чіткої і жорсткої позиції вищого керівництва. Але за два місяці все дуже змінилося. За нашими даними, українська влада у випадку з Донбасом все ж має і політичну волю, і прагнення вирішити ситуацію.

Але тут починаються проблеми іншого плану. Насамперед, міжнародний тиск. Захід нас підтримує – санкціями і морально. Але їхня чітка установка – ніякого кровопролиття, тільки переговори. Це маячня. Домовлятися можна з тими, хто готовий вирішувати проблеми мовою не зброї, а дипломатії. А тих, хто у відповідь на запрошення до «національного круглого столу» відповідає терактами, потрібно знищувати. Друга проблема – Росія. Про небажання її провокувати сказано так багато, що не буду повторюватися», – зазначив Тимчук.

Також він заявив, що проблема Турчинова як Верховного головнокомандувача в тому, що в штабі АТО сидить купка людей з високими посадами і званнями, до професіоналізму та адекватності яких виникають величезні запитання – починаючи від керівника АТО.

«Саме до армійських генералів у штабі АТО найбільші питання. Ці панове уособлюють всю жалюгідність нинішнього стану нашої армії. Патологічна схильність до брехні і «показушності», панічна боязнь найменшої відповідальності, невміння приймати найпростіші рішення, повна профнепридатність. Це жалюгідне видовище, і тим більше неприйнятне саме в сьогоднішніх умовах», – наголосив Тимчук.

Разом з тим, за його словами, величезна проблема з початку АТО полягала і полягає в тому, що українські силовики – насамперед, армія, а точніше, армійські командири всіх ланок, – психологічно не готові до бойових дій. Це парадокс, але факт, зазначив Тимчук. Починаючи з Криму, сила-силенна прикладів, коли і середні, і молодші командири, а слідом за ними і рядові просто відмовлялися виконувати накази чи саботували їх.

«Наша армія ніколи толком не воювала. Досвід миротворчих операцій дуже обмежений, та й тут можна згадати хіба що досвід Іраку. В інших місіях наші хлопці виконували в основному роль охоронних підрозділів. Усе це накладається на катастрофічний стан бойової підготовки протягом двох десятиліть і повну деградацію системи військової освіти», – сказав координатор групи «Інформаційний опір».

У МВС, на його думку, та ж проблема. Українські правоохоронці вельми браво виступали проти беззбройних мітингувальників на Майдані, а коли мова пішла про добре озброєні і навчені групи бандитів, почалися проблеми.

«Хоча зараз ми бачимо, як спецпризначенці і Національна гвардія доволі успішно виконують завдання. Загалом досвід дається великою ціною, але він приходить, і це головне. Але я впевнений, що якби на чолі всього цього стояли адекватні генерали, ми мали б набагато менше крові і набагато більше перемог», – зазначив Тимчук.

Окрім того, він розповів, що рівень матеріально-технічного забезпечення АТО далеко не такий, який хотілося б.

«Уже на початку подій раптом виявилося, що армія не має жодних запасів. Армійські склади порожні – все тупо розікрали. До слова, зараз ці злодійкуваті хлопці в своїй більшості сидять у тих же самих кріслах в Міноборони і Генштабі та «працюють» далі. Я зараз обійдуся без прізвищ, але обіцяю: ми їх назвемо, – заявив Тимчук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sergiy Ivanov

Около получаса назад террористы из так называемой Армии Юго-Востока вошли в помещение СШ N42 г. Луганска и выкрали директора школы Шевченко Александру Витальевну. Ранее Шевченко отказалась проводить "референдум" сепаратистов у себя в школе, несмотря на приказ мэра г. Луганска Кравченко об оказании всевозможной помощи террористам, данный им 8 мая с.г. на совещании с директорами школ.

Кстати, родом Александра Витальевна из Сватовского района Луганской области, что в последнее время многое объясняет. 42-я школа г. Луганска стараниями Шевченко является самой "украинской" в городе.

Святой отец, Александр Валентинович, я все понимаю, но,может, пора отложить Библию и начать ебашить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В играх сепаратистів головне - динаміка. Динаміка мала відбуватись шляхом піднімання 10млн. території. Повсталі люди мали формувати свою країну, державні структури. Ця вся маса мала стати Новоросією і взаємодіяти з нею. В такому випадку терор набував вищих сенсів і виправдовувався. Але народ не піднявся, незрозумів, незахотів. Терор вилився в маразм створення ДНР-ЛНР, в маразм проведення референдуму. Все стало маразмом, який ще більше підсилився абсолютно маразматичними вбивствами в нічому не повинних людей, у вбивстві солдат, розстрілі сімей, гвалтуванні жінок. Терористичні формування без динаміки втрачають сенс. Кожен задає собі питання: "якого х. я тут з калашом бігаю, що взагалі я тут роблю?" Це найгірше.

