Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У нас сьогодні також рух почався... Львів

Вчора відти бачив як три КРаЗи виїхало, а от з людьми чи без - хз, тентами накрито було.

Сьогодні БТрів купа. Лишається здогадуватись шо відти виїде завтра ;)

Опубліковано

Сьогодні військові підрозділи частин Західного регіону мають зайняти "навчальні" рубежі... Їх вночі підняли по "навчальній" тривозі... Розмах - грандіозний (і безприцендентний)...

Тільки питання - де проходять ті рубежі... ?????????

Опубліковано

Гради, звичайно добре, але на сьогодні погоду робить авіація.. Прилетіли, розбомбили, улетіли )))

Погоду робить сучасна технологічна і високоточна зброя. Такої немає ні в Україні, ні в Росії.

Не згоден. Чи щось вам каже МІГ-29, СУ-27, (Росія та Україна) Т-50 ПАК ФА (Росія)? Або Мі-28, К-50, К-52? Чи це по вашому не високотехнологічна зброя?

Опубліковано

Найбільше, чого хоче Росія сьогодні-це зіштовхнути Схід та Захід України, щоб ми самі один одного нищили.

Отже один знайдений нами товариш на Сході України( та й в Росії також) це вже крок до перемоги.

Опубліковано

Гради, звичайно добре, але на сьогодні погоду робить авіація.. Прилетіли, розбомбили, улетіли )))

В Україні одне з найкращих ПВО в Європі.

Опубліковано

В Україні одне з найкращих ПВО в Європі.

Схоже, було... :(

А ось сайт наших ворогів (Севастополь): http://sevas.ua/

Там опитування про референдум, схоже може проголосувати хто завгодно :0160:

Опубліковано

Погоду робить сучасна технологічна і високоточна зброя. Такої немає ні в Україні, ні в Росії.

Не згоден. Чи щось вам каже МІГ-29, СУ-27, (Росія та Україна) Т-50 ПАК ФА (Росія)? Або Мі-28, К-50, К-52? Чи це по вашому не високотехнологічна зброя?

Скільки їх є на озброєнні ??? 2 чи 3 ??? не більше...

Опубліковано

Раша робить те саме, що дуже недавно робив Янук. Вона не дає можливості для відкату назад. Це не політика, а шизофренія. Результати можуть сильно здивувати Маскву.

п.с.

Чув що до 2017 року США завершать систему протиядерної безпеки і наявність ядерної зброї перестане щось означати.

Опубліковано

Мені от цікаво, якщо Крим на референдумі вирішить не приєднуватись до РФ, то кримські росіяни поїдуть жити у свою Росію чи ні?

Опубліковано

Мені от цікаво, якщо Крим на референдумі вирішить не приєднуватись до РФ, то кримські росіяни поїдуть жити у свою Росію чи ні?

вроді як результати вже готові, 70% за росію)

Опубліковано

думаю, вже не важливо, хто й як проголосуе на референдумi

Опубліковано

Як думаю всім чудово відомо, ситуація в Криму загострюється щогодини. Думаю що всі чудово також розуміють, що це відбувається, м'яко кажучи, щонайменше з мовчазної згоди Росії. Хоча, на мою думку, Кремль запустив план по відокремленню Криму від України. З цього приводу і пропоную невеличке опитування ...

Самооборона Крыма задержала нацистского провокатора

http://www.youtube.com/watch?v=9b87658NfL0&list=UUaV101EM1QayFkP0E7zwXCg

Як думаю всім чудово відомо, ситуація в Криму загострюється щогодини. Думаю що всі чудово також розуміють, що це відбувається, м'яко кажучи, щонайменше з мовчазної згоди Росії. Хоча, на мою думку, Кремль запустив план по відокремленню Криму від України. З цього приводу і пропоную невеличке опитування ...

http://www.youtube.com/watch?v=9b87658NfL0&list=UUaV101EM1QayFkP0E7zwXCg

Опубліковано

тобишь вы со всей ответсвенностю готовы заявить, что человек в одиночку !!! вооружившись пукалкой флобера пришел провоцировать людей ? Это ж практически самоубийство в любой части планеты. *Крепкого орешка-4* (или какая там часть, где Маклейн с плакатом в негритянском раене ходил) пересмотрелись ?

ЗЫ можете уже не напрягатся, вы уже в паРаше при любом расскладе, в лучшем случае без войны (скорее всего и без света,газа и воды), в худшем с десятками, а то и сотнями тысяч трупов и беженцев, так остро нуждающихся в защите крымчан

Опубліковано

Антісімітіскіє, антірускіє і антіукраінскіє лозунгі. Чувак реально засланий козачок, з пєстіком флобера разжігати войнушку це треба мати яйця.

Опубліковано

Та то, певно, троль на службі. Або який місцевий придурок.

та скорiше всього не мiсцевий (хоча айпiшники не бачу), бо зайшов, *сирнув* в тему й побiг срати на iншi форуми мабуть, в списку читачiв немае, значить й не читае, що йому пишуть у вiдповiдь, так що скорiше всього троль на службi. Може й дiйсно варто таких зразу банити, був би не троль, врто було б сподiватись хоч на якийсь дiалог, а так

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...