Перейти до змісту

Легалізація зброї

Андрій Віталійович

336 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
25 хвилин тому, veter сказано:

Безпредєльщики не попустяться, на те вони і безпредєльщики, вони навпаки будуть почувати себе ще більш розкуто

зате в мене буде шанс. що я виявлюсь швидшим, чи влучнішим. Принаймні я сам буду вирішувати, захищати мені себе, свою дівчину, дружину, дітей, дістаючи зброю з кишені, а чи мовчки спостерігати, чи взагалі тікати, сподіваючись лише на те, що я виявлюсь швидшим лише в бігу.

Не потрібно за мене вирішувати.

• Відповідей 741
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 хвилин тому, veter сказано:

@sergkots людино добра,  спочатку мінусуєш моі повідомлення, а потім хочеш щоб я тобі щось відповідав, спілкувався з тобою? Я нічого не писав про Молдаван, про зброю в безпредєльщиків і світову історію. Будьте уважнішим, шановний

Обідка? А хамити розуму вистачило значить, а як мінус то вже й обідно.

Опубліковано
12 хвилин тому, sergkots сказано:

Я не образився. Просто, не бачу логіки

Опубліковано
11 hours ago, veter said:

Ні я бетмен без робіна

:D

On 12.01.2016 at 11:35 AM, veter said:

Мужчина, 31 рік. Освіта вища (технічна). Одружений. Без шкідливих звичок.

В практичній діяльності з 2005 року постійно використовую AutoCAD, ArchiCAD, Artlantis studio, також є базові навики роботи в Photoshop, Corel DRAW та АВК. Впевнений користувач MS Offise.

Досвід роботи:

- місцеве періодичне видання;

- архітектурне бюро;

Є досвід служби в ЗСУ та управлінської діяльності в бюджетній установі.

Про себе:

- пунктуальний;

- наполегливий;

- відповідальний.

Швидко адаптуюсь в новому колективі, легко освоюю нові види діяльності, люблю футбол.

Недоліки:

- відсутність власного авто та водійських прав;

- немає закордонного паспорта.

Для додаткових запитань прошу писати в ПП

Опубліковано
10 часов назад, sergkots сказал:

Да обідка там капец-капец яка, що аж в лічку почав писати.

Опубліковано
10 часов назад, veter сказал:

Я не образився. Просто, не бачу логіки

А що за гадості в лічку посипались? Скоро погроз чекати? бо ж у тебе зброя є а у нас лохів нема...ну все капец нам.

Знаєш що я кажу таким борзим власникам зброї? "друзяко скористайся дружньою порадою і вже спиляй мушку, опісля тільки дякуватимеш" але нажаль чомусь не всі розуміють бо не бачать логіки, але то вже їх проблеми.

Опубліковано
44 хвилин тому, Dieselsmart сказано:

Да обідка там капец-капец яка, що аж в лічку почав писати.

Мені ще не писав :(

Опубліковано

Вот у нас есть противник огнестрела в вакууме. Ко-ко-ко, перестреляют друг друга, ко-ко-ко, неадекваты, гопники, бандиты, ко-ко-ко, неначасі. А вот если спросить его мол если тебе выдать полностью оформленное оружие  ты начнешь отстреливать своих недругов, палить с балкона по случайным людям и совершать налеты на караваны? Конечно он ответит что нет. Тогда с какого перепуга ты, лицемер, приравниваешь остальных к тупой, меркантильной быдломассе. Обычно тут они оседают.

