Перейти до змісту

Легалізація зброї

Андрій Віталійович

336 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 минуты назад, veter сказал:

Неочікуваний ажіотаж, аж приємно. За 1 пост поперек течії мене звинуватили у всіх смертних гріхах та ще й карамбізм приплели, вилили за комір 100500 л рідких помиїв, обізвали хто як хотів, хамили і провокували на грубощі. Ось так і живемо :D. Щиро дякую вам добрі люди, щастя всім і міцного здоров'я!

Ага і тобі не хворать! Але мушку все таки спиляй, побачиш потім подякуїш.(це я образно а то може ти не зрозумієш, державне майно псувати не можна)

• Відповідей 741
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
15 хвилин тому, halcogen сказано:

Що будете робити, якщо банально бійцівська собака створює небезпеку вам і вашій родині.  

Ну ти, я так розумію, зразу її пристрелиш. Ну і заплатиш, як мінімум ХХХХХ гривень за всякі моральні ущєрби. Як максимум - тюрма (здивований? А так зараз воно і є)

Опубліковано
12 хвилин тому, halcogen сказано:

виходить з провулку такий собі хряк (чел) з бійцівською собакою

Тут теж психологічно потрібно бути готовим до пострілу.В мене була ситуація,біля Лялькового театру сиджу в машині,білий день ,бачу зграю собак.Іде жінка і саме борзе,таке лохмате на неї кидається.В мене є травмат,можна було *розрулити* ситуацію за секунду.Але я вискочив і просто кричати став на собак,то вони на мене *переключились*,жінку в покої залишили.А я в машину скочив і дверцями їх відганяв.А чого не стріляв?Так білий день,Міськрада поруч і головне ,що промайнуло в голові-*А якщо та жінка більше злякається пострілу,чим собак?*Просто дуже давно володію різними видами зброї і знаю,дуже тяжко псигологічно здійснити постріл.

30 хвилин тому, difoto сказано:

ви крім пострілу в повітря зарічетесь її використовувати. 

На 100% згідний.

Опубліковано
8 хвилин тому, difoto сказано:

Навіщо вам закон про легалізацію зброї, якщо немає закону про самооборону(умовно)? Вас в 95% буде визнано винним (якщо ви не депутат, звісно).

Прийняття Закону "Про самооборону" (УМОВНО) само-собою розуміється як складова "легалізації зброї".

Але в реальності для цього навіть не потрібно окремого ЗАКОНУ, бо такий Закон вже є - це КОНСТИТУЦІЯ, стаття 3 котрої каже:

Цитувати

Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю

Потрібно всього лиш, як зара модньо казати, політічної волі і всього лиш внести декілька поправок в Кримінальний Кодекс (в ст.36 п.3)

Опубліковано
2 хвилин тому, jack74 сказано:

Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю

@jack74 а хто тобі давав право розподіляти народ на людей і не людей? Той, хто на тебе полізе з ножичком - має таке саме право на оту соціальну цінність, невже не зрозуміло? Чи той, хто з пістолетом - той більша людина? 

Опубліковано

ну от про те я й кажу, що потрібні зміни в Кримінальний кодекс, щоб там з'явились поняття "нападник" і "особа, що захищається" (ну, щось в такому роді)

Опубліковано

звісно прихильники легалізації виступають за прийняття в пакеті із законом про самооборону, про що вже тут неодноразово писалось.

Опубліковано

бо без закону про самооборону й приватну власність ( що навіть більше має відношення до зброї чим самооборона) легалізація зброї те ж саме, що дозволити їздити на автомобілі без правил дорожнього руху

Опубліковано
1 година тому, halcogen сказано:

До чого тут ваша Самооборона. Тут питання в іншому. Типова ситуація - ви гуляєте з дружиною і дитиною. Тут виходить з провулку такий собі хряк (чел) з бійцівською собакою. Собака як і сам хряк неконтрольований. Що будете робити, якщо банально бійцівська собака створює небезпеку вам і вашій родині.  

Ви якщо вже так за Самооборону виступаєте, то прокатайтеся і проаналізуйте скільки собак різної породи вигулюють без намординків, спробуйте переконати власників не порушувати закон і дізнаєтеся від них куди і як далеко вам іти..

У хряка із бійцівською собакою теж пістолет, яким він не хизується, а тримає на поготові - урівнялочка. Застрелиш і хряка і собаку, бо здалось, що вони не контрольовані?

В подібній ситуації побував мій знайомий (в ролі бійцівської собаки - бійцівська собака, в ролі хряка - синок судді з пєстіком без запобіжника на гумових кульках). Ледве живий залишився. Наявність травмата його не врятувала від низки хірургічних втручань за наслідками події.

