Webmaster Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 04:05 Поділитися #476 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 04:05 Під час весняного призову, який почнеться з 1 квітня, до лав Збройних сил планують призвати 14 246 осіб, що на 6,5 тисяч менше, ніж у минулому році. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 06:43 Автор Поділитися #477 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 06:43 10 годин тому, Cherman сказано: Звісно, тобі погано. Іншу роботу прийдеться шукати. і знову мимо каси... @Cherman , ти в армії служив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 07:15 Поділитися #478 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 07:15 30 хвилин тому, Basil сказано: і знову мимо каси... @Cherman , ти в армії служив? він вже застарий для призову, та і болячок мабуть багато нажив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 07:20 Автор Поділитися #479 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 07:20 4 хвилин тому, alexvvv сказано: він вже застарий для призову, та і болячок мабуть багато нажив я не збираюсь нікого призивати, тільки запитав чи служив в армії в свій час.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 09:09 Поділитися #480 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 09:09 2 хвилин тому, Cherman сказано: Шо-то ти мене геть в розвалюхи записав, а я за тебе молодший на 7 років. То не я тебе записав, по закону ти вже застарий для призову, всі претензії до влади. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 09:58 Автор Поділитися #481 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 09:58 54 хвилин тому, Cherman сказано: Я і зараз служу. понітно... значить не служив... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 15:00 Поділитися #482 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 15:00 @Basil візьми на замітку, @Cherman болячок не має. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:31 Поділитися #483 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:31 А сколько дают премии за каждого пойманого призывника? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:46 Поділитися #484 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:46 13 хвилин тому, romanc сказано: А сколько дают премии за каждого пойманого призывника? Здаєш двох призивників і тебе звільняють від призову по акції. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:53 Поділитися #485 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:53 Коли вже можна буде пройти медкомісію через додаток Дія? Нам обіцяли державу в смартфоні. Де вона? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:56 Поділитися #486 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 07:56 2 хвилин тому, weldermaster сказано: Коли вже можна буде пройти медкомісію через додаток Дія? Нам обіцяли державу в смартфоні. Де вона? шо ти такий гарячий, дія розвивається все норм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 09:04 Поділитися #487 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 09:04 1 час назад, weldermaster сказал: Коли вже можна буде пройти медкомісію через додаток Дія? Нам обіцяли державу в смартфоні. Де вона? После электронных медицинских карт. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 11:26 Поділитися #488 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 11:26 50 минут назад, Cherman сказал: От як провакцинуєшся, зможеш підключатись до телефона по блютузу, тоді і в дію зможеш завантажувати коди помилок свого організму. А ти вже записався на вакцинацію через Дію? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 12:59 Автор Поділитися #489 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 12:59 @Cherman @weldermaster , ми тут про армію, а не про вакцинацію... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 13:12 Поділитися #490 Опубліковано 2 Квітня, 2021 в 13:12 55 хвилин тому, Cherman сказано: Я почекаю, поки Пфайзер не з'явиться у вільному доступі. навіщо чекати, в армії тебе вакцинують поза чергою, не упускай свій шанс, підписуй контракт, нам потрібні солдати без болячок! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jurgen007 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:30 Поділитися #491 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:30 На Донбасі обкурений придурок на камеру зіграв в російську рулетку, але револьвера не було, взяв автомат. https://nnovosti.info/news/posmihavsja_i_kuriv_zastrelivsja_20_richnij_bojets_zsu_jogo_tovarishi_znjali_samogubstvo_na_video-59587.