Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

НАМАГАЛИСЯ ВБИТИ КЕРІВНИКА «ПРАВОГО СЕКТОРА» З НОВОВОЛИНСЬКА

У Нововолинську невідомі стріляли в керівника «Правого сектора» Олексія Буторіна.

Замах на вбивство стався у ніч з 3 на 4 травня у дворі будинку.

За словами Олексія, чекаючи на свого брата біля автомобіля він почув постріли. Зрозумівши, що стріляють по ньому забіг у під’їзд.

«Коли я визирнув з під’їзду, побачив як цей нападник в чорній куртці та в капюшоні, який стріляв, взяв камінь та ще й добив заднє скло моєї машини, куди влучила куля. Після того він швидко втік», - розповів керівник нововолинського «Правого сектора».

На думку Олексія Буторіна, його намагалися вбити за активну діяльність нововолинського «Правого сектора».

Зауважимо, нововолинський «Правий сектор» проводив активну діяльність не лише у себе в місті, а й по області. Зокрема нововолинські активісти перешкодили проведенню антидержавного з’їзду Комуністичної партії Волині, заблокували діяльність «Сбербанку Росії» у Нововолинську, патрулюють місто та охороняють північний держкордон на Волині.

Прес-служба «Правого сектора» Волині

10154992_1415046775433772_3174280450024964862_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Що, з'явилась якась конкретика по Гандрюші?

так. день-два на перевірку, щоб переконатись

Якщо що, пишіть мені, я теж хочу взяти участь

тут уже черга :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо що, пишіть мені, я теж хочу взяти участь

тут уже черга :_07:

Хто крайній? :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це якийсь ппц в країні робиться. Щось в мене відчуття, що зараз мало хто контролює ситуацію в Україні. В мене тіко надія на народ:

Прокуратура Одещини: звільнення сепаратистів - на совісті міліції. Відкрито 2 справи

Рішення про звільнення затриманих осіб в Одесі приймалося безпосередньо керівництвом органів внутрішніх справ області без будь-якого погодження з органами прокуратури та після відвертого ігнорування працівниками міліції виконання своїх службових обов’язків, передбачених законом про міліцію.

Про це йдеться у заяві прокуратури Одеської області, яка, за слоами глави МВС Арсена Авакова, відповідальна за звільнення сепаратистів 4 травня.

"У ЗМІ набула поширення неправдива інформація про звільнення 4 травня за вказівкою прокуратури області з Одеського міськуправління МВС 67 проросійських активістів, які приймали участь в масових безладах, що мали місце 2 травня", - зазначили у відомстві.

При цьому в прокуратурі заявили: рішення про звільнення затриманих осіб приймалося безпосередньо керівництвом органів внутрішніх справ області без будь-якого погодження з органами прокуратури та після відвертого ігнорування працівниками міліції виконання своїх службових обов’язків, передбачених Законом України "Про міліцію".

Також у відомстві заявили, що за фактом неналежного виконання працівниками ГУ МВС України в Одеській області своїх службових обов’язків з охорони громадського порядку розпочато кримінальне провадження за ст. 367 КК України за фактом, а за фактом перевищення ними своїх службових обов’язків - провадження за ст. 365 КК України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith

Тут немає нічого дивного, якщо при владі залишились кадри бувшої "команди". Але добре, що хоч визнають це і бачать

Пашинський: Замгенпрокурора поплатиться за звільнення затриманих в Одесі посадою, якщо не свободою

Заступник генпрокурора України Микола Банчук, який прийняв рішення звільнити проросійських активістів, які брали участь у масових заворушеннях в Одесі 2 травня, може бути незабаром звільнений і навіть заарештований

Про це в інтерв'ю виданню Цензор заявив глава Адміністрації президента Сергій Пашинський.

«Заступник генерального прокурора Банчук Микола Васильович прийняв жахливі за своїми наслідками рішення про звільнення з-під варти всіх проросійських сепаратистів, яких затримали за провокування масової бійки в Одесі. Адміністрація президента не розуміє, як можна пояснити це звільнення з точки зору законів України. Ми негайно будемо клопотати перед генеральним прокурором Махніцьким про звільнення Банчука, і перед головою СБУ Наливайченка щодо здійснення перевірки дій Банчука за підозрою у важкому державному злочині і зраді», - заявив Пашинський.