Найгірші і найруйнівніші дні Майдану - дні "перемир'я", коли взагалі нічого не відбувалось. Майдан набував сенс в боротьбі. Так само і з сепаратистами. Вони викликали сенси в Харкові, Одесі, Донецьку, але провал. Те що ми осуджуємо нас і рятує. Україна - мирна країна. У ній важко замутити щось типу Чечні чи югославського сценарію з етнічною різнею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думка майданівця з Луганська:

Спільнобачення - spilno.tv

Живой голос из Луганска от активного участника Евромайдана в Луганске (напоминаем, что редакция может не разделять мнение корреспондентов).

Цитата: "У меня (и у всех нас здесь - в Луганске. ред) разочарование самим Майданом. Ведь именно Майдан скинул Януковича...и именно Майдан ПОЗВОЛИЛ взять власть Турчинову и его банде под названием "Батькивщина" во главе с Тимошенко. Почему-то ХВАТИЛО и сил и ресурсов - навести порядок в 23 областях Украины (при тех же проблемах в армии и МВД), а вот навести порядок в Луганске, Донецке и Одессе - почему-то НЕ ХВАТИЛО желания. Если бы у нас здесь СРАЗУ поставили человека из Киева во главу МВД , а не конченного мафиози Гуславского, набрали добровольцев и - ГЛАВНОЕ - раздали нам оружие - то поверьте мне - у нас тут ни одна б... (извините - не могу сдержаться) не вбежала бы ни в одно здание и ни в один город. А так - сепаратисты получили стволы и тупо ОТСТРЕЛИВАЮТ безоружных патриотов.

Майдан после своей победы ВСЕ ДЕЛАЕТ НЕПРАВИЛЬНО. Скинули там у себя в Киеве банду и пошли бухать. Вместо того - чтобы взять под полный вооруженный контроль всю Украину и пересажать всех свергнутых. А вместо этого все олигархи януковича тынялись по стране - и никто их не тормозил. Сейчас все сделали даже хуже чем после победы Ющенко. Тот был импотент по жизни. А сейчас все оказались СУПЕР импотентами - только уже в лице целого Майдана. Меня раньше поражало - как это может быть, что во второй мировой войне советские войска – которые скинули фашизм – вернулись в СССР и ДОБРОВОЛЬНО сели в лагеря.

И теперь – как это – Майдан, который снес банду – ДОБРОВОЛЬНО позволил прийти к власти банде интеллигентных подонков. Понятно – что перед лицом Европы НУЖЕН был легитимный орган власти. Так Раду никто и не трогал. Нужно было всех депутатов от ВСЕХ фракций – взять в тиски – приставить к КАЖДОМУ охрану(типа для защиты, а по сути конвоиров) и водить их из дома в парламент на работу и обратно. Кто возмутился бы такому режиму – тогда лишать его мандата и вводить а Парламент СЛЕДУЮЩЕГО по списку из их фракции. И так КОНТРОЛИРОВАТЬ РАБОТУ ЛЕГИТИМНОГО органа. А дальше – пусть Яценюк работает премьером и дружит с Европой – ЛЕГИТИМНО – до президентских выборов. И Рада принимала бы те законы и решения – которые НУЖНЫ бы были Майдану – а не группе депутатов. Что – на 450-т депутатов не хватило бы конвоиров насобирать? Так бы Майдан – как серый кардинал – управлял ДЕФАКТО страной через контролируемую им ДЕЮРО Верховную Раду. Вот и все. Называется РУЧНОЕ УПРАВЛЕНИЕ в законном поле. Понятно – что демократии бы было НОЛЬ. Но при этом Парламенте демократия уже привела к реальной гражданской войне. После второй мировой войны Испания еще до 70-го года не могла успокоится - фашисты и антифашисты убивали друг друга через самосуд. В Италии такое братоубийство длилось до 60-го года. В Украние я УВЕРЕН - просто так ничего уже не пройдет. Больше никогда не смогут жить вместе майдан и титушки. Будут самосуды - это однозначно.

Если в Луганске после победы Майдана в управлении регионом остались ТЕ ЖЕ САМЫЕ бандиты, то что говорить можно дальше. И Это все шло из Киева. А если Майдан так и не ЗАХОТЕЛ менять страну дальше (а не говорю не СМОГ, а именно НЕ ЗАХОТЕЛ), то именно в Майдане мы и разочарованы.

Я смотрю на все это и собираюсь уезжать из Луганска. Но вот только поеду уже не в Украину – центр или запад – а сразу в Европу. Среди кандидатов в президенты нет НИ ОДНОГО из новой формации – человека. Порошенко – это такой же урод, как и Тимошенко. Переизбирать нужно было Раду, а не президента. А потом менять форму правления на парламентскую – и на этом точка. Сейчас ВСЕ ИЗНАЧАЛЬНО делается НЕПРАВИЛЬНО. И продолжает так и развиваться. В очередной раз слили революцию. Мне это уже ОЧЕВИДНО.

