Перейти до змісту

Війна


phantom

  

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

http://www.ustream.t...corded/46226009

я не дивуюсь чому просирається техніка (

деякі війскові дійсно просто не витримують психологічного тиску

Я б радив, перш ніж робити висновки по уривку якогось відео, знати всю "подноготную". Хлопців заблокували і в них хотіли забрати всю бронетехніку. Вони її не віддавали і наказали розійтись, щоб люди перестали їх блокувати і вони змогли поїхати далі. А то це подається так, як ніби їм просто захотілось когось підірвати на гранаті..

seolutsk,сумніваюся що в тому селі дають такі гроші...

цікава доля інших трьох... могли ж всі виїхати

А хто каже, що це люди з села? От Ви б блокували українськіх військових своєю машиною? Наврят.. А у людей з села, в яких з грошима ітак проблеми, та ще й ризикувати своїм тазіком.. Дуже сумніваюсь..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Мені дивно, невже військові не знали, що таке може бути? Чому, якщо вони знали, що вони "воєнку" забули, не проінструктували додатково військових, що робити у ситуаціях, якщо іде отаке протистояння з місцевим населенням (хоча чи це місцеве населення, я маю багато сумнівів). Знали жеш, куди ідуть і які можливі провокації? Чи вони там всі у вакуумі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прапор ВДВ. І це БМД,а не БТР.

Сцуко,скільки ж ненависть до тих уй***ів !!! Не доведити Бог,почнуться бойові дії,кацапські "Град-и" їх накриють першими.Дібіли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Донеччині сепаратисти захопили в полон півсотні українських військових

Російські спезназівці захопили в полон у Краматорську близько 50 українських військових, а потім разом з технікою доставили полонених до Слов'янська

Про це повідомив один з захоплених військових, пише Еспресо.TV з посиланням на "Українську правду".

За його словами, від них вимагають скласти зброю, однак військові відмовляються це зробити. До останнього часу вони перебували в будівлі адміністрації Слов'янська.

Військовий повідомив, що озброєні люди попередили полонених: "За місяць-два вся України буде під нами".

В той же час видання "ВВС Україна" повідомляє, що в полоні у сепаратистів знаходиться 35 українських військових. При цьому озброєні і екіпіровані люди забороняли журналістам спілкуватися з полоненими українцями і вести відеозйомку.

Наразі під міськвиконкомом Слов’янська знаходиться 5 захоплених машин бойового десанту і одна самохідна артилерійська установка. На техніці немає жодних прапорів.

На машинах знаходяться озброєні люди. Їх форма відрізняється від української. Підходи до міста перекривають кілька блок-постів. При цьому російських журналістів пропускають без проблем.

http://espreso.tv/news/2014/04/16/na_donechchyni_separatysty_zakhopyly_v_polon_pivsotni_ukrayinskykh_viyskovykh

Бригинець: Російські диверсанти готують фашистську акцію у Львові на травневі свята

Піч час святкувань, провокатори трощитимуть офіси ПР і КПУ, прикриваючись фашистськими прапорами

Відповідне повідомлення народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець розмістив на

, передає Еспресо.TV.

"Ця акція нібито носитиме патріотичний характер, але в останній момент з'являться провокатори з фашистськими гаслами і почнуть все трощити і ламати офіси ПР та комуністів...

Виглядатиме все так, ніби якійсь українці з фашистськими прапорами, агітуючи за Гітлера, виступили у Львові.

Це буде показано по всьому світу. Сепаратисти скажуть: "Що у вас робиться! Треба розділяти Україну!", - розповів народний депутат.

За його словами, "таким чином вони хочуть спровокувати консолідацію всіх сепаратистів на Сході".

"Депутати і спецслужби також говорили про це, вони знають про цю акцію і закликають всіх зробити все можливе, щоб вона не відбулася. Щоб всі були готові, що краще на ці акції, які проголосять патріотичними, не піти. А якщо підете, то будьте готові, що "ГРУшникі", які мають українські паспорти та володіють українською мовою, можуть вчинити ці провокації", - порадив Бригинець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені дивно, невже військові не знали, що таке може бути? Чому, якщо вони знали, що вони "воєнку" забули, не проінструктували додатково військових, що робити у ситуаціях, якщо іде отаке протистояння з місцевим населенням (хоча чи це місцеве населення, я маю багато сумнівів). Знали жеш, куди ідуть і які можливі провокації? Чи вони там всі у вакуумі?

А вот что пишут на форуме Краматорска

"Такое ощущение, что технику тупо сдали. Или командиры идиоты.

Любой командир отделения умеет пользоваться картами.

В общем, сложно все.

На хрена пускать колону через самый многолюдный район около рынка? А нельзя было полями объехать?"