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:39 Поділитися #492 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:39 13 минут назад, jurgen007 сказал: На Донбасі обкурений придурок на камеру зіграв в російську рулетку, але револьвера не було, взяв автомат. https://nnovosti.info/news/posmihavsja_i_kuriv_zastrelivsja_20_richnij_bojets_zsu_jogo_tovarishi_znjali_samogubstvo_na_video-59587.html Валєра Ананьєв, той що Маркус, розказував, що там багато хто так хотів зробити, в тому числі і він, тому чи вклєяний був той боєць чи накуряний, це просто пришвидшило й полегшило те, про що він думав на тверезу голову Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:43 Поділитися #493 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:43 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:46 Поділитися #494 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:46 5 хвилин тому, MANJAK11 сказано: Валєра Ананьєв, той що Маркус, розказував, що там багато хто так хотів зробити, в тому числі і він З Маркусом все інакше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:47 Поділитися #495 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:47 Только что, case_l сказал: З Маркусом все інакше в смислі ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 10:00 Поділитися #496 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 10:00 On 31.03.2021 at 21:39, Basil сказано: В Україні можуть запровадити електронний військовий квиток Ооо, я можу по свіжих слідах похвалитись діджиталізацією країни: 1. Присилає військомат мені на роботу паперовий виклик з'явитись у військомат 01.04 (такі в них жарти певно). Приїзжаю в військомат, а вони мені вручають паперове направлення на проходження медкомісії в госпіталі ! От бляха не можна було одразу мені на роботу його прислати ? Я виходить їхав у військомат лише за ще одним папірцем ! 2. Їду в інший край міста в госпіталь, де сиджу в чергах, отримую черговий обхідний паперовий листок, бігаю по кабінетах, сиджу в чергах, в кінці кінців отримую чергове паперове направлення в свою поліклініку до сімейного лікаря на медобстеження. 3. Їду в третю частину міста, в поліклініці сімейний в програмі на компі довго і нудно заповняють направлення до профілюючого лікаря, але саме направлення знову ж таки вручають на папері ! 4. На другий день профілюючий лікар виписує мені ще одне направлення на процедуру обстеження, знову на папері, ідеш на обстеження, там дохтор теж на ноутбукові довго і нудно вносить дані, але результат обстеження знову ж таки пише вручну на папірці. 5. Повертаюсь з цим папірцем до профільного лікаря, він пише свій висновок вручну на папері, з цим висновком йду до сімейного, вона переписує цей висновок в акт медобстеження. 6. Забираю акт, на третій день їду з ним в госпіталь, там мій акт переписують вручну в третій акт, свого зразка, і виписують папірець для військомата. З цим папірцем я їду в військомат, де мені ліплять запис в посвідченні що я маладец. Так до чого я це вів ? Жодна з цих інстанцій, навіть окремі кабінети однієї установи, ніхто не обмінювався моїми даними в цифровому вигляді ! Кругом я все носив на папірчику, і все написане від руки ! Як ця система працювала 25 років тому, так воно і зараз працює, відмінність лише в тому, що в дохторі на столі є ноутбук. І доречі реєстраційні карточки в поліклініці так і далі заводять на папері, і шукають вручну на поличках... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 10:23 Поділитися #497 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 10:23 @SergLutsk тут в основному претензії до медицини, а не армії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 10:29 Поділитися #498 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 10:29 6 хвилин тому, alexvvv сказано: @SergLutsk тут в основному претензії до медицини, а не армії. більше того - це опір змінам, бо та бабулька-медсестра, "а шо то таке?, а нашо воно мені?, а то від нечистого! А то всіх пропечатали печаткою Сатани, ай шо ж то буде!?" А молоді, хто вміє в ПК, то тих заставляють робити тупо все. І не справляються. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 11:22 Поділитися #499 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 11:22 52 хвилин тому, alexvvv сказано: @SergLutsk тут в основному претензії до медицини, а не армії. Так я починав свій пост з "діджиталізації країни" в цілому, ну і в даному конкретному прикладі - медицини. Хоча у війскоматі точно те саме, сидить бабка з дєдкою, перед ними на столі 5 стопок паперів, а вони їх перелистують і перекладають з купки на купку, щось відмічають, виписують знову ж таки на новий папірчик ! А виходжу на вулицю, а на плацу купка "добровольців" здогадайтесь чим займаються ? Праааавильно - підмітають асфальт від листочків ! Ну все, підготовка почалась, майбутні вояки набувають необхідних навиків, вороги бійтесь. Дмб в повній красі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 11:54 Поділитися #500 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 11:54 30 хвилин тому, SergLutsk сказано: Праааавильно - підмітають асфальт від листочків ! Тобто підмітати непотрібно? В Николаеве военные инструкторы из Канады помогли с уборкой листьев https://stopcor.org/ru/v-nikolaeve-voennye-instruktory-iz-kanady-pomogli-s-uborkoj-listev-foto/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.