Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Я розумію, що розумним в наш час бути соромно. Але такий вже я є. Нічого не поробиш.

Змінено користувачем volks
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, volks said:

Знову ж таки це не я вважаю, а закони математики.

А можна побачити ту математичну формулу, за якою батьки зі своєї зарплати назбирують сину на квартиру в новобудові? Скільки років на це пішло? Скільки там мама отримує медиком? Чи тато в лотерею джекпот зірвав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, yu2007 сказал:

А можна побачити ту математичну формулу, за якою батьки зі своєї зарплати назбирують сину на квартиру в новобудові? Скільки років на це пішло? Скільки там мама отримує медиком? Чи тато в лотерею джекпот зірвав?

Можна. Мама постійно шукала підробітки. Прибирала. Була нянею. По можливості старалася взяти ще одну ставку на роботі. Вперше поїхала на Світязь вже після покупки, на море - позаминулого року. По ресторанах, барах, кафе взагалі ніколи не ходила. Продукти свої з городу. Одним словом зайвої копійки ніколи не тратили. На роботу все життя пішки ходила. 

Якось так. Можеш не вірити. Але хабарів точно не брала. Ну не рахуючи цукерок і кави.

• Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just now, volks said:

Можна. Мама постійно шукала підробітки. Прибирала. Була нянею. По можливості старалася взяти ще одну ставку на роботі. Вперше поїхала на Світязь вже після покупки, на море - позаминулого року. По ресторанах, барах, кафе взагалі ніколи не ходила. Продукти свої з городу. Одним словом зайвої копійки ніколи не тратили. На роботу все життя пішки ходила. 

Якось так. Можеш не вірити. Але хабарів точно не брала. Ну не рахуючи цукерок і кави.

Ти що, напівсирота?

Мама одна без хабарів, лише підробітками в Луцьку назбирала на квартиру? Хотів би вірити, але ти сам вище писав, що математика - вперта штука)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, yu2007 сказал:

Ти що, напівсирота?

Мама одна без хабарів, лише підробітками в Луцьку назбирала на квартиру? Хотів би вірити, але ти сам вище писав, що математика - вперта штука)

Тато ще є. Будівельником на дядю працює. Але ти ж за маму питав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, volks сказал:

Ну так з того і треба було починати - тато джекпот зірвав, на закордонного дядю працює.

Змінено користувачем jurgen007
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, jurgen007 сказал:

Ну так з того і треба було починати, тато джекпот зірвав - на закордонного дядю працює.

На кордонного.

• Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, volks said:

Я питав про формулу і «батьки».
так що там з математикою? Бо я звісно не виключаю такої можливості, але це певно треба нянчити дітей палиці, а прибирати в маєтках якогось клімчука/кривицького…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, yu2007 сказал:

Я питав про формулу і «батьки».
так що там з математикою? Бо я звісно не виключаю такої можливості, але це певно треба нянчити дітей палиці, а прибирати в маєтках якогось клімчука/кривицького…

Хтось з бордівчан же писав: "Важливо не скільки ти заробляєш, а скільки витрачаєш"

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, yu2007 сказал:

питав про формулу і «батьки».
так що там з математикою

Вибачаюсь, трохи обманув вас. Ще син трохи доклав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, volks сказал:

Вибачаюсь, трохи обманув вас. Ще син трохи доклав.

Так от хто джекпот зірвав! Часом і вчителям математики щастить.

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 minutes ago, volks said:

Хтось з бордівчан же писав: "Важливо не скільки ти заробляєш, а скільки витрачаєш"

Може то навіть був я ))) Це правда. Але лише частково.  Бо коли мова про купівлю, наприклад, квартири, то от її ціна - 800 (припустим) тисяч. А зарплата - Х, підробітки - У, син доклав - ну ще якийсь Й. Скільки математично років на це пішло?))

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, yu2007 сказал:

але з бв проблеми думаю не буде, он депутати пишуть, що купили дворічного крузака за 10 тисяч баксів - і НАЗК їм вірить ))

Как написали в теме за амеровские авто, эта опция многим доступна, тигуан 13 года меньше 90т.грн  В декларации будет и все официально.

Змінено користувачем romanc
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, yu2007 сказал:

Може то навіть був я ))) Це правда. Але лише частково.  Бо коли мова про купівлю, наприклад, квартири, то от її ціна - 800 (припустим) тисяч. А зарплата - Х, підробітки - У, син доклав - ну ще якийсь Й. Скільки математично років на це пішло?))

Це було, коли квартири коштували в районі 300.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Cherman сказал:

Ппц, весело ти живеш

Ну ви десь точно по діагоналі читаєте. Де я писав, що я так живу?

Це держава так вважає. Відповідно, якщо держава скаже, що роботяга не міг за мінімалку купити Ланоса, то можна їй показати цей розрахунок.

8 часов назад, Cherman сказал:

Щось трохи тямлячи в математиці, ти не пробував податись в айті?

Постійно думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Берешь кредит в банке, покупаешь квартиру, на след день гасишь кредит, профит...

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, romanc сказал:

Берешь кредит в банке, покупаешь квартиру, на след день гасишь кредит, профит...

Там будуть штрафи за досрочне погашення кредиту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, romanc сказано:

ДУЖЕ багато людей так робить, не тільки депутати

17 хвилин тому, weldermaster сказано:

Там будуть штрафи за досрочне погашення кредиту.

З якого переляку? Банк і так в плюсі - комісія за видачу, страховка - оплачується наперед і відсоток на всю суму ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Bliksss сказал:

З якого переляку? Банк і так в плюсі - комісія за видачу, страховка - оплачується наперед і відсоток на всю суму ;) 

Треба рахувати ті всі комісії і страховки. Там також може набігти хороша сума.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но в договоре купли продажи можно указывать любую цену недвижимости, но налог платится с бОльшей суммы, либо цены, либо оценки. Соответственно в декларацию идет указанная цена покупки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, weldermaster сказано:

Треба рахувати ті всі комісії і страховки. Там також може набігти хороша сума.

ти - точно по діагоналі читаєш. Я ж написав, жодних штрафів за дострокове погашення кредиту, тому що банк - вже в перший день рубанув бабло на комісійних та на страховці. Ті, хто беруть такі кредити - про це знають і їх це влаштовує ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Bliksss сказал:

ти - точно по діагоналі читаєш. Я ж написав, жодних штрафів за дострокове погашення кредиту, тому що банк - вже в перший день рубанув бабло на комісійних та на страховці. Ті, хто беруть такі кредити - про це знають і їх це влаштовує ;)

А комиссию и банковскую страховку не отменили ещё?

Я когда брал лет 15 назад. Платил 1 % комиссию за выдачу и страховали от пожара в страховой компании. Но там особого выбора не было из-за молодежки. Штрафных  не было за досрочку, выплатили на год раньше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, romanc сказано:

А комиссию и банковскую страховку не отменили ещё?

дивлячись в якому банку, в тих що я знаю - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще комиссия за перевод или обналичку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Cherman сказал:

Хз, чи то я так читаю, чи ти пишеш.:)

Та перше. 

Якщо держава вважає, що я можу прожити на 2294, то які тоді можуть бути претензії, що я зміг відкласти 2400.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...