Перейти до змісту

Бойкот товарів окупантів

justice777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А як щодо українців, які спілкуючись з російськомовним, переходять на російську? Можна їх патріотами вважати?

Однозначної відповіді не має.якщо це росіянин,то нащо його мучити?Можна і на російській відповісти,а якщо наш за 30 років не вивчив української,то розуміє точно-тоді українською з ним.(Вгадайте ,ні один з послів в Україні якої країни не розмовляв українською?)

якщо дзвонить людина і каже "Здравствуйте, меня зовут Серьгей, фирма Аааааа, город Москва" - з таким розмовляю російською, бо усвідомлюю що москалику немає звідки знати українську

а якщо з "Майкрософт Україна" - то українською

але ми щось від теми відійшли

• Відповідей 323
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І не забуваймо про кримську горілку Медоф!

Додатково пропоную бойкотувати ПУМБ ахметова за наступне:

Ахметов закликає припинити АТО в містах Донбасу

http://www.pravda.co.../05/11/7024962/

Выпускник Академии ФСБ России – в топ-менеджменте Ахметова

http://blogs.pravda..../536fa5899054e/

то вже й укртелеком байкотуйте та астеліт (лайф).....

Укртелеком бойкотую. Стаціонарний телефон відключив. Не бачу в цьому економічного сенсу. Подумайте, чи отримуєте ви послуг на 30 грн. в місяць?!

Щодо Лайфу - використовую як додаткову картку і плачу аж 10 грн. в рік.

Опубліковано
але ми щось від теми відійшли
Ще трошки)
якщо дзвонить людина і каже "Здравствуйте, меня зовут Серьгей, фирма Аааааа, город Москва" - з таким розмовляю російською, бо усвідомлюю що москалику немає звідки знати українську

aNvhK.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щодо Лайфу - використовую як додаткову картку і плачу аж 10 грн. в рік.

А лайф це також росіяни? я просто не в курсі.

Опубліковано

Ахметов. Який підтримував сепараторів, а зараз швидко став патріотом України. Падла....
Опубліковано

Ахметов. Який підтримував сепараторів, а зараз швидко став патріотом України. Падла....

Підтримував? Я думала, він нічого не робив просто, тепер зрозумів що все втратить якщо террористи там надовго засядуть, тому и вирішив діяти, але трохи запізно, як на мене. Вже декілька днів по новинам про нього нічого не чула...

Опубліковано

Уточню по Лайфу:

49% - Ахметов;

51% - турки.

з.і. не в тему, просто думки про ахмета:

хотів виждати та виторгувати собі багато чого. Думав, що ситуацію контролює. Але контроль втратив. Тому, вважаю, патріотизму до України у нього, на жаль, немає. Є певна любов до свого краю (Донеччини) та велика любов до грошей і влади (не публічної, такий собі "сірий кардинал").

Опубліковано

До Ахметова зараз відношусь більш менш нейтрально, буду продовжувати лайфом користуватись, в мене більшість контактів це лайф, тому змінювати зараз не бачу сенсу. Добре що я з мтсу перейшла ще декілька років тому.

Опубліковано

а що з МТС? теж російський?

Я це якраз знала. Вчора по 5му почула, що Київстар російський - в мене був шок)

НАШЕ щось є?

Опубліковано

Я це якраз знала. Вчора по 5му почула, що Київстар російський - в мене був шок)

НАШЕ щось є?

Серед операторів мобільно звязку не має.

Опубліковано

я зараз тебе здивую, але "Газпром" та "Сбербанк России" - теж російські.

видихай бабьор :)

ТОВ «ТриМоб» надає послуги рухомого (мобільного) телефонного зв’язку під торговою маркою «ОГО!Мобільний».

Єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» є Публічне акціонерне товариство «Укртелеком».

PEOPLEnet – національний провайдер телекомунікаційних послуг, лідер революції швидкісного мобільного Інтернету в Україні.

О компании Интертелеком

Интертелеком – первый национальный CDMA оператор.

Опубліковано

я зараз тебе здивую, але "Газпром" та "Сбербанк России" - теж російські.

