Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 06.05.2014 в 11:27, VaLeRa сказав:

Navigator, Андрій Віталійович, я вже і раніше про це писав... кого там рахувати украінцями, якщо вони вже подумки міняють паспорти.... :(

-=Mr.BrooX=-, а вона вже не кандидат - так, звичайний заручник...

вони хочуть покращення, Слов'янськ зараз в процесі покращення.

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Андрій Віталійович, я ж то все розумію. Тільки ж хто там буде захищати українців, навіть якщо референдум не признають, а АТО доведуть до логічного завершення - продажна міліція, продажна місцева влада?

Опубліковано
  В 06.05.2014 в 11:25, -=Mr.BrooX=- сказав:
По-перше, вона вже не кандидат в президенти))) По- друге, Це занадто добра новина щоб бути правдою))))
Опубліковано
  Цитата
а що робити з купою довбойобів, що залишиться?

Задовільнити їх бажання - відібрати українські паспорти і висадити за російським кордоном <_<

Опубліковано

ig_rok, узбагойся ! надінь сімЄйкі і почитай газЕтку

Ko3bMa, чи просто сказати: або ви починаєте працювати, або ви самі себе зариєте. все легко. Хто працює - той заробляє, хто триндить - той за расєю

Опубліковано
  Цитата

"Нас продали, как рабов" - рассказывает жительница Донбасса. - "Ахметов только на камеры говорит, что он за Украину, а по заводам ходят люди и предупреждают - 11 числа голосуете как надо, потом встречайте новых гостей как родных, все им покажете, никому не препятствуйте." На улице стоят раздают листовки о том, как хорошо будет если мы присоединимся к Ростовской области, что газ будет чуть ли не бесплатно",Их спросили, а кто Донецкой Республике зарплаты и пенсии будет выдавать, регион дотационный? Отвечают "из пожертвований". Райисполкомы по домам работают, люди в закон не смотрят, верят начальству, а начальство Януковичу продалось и не выкупалось с тех пор. И не менял его никто. Люди большинство за Украину, хоть и запуганы. Все знают, что Партия Регионов покрывает криминал, который орудует тут 20 лет и он никогда еще к ответу не привлекался. А главы горисполкомов саботируют, готовят города сдавать, устно распоряжаются готовит избирательные участки, потому что продали население с потрохами.Рабство, взяточничество, страх. А в Киеве, хоть бы по центральному телевидению напоминали, что референдум - незаконен и есть криминальная ответственность. Милиция говорит "мы в политическим вопросах не участвуем, хотите - идите, хотите - нет"

походу вброс.

Є реальні знайомі, що працюють на підприємства Ахметова, то вони кажуть шо такого нічо не було.

Да, за мітинг ригів зганяли примусово, а зараз кажуть взагалі сидіти по норам і не висовуватися і не світитися ніде.

Опубліковано
  Цитата

Тільки ж хто там буде захищати українців, навіть якщо референдум не признають, а АТО доведуть до логічного завершення - продажна міліція, продажна місцева влада?

треба вже починати реформувати мєнтовку та чистити кадри.

щоб після перших ознак стабілізації на донбасі можна було дати працювати якісно іншій поліції.

Цитата

Задовільнити їх бажання - відібрати українські паспорти і висадити за російським кордоном

так вони ліниві потвори. їхати не хочуть, хочуть щоб до них приїхало...

Опубліковано
  В 06.05.2014 в 11:23, Андрій Віталійович сказав:
  Цитата

Та і як з ними разом жити після всього

ось основне питання, яке мене мучить останні декілька днів.

АТО можна довести до кінця, бойовиків явних можна повбивати, а що робити з купою довбойобів, що залишиться?

Думаю, дати їм можливість їхати і піднімати економіку Сахаліну, чи Магадану. Як що людина спить і бачить себе в обіймах "братньої рашки", тот навіщо її позбавляти мрії всього її життя? :_02:
Опубліковано
  Цитата

Є реальні знайомі, що працюють на підприємства Ахметова, то вони кажуть шо такого нічо не було.

у ахмєтки багато підприємств...

Опубліковано

путіну потрібне таке покірне населення як у домбасі, а то кордони з Китаєм дуже великі і їх потрібно охороняти.

Опубліковано

мені здається, що багато людей починають говорити про "історію".... їм там втирають,що про них будуть складати баллади та учити в школах? невже можна бути настільким тупим ?

Опубліковано

На Банковій не виключають теракту на 9 травня

Т. в. о. заступника голови Адміністрації президента Андрій Сенченко не виключає терористичних актів на 9 травня.

Про це він сказав після закритого засідання Ради за участі керівників силових відомств у вівторок.

Коментуючи інформацію про зростаюче напруження ситуації перед 9 травня і про заплановану активізацію диверсантів, Сенченко сказав: "Користуючись інформацією силових структур, у тому числі агентурною, нам відомо про те, що планують різного роду акції для дестабілізації ситуації і, можливо, теракти".

"Тому відпрацьовуються всі напрямки – і громадський транспорт, і місця масового скупчення людей, і можливі зіткнення людей різних поглядів", - заявив він.

Сенченко додав, що українська влада має інформацію про наміри переправляти з Придністров'я та кордони у Луганській і Донецькій областях в Україну велику кількість наркотичних речовин.

"Точніше кажучи, вони планують втопити нашу країну в цих наркотиках. Тому я звертаюся до громадян: допомагайте нашим прикордонникам виявляти ці наркотики, адже у вас є діти, у нас багато молоді, серед якої ці наркотики можуть розповсюджувати", - закликав він.

Опубліковано
  Цитата

Тут десь називали дату 18 травня . Що має відбутися , я так і не зрозумів ?

В цей день кримські татари вшановують пам'ять про їх депортацію.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F_%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...