Нагадаємо, сьогодні близько двох тисяч проросійськи налаштованих громадян штурмували міське управління міліції в Одесі. На їх вимогу були звільнені 67 учасників масових заворушень. Пізніше прес-служба обласного управління внутрішніх справ повідомила, що рішення про звільнення прийняла прокуратура.

http://espreso.tv/news/2014/05/04/pashynskyy_zamhenprokurora_poplatytsya_za_zvilnennya_zatrymanykh_v_odesi_posadoyu_yakscho_ne_svobodoyu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, так в принципі ця заява не протирічить заяві Авакова, він казав що вказівку дав зам генпрокурора, тобто вказівка прийшла з Києва.

ІМХО тут крім москалів ще місцеві боротьбу ведуть і воду каламутять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча тут і інша інфа є

Прокуратура Одесской области утверждает, что не давала команду отпускать сепаратистов

Прокуратура Одесской области заявляет, что не принимала решения об освобождении задержанных 2 мая сепаратистов.

Как сообщили УНИАН в пресс-службе прокуратуры Одесской области, заявление Главного управления МВД в Одесской области, получившее распространение в сети Интернет и СМИ, не соответствует действительности, передает Цензор.НЕТ.

«В средствах массовой информации появилась распространенная пресс-службой ГУ МВД Украины в Одесской области ложная информация об освобождении сегодня по указанию прокуратуры области с Одесского городского управления милиции 67 пророссийских активистов, принимавших участие в массовых беспорядках, имевших место 2 мая», - отмечается в сообщении.

Читайте на «Цензор.НЕТ»: Провокаторов бойни в Одессе освободила Генпрокуратура Украины, - министр МВД

В пресс-службе добавили: «Прокуратура области опровергает вышеуказанную информацию и сообщает, что решение об освобождении задержанных лиц принималось непосредственно руководством органов внутренних дел области без какого-либо согласования с органами прокуратуры и после откровенного игнорирования работниками милиции выполнения своих служебных обязанностей, предусмотренных Законом Украины «О милиции».

Прокуратурой области начато уголовное производство по ст. 367 УК Украины по факту ненадлежащего выполнения работниками ГУ МВД Украины в Одесской области своих служебных обязанностей по охране общественного порядка и по ст. 365 УК Украины по факту превышения ими своих служебных обязанностей.

http://censor.net.ua/news/283925/prokuratura_odesskoyi_oblasti_utverjdaet_chto_ne_davala_komandu_otpuskat_separatistov

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, я веду мову про те, що нова влада зараз чубиться між собою. Вже неприховано. Це якийсь сюр. АТО на гальмах знову. Зараз ми побачили, що в дійсності відбувається у владі: гризуться як павуки в банці. А народ і країна - розмінна монета.

Вони (влада) не розуміють/не хочуть розуміти, що на 9 травня готується щось погане. Може і розуміє, але нічого кардинального не робить. Якщо буде щось тут, в Києві, то знову народ, як в Одесі, встане.

Якісь в мене херові передчуття. ((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«... цей нападник в чорній куртці та в капюшоні, який стріляв, взяв камінь та ще й добив заднє скло моєї машини, куди влучила куля. Після того він швидко втік», - розповів керівник нововолинського «Правого сектора».

мені одному це видається брєдом? Мож там взагалі куль не було? А може і чорної куртки з чорним капюшоном?...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто крайній?

та поки всіх приймаю. контакти в лічку))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти, крім крикливого "сенсаційного" заголовка, там побачив щось про підірвану телевишку? Я - ні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти, крім крикливого "сенсаційного" заголовка, там побачив щось про підірвану телевишку? Я - ні.

Как сообщает vesti.ua, освобожденную ранее телевышку в Константиновке взорвали. Местные жители остались без телевидения и интернета.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я про відео. Схоже, що знов якийсь "коррреспондент" поспішає першим запостити "сєнсацию".

хоча чим чорт не шуткує... там зараз все може бути...

Просто вдень же там закріпились нацгвардія з десантниками "95"...

