Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
54 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Певна група з 2-3 осіб заволоділа аккаунтами, можливо власників вже немає в живих, бо наявна різка трансформація моральних, світоглядних принципів. Пишуть примітивно, жодних власних думок, окрім образ і матюків, засирають будь-яку тему своїм гівном нараз, принципово останній пост залишати за ними, клянуться в ідейності і безплатності - діагноз дебіли, тому і тримаються за місце, бо більше ніде їх профпридатність непотрібна.

ти прям як про себе із сержкотцом написав.

на борді навіть окрема тема є про захоплених неживих "Аверс, будь-ласка"

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
6 годин тому, rl72 сказано:

ти прям як про себе із сержкотцом написав.

на борді навіть окрема тема є про захоплених неживих "Аверс, будь-ласка"

Я ж з тобою пробував нормально, по людськи розмовляти. Чесно пробував зрозуміти твою точку зору. Але ж ти не можеш навіть свою думку довести. Скажеш, що ні?

Опубліковано
54 хвилин тому, sergkots сказано:

Я ж з тобою пробував нормально, по людськи розмовляти. Чесно пробував зрозуміти твою точку зору. Але ж ти не можеш навіть свою думку довести. Скажеш, що ні?

я не оплачений бот, я навіть критично ставлюсь до певних дій/бездіяльності  Порошенка.... 

але я тим більше не підтримую те, що роблять (точніше чешуть язиком) теперішні .... навіть не знаю, як їх назвати одним словом.... і я не люблю коли мені це впарюють як спасіння України

так, зрозуміліше

Опубліковано
8 минут назад, rl72 сказал:

я навіть критично ставлюсь до певних дій

да кому ти чешеш про критичність ? ти на біле впевнено кажеш чорне, на прямі питання петляєш, на здаєтся очевидні речі пишеш, що то не доведено юридично чи що то проста балаканина на форумі, яка нічого не варта, разом з тим, точно таку ж балаканину, але в іншому місці, намагаєшся *впарити* за чисту монету, лише тому, що вона вписуєтся в твій обмежений світогляд. Ще якийсь час назад, я більш помірковано відносився до твоїх постів, було багато аналітичної інформації з доказами й висновками, ти не влазив в таке відверте фуфло, як скажімо - ла20. Лише його я вважав спавжнім упоротим порохоботом, навіть діда Рока, до якого старість прийшла одна, варто було лише пожаліти. Наразі, тебе занесло в такі дєбрі, що про поміркованість, тим більше, про критичність мислення, навіть не може бути мови, ти скотився до хамовитого бидла, з упоротим баченням цілі - только впєрьод й більше нічого. Мені то пофіг, я живу зі своїми тараканами, ти зі своїми, але в твому випадку, говорити про критичність, ну явно зайве

Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

Цікаво до яких.

наприклад, до того, що у Міхо забрали громадянство.

до того, що в його партії (фракції) є люди, які вже б мали сидіти.

до бездіяльності генпрокурора та ГПУ, які відкрито просрали купу важливих для суспільства справ.

Опубліковано
2 минуты назад, rl72 сказал:

до того, що в його партії (фракції) є люди, які вже б мали сидіти.

в партії Порошенка, таких як мінімум не  меньше, головне вчасно встигнути *перефарбуватись*

Опубліковано
5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

тебе занесло в такі дєбрі, що про поміркованість, тим більше, про критичність мислення, навіть не може бути мови, ти скотився до хамовитого бидла, з упоротим баченням цілі - только впєрьод й більше нічого. 

ага, в мені ти побачив бидло. в інших все нормально з риторикою і відношенням до опонента?

таки да, таракани вони в кожного різні

Опубліковано
2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

в партії Порошенка, таких як мінімум не  меньше, головне вчасно встигнути *перефарбуватись*

я про БПП і писав

Опубліковано
Только что, rl72 сказал:

ага, в мені ти побачив бидло. в інших все нормально з риторикою і відношенням до опонента?

ну як тобі пояснити. Головне не саме поняття - бидло, в даному контексті, головне процес скочування до нього. Є на борді категорія людей, яких пост ще не читав, а вже приблизно знаєш, про що й в якому стилі буде написано, а є, від яких, без видимих причин, такого не очікуєш. Ти вже третій , який скотився після ла20 і діда Рока, то мабуть якась тенденція, чимось визвана

Опубліковано
56 хвилин тому, rl72 сказано:

я не оплачений бот, я навіть критично ставлюсь до певних дій/бездіяльності  Порошенка....

ще додай що ти за нього не голосував :D

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

ну як тобі пояснити. Головне не саме поняття - бидло, в даному контексті, головне процес скочування до нього. Є на борді категорія людей, яких пост ще не читав, а вже приблизно знаєш, про що й в якому стилі буде написано, а є, від яких, без видимих причин, такого не очікуєш. Ти вже третій , який скотився після ла20 і діда Рока, то мабуть якась тенденція, чимось визвана

тобто, слова "чмо", "кончений" від ромаха11 чи сержкотс в мою сторону - це норм?

на "проплачений" і "бот" я просто не реагую, а "порохоботом" просто стібусь

Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

Наприклад, що дав громадянство саакашвілі :D

чукча нє чітатєль, чукча - пісатєль?

Опубліковано
13 годин тому, rl72 сказано:

тобто, слова "чмо", "кончений" від ромаха11 чи сержкотс в мою сторону - це норм?

на "проплачений" і "бот" я просто не реагую, а "порохоботом" просто стібусь

Передивився власні дописи за останній місяць. Знайшов лише таке:

Цитувати

А ти гівнюк. Це професійна вада така? Чи відбирають таких спецом - типу тест на профпридатність.

І вважаю, що написав це справедливо.

Опубліковано
5 хвилин тому, sergkots сказано:

Передивився власні дописи за останній місяць. Знайшов лише таке:

І вважаю, що написав це справедливо.

я тобі відповім так як і ромаха11: підітрись своєю думкою

Опубліковано
2 хвилин тому, rl72 сказано:

я тобі відповім так як і ромаха11: підітрись своєю думкою

І що я такого образливого тобі написав?  

Чого ти хочеш добитись: щоб тебе зрозуміли чи пон@с.рати тут всім хто не так як ти думає?

Опубліковано

Вся проблема в тому що на Борді стало туго з модерами і з функцією "скарга". Раніше за "х_й" банили як за завуальований мат,  тепер же сміливо можна написати "Вася підор", і мені за це нічого не буде ))). Ми деградуємо тут, бо нам Борда тут дає можливість вільніше висловлюватись.

Опубліковано

Свобода веде до деградації. То ж швидше і міцніше закручуйте гайки! І взагалі, Інтернет має бути такий, як в Пн. Кореї - там ніхто не деградує.

Опубліковано
2 годин тому, Vadimm сказано:

Вся проблема в тому що на Борді стало туго з модерами і з функцією "скарга". Раніше за "х_й" банили ... Ми деградуємо тут, бо нам Борда тут дає можливість вільніше висловлюватись.

:) рахуєш, якщо забанити "деградата", він перестане деградувати?! ;) якщо дати вільно висловлюватись, то людина обов'язково скотиться до хама?! :) - я з тобою не погджусь. Є речі, котрі навіть культурній людині важко висловити без мата, щоб передати всю гамму емоцій, алt від того вона не починає перебудовувати свою лексику на зв'язування слів в речення матами. Відповідно "деград", скільки ти його не бань йому рот не затикай, він не стане культурнішим чи терпимішим до опонента.

Опубліковано
2 годин тому, Vadimm сказано:

Вся проблема в тому що на Борді стало туго з модерами і з функцією "скарга". Раніше за "х_й" банили як за завуальований мат,  тепер же сміливо можна написати "Вася підор", і мені за це нічого не буде ))). Ми деградуємо тут, бо нам Борда тут дає можливість вільніше висловлюватись.

Давай зробим тебе модератором, побаниш пару днів, побачиш потік листів у приват плюс купу воплів "мене порохобот/зрадофіл забанив за мою політичну позицію!!!!11111111111"

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

Давай зробим тебе модератором, побаниш пару днів, побачиш потік листів у приват плюс купу воплів "мене порохобот/зрадофіл забанив за мою політичну позицію!!!!11111111111"

не правда. За матюки забанені мало хто писав. Принаймні, якщо заходиш в тему й *роздаєш* всім, а не вибірково, бо до того більша симпатія, а до того меньша

Опубліковано
6 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

не правда. За матюки забанені мало хто писав.

а як щодо "Образа учасника"? Без матюків. 

І Рому, та й тебе можна банити за принципом "існує дві думки: моя і неправильна". 

Опубліковано
5 хвилин тому, difoto сказано:

а як щодо "Образа учасника"? Без матюків. 

І Рому, та й тебе можна банити за принципом "існує дві думки: моя і неправильна". 

Мене певно також. На борді відбувається те ж, що і в суспільстві - через відсутність чесного суду (модераторів) люди виходять за рамки дозволеного. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...