Следующий шанс у Украины будет лет через 10-ть – когда половина наших сегодняшних политиков просто умрут своей смертью, может, сдохнет Путин или Россия загнется от санкций США – в общем, перемены прийдут не через прлитическую волю, а вследствии сложившихся обстоятельств – когда Украина НАСТОЛЬКО экономически рухнет,что просто НИКОМУ она не будет нужна как источник для ограбления. И тогда придут молодые поколения и начнут с нуля ее поднимать. Одно радует: Донбасс сдохнет ПЕРВЫМ. В принципе, он этого заслуживает. У нас тут примерно 20% за Россию и столько же за Украину. Остальные 60% процентов – это управляеое быдло без мнения и позиции. Так что если сдохнет 20% пророссийских уродов и 60% быдла бесхребетного – это будет справедливо. Я не говорю что хорошо это, но это СПРАВЕДЛИВО. Все это было не имеет права на хорошую жизнь. Как на иконе Христа написано «По Вере вашей – да будет вам». Кстати, желаю по этому принципу будущего и ВСЕМ НАМ. По ВЕРЕ нашей.

Еще добавлю следующее. Думаю, что в Луганске выборы президента не дадут провести. Но если бы проводили, то лично я УЖЕ на них бы вообще не пошел. И это позиция МНОГИХ из тех, кто выходили на Майдан в Луганске против януковича.

И мне очень жаль ребят – десантников. Смотрю сводки, как их убивают и как проходит спецоперация. Вот я – был просто командиром разведвзвода. Но даже я вижу, как все НЕПРАВИЛЬНО делают при проведении АТО. Там в штабе собрали одних дебилов. Если взять ЛЮБОГО сержанта, который имеет опыт разведки и реальных боевых действий – то таких потерь НЕ БЫЛО БЫ. Не соблюдаются элементарные прописные истины ведения боя штурмовыми отрядами и движения колонн. У меня просто нет слов. Славянск нужно было тупо окружить кольцом бронетехники, а не ставить блокпосты между домами в спальных районах, откуда снайперы из всех окон поливают наших бойцов. А потом отключить связь, воду, свет и газ. Полная блокада. И все. Кто из мирного населения будет выходить – выпускать. Остальных – блокировать. Блок-посты бандитов не надо штурмовать. По ним надо тупо стрелять артиллерией. Снесли бы пару постов – местных бы там на километр бы никогда больще не было. Если при этом рухнет половина города,ничего страшного. Зато потом остальная часть Украины бы МГНОВЕННО поняла, что бывает с теми городами, население которых поддержит сепаратистов. И еще. Кто кричит «Путин. Россия» - тупо лишить украинского гражданства и депортироватьь в Россию БЕЗ ПРАВА въезда в Украину ПОЖИЗНЕННО. Так бы выкинули сотню придурков ПОКАЗАТЕЛЬНО – СРАЗУ бы проблема сепаратистов ИСЧЕЗЛА РАЗ и НАВСЕГДА. И не надо никого в тюрьмы сажать – просто отправлять в страну его мечты – в Россию.

У меня ПОЛНОЕ разочарование киевским Майданом. Не политиками – а именно МАЙДАНОМ.

Всего хорошего."

Атак действительно хочется чего-то хорошего!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луганчанин в #3354 написав, як <_<

Погоджуюсь. Вже всі давно про це говорять, але влада грає в "пацифік АТО". Ну і Європа, як завжди, "стурбовано" попросила без кровопролиття (це і Тимчук підтвердив). Якась хуйня Якась фігня виходить і солдати наші гинуть.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пряма трансляція загальноукраїнського круглого столу національної єдності

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?pryama_translyatsiya_zagalnoukrayinskogo_kruglogo_stolu_natsionalnoyi_yednosti&objectId=442881

надіюсь що вирішать питання на користь країни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні, а ви знаєте, що ми, українці, існуємо тіко з 20 р.р. ХХ ст.? Ні? Ну тоді вам про це розповість фільм "Украина.Ру", який зняла Алена Березовская (до речі, подруга ВФЯ), і пропоную відвідати її сторінку на ФБ. ))))

Лінк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні, а ви знаєте, що ми, українці, існуємо тіко з 20 р.р. ХХ ст.?

ШО правда ?

Боже як тепер я буду жити з цим "знанням"? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні, а ви знаєте, що ми, українці, існуємо тіко з 20 р.р. ХХ ст.?

Ой, і не кажіть.

Фашистська хунта приховує від нас і те, що української мови не існує, і що "Україна" сформувалось від "окраїна" і ще багато таємних фактів з нашої з вами історії, про які відомо тільки незалежним та всебічно об'єктивним історикам братньої країни.

Мені подобається політика Австралії в таких питаннях.

Щось не подобається? Мементо море!

article_12619.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...