Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Я розумію, що розумним в наш час бути соромно. Але такий вже я є. Нічого не поробиш.

Змінено користувачем volks
  • Ха-ха 1
Опубліковано
15 minutes ago, volks said:

Знову ж таки це не я вважаю, а закони математики.

А можна побачити ту математичну формулу, за якою батьки зі своєї зарплати назбирують сину на квартиру в новобудові? Скільки років на це пішло? Скільки там мама отримує медиком? Чи тато в лотерею джекпот зірвав?

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

А можна побачити ту математичну формулу, за якою батьки зі своєї зарплати назбирують сину на квартиру в новобудові? Скільки років на це пішло? Скільки там мама отримує медиком? Чи тато в лотерею джекпот зірвав?

Можна. Мама постійно шукала підробітки. Прибирала. Була нянею. По можливості старалася взяти ще одну ставку на роботі. Вперше поїхала на Світязь вже після покупки, на море - позаминулого року. По ресторанах, барах, кафе взагалі ніколи не ходила. Продукти свої з городу. Одним словом зайвої копійки ніколи не тратили. На роботу все життя пішки ходила. 

Якось так. Можеш не вірити. Але хабарів точно не брала. Ну не рахуючи цукерок і кави.

• Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
Just now, volks said:

Можна. Мама постійно шукала підробітки. Прибирала. Була нянею. По можливості старалася взяти ще одну ставку на роботі. Вперше поїхала на Світязь вже після покупки, на море - позаминулого року. По ресторанах, барах, кафе взагалі ніколи не ходила. Продукти свої з городу. Одним словом зайвої копійки ніколи не тратили. На роботу все життя пішки ходила. 

Якось так. Можеш не вірити. Але хабарів точно не брала. Ну не рахуючи цукерок і кави.

Ти що, напівсирота?

Мама одна без хабарів, лише підробітками в Луцьку назбирала на квартиру? Хотів би вірити, але ти сам вище писав, що математика - вперта штука)

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Ти що, напівсирота?

Мама одна без хабарів, лише підробітками в Луцьку назбирала на квартиру? Хотів би вірити, але ти сам вище писав, що математика - вперта штука)

Тато ще є. Будівельником на дядю працює. Але ти ж за маму питав.

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, volks сказал:

Ну так з того і треба було починати - тато джекпот зірвав, на закордонного дядю працює.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
Только что, jurgen007 сказал:

Ну так з того і треба було починати, тато джекпот зірвав - на закордонного дядю працює.

На кордонного.

• Cумний 1
Опубліковано
1 minute ago, volks said:

Я питав про формулу і «батьки».
так що там з математикою? Бо я звісно не виключаю такої можливості, але це певно треба нянчити дітей палиці, а прибирати в маєтках якогось клімчука/кривицького…

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Я питав про формулу і «батьки».
так що там з математикою? Бо я звісно не виключаю такої можливості, але це певно треба нянчити дітей палиці, а прибирати в маєтках якогось клімчука/кривицького…

Хтось з бордівчан же писав: "Важливо не скільки ти заробляєш, а скільки витрачаєш"

• +1 1
Опубліковано
6 минут назад, yu2007 сказал:

питав про формулу і «батьки».
так що там з математикою

Вибачаюсь, трохи обманув вас. Ще син трохи доклав.

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, volks сказал:

Вибачаюсь, трохи обманув вас. Ще син трохи доклав.

Так от хто джекпот зірвав! Часом і вчителям математики щастить.

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
10 minutes ago, volks said:

Хтось з бордівчан же писав: "Важливо не скільки ти заробляєш, а скільки витрачаєш"

Може то навіть був я ))) Це правда. Але лише частково.  Бо коли мова про купівлю, наприклад, квартири, то от її ціна - 800 (припустим) тисяч. А зарплата - Х, підробітки - У, син доклав - ну ще якийсь Й. Скільки математично років на це пішло?))

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
8 часов назад, yu2007 сказал:

але з бв проблеми думаю не буде, он депутати пишуть, що купили дворічного крузака за 10 тисяч баксів - і НАЗК їм вірить ))

Как написали в теме за амеровские авто, эта опция многим доступна, тигуан 13 года меньше 90т.грн  В декларации будет и все официально.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
9 часов назад, yu2007 сказал:

Може то навіть був я ))) Це правда. Але лише частково.  Бо коли мова про купівлю, наприклад, квартири, то от її ціна - 800 (припустим) тисяч. А зарплата - Х, підробітки - У, син доклав - ну ще якийсь Й. Скільки математично років на це пішло?))

Це було, коли квартири коштували в районі 300.

Опубліковано
8 часов назад, Cherman сказал:

Ппц, весело ти живеш

Ну ви десь точно по діагоналі читаєте. Де я писав, що я так живу?

Це держава так вважає. Відповідно, якщо держава скаже, що роботяга не міг за мінімалку купити Ланоса, то можна їй показати цей розрахунок.

8 часов назад, Cherman сказал:

Щось трохи тямлячи в математиці, ти не пробував податись в айті?

Постійно думаю.

Опубліковано
3 минуты назад, romanc сказал:

Берешь кредит в банке, покупаешь квартиру, на след день гасишь кредит, профит...

Там будуть штрафи за досрочне погашення кредиту.

Опубліковано
20 хвилин тому, romanc сказано:

Берешь кредит в банке, покупаешь квартиру, на след день гасишь кредит, профит...

ДУЖЕ багато людей так робить, не тільки депутати

17 хвилин тому, weldermaster сказано:

Там будуть штрафи за досрочне погашення кредиту.

З якого переляку? Банк і так в плюсі - комісія за видачу, страховка - оплачується наперед і відсоток на всю суму ;) 

Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

З якого переляку? Банк і так в плюсі - комісія за видачу, страховка - оплачується наперед і відсоток на всю суму ;) 

Треба рахувати ті всі комісії і страховки. Там також може набігти хороша сума.

Опубліковано (змінено)

Но в договоре купли продажи можно указывать любую цену недвижимости, но налог платится с бОльшей суммы, либо цены, либо оценки. Соответственно в декларацию идет указанная цена покупки.

Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

Треба рахувати ті всі комісії і страховки. Там також може набігти хороша сума.

ти - точно по діагоналі читаєш. Я ж написав, жодних штрафів за дострокове погашення кредиту, тому що банк - вже в перший день рубанув бабло на комісійних та на страховці. Ті, хто беруть такі кредити - про це знають і їх це влаштовує ;)

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Bliksss сказал:

ти - точно по діагоналі читаєш. Я ж написав, жодних штрафів за дострокове погашення кредиту, тому що банк - вже в перший день рубанув бабло на комісійних та на страховці. Ті, хто беруть такі кредити - про це знають і їх це влаштовує ;)

А комиссию и банковскую страховку не отменили ещё?

Я когда брал лет 15 назад. Платил 1 % комиссию за выдачу и страховали от пожара в страховой компании. Но там особого выбора не было из-за молодежки. Штрафных  не было за досрочку, выплатили на год раньше.

Опубліковано
15 хвилин тому, romanc сказано:

А комиссию и банковскую страховку не отменили ещё?

дивлячись в якому банку, в тих що я знаю - ні.

Опубліковано
13 минут назад, Cherman сказал:

Хз, чи то я так читаю, чи ти пишеш.:)

Та перше. 

Якщо держава вважає, що я можу прожити на 2294, то які тоді можуть бути претензії, що я зміг відкласти 2400.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...