видихай бабьор :)

ТОВ «ТриМоб» надає послуги рухомого (мобільного) телефонного зв’язку під торговою маркою «ОГО!Мобільний».

Єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» є Публічне акціонерне товариство «Укртелеком».

PEOPLEnet – національний провайдер телекомунікаційних послуг, лідер революції швидкісного мобільного Інтернету в Україні.

О компании Интертелеком

Интертелеком – первый национальный CDMA оператор.

Чуєш ти мл*ть хомячок, Я мав на увазі дійсно національних операторів, це по-перше.

А по-друге, якщо не орієнтуєшся в ринку телекомунікацій то краще взагалі не пиши:

Інтертелеком- володіють Молдавани(точніше Придністровці), до твого відома.

Тримоб-повністю дітище Ахметова,

Піплнет- правда Коломойського, але абон. база в нього вкрай маленька.

Опубліковано

Так. 100% належить росіянам.

йопт, не так давно бачив рекламу МТС з Вакарчуком, а позарчора на очі попалися і борди з ним же! я і подумав: або МТС точно не російський, або Вакарчук уху їв!

Опубліковано

Що зробив погано Вакарчук? Отримав винагороду від російської компанії. Так це добре, українець заробив на москалеві. Чи вам було б краще, якби за значно менші гроші в рекламі був невідомий актор чи за великі гроші російський?

Опубліковано

Що зробив погано Вакарчук? Отримав винагороду від російської компанії. Так це добре, українець заробив на москалеві. Чи вам було б краще, якби за значно менші гроші в рекламі був невідомий актор чи за великі гроші російський?

Ще невідомо, хто на кому заробив. Завдяки фейсу Вакарчука на бігмордах МТС підніме рівень продаж послуги і на українських хом'ячках відіб'є сторицею гроші витрачені на рекламу.

Опубліковано

Приємні наслідки бойкоту:

Охлобистін, який активно підтримує політику Путіна, таки скасував виставу в Києві через бойкот українців

http://espreso.tv/news/2014/06/05/okhlobystin_yakyy_aktyvno_pidtrymuye_polityku_putina_taky_skasuvav_vystavu_v_kyyevi_cherez_boykot_ukrayinciv

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А білоруси тим часом активно підіграють параші:

Беларусь заблокировала импорт украинских кондитерских изделий

http://biz.liga.net/all/prodovolstvie/novosti/2770295-belarus-zablokirovala-import-ukrainskikh-konditerskikh-izdeliy.htm

Опубліковано

Параша заборонила ввезення нашої картоплі на свою територію.

Спеціалісти підрахували, що експорт до Росії складає (увага!) аж ... 0.003% від загального обсягу виробництва ранньої картоплі в Україні.

Ось така цікава статистика.

Опубліковано

Параша заборонила ввезення нашої картоплі на свою територію.

Спеціалісти підрахували, що експорт до Росії складає (увага!) аж ... 0.003% від загального обсягу виробництва ранньої картоплі в Україні.

Ось така цікава статистика.

Багато не втратили від цього експорту, так що можно й не сумувати)

Наша країна самостійна!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Поки українці в супермаркетах звіряють штрих-коди, щоб не брати російських товарів, інтернет-магазини і торговельні майданчики запускають акції на підтримку українських виробників

Сьогодні торговий центр Prom.ua запустив каталог «Я люблю українське», де представлені лише ті товари, у виробниках яких фігурує Україна, повідомляє ain.ua

З 8 млн товарів, представлених на майданчику, українських - близько 1 млн. У компанії відзначають, що товари українського виробництва останнім часом показують хороший ріст і за асортиментом, і за замовленнями.

Акції на підтримку українських брендів проводила і проводить modnaKasta, влаштовуючи «тижні української моди».

Інтернет-магазин «Мобіллак» проводив розсилку з українським товарами з техніки і товарів для дому.

Навесні запустився і окремий каталог українських товарів - madeinua.org, він створювався, щоб донести до користувачів, що український виробник існує і розвивається. Щоб товар потрапив в каталог, виробництво має перебувати в Україні (але може використовуватися закордонну сировину).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...