Smith, запости ще сюди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, читайте між строк те, що тут постять. Ю. вставляє палки в колеса АТО, майже всі посади в країні на даний момент БЮТ!!! Вона говорити може що завгодно, але не рішучість дій, злиття інформації (таємної, супер важливої) і хто зна, кого заарештували в Одесі, може там хтось серйозний був і залатили не хіло, поки не розібрались. Всіх треба відсторонювати від влади.

Ось, приємне - https://www.google.com.ua/search?q=%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D1%81%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE+ua&safe=off&rlz=1C1AFAB_enUA451UA451&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Q4lmU_rRCqmc0QXLt4HQBw&ved=0CC0QsAQ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сепаратор прапор вішає. там відео, не знаю як вставити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Тимчук

Относительно событий на Юге Украины 2-4 мая

«Южный сценарий», форсированный управляемыми Россией террористами, идет по плану Москвы. Как и предусматривалось, ситуация в Одессе полностью дестабилизирована.

Трагические события в Одессе, спровоцированные пророссийскими экстремистами, стали возможными также из-за позиции и действий одесской милиции.

Факты таковы, что на протяжении многих недель местные пророссийские силы постоянно осуществляли провокации против патриотически настроенного населения. В то время, как местные правоохранители в лучшем случае демонстрировали полное бездействие, в худшем – активно помогали пророссийским экстремистам.

События 2 мая начались с провокаций пророссийских сепаратистов. Именно они совершили нападение на безоружных украинских активистов. Именно они убивали мирных граждан, выступающих за единство Украины. И все последующие события были вызваны именно этими убийствами.

Одесская милиция в этих условиях повела себя возмутительно и недопустимо. Мы располагаем свидетельствами о том, что в период подготовки провокаций пророссийских сепаратистов 2 мая местным правоохранителям передавались задержанные пророссийские экстремисты. По распоряжению милицейского руководства города они тут же выпускались.

Во время столкновений одесская милиция обеспечивала охрану пророссийских террористов, которые из-за спин милиционеров беспрепятственно расстреливали украинских патриотов.

Только после этой кровавой вакханалии, устроенной сепаратистами при поддержке милиции, патриотически настроенные граждане перешли к активным действиям, загнав пророссийских сепаратистов в Дом профсоюзов. Откуда те, забаррикадировавшись, продолжали вести огонь по безоружным гражданам.

Мы надеемся, что следствие установит, что именно случилось в Доме профсоюзов, и что стало причиной пожара, повлекшего гибель множества людей. Но мы уже сейчас имеем все основания утверждать: ответственность за данную трагедию полностью лежит на тех, кто изначально инициировал события 2 мая в городе, и на тех, кто вместо выполнения своих прямых обязанностей по охране правопорядка осуществлял прямую поддержку и помощь преступникам.

В то же время, события 4 мая, когда милиция в Одессе «по решению прокуратуры в Одесской области» выпустила задержанных инициаторов кровавых событий «по требованию митингующих», свидетельствует о том, что одесские правоохранители не собираются прекращать свою преступную деятельность по поддержке и пособничеству террористам.

Особо отмечаем роль в этих событиях прокуратуры. По утверждению руководства МВД, задержанные в Одессе экстремисты должны были вчера ночью отконвоированы в Киев, однако остались в Одессе по личному распоряжению заместителя Генерального прокурора Украины.

Мы хотим напомнить украинской власти, что данные события – лишь «разминка» пророссийских террористов перед 9 мая. Если не принять экстренные меры сегодня (включая личную ответственность правоохранителей и руководства ГПУ и прокуратуры Одесской области) – завтра нынешние трагические события повторятся в большем масштабе, и не только в Одессе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сепаратор прапор вішає. там відео, не знаю як вставити

схоже підстрелили
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович, Готово

ось відео

http://youtu.be/lTenXRfITmE

П.С Нагорода сепарасту не заставила себе чекати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сепаратор прапор вішає. там відео, не знаю як вставити

схоже підстрелили

Скоріше голова закрутилась і не втримався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сепаратор прапор вішає. там відео, не знаю як вставити

схоже підстрелили

ага, правий сектор підстрелив. Вам треба у команду кісєльова йти працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...