Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Якби ж то. Нейтралізовувати треба було раніше, коли ще бабла було ого-го, воно ж все в Європі. А зараз повна ізоляція і спроба протягнути як найдовше в ССР2. Тільки в такому заповіднику, народ можна доїти до останнього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

У Черкасах "зеленому чоловічку" радили, як краще дістатися до ОДА

Це вже повний звіздец, авакова лінчувати мало і разом з ним всю ту шантрапу продажну ментовську.

Та й населення якесь.... це все дуже сумно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також звернув увагу на те, яким чином допитують кацапські журналюги захоплених сбушників, виникає питання а чи журналісти це взагалі, таке враження що з мікрофонами матьорі путінські кагебісти, ну й логічне питання чому їх досі не депортували з країни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харьковская милиция задержала 13 сепаратистов в результате массовых правонарушений

В центре Харькова сотрудники милиции задержали 13 агрессивно настроенных сепаратистов у коротых изъяли спецсредства, биты, каски, взрывные пакеты и "коктейли Молотова".

Как сообщает отдел по связям с общественностью ГУ МВД Украины в Харьковской области, 27 апреля на площади Свободы происходили несанкционированные мероприятия с участием радикально настроенных граждан.

"Активисты на площади незаконно установили палатки, сделали ограждение из деревянных поддонов и песка, зажгли костер и все это они делали с определенной целью. Об этом явно свидетельствуют изъятые у них опасные предметы, а именно: ящик с "коктейлями Молотова", маски, деревянные палки, взрывные пакеты и гвоздик", - говорится в сообщении харьковских правоохранителей.

Задержаные доставлены в территориальные подразделения милиции, проводится проверка.

"Сейчас на территории Украины проводится антитеррористическая спецоперация с целью урегулирования ситуации в стране, преодоления любых проявлений сепаратизма со стороны радикально настроенных лиц и недопущения фактов захвата административных зданий", - от метили в МВД.

Правоохранители подчеркнули, что в сложившейся сложной ситуации в состочных регионах, таких как Донецкая, Луганская и Харьковская области, органы милиции наделяются определенными дополнительными полномочиями.

Главное управление МВД Украины в Харьковской области призывает всех жителей и гостей Харькова к взаимопониманию и ответственному отношению к ситуации, которая сегодня сложилась в нашей стране, бдительными, соблюдать спокойствие и не поддаваться на провокации.

http://interfax.com.ua/news/general/202471.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dmitry Tymchuk

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление" на утро 28.04

Ночь в районе АТО прошла спокойно. Исключение - зафиксирована одиночная автоматная очередь в сторону позиций наших войск в районе Краматорского аэродрома.

Утром здесь же силовики опять были обстреляны из стрелкового автоматического оружия. Также террористы сделали несколько выстрелов из гранатометов. Силовики открыли огонь в ответ.

Потерь среди силовиков нет. О потерях среди террористов нет данных.

По нашим данным, усилена охрана и оборона блок-постов сепаратистов. Повсеместно у террористов на блок-постах появились гранатометы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відділ пропаганди

Українці зараз можуть дозволити собі хоч їсти російськомовних дітей прямо на Майдані, - російська пропаганда від цього не стане лютішою (бо лютіше вже нема куди), а західні "союзники" не стануть від того менш прихильними (бо плювати вони хотіли на Україну, їх тут цікавлять лише власні геополітичні інтереси, а ці інтереси не залежать від поїданням якихось там дітей). Проте багато українців із величезним переляком сприймають саму думку, що можна ні на кого не зважати. Взимку улюбленим словом переляканих було "провокатор", тепер - "картінка для Путіна".

Перелякані українці зараз з усіх сил намагаються завадити львівському маршу на честь дивізії "Галичина" - переляканих українців дуже хвилює, як цей парад потрактують московити і зрадники.

Перелякані українці перелякано хрестяться, коли їм говориш, що на Радоницю ми організовуємо смолоскипний марш пам'яті Небесної сотні. Їх не хвилює, що побратими загиблих хочуть знову побачити відблиск вогню, яким нещодавно горіли київські вулиці, і знову згадати - хто ми, звідки ми, за що б'ємося. Їх не цікавить, чи будуть янголи у прокопченому камуфляжі дивитися згори на братні вогні. Їх цікавить лише, чи сподобаються ці вогні у Брюселі та Москві.

Насправді, революція давно все розставила по місцям - і для сходу, і для заходу, і для верху, і для низу, - до кадрів минулої зими нема чого додати. Я всю зиму "створював картинку для Путіна" - калічив міліціонерів, ходив під бандерівським прапором та горлав "Героям Слава". Я вважаю, що антиукраїнській пропаганді служать не шеренги бандерівців, а спітніла від переляку лисина Турчинова, - якщо вона є результатом української революції, то Небесна сотня загинула просто дарма.

І ще я пам'ятаю слова Ніцше - "Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда". А я бажаю своєму народу жити довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яценюк отказался подписывать соглашение об ассоциации с ЕС

На Украине происходит нечто невообразимое: в этой стране свергли президента, за отказ подписывать соглашение с ЕС, потому что оно повредило бы промышленности Незалежной, а теперь те кто его свергли с точно такой же формулировкой делают тоже самое - Яценюк передумал подписывать соглашение.

