Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Іспанські тренери судяться з Коломойським за 900 тисяч євро боргу

Враховуючи ще і борги у чотири місяця гравцям клубу, то Дніпро накриється мідним тазом! УКРОП - це головне, а футбол - то такє... :(

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

От тільки жоден динамівець на Рено не їздить

100% знаю, що новим легіонерам пропонують Митсубіші як від технічного спонсора NIKO, так от Велозу і Теодорчик їздять саме на лансерах! Не виключаю, що хтось після презентації і на Рено пересяде, там більше наші понтуються, а легіон - хлопці без понтів, Ленс випендрювався але його вже немає :)
Опубліковано

А що вже Адріано награвся в Мілані?, назад Балотеллі запросили,щоб хтось грав,а не тільки ноги підставляв перед самими воротами. :_39: чого він у запасі?

Опубліковано

чого він у запасі?

Бо Маріо он який гол зі штрафного поклав, а Луїсік так не вміє! :) Якщо Маріо дурниці з голови викине і набере свою гарну форму, то Адріано тільки і буде лавку гріти!:)
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Македонія - Україна

Украина: 12.Пятов, 3.Хачериди, 7.Ярмоленко, 10.Коноплянка, 11.Селезнев, 13.Шевчук, 14.Ротань (К), 16.Сидорчук, 17.Федецкий, 18.Рыбалка, 20.Ракицкий.

Запасные: 1.Бойко, 23.Шевченко, 2.Каменюка, 4.Тимощук, 5.Кучер, 6.Степаненко, 8.Пилявский, 9.Гусев, 15.Малиновский, 19.Будковский, 21.Караваев, 22.Кравец.

Щасти вам хлопці!!! Ми за вас!!! Тільки перемога!!!

Опубліковано

Та по-любому мають, я в прогнозистах 0 : 4 навангував )

:) чувак,я не проти ,але я не знаю, напевно забагато ти навангував) тож люди також щось там грають))))))))))хоча..........

Аби 0-1 накулюпали і досить_))

Опубліковано

Ну побачимо, чувак... Хочеться сьогодні футбольної феєрії від нашої збірної. Просто в кого ж ще вигравати з таким рахунком, як не в Македонії т.д. :_02:

Опубліковано

Хочеться сьогодні футбольної феєрії від нашої збірної. Просто в кого ж ще вигравати з таким рахунком, як не в Македонії т.д. :_02:

От і я про те! якщо образив словом "чувак" то вибач! Знаю, що хтось не любить коли так до нього звертаються,а мені пофіг,для мене це по нормальному.)) коли спілкуються однодумці.

Опубліковано

yura-patriot, це мабуть краща комбінація яку я бачив в житті :0155:

Ага))) в мене у фейсбуці вона є але з іншого ракурсу(камери)із-за воріт, не знаю як сюди скопіювати,бо не з ютуба там взагалі виглядає саме,саме!!))))))))))))))

Опубліковано

yura-patriot, це мабуть краща комбінація яку я бачив в житті :0155:

Ага))) в мене у фейсбуці вона є але з іншого ракурсу(камери)із-за воріт, не знаю як сюди скопіювати,бо не з ютуба там взагалі виглядає саме,саме!!))))))))))))))

Скинув у приват, балдєй!!!такі голи рідко забивають)))))))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Цікаво тури скрізь почались! :)

Зоря так влітає, Дніпро нічейку катає, черговий програш Челсі, (відправлять у відставку Моура, довго Рома терпіти і вірити його словам буде?!) :) Ще не вечір... :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...