ну или ехать рано утром, а лучше ночью"

Делайте выводы, их просто сдали.... :(

От себя добавлю, вот пару дней назад милиция под Харьковом жестко разогнала автомайдан, а тут не могли, разобраться с "местными" нет слов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене як у людини не з чуток знайомої з військовою справою, тактикою, стратегією, складається дуже стійке й непереборне враження що практично кожен другий офіцер куплений, завербований, диверсант, здається й продається чуть не все що можна здати, військових заводять в засідки, пастки, здають зброю й техніку, забороняють захищати себе та мирних людей за статутом караульної служби(а це при явній загрозі від будь-кого навіть цивільного - знищення загрози без попереджень). Влада ж досі жує соплі й втрачає дуже дорогоцінний час в таких обставинах. Я навіть не уявляю( щось із розряду фантастики - за добу всі колоради й зелені чоловічки мають поповнити списки 200-сотих) що має відбутись, щоб перебороти це враження.

"Топаза" оголошено в розшук

Правоохоронні органи оголосили харківського активіста "Топаза" у розшук.

Про це йдеться на сайті МВС.

Як зазначається у повідомленні, управління МВД у Харківській області оголосило Гната Кромського у розшук.

У графі "дата зникнення" значиться 9 квітня, місце зникнення – Харків.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/16/7022712/

нарешті Аваков розродився.

Навіть уся нечесть на Великдень гине як роса на сонці а кацапстан цього ви...блюдка хочуть дістати з пекла й показати усім

Російські ЗМІ анонсують "пришестя" Януковича на Великдень

Російське агентство REGNUM повідомляє, що повалений президент України Віктор Янукович 20 квітня повернеться в Донецьк.

Про це виданню повідомило джерело в посольстві Республіки Польща на Україні.

"Януковича повернуть до Донецька в цю неділю. За моїми даними, Кремль ще не визначився з майбутнім суспільно-політичним устроєм Донбасу. Розглядаються два варіанти: це може бути як незалежна Донецька республіка, так і федеративний округ у складі Російської Федерації за прикладом Криму", - заявило джерело.

Раніше депутат Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що до 1 травня Янукович повернеться на Україну - "за певної підтримки армії Південного Сходу України".

Збройні активісти Донецького відділення організації "Оплот", які 16 квітня захопили будівлю Донецької міськради, висунули Верховній раді України свої вимоги.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/16/7022711/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic, я взагалі лише сьогодні про СС "Галичина" взнав о_О

ніколи,ні на жодному форумі, у Львові кілька років прожив, ніхто навіть і слова не говорив.

путлєр і його довбодятли як завжди щось придумують

Погано знаєте історію.

Щоб не бути упередженим даю лінк на форум ВО Свобода, Там є і про цю дивізію. Це точно не росіяни пишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Партия регионов приняла резолюцию чрезвычайного съезда депутатов всех уровней Донецкой области.

В тексте резолюции, принятой большинством делегатов, значатся требования немедленно внести в Конституцию Украины следующие изменения:

- предоставить русскому языку статус второго государственного в Украине;

- утвердить прямые выборы глав облгосадминистраций (губернаторов);

- предоставить право регионам самостоятельно проводить гуманитарную политику на своих территориях - предоставить местным вузам автономию.

Східні ригоанали ще щось вимагають?! Повний пздц 0_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо я й не правий, не знаю, заплутався вже... але на мою думку, зараз, в любі частини та формування, які їдуть захищати Украіну треба брати лише ДОБРОВОЛЬЦІВ, тобто людей, які точно знають чого вони хочуть. Всі ці набори по повісткам нічого не вартують, там 50% народу просто боїться пальнути навіть в повітря... це моє ІМХО з побаченої безкоштовної доставки техніки всім тим сепаратистам. Не знаю - якби я не хтів, щоб мене дістали з БМП, чи БТР, чи ще якоїсь машини, то мене б звідти не дістали, живим... це не консервна банка, яку можно відкрити перочиним ножичком.

А ще сьогодня спілкувався з одногрупником. Він підприємець, має фірму, кредити... його призвали. Як тільки він сказав банку що його призвали, і кредит він не оплатить, відразу почались купа проблем. В такий час потрібно ЗАМОРОЗИТИ всі креди для підприємців, яких призивають. Чому ще це не зроблено?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну самі рашку ми не подужаємо, можемо тільки стати під триколор партизанити.

ну якщо не будемо воювати, то звичайно не подужаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені друге цікаво, а хіба в наших краях були якісь мітинги звязані з СС "Галичина"?

у львові щось було. точно вже не пам'ятаю суті.

от народився в Луцьку, прожив, вивчився,працюю, НІРАЗУдо того упиря не чув про "Волинську різню"...

брак освіти))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ялинкович на свята повертається в Донецьк. Мабуть Хутін розраховує, що донецькі потянуться за ним, адже саме завдяки його дотаціям і сприянню Донецька область, жила краще ніж інші. Він пообіцяє "шо усьо договорено" і все, знов купа бажаючих в Крим2.