"Украина отложила подписание экономического раздела Соглашения об ассоциации с Европейским Союзом в связи с опасениями возможных отрицательных последствий действия этого документа для восточных промышленныхобластей."

Источник.

Мне на всем протяжении евромайдана, знакомые из Украины доказывали какой гад этот Янукович: своим отказом он отнял у них надежду на будущее в процветающей Европе (это я цитирую), да еще нажился на Украине, стал олигархом во власти и поэтому его надо свергнуть. Сейчас губернаторами на Украине назначены люди из десятки Форбс этой страны, глава МВД тоже мультимиллионер, а миллиардер П. Порошенко, который обещал в случае победы евромайдана в один день за свой счет отремонтировать все что разгромят протестующие (да так и деликатно забывший про это), баллотируется в президенты. Т.е., по сути олигархов во власти во времена Янука было не то чтобы очень - по крайне мере по сравнению с сегодняшним днем.

Добавьте к этому то обстоятельство, что Яценюк тоже долго обещал, что подпишет соглашение с ЕС и Украина завтра же (если москали будут мешать, то послезавтра) станет вровень с Германие и Францией - при ее-то потенциале!

Суммируя все это мы получим основу для "стихийного выражения гражданами своего недовольства" - то о чем нам вещали все эти месяцы апологеты евромайдана. Хохлопульта должна быть возвращена на место, шины завезены, а граждане обязаны носить хлопцам продукты и брусчатку. Это если и правда тот, первый евромайдан, был не чьим-то проектом, а сугубо выражением воли свободных людей.

Ну, свободные люди Украины! Вы так долго твердили, что достойны этого звания потому что можете скидывать Януковича раз в десять лет, что теперь пора подтвердить присвоенное вами звание "нерабов" спихнув Яценюка сотоварищи. Вперед, свободные свидомиты! Покажите всем как это делается!

qAf6a4QKrpA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://anonymous.fm/novosti/rossiya_spetsialno_perekryila_vodu_v_kryim

РОССИЯ СПЕЦИАЛЬНО ПЕРЕКРЫЛА ВОДУ В КРЫМ

як думаєте, наскільки можна вірити цьому сайту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю можна, губернатор Херсона теж казав, що вина влада Криму, і це їхні "специ" саботують водопостачання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перелякані українці зараз з усіх сил намагаються завадити львівському маршу на честь дивізії "Галичина"
Перелякані українці перелякано хрестяться, коли їм говориш, що на Радоницю ми організовуємо смолоскипний марш пам'яті Небесної сотні

вся сіль в тому, що походити в колоні може багато хто, а от захистити ходу - одиниці :(

я не проти будь-яких проявів патріотизму, але якщо хтось організовує марш, то нехай попіклуєця про його фізичний захист з розрахунком на те, що міліція буде стояти осторонь і зображати вуличний декор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полюбому є склади, які й будуть бомбити, принаймні якщо війна буде більше пьяти днів, не як в Грузії
а навіщо москалі зрівняли з землею грозний а потім відбудували його ?

ще раз, бомбардувати західну Україну - москалям дорожче. Мало того, що буде шалений опір, так втримати під контролем величезну територію з двадцятьма мільйонами населення просто нереально.

тактично і економічно вигідніше просто нас не трогати - в найгіршому випадку для москалів захід України просто відійде до Європи (не важливо в якому статусі) або щось типу ЗУНР, як буферну зону, що їх взагалі влаштує на 100% :(

В іншому випадку москалі отримають вкрай злих, невідмінних від себе людей (це тобі не мусульмани в чалмах і з бородами) на власній території з постійними в"ялотекучими бойовими діями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США не будет помогать Украине в случае масштабной агрессии РФ

Про що, я писав весь цей час - особливо захопленим радикальним головам. НАМ НЕМА НА КОГО ПОКЛАСТИСЯ - ми кинуті на проізвол судьби...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США не будет помогать Украине в случае масштабной агрессии РФ

Ніхто не знає, як воно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США не будет помогать Украине в случае масштабной агрессии РФ

Ніхто не знає, як воно буде.

Так! Ніхто не знає як воно буде. Але, нам покладатися в цьому конлікті треба лише на самих себе!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полюбому є склади, які й будуть бомбити, принаймні якщо війна буде більше пьяти днів, не як в Грузії
а навіщо москалі зрівняли з землею грозний а потім відбудували його ?

ще раз, бомбардувати західну Україну - москалям дорожче. Мало того, що буде шалений опір, так втримати під контролем величезну територію з двадцятьма мільйонами населення просто нереально.

тактично і економічно вигідніше просто нас не трогати - в найгіршому випадку для москалів захід України просто відійде до Європи (не важливо в якому статусі) або щось типу ЗУНР, як буферну зону, що їх взагалі влаштує на 100% :(

В іншому випадку москалі отримають вкрай злих, невідмінних від себе людей (це тобі не мусульмани в чалмах і з бородами) на власній території з постійними в"ялотекучими бойовими діями.