Тут кто то квакал о наличии 2млн стволов на руках у людей. А сколько из владельцев легального оружия было на майдане? И что у нас есть культура обращения с оружием. Ведь идя на протест со стволом нужно четко понимать ответственность, иметь отличные навыки владения и быть уверенным что рядом будут еще сотни таких же  вооруженых сограждан, сумеюющих воспользоваться оружием и быть уверенными что им за это ничего не будет(конечно если  оно использовалось в рамках пока еще не существующего закона, а он уже 2 года лежит на рассмотрении в ВР)

Опубліковано

Якщо це до мене, то тут явно викривлене відображення мого сприйняття даного питання. Підхід занадто філософський

Опубліковано
2 годин тому, Dieselsmart сказано:

А що за гадості в лічку посипались? Скоро погроз чекати? бо ж у тебе зброя є а у нас лохів нема...ну все капец нам.

Знаєш що я кажу таким борзим власникам зброї? "друзяко скористайся дружньою порадою і вже спиляй мушку, опісля тільки дякуватимеш" але нажаль чомусь не всі розуміють бо не бачать логіки, але то вже їх проблеми.

Не пиши ху*ню, ок.

1. Закинь скрін з гадостями в твоїх ПП

2. Чого скоро чекати все в твоїх фантазіях. Я про тебе навіть не думаю

3. Лохом ти себе сам визначив. Я про тебе такого не говорив.

4. Зброя у мене табельна і я нею не махаю на ліво і на право, можеш бути спок.

5. Я борзий? Ти помиляєшся, це хибне перше враження.

6. В переліку моїх друзяк тебе точно немає.

7. Ти своїми словами намагаєшся спровокувати на конфлікт зовсім невідому тобі людину.

8. Не дивись американське відео ми не в Америці, нам до американців ще дуже далеко.

9. Мої проблеми - це лише мої проблеми. А чиїсь фантазії - це чиїсь фантазії.

Опубліковано

@yu2007 так само як і твій прокачаний. А може це ти Карамба? І політічєскій уклончік імєєцца. І мемуари виписувати любиш. І через одного підозрюїш, вірніше кидаєш тінь підозри...

П.с.: можу навіть аргументувати, що вас об'єднує

Опубліковано
40 хвилин тому, veter сказано:

8. Не дивись американське відео ми не в Америці, нам до американців ще дуже далеко.

За всіх не розписуйся та не вказуй, що дивитись а що ні. 

Опубліковано
35 minutes ago, veter said:

@yu2007 так само як і твій прокачаний. А може це ти Карамба?

Нічого, нічого. 

Модератор прийде, порядок по АйПі наведе ;) 

А тоді вже аргументуй, не аргументуй - все одно отримуєш ...

Опубліковано
6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Нічого, нічого. 

Модератор прийде, порядок по АйПі наведе ;) 

А тоді вже аргументуй, не аргументуй - все одно отримуєш ...

згідний на всі 100%. АйПі не дасть збрехати. Цікаво, що ти заспіваєш, щоб не виглядати мудаком за безпідставні звинувачення

Опубліковано
28 хвилин тому, sergkots сказано:

За всіх не розписуйся та не вказуй, що дивитись а що ні. 

5коп детектед. Чоловіче я тобі не писав. Заспокойся, будь ласкавий. Чи в тебе життєве кредо лізти у чужий діалог? Я відписав конкретній людині, як і тобі це робив на передодні

Опубліковано

Неочікуваний ажіотаж, аж приємно. За 1 пост поперек течії мене звинуватили у всіх смертних гріхах та ще й карамбізм приплели, вилили за комір 100500 л рідких помиїв, обізвали хто як хотів, хамили і провокували на грубощі. Ось так і живемо :D. Щиро дякую вам добрі люди, щастя всім і міцного здоров'я!

Опубліковано

Навіщо вам закон про легалізацію зброї, якщо немає закону про самооборону(умовно)? Вас в 95% буде визнано винним (якщо ви не депутат, звісно).

Бажаєте потриматись за пістолет - велкам ту Самооборона Волині, поїздіть з копами на нічних чергуваннях, пройдіть курс лекцій від Лєкса щодо застосування зброї(травматичної!) і очікувані наслідки - ви крім пострілу в повітря зарічетесь її використовувати. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...