Перейти до змісту

Замена резины на зиму

B|gMF

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Перезуватись варто ВЖЕ, аби температура чуть впала. Мене раз зимова спасла від серйознійшого ДТП ще коли снігу не було - "послизнувся" на мокрому листі, гумові шипи профілю його "прорвали" і зачепились за асфальт :)

Опубліковано

Дивлячись на прогноз погоди мабуть треба переобутися. Краще підстрахуватись. На літній гумі в таку погоду небезпечно кататись. Думаю якщо такий початок то й від листопада не слід очікувати гарної погоди.

Опубліковано

Вже вчора перезувся. Краще, я тиждень-другий по асфальті на зимовій, ніж один день в сніг і лід на літній + ще на шиномонтажі 5 годин прочекаю поки перезують під час ажіотажу.

Опубліковано
Шо зараз коштують середньостатистичні пОкришки на зиму 13"/175 ?

Ну, я брав 14 ку, то там від 50у.е. за Матадор и до 100 за Хаккапелиту... 13 ка думаю доларів на 10 дешевша, ну за виключенням мега-Росави і т.д.

Опубліковано

"Перезуватися" на зимову гуму рекомендують не при випаданні снігу/приморозку, а при зниженні температури до +5ти градусів, оскільки літня гума вже при такій температурі "дубіє"

Опубліковано
я придивився на відносно недорогу Кумхо і Хенкук , цікавить 14"

Я взяв Марангоні під шип... один скат 520 грн, Кумхо і Ханкук трішки дешевші будуть....але під час ажіотажу ходова гума розлітається, так що можна і не знайти бажану модель.

Опубліковано

а я вже сьогодні перезувся. ^_^

в середу виїжав з прилеглої дороги на головну, ну і прижав педальку аби швидше вискочити. так я вам скажу, шановні, довго колеса свистіли - неможе літня гума при +2 вчепитись за асвальт!

так що мерщій всі не перезевку :)

Опубліковано

Я взяв Марангоні під шип... один скат 520 грн, Кумхо і Ханкук трішки дешевші будуть....але під час ажіотажу ходова гума розлітається, так що можна і не знайти бажану модель.

де брав? s взагалы де краще купувати?

Опубліковано

де брав? s взагалы де краще купувати?

Брав на шиномонтажі, не доїзжаючі першого переїзду направо до колишньої бази Війскторгу(якщо від Варшавського до М"ясокомбінату) + там ще шиномонтаж при купівлі безкоштовний.

Опубліковано

бачив на формулы таку без шипыв 185/65/14 по 480грн/колесо, а ти які взя?post-4223-1256038215.jpg

Опубліковано

бачив на формулы таку без шипыв 185/65/14 по 480грн/колесо, а ти які взя?post-4223-1256038215.jpg

Точно таку саму, а ціна може плавати через курс долару...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Так як на неділю передають -5 то вирішив перезутись. Заїхав на Фаворіт шо біля переєзда на К.Карого і за 20 хв без черги поміняли. Вартість за 4 колеса 14"- 136 грн. Із ннижкою 20% заплатив 110 грн.

Опубліковано
І все ж такі враховуючи наш клімат які краще брати шиповані чи просто зимові?

Шиповані - це для лютої зими, з постійним снігом і льодом на дорозі, у нас же таких днів ну з тиждень набирається на минулі зими, так що я вважаю що краще звичайну зимовку брати... на асфальті як раз шип не є добре.

Опубліковано
Так як на неділю передають -5 то вирішив перезутись. Заїхав на Фаворіт шо біля переєзда на К.Карого і за 20 хв без черги поміняли. Вартість за 4 колеса 14"- 136 грн. Із ннижкою 20% заплатив 110 грн.

кум теж перезувавсь, за 4 колеса р16 заплатив 300грн!!! шо так ціни піднялись на шиномонтажах??? :blink:

Опубліковано
Шиповані - це для лютої зими, з постійним снігом і льодом на дорозі, у нас же таких днів ну з тиждень набирається на минулі зими, так що я вважаю що краще звичайну зимовку брати... на асфальті як раз шип не є добре.

Підтримую-100%

зима не та плюс чистити і посипати стали краще.. хороша зимова в самий раз((але хороша а не скажем PIRELLI)) та й після сотки починає носити шиповку на асфальті не слабо..

Опубліковано

Я схиляюся в сторону простої зимової гуми. Шипи добре працюють на льодові, а нас більше по чорному асфальту доводиться їздити і кашу брудну мокру місити.

Опубліковано

я собі поставив от таку гуму в розмірі 205/60/16

http://www.conti.com.ua/prod_pages/car_win...ngContact_3.php

що можу сказати-довольний як слон!поводження при любих погодніх умовах відмінні!ну а як вона себе по снігу і льоді-не порівняти ні з чим!просто афігеть!всім дуже рекомендую!

відкатав цілий сезон на ній(десь близько 30тис.км)-ізносу протектора майже незамітно!

а на свій ще один автомобіль поменше AVEO постаив от таку гуму

http://www.navigator.te.ua/catalog/show_299/

в розмірі 185/65/14

перші сніги показали що гума просто отвал башкі.на асфальті керується прекрасно,дощ-супер!

Опубліковано

НУ а я мало зимою їзджу - тому купив в минулому році собі Матадор. Перезувся відразу після дня Автомобіліста - бо жалко гуму було зимову :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...