який опір бомбардувальникам ? Якщо почнется повномаштабна війна, то Й ТАК з західних областей в район бойових дій потянутся підкріплення та спорядження, а цьому москалі захочуть зарадити. Ну й наостанок, НЕВЖЕ без бомбардувань, при повномаштабних бойових діях, москалі Й ТАК не отримають *злих, невідмінних від себе людей* в західному регіоні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який опір бомбардувальникам ? Якщо почнется повномаштабна війна, то Й ТАК з західних областей в район бойових дій потянутся підкріплення та спорядження, а цьому москалі захочуть зарадити. Ну й наостанок, НЕВЖЕ без бомбардувань, при повномаштабних бойових діях, москалі Й ТАК не отримають *злих, невідмінних від себе людей* в західному регіоні?

Може вони ще і газопроводи розбомблять?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США не будет помогать Украине в случае масштабной агрессии РФ

Про що, я писав весь цей час - особливо захопленим радикальним головам. НАМ НЕМА НА КОГО ПОКЛАСТИСЯ - ми кинуті на проізвол судьби...

Ще до початку активних дій в криму сша повідомляли що ми самі маємо вирішувати свої проблеми і нічого нам особливого не обіцяли, окрім фінансової допомоги і пального. Але ніхто не заважає їм при (не дай Бог) активній фазі військового вторгнення сучих москалів неофіційно надавати військову техніку і спорядження. Все ж можна купити у сільських крамницях!!! От і коли підлітки будуть за допомогою ПТРК Javelin трощити надсучасні ворожі танки ситуація може змінитися в інший бік. Але краще такі події бачити у кінотеатрі та комп*ютерних іграх. Особливо патріотичним бійцям рекомендується повторно пройти повну версію Call of Duty Modern Warfare 2. Слава Україні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США не будет помогать Украине в случае масштабной агрессии РФ

Про що, я писав весь цей час - особливо захопленим радикальним головам. НАМ НЕМА НА КОГО ПОКЛАСТИСЯ - ми кинуті на проізвол судьби...

Ще до початку активних дій в криму сша повідомляли що ми самі маємо вирішувати свої проблеми і нічого нам особливого не обіцяли, окрім фінансової допомоги і пального. Але ніхто не заважає їм при (не дай Бог) активній фазі військового вторгнення сучих москалів неофіційно надавати військову техніку і спорядження. Все ж можна купити у сільських крамницях!!! От і коли підлітки будуть за допомогою ПТРК Javelin трощити надсучасні ворожі танки ситуація може змінитися в інший бік. Але краще такі події бачити у кінотеатрі та комп*ютерних іграх. Особливо патріотичним бійцям рекомендується повторно пройти повну версію Call of Duty Modern Warfare 2. Слава Україні!!!

Так найефективніше рашистам вести війну таким самим чином як зараз, бо вся техніка що сюди зайде - так тут і залишиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який опір бомбардувальникам ? Якщо почнется повномаштабна війна, то Й ТАК з західних областей в район бойових дій потянутся підкріплення та спорядження, а цьому москалі захочуть зарадити. Ну й наостанок, НЕВЖЕ без бомбардувань, при повномаштабних бойових діях, москалі Й ТАК не отримають *злих, невідмінних від себе людей* в західному регіоні?

Може вони ще і газопроводи розбомблять?

газопроводи імхо вони за допомогою десанту будуть старатись захопити щоб не дати знищити нам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який опір бомбардувальникам ? Якщо почнется повномаштабна війна, то Й ТАК з західних областей в район бойових дій потянутся підкріплення та спорядження, а цьому москалі захочуть зарадити. Ну й наостанок, НЕВЖЕ без бомбардувань, при повномаштабних бойових діях, москалі Й ТАК не отримають *злих, невідмінних від себе людей* в західному регіоні?

Може вони ще і газопроводи розбомблять?

газопроводи імхо вони за допомогою десанту будуть старатись захопити щоб не дати знищити нам

та не зможуть вони його захистити у разі війни
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при повномаштабних бойових діях, москалі Й ТАК не отримають *злих, невідмінних від себе людей* в західному регіоні

можете мене закидати тапками, але ІМНО навіть якщо москалі окупують весь південний схіх України, відсоток населення заходу, що буде готове йти воювати за донбас залишиться невеликим. А от коли на Тернопіль, Луцьк, Львів, Франківськи почнуть падати бомби - цей відсоток підлетить в гору. Як не крутіть - країна одна, а менталітет зовсім інший. Схід готовий сидіти і чекати, навіть коли москальські військові бігають у них повулицях. Захід такого не допустить.

PS от я одного не можу зрозуміти - кажуть що на сході є теж патріоти і московію вони не хочуть. Ок. Нема у них зброї, але вона є у частини недолугих "ополченців" (москальських військових не рахуємо), що заважає "працювати" з цією частиною населення в розрізі здобування зброї? Я не кажу про пряму атаку з вилами. Але банальні диверсії з чаєм+снодійне/послаблювальне ітд ніхто не відміняв. Можна сісти випити з парою "самооборонівців донбасу", а коли ті стануть не в адекваті, твої спільники просто заберуть зброю... ітд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...