Перейти до змісту

телефонні ШАХРАЇ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Соьгодні з номера +38 066 5058098 прийшла SMS такого змісту:

Perekaz 50 UAH ot abonenta +380665058098 osuschestvlen uspeshno.

*www.mts.com.ua

За кілька хв. з цього ж номера зателефонував мужик з історією, як перекидав другу 50 грн. і циферкою помилився...

Будьте обачні і не ведіться на такі уловки.

Підкажіть де варто засвітити даний номер, як шахрайський.

Опубліковано

А в чому подвох?

Якщо я ваучером поповнюю комусь рахунок і помиляюсь цифрою, то за допомогою молотка і такой-то матєрі номера ваучера і оператора можна повернути гроші назад. Пару років назад мені таке вдавалось.

Опубліковано

справа не в сумі, справа у тому, що СМС тупо з того ж номера набрана !!

Подякуйте йому за благодійність і скажіть, що кошти відправлено на підтримку Армії :0153:

Опубліковано

Люди, ви не зрозуміли, він намагався повернути гроші, яких нікому не відправляв. Він просто набрав транслітом текст СМС а потім передзвонив.

В даному випадку ніяких ваучерів немає, він ніби-то переказом зі свого мобільного рахунку гроші перекинув. Ви ж читайте... :)

"Мой мозг подсказывает ,что есть теме отдельная" - направте, бо я не знайшов, хоча і шукав недовго ;)

Опубліковано

Якщо я не помиляюсь то на МТС більше 10 грн за раз не можна перевести.

А не по 5 грн.переказується? і три рази на добу? Можу також помилятись

• 2 місяця потому...
Опубліковано

0961136252 - дівчина пробувала вмовити перевести з своєї карти гроші їй, тобто з її слів, це вона мені переводить.

Пряцює вміло, але грубо. Мабуть кількістю людей перебирає.

Прийшла зі Сландо!.

Опубліковано

мені кожен тиждень зі сландо звонять.

Включають дурачка там гроші кредитні або з інтернета=)

Опубліковано

Чим більше такі теми читати люди будуть, тим менше на них вестимуться. Не велися б на такі розводи то і самих розводів не було би.

Будьте пильні.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

прийшло СМС з номеру 0954854689

§AVTO-AVANGARD§

Na' Vahs Nomer Vipal Priz {{AVTO}}

"CHEVROLET CRUZ"

Info po tel; +38(066)949-27-05;

+38(066)949-29-62:

www.avto-avangard.com.

на тій стороні якісь "конкретні" але дуже нервові поцанчики :) (напевно їм все частіше і частіше і частіше не вірять)

хотіли 1% від вартості автомобіля як мито

скарга в МТС подана, номер запиту отримано

пообіцяли розглянути...

Опубліковано

+380919516060

Якійсь х..р представився керівником служби безпеки банку. Розказав страхоття про те що, о ужассь, з моєї картки тричі спробували в банкоматі зняти гроші і вона тепер заблокована.

Не сказав якої карти, якого банку, а про такий сервіс як відправка СМС при операціях з карткою цей хрюндель певно і не чув

Будьте пильні!

Опубліковано

Розказав страхоття про те що, о ужассь, з моєї картки тричі спробували в банкоматі зняти гроші і вона тепер заблокована.

а дальше? шо хотів?

Опубліковано

прийшло СМС з номеру 0954854689

§AVTO-AVANGARD§

Na' Vahs Nomer Vipal Priz {{AVTO}}

"CHEVROLET CRUZ"

Info po tel; +38(066)949-27-05;

+38(066)949-29-62:

www.avto-avangard.com.

на тій стороні якісь "конкретні" але дуже нервові поцанчики :) (напевно їм все частіше і частіше і частіше не вірять)

хотіли 1% від вартості автомобіля як мито

скарга в МТС подана, номер запиту отримано

пообіцяли розглянути...

Шановний абоненте, Ваш запит xxxxxxxx був успішно вирішений. Просимо вибачення за незручності. МТС

номери не відповідають, "дівчинка на сапорті" сказала що номери заблокували.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

0567335040, після дзвінку на гарячу лінію Приватбанку, підттверджували що цей номер саме Приватбанку. Кому цікаво, можуть подзвонити, номер гарячої лінії на картці.

Розказав страхоття про те що, о ужассь, з моєї картки тричі спробували в банкоматі зняти гроші і вона тепер заблокована.

а дальше? шо хотів?

Да нічого, після того, як він зрозумів "стьоб", він поклав трубку і ппц... :)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Нещодавно (сьогодні) був цікавий дзвінок мені на телефон. З номера (Не визначено) дзвонить пацанчік і починає ліпити: - Папа, я попал в ДТП, нужно выручать. Я йому кажу: - Так, синку. Куди під"їхати?... а в отвєт тішина і взагалі відключився...

Дивно ;)

Опубліковано

Нещодавно (сьогодні) був цікавий дзвінок мені на телефон. З номера (Не визначено) дзвонить пацанчік і починає ліпити: - Папа, я попал в ДТП, нужно выручать. Я йому кажу: - Так, синку. Куди під"їхати?... а в отвєт тішина і взагалі відключився...

Дивно ;)

Папу переплутав, напевно?))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...