Перейти до змісту

Люди вокруг будто зомби

Fala

Рекомендовані повідомлення

Какое-то странное ощущение в последнее время, будто все вокруг серое и неинтересное. Даже люди, как зомби, каждое утро когда на работу еду, на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые... Никто не задумывался об этом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

акое-то странное ощущение в последнее время, будто все вокруг серое и неинтересное. Даже люди, как зомби, каждое утро когда на работу еду, на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые... Никто не задумывался об этом?

А ви сюди зайдіть http://board.lutsk.u...oltika--td--tp/ ось Вам і відповідь(((

Я до сих пір не можу зрозуміти на роботі деяких людей, які, вибачте, ржуть як коні з якогось "прикола". Музикі слухати не можу, крім однієї мелодії, яка напевно стане Гімном Небесної Сотні,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще скорбота замішана на тривозі. Це не страх, а саме тривога за те, щоб не помилитись, щоб не втратити досягнуте, щоб не зганьбити.

Перезагрузка річ серйозна, має торкнутися кожного, не тільки владу, тому й ейфорії немає місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо пропало ©вона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивна тема.... :_02: С чого б то людям підстрибувати і радіти? Ще, як той казав, тіло хлопців не захололо, то з якого переляку радіти? Згідний з постом #2 bodia88888, не тягне і мене "хіхікати" і стрибати від радощів. будуть і усмішкі і веселощі, але, на все свій час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС з іншої планети? чи просто в Оперу на вихідних не сходив, бо зачинено було? я не знаю чому радіти після всіх подій, що трапились. так само не знаю як жити близьким і рідним тих, хто загинув. а ще не знаю, як люди можуть бути такими байдужими. це трапилось не десь за тисячу кілометрів, не в Сирії чи іншій країні, якій можна один день поспівчувати і забути, а трапилось у нас перед очима. справжня трагедія. як можна після цього спокійно жити.

п.с. вибачте, накипіло, особливо після того як на роботі люди