3.ЬІ. Це як же ж там кепсько з "зеленими чоловічками", що він вважає місто безпечним для себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аксьонов просить ополченців допомогти Януковичу повернутися. ГПУ готує затримання

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/16/7022723/

Якщо вони і надалі так будуть проводити "знищення"тероризма, то він він з данєцка буде проводити захоплення сусідніх обл.

кацапи переодягнуться в укр форму, він скаже світу що це самооборона і там буде Війна.

Або......влада цуко вже заочно здає поциції(десяток солдат, парочка бтр і т.д)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крим 2 це найменше зло, думаю просто так повертатись заради одного донбасу немає йому сенсу:

Водночас призначений президентом Росії в. о. глави невизнаної Республіки Крим Сергій Аксьонов у своєму твіттері підтвердив, що Янукович на Великдень повернеться в Україну.

За його словами, армія підпорядковується Януковичу, тому він може дати розпорядження "про арешт хунти".

Якщо цим дебілам (турчинову і к) насрати на україну, то може хоч не насрати на власні шкури, одна єдина надія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще сьогодня спілкувався з одногрупником. Він підприємець, має фірму, кредити... його призвали. Як тільки він сказав банку що його призвали, і кредит він не оплатить, відразу почались купа проблем. В такий час потрібно ЗАМОРОЗИТИ всі креди для підприємців, яких призивають. Чому ще це не зроблено?

В Луцьку від призову можна відмазатись за 200 у.о.

Щодо кредитів, то радив би всім уважно читати договори які підписуєте. Майже в усіх договорах є пункт присвячений форс-мажорним обставинам. І у випадку настання останніх виконання договору сторонами відтерміновується на час дії таких обставин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда, напевно деякі ждуть в кого не витримають нерви, і понєслась тоді душа в рай....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цим дебілам (турчинову і к) насрати на україну, то може хоч не насрати на власні шкури, одна єдина надія.

у них давно готові рахунки, житло та літаки. колись в УНР уже був президент та уряд в екзилі.

якщо найближчим часом не буде якось військового перевороту, або якимсь іншим дивом до влади не прийде патріотичний офіцер, то країну ми втратимо. й боюсь втратимо поклавши не одну сотню патріотів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://hronika.info/videonovosti/19700-paren-ispolzuet-domofon-v-kachestve-muzykalnogo-instrumenta-i-igraet-gimn-ukrainy-video.html

Парень использует домофон в качестве музыкального инструмента и играет гимн Украины. Видео

ще поки люди вірять і сподіваються на мир і єдність України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або якимсь іншим дивом до влади не прийде патріотичний офіцер, то країну ми втратимо. й боюсь втратимо поклавши не одну сотню патріотів...

DomAlrkvvwQ.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чули що окупанти казали на сході, мол що скоро вся Україна під ними ходити буде, яка ваша думка панове, загребуть Україну по дніпру чи ні, чи може й на захід полізуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 28 квітня Росія готує масштабні провокації на заході України, – Москаль

Маю надію, що в націоналістичних рухів вистачить розуму не давати приводів для провокацій та гарних сюжетів кацапському тв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старшина Нечипоренко

Мариуполь. Сейчас происходит попытка захвата воинской части ВВ в Приморском районе. Военнослужащие отвечают огнем из автоматов трассерами. Пока в воздух. Ватники стягивают силы с подручными средствами и коктейлями. Обстановка достаточно напряженная. Часть уже не одну неделю на казарменном положении. Пацаны даже за сигаретами в магазин не выходят. Практически КПК в Крыму.

Однозначного одобрения акции и понимания её сути нет даже среди самих штурмующих. Есть предложения бросить штурм и идти громить СМИ, так как они, по мнению сепараторов, передают неправильный взгляд на вещи в городе.

В захваченном горсовете отключили электричество и телефонную связь. Чувачки нервничают.

І ще:

Юрий Бутусов

Район Краматорск-Славянск. Это ключевой транспортный узел и ворота в Донецкую и Луганскую области.

Очевидно, что цель укрепления противника в этом районе заключается прежде всего в блокировании оперативного района.

В ближайшие дни может быть объявлено о проведении "референдума" на территории этих двух областей. "Подготовительная фаза" заключается в силовом рейдерском захвате органов власти для обеспечения "референдума". Чтобы не получая помощи из центральной Украины сломить сопротивление сторонников Украины и переманить на свою сторону чиновников. Для этого надо заблокировать работу украинских спецслужб и правоохранительных органов, и не допустить дальнейшие изъятия лидеров террористов.

Удержание района Краматорск-Славянск у руках террористов - гарантия радикализации и расширения поля диверсионных акций на Востоке. Антитеррористические силы должны освободить ворота в Донбасс. Либо, на период до саммита в Женеве, необходимо проводить активные противодиверсионные акции в зоне, прилегающей к Краматорско-славянскому узлу, с целью сковывания и локализации активности террористов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...