Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

матч - номінант на самий скучний пів-фінал, тільки під кінець шось трошки розбігались, а так... скука

і взагалі не зрозуміло за рахунок чого мансіті хоче вийти в фінал

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну шо, Челсі вирвав нічию в матчі з Тоттенхемом, 2-2! І хто в нас чемпіон АПЛ? Лестер :)

Ото лиси видали сезончик!!!!

Опубліковано
1 година тому, yucore сказано:

Ну шо, Челсі вирвав нічию в матчі з Тоттенхемом, 2-2! І хто в нас чемпіон АПЛ? Лестер :)

Мля 1000 плюсів))))))))))))))))))я тільки сів за ноут,зараз буду вичісляти!!по очкам хто чемпіон,невже,вже став Лестер!

Опубліковано

Мда... всьо капєц

Футбол. Чемпионат Англии. 36-й тур.
2 мая. Лондон. Стадион "Стэмфорд Бридж".
174.jpgЧЕЛСИ - ТОТТЕНХЭМ - 2:2 (0:2).
Голы: Кейн, 35 (0:1). Сон Хын Мин, 44 (0:2). Кэхилл, 58 (1:2). Азар, 83 (2:2).

Вот и Англия досрочно обрела чемпиона – за два тура до окончания сезона первое место железно закрепил за собой «Лестер». В первые в своей истории. Поблагодарить за это команда Клаудио Раньери должна другой коллектив, также выступающий в синих цветах и тоже в своей время тренировавшийся под руководством итальянского специалиста. «Челси» путём титанических усилий вырвал ничью в противостоянии с «Тоттенхэмом» и перечеркнул чемпионские притязания «шпор». А ведь начиналась встреча на «Стэмфорд Бридж» совсем неутешительно для хозяев и очень позитивно для гостей. Ещё до перерыва подопечные Маурисио Почеттино дважды поразили ворота Асмира Беговича, сохранив при этом свои владения в неприкосновенности. Авторами точных ударов стали Харри Кейн и Сон Хын Мин. Однако во втором тайме «аристократы» переломили ход матча. На 58-й минуте Гэрри Кэхилл отквитал один мяч, а под занавес встречи Эден Азар, вдруг разродившийся голами после долгого молчания, сравнял счёт, сделав «Лестер» недосягаемым для «Тоттенхэма». Гости на протяжении всей игры сражались за результат, иногда не только в переносном, но и в прямом смысле, но, пожалуй, в текущем сезоне именно... forw2.gif

Опубліковано
1 година тому, yucore сказано:

АААА йоптєль.ТАКИ ДА! ото Лиси вчворили і ШО???? "поламали" усі стандарти!!КРАСАВЦИ, ЦЕ свого роду унікуми!!!

Опубліковано

Клаудио Раньери: "Игроки бились друг за друга на поле. Они заслужили этот титул"

Цитувати

Даже не задумывался, что все это может привести к чемпионству.

Не знаю що мені до цього,да нічого),але я радий за таких людей! )

Опубліковано

Молодці Лестер і Ран'єрі!!! Довели, що не обов'язково гроші мають бути головним у клубі, а світла голова тренера який зміг об'єднати ідеєю всю команду і довести до чемпіонства і у такому чемпіонаті! Браво Лестер!!!

Опубліковано

Шкода, що наші олігархи так не люблять футбол. Постійні схеми не дають можливості розвиватись спорту, а вони ще й жаліються. Зробили базар лігу, млять!!! І поступово йдуть на дно, ні дисцепліни а ні класу гри.

Не факт що Лестер буде в наступному сезоні в 5-ці топ, але хлопаки втерли носа всім. 

Команда приклад, вписали своє ім'я в історію футбола. Молодці!!!

Опубліковано
14 хвилин тому, Onil сказано:

Шкода, що наші олігархи так не люблять футбол. Постійні схеми не дають можливості розвиватись спорту, а вони ще й жаліються. Зробили базар лігу, млять!!! І поступово йдуть на дно, ні дисцепліни а ні класу гри.

Не факт що Лестер буде в наступному сезоні в 5-ці топ, але хлопаки втерли носа всім. 

Команда приклад, вписали своє ім'я в історію футбола. Молодці!!!

Немає що добавити,+++++++++++

Опубліковано

Але має бути сьогодні футбол,нє?, я особисто просто за афігєнну гру,ну мож трішки за Атлетіко,але Баварія в дома буде давити,і вони взагалі сильні,ну і іспанці зараз на ходу,кароч фубол має бути капєц.

Опубліковано
15 часов назад, yura-patriot сказал:

Але має бути сьогодні футбол,нє?, я особисто просто за афігєнну гру,ну мож трішки за Атлетіко,але Баварія в дома буде давити,і вони взагалі сильні,ну і іспанці зараз на ходу,кароч фубол має бути капєц.

Атлетіко пройшов Баварію. Вітаю всіх, хто вболівав за мадридців.

Опубліковано

Якщо чесно, я німак не дуже люблю,а от Атлетико красавци,але якщо ще чесніше, то для фінала краще була б Баварія,бо Атлетіко буде грати у закритий футбол,що у них суперово виходить,а от німці простот не вміють закриватися, ну вчора це також було видно,короч Баварія грає прикольніше,але це їм не допомогло,ждем сьогодні ще один надіюся суперматч:)

Опубліковано

Шо не кажіть але атлетіко пройшовши мегасильну барселону, не менш слабу баварію, як ніхто ішний заслуговує на піднятий трофей над головою :) І неважливо який футбол він грає, головне що він дієвий. А як то кажуть - гра забудеться, а результат залишиться. 

Опубліковано

А от я, сьогодні за МС!!!

Іспан фінал не дуже...вони в себе теж можуть пограти. 

Найкращі матчі в іспанії і англії, от і фінал буде Атл - МС.

Реал цука крепкий горішок.....

Опубліковано

МС без жодного гострого удару у бік воріт суперника і це півфіналіст ЛЧ?! Реал просто з'їв той МС!!! А те що у фіналі будуть дві хиспанські команди - то хіба вони винні, що обіграли своїх суперників і виявились сильнішими?! Це футбол!!!

Опубліковано

Ой да, МС нічого не показало, який фінал,Реал сильніший в рази,а я думав що МС кращий((.

Одне що я думаю, що фінальчик Реал-Баварія  для простих любителів футбіка був би набагато цікавіший і картинка гри була б ого!що Реал,що німці,біжать капєц, дай дорогу,і голів було б більше(може),а так команди у фіналі знають один одного добре,будуть особливо Атлетіко осторожнічати, не так буде ярко,хоча це ж футбол,швидкий,випадковий,гарний один гол у будь які ворота і всьо жара!

PS: я за Реал.

Опубліковано

Проти фактів не попреш і хоч у фіналі ЛЧ команди з одної країни, багато хто хотів щоб інші клуби грали але: Коеф. УЄФА: Іспанія-104. Німеччина-80, Англія-75, Італія-70. У Іспанії відрив просто як прірва. У Єврокубках зараз 4 Іспанських клубу, 1 з Англії і Шахтар.

Опубліковано
39 хвилин тому, ForZa сказано:

Проти фактів не попреш.

Ага,згоден.

Останні роки іспанські клуби рулять, якщо ще фінал ЛЄ буде Вільяреал-Севілья то такого певно не було і не буде 4 іспанськи клуби у фіналах,про що далі говорити)) хоча й так немає все ясно, вони сильніші.

PS: я за Ліверпуль.

Опубліковано

хоч Атлетіко не показує яскравого футболу і вибили Барселону, але внутрішньо хочеться щоб кубок був їхній)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...