Опубліковано
32 хвилин тому, jack74 сказано:

ну от про те я й кажу, що потрібні зміни в Кримінальний кодекс, щоб там з'явились поняття "нападник" і "особа, що захищається" (ну, щось в такому роді)

зважаючи на діри в діючому законодавстві маніпулювати даними термінами, особливо при наявності н-ної суми в гаманці не складе значних труднощів. Гадаю це любий юрист може підтвердити.

Опубліковано

навіщо ті гадання? Спробуємо - взнаємо. Ще раз повторюю - не потрібно за мене вирішувати про мою неадекватність. Якщо ти рахуєш, що я неадекватний буду зі зброєю - прийдеш і мене застрелиш.

Є купа народів і народностей, котрі всю свою історію жили зі зброєю і досі один одного не перестріляли. Та й українці справжні теж далеко не аграрії і свинопаси, теж зброя в крові. Не потрібно малювати чортів

Опубліковано

Я нічого не вирішую за когось. І не прирівнюю до неадекватів без явної  на те причини будь-кого. І стріляти тебе не буду, бо ти собі придумав, що я маю тебе за неадеквата. Це ж очевидно

Опубліковано
44 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

легалізація зброї те ж саме, що дозволити їздити на автомобілі без правил дорожнього руху

ось воно як

Опубліковано
9 хвилин тому, veter сказано:

зважаючи на діри в діючому законодавстві маніпулювати даними термінами, особливо при наявності н-ної суми в гаманці не складе значних труднощів. Гадаю це любий юрист може підтвердити.

Результат пошуку зображень за запитом "стреляй первым"

Опубліковано

@alexvvv навіть не знаю, що в даному випадку побажати, напевно удачі, вона точно стане у пригоді в разі влучного пострілу. :D На заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю теж забий, вони написані не кров'ю - це так тільки дурні кажуть

Опубліковано
6 хвилин тому, veter сказано:

Я нічого не вирішую за когось. І не прирівнюю до неадекватів без явної  на те причини будь-кого. І стріляти тебе не буду, бо ти собі придумав, що я маю тебе за неадеквата. Це ж очевидно

:) ну це ж не суто ти мене, це знеособлено

це ж очевидно ;)

Опубліковано
4 хвилин тому, veter сказано:

@alexvvv навіть не знаю, що в даному випадку побажати, напевно удачі, вона точно стане у пригоді в разі влучного пострілу. :D На заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю теж забий, вони написані не кров'ю - це так тільки дурні кажуть

А які заходи, якщо вона ще не легалізована?

Опубліковано
6 хвилин тому, alexvvv сказано:

А які заходи, якщо вона ще не легалізована?

Як, я думав ти вже їх вчиш, поки вона не легалізована, щоб бути підкованим в даному питанні від А до Я.

Це типу: навіщо здавати на права, машину ще не купив. Чи я щось не так зрозумів?

Опубліковано

@veter Шановний, а от срати в лічку повторно це ваш почерк мабуть,  скулити тут і в лічку за мінуса...мда...

З дурнями дискусій не веду бо не бачу в такому сенсу, а з тобою так тим більше... Маму згадувати мою.... А завтра кого вже згадаєш.... Ти якісь мінус по життю чи що тобі бракує....

Опубліковано

@Dieselsmart завтра буде завтра. Іди постріляй з небаченої зброї - брехун. Те, що мені пишуть в лічку на загал не виношу, це твій почерк. А от хто дурак - Бог розсудить

Опубліковано
26 минут назад, veter сказал:

ось воно як

то ти ще й троль виявляєтся, з контексту вириваєм ? хоча, чого очікувати від такого неадеквата, як ти . Й таким людям табельну зброю довіряють ? Психолога мабуть таки брат проходив, чи за шмат сала

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

то ти ще й троль виявляєтся, з контексту вириваєм ? хоча, чого очікувати від такого неадеквата, як ти . Й таким людям табельну зброю довіряють ? Психолога мабуть таки брат проходив, чи за шмат сала

Сам ти неадекват і троль, про контекст змовчу. Фантазувати на вільні теми я не вправі тобі заборонити. Краще б на тему фігури пофантазував, час на пусті балачки тратиш :D

Опубліковано
Только что, veter сказал:

Сам ти неадекват. Фантазувати на вільні теми я не вправі тобі заборонити. Краще б на тему фігури пофантазував, час на пусті балачки тратиш :D

всетаки це відео не втратить актуальності ніколи

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...