Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 час назад, yura-patriot сказал:

Лестер просто жопа! які кльові

Дід Ран'єрі дає жару!!! :) А то різні Моури, Гвардіоли... :) Теж мені "зірки" тренерскої думки :) От як без зірок команди будують і на боротьбу налаштовують!!!

Опубліковано
Щойно, ForZa сказано:

От як без зірок команди будують і на боротьбу налаштовують!!!

Да капєц, це точно, як вони біжать, рвуть і грибуть так на полі як подуріли:),а той японець Окадзакі, в нього що три сердця,але і ганяв, бігав як скажений.)

Опубліковано

Я десь по тєліку чув,що власник клубу Лестер,перед початком сезону пообіцяв кожному гравцю по 500тис.(от не знаю долярів чи фунтів) за те, якщо вони  не вилетять з ПЛ. Ги-ги))) ну не вилетять вони точно)) і Ран"єрі думаю більше отримає за такі чудосіїї.

Ех! зараза МанСіті вчора виграв,шкода,нуууу у суботу буде це просто немає слів,от чесно пишу, мені зараз це цікавіше буде ніж навіть наприклад Барса-Реал.

Опубліковано
11 час назад, yura-patriot сказал:

мені зараз це цікавіше буде

О так!!! О 14.45 "ляля-гра" буде!!! У Сіті втрат багато але... побачимо!!! 

P.S. Зараз Уотфорд-Челсі і цікаво... :)

Опубліковано

Ооо! я щось забув, добре що випадково натрапив,треба подивитися.

Сьогодні збірна України зіграє проти Сербії на Євро-2016 з футзалу у Белграді

08 лютого 2016  поєдинок розпочнеться о 19:30.

Опубліковано
15 час назад, yura-patriot сказал:

шкода(((

Поки запас у 2 пункти у Лестера є! Головне психологічно втриматись і тримати свою гру!

Опубліковано

Цікаво буде сьогодні глянути Шальке - Штудгарт (Беланда-Кравець), ну і кого випустить Пелігріні у грі проти Челсі на Кубок перед візитом до Києва!

Опубліковано

Прикольна статейка))

Чем кормят футболистов киевского "Динамо"? (+Фото)

Я от тіко не поняв це :

Цитувати

Президент клуба разрешает выпить рюмочку только после удачных матчей. Ярмола или Саша спрашивают: «Можно? Можно! Нельзя? Нельзя!». Если нет тренировки на следующий день, то можно.

Шо за рюмочка:ohmy:,чув що футболістам пиво можна інколи,но рюмка:blink:,водкі шолі,чи якесь віскі,коніна? короч не понятно.

Опубліковано
1 хвилина тому, igorgame сказано:

Та горілочка, що ж ще може бути?! :) Віскарь рюмочками не п'ють :)

Ну с.ка залєпкі!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))):D вже один дорюмкався(( вгадайте хто?

Конкурс не важкий.))За перемогу,ну шо вам відправити, хочте стопку(отвєчаю) хто перший вгадає з мене рюмка,стопка))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...