Перейти до змісту

Алкоголь і розважальні заклади

zaHARE

алкоголь і розваги у Луцьку до стабілізації ситуації  

132 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В країні нестабільна ситуація. МВС скомпрометувало себе і продовжує частково саботувати роботу. Патрулі самооборони не мають зброї і спецзасобів для протистояння порушникам,розігрітих алкоголем. Тому самооборона написала прохання до міського голови обмежити продаж алкоголю і пива та обмежити час роботи розважальних закладів. Більшість затриманих спільними патрулями порушників,були в стані алкогольного сп'яніння та знаходились біля розважальних закладів.

Цікаво було б побачити думку форумчан по цьому питанню.

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в нас і так офіційно заборонений продаж алкоголю з 22:00, але, мабуть всім відомо, без проблем можна купити в магазинчиках на зупинках

щодо заборони розважальних закладів - не варото обмежувати, тому що

Народ буде пити вдома і виходити на вулицю. Не буде де догнатись - знайдуть точку з спіртом.
Опубліковано

Народ буде пити вдома і виходити на вулицю.

Теплішає. Будуть пити прямо під магазинами/під'їздами, в парках.

"Запретный плод всегда сладок"

Опубліковано

Я б не говорив про все МВС, звичайні патрульні плюються на начальство повним ходом.

Перші "втомлені" з'являються близько 23-24, а пити пиво на лавках починають приблизно з 19-20 години.

Так що для лавок пивко все одно закуплять до заборони, а в закладах мало хто досиджує до повного закриття.

В результаті і перші і другі ходять по вулицях.

"Буйні" ж, в більшості, навалюються вдома або в дешевих барах.

Вечірня перезмінка в патрулів з 19:30 до 20:30, так що цей період, вважайте, не контролюється ніким, крім самих мешканців.

Тому, якщо забороняти, то до 18 у вихідні та до 20 в будні. Бари - робота і продаж до 24:00.

Опубліковано

Про закон з курінням спочатку були всі проти, звикли, тепер радіємо.

Про алкоголь - штрафувати всіх без винятку продавців(500 грн. мало, за те що проти ще 200 грн.), і при затриманні карати (грошима, продавців/покупців), патруль має получати 30% преміальних за кожного затриманого.

Опубліковано

Забороняти зовсім продаж алкоголю, думаю, немає сенсу, бо ж не у всіх ціль нажертись до поросячого вереску. На моїй пам'яті боротьба з пияцтвом 1985 років. Пили? Пили. Баригам був рай+ люди травилися неякісним "шмурдяком." Посилити штрафи, за знаходження в нетверезому стані.

Опубліковано

але загалом потрібно змінювати менталітет,

перед усім роз'яснювальною роботою

Zevs_Isver, зі всією повагою, ти віриш, що роз'яснювальна робота це спрацює? :_02:
Опубліковано

Я б не говорив про все МВС, звичайні патрульні плюються на начальство повним ходом.

Перші "втомлені" з'являються близько 23-24, а пити пиво на лавках починають приблизно з 19-20 години.

Так що для лавок пивко все одно закуплять до заборони, а в закладах мало хто досиджує до повного закриття.

В результаті і перші і другі ходять по вулицях.

"Буйні" ж, в більшості, навалюються вдома або в дешевих барах.

Вечірня перезмінка в патрулів з 19:30 до 20:30, так що цей період, вважайте, не контролюється ніким, крім самих мешканців.

Тому, якщо забороняти, то до 18 у вихідні та до 20 в будні. Бари - робота і продаж до 24:00.

Нічого не маю проти тих хто тихо собі сьорбає пиво, а от п'яні Херої вже піддістали. Чому одні тихенько собі попили, побалакали та розійшлись. а інших завше на "подвиги тяне"... Останнім часом, цього контингенту надто побільшало. Може то зі мною, щось не так, але аж тіпе від того бидла.

Моє імхо - в такий стан, що в нас наразі склався: заборонити розважальні заклади( недоречні зара розваги, люди гинули, військове протистояння, а нашим лишень дай - сливку залити, да патусіть з мардабоєм), продаж алкоголю значно обмежити.

я от уявляю собі дискотеку без алкоголю, скукотіщщааа ще та буде, та й я б на таку не пішов :)

Можна і без алкоголю гарно відпочити.

Зіі мінус від мене!

Забороняти зовсім продаж алкоголю, думаю, немає сенсу, бо ж не у всіх ціль нажертись до поросячого вереску. На моїй пам'яті боротьба з пияцтвом 1985 років. Пили? Пили. Баригам був рай+ люди травилися неякісним "шмурдяком." Посилити штрафи, за знаходження в нетверезому стані.

Нафік штрафи - лишень виправні роботи на благоустрій міста!

Опубліковано

але загалом потрібно змінювати менталітет,

перед усім роз'яснювальною роботою

Zevs_Isver, зі всією повагою, ти віриш, що роз'яснювальна робота це спрацює? :_02:

хочу вірити

Опубліковано

Заборонити продаж алкоголю з 22.00 по всій Україні і нічого страшного не трапиться, тільки краще стане.

На разі, закон про заборону продажу алкоголю після 22.00 ще не відміняли, чи я щось пропустив?
Опубліковано
На разі, закон про заборону продажу алкоголю після 22.00 ще не відміняли, чи я щось пропустив?

Не у всіх містах він діє.

Опубліковано

Не у всіх містах він діє.

Згідний з тобою. Був у Тлумачі( Ів.Франківська обл.), там алкоголь продавали не залежно від того, є 22.00 чи ні. Але на те і контролюючі органи+штрафи, щоб розібратись з цим неподобством
Опубліковано

Посилити штрафи, за знаходження в нетверезому стані.

Як варіант. А взагалі, я завжди казав, що дарма скасували медвитверезники.

Опубліковано
Але на те і контролюючі органи+штрафи, щоб розібратись з цим неподобством

Це не неподобство. Рішення про непродаж алкоголю приймає міська рада.

Опубліковано

Посилити штрафи, за знаходження в нетверезому стані.

Як варіант. А взагалі, я завжди казав, що дарма скасували медвитверезники.

В свій час не одному "спасли" життя ті самі медвитверезники особливо взимку ( ніхто, як що бути чесними до кінця , не застрахований від "перебору"). Хоча, там , здебільшого, працювали "мародери", і гроші які були у "незовсім тверезого" громадянина, дивним чином пропадали :_02: . На жаль, буду казати як є, мав сумний досвід :_02:
Опубліковано

П"янство не на часі - закрити декілька міських "гадюшників" до кращих часів. Нормально-адекватних громадян в три години ночі там не буває.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...