Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

я за Лівер

От би Динамо не злякалось "Стэмфорд Бридж" і гарно зіграло, а теперішній Челсі можна обігрувати!!!

Ага,тим більше хоч як би я там не любив Ліверпуль, спокійно можу говорити,що і вони там особо не супер футбол показали, так, вони дійсно більше володіли м"ячем,ну в принципі і все.Короч дійсно такий "прикумариний" Челсі можна "якось" обіграти )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Бльо. як таке взагалі побудувати можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бльо. як таке взагалі побудувати можна?

гробАрена Львів ~375,000,000 $

Stade Pierre-Mauroy ~310,000,000 $

no coments...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому це ЛЬВІВАРЕНА є ГробАреной?

Як на мене це більше під олімпійський підходить. А як в нас крадуть бюджетні кошти ми всі добре чули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Того шо на мою думку це самий кончений стадіон зі всіх новіших в україні (київ донецьк одеса дніпро харків), особливо враховуючи вартість будівництва. Навіть якшо закрити очі на зовнішній вигляд, всеодно саме більше бісить місце розташування - от куди можна сходити погуляти після/перед матчем? На іподром? Автовокзал? А може просто в поле на городи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Того шо на мою думку це самий кончений стадіон зі всіх новіших в україні (київ донецьк одеса дніпро харків), особливо враховуючи вартість будівництва. Навіть якшо закрити очі на зовнішній вигляд, всеодно саме більше бісить місце розташування - от куди можна сходити погуляти після/перед матчем? На іподром? Автовокзал? А може просто в поле на городи...

А по комфорту тобі оліпійський та металіст краще?

Як на мене то Львів найзручніший. ДА проблема з місцем розташування. Але думаю з часом там і парк і житловий квартал буде.

А погуляти прошу в KingKross там купа всяких розвлєкух.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те шо на олімпійському і металісті є бігові доріжки, ніяк не ставить львів на 1 місце)) я оцінюю все в комплексі

тобі дуже цікаво по порт сіті гуляти? мені не дуже, адже вже все відоме і нічого суттєво нового нема. Так само і в кінг кроссі, бо бував там ше задовго до відкриття арени.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Львів-арена однозначно комфортніша за Олімпійський. І взагалі для футболу - ідеальний стадіон. Донбас-Арена - занадто гламурна, все блистить, більш підходить для концертів Кобзона і Алєгрової. Дніпро-арена теж хороша, але Львів все ж як на мене краще, В Одесі після реконструкції не був, тому не знаю.

А у Львові є все що треба - поле, ворота з сіткою і трибуни з прекрасним оглядом. А те що за містом - для стадіону теж +, принаймні на машині можна доїхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

принаймні на машині можна доїхати

Ну от так завжди - кожен лише про себе і своє, на машині... А в кого немає машини?! Ну а взагалі - на вкус и цвет, як кажуть! Особисто для мене нічого кращого за Олімпійський немає, бо ще з часів Республіканського на ньому був і на іграх де ходило по 100000 тис.!!! Був на всіх сучасних аренах України, но особисто для мене (повторюю для мене) кращий Олімпійський!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Україні запровадили штрафи за «договорняки»

Верховна Рада запровадила штрафи за договірні матчі. За відповідний законопроект проголосували 243 народних депутати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Договірні матчі і так передбачають силу-силенну покарань, в Україні треба запровадити лише виявлення таких матчів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значіцця, є таке діло.

Сьогодні з 18-00 до 19-30 вільний ігровий зал в ЗОШ номер 26. Зал, хто не в курсі, великий, підлога нова, якісна.

В силу обставин мені зі своїми товаришами сьогодні грати не виходить, тому, якщо є бажаючі - прошу. 

Вартість щастя - 250 грн (25/чол, якщо вас 10). + з вас поряд в залі.

2-4 людини ще можу додатково знайти.

тел 0503770587

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішечки футбольного гумору

Курьезный гол в чемпионате Бразилии, который стал возможным только благодаря невероятной череде ошибок со стороны игроков обеих команд.

https://www.youtube.com/watch?v=zTRteOursyw
:DDDD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Konoplyanka vs Pepe & Danilo

https://coub.com/view/93b3x

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А ви знаєте? що сьогодні десь там в Іспанії якийсь Реал Мадрид з фіг знає якоюсь Барселоною грають, мож глянути,а? десь чув,що не погані команди,от тільки вагаюся чи після наших грандів Шахти і Волині  буде цікаво дивитися на те їхнє совання по полю :D  :D  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мож глянути,а?
А після того ще можна Юве з Міланом глянути, так - для загального розвитку! :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мож глянути,а?

А після того ще можна Юве з Міланом глянути, так - для загального розвитку! :)

Ооо! дякую,щось я пропустив.

Я щойно дивився Реал С.-Севілья,ну бо смислу другий тайм Волиняк дивитися не було :) ,але і мда... сьогодні для справжніх любителів футбола,просто "клондайк" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реал Мадрид з фіг знає якоюсь Барселоною грають,

Ще в маршрцутці, але дивитись буду)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бляха!!! Ман Сіті-Лівер! 30хв. 0-2!! круто!!

Це для тих хто в темі)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бляха!!! Ман Сіті-Лівер! 30хв. 0-2!! круто!! Це для тих хто в темі)))

Два класних матчі в один час: МС - Лівер, РМ - Барса. Шкода. Дивлюсь класико. Але, клацнувши на "Футбол 2", яку передачу віддав мерсісайдець при третьому голів ворота МС... Смакота!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Барса розриває Реал...

Гол 3-й просто космос...!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я  розчарований((,думав покайфувати після "супер"футбола! Волиняк(( а тут знову якась хуй.....я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хуй.....я

Типу не заматюкався?)))

Чи сам себе обзиваєш?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тут знову якась хуй.....я
Ну чому - класіко! :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тут знову якась хуй.....я

Ну чому - класіко! :)

Ну друже,не вийшло класіко,ну не таке чекало пів Європи)))

хуй.....я

Типу не заматюкався?)))

Чи сам себе обзиваєш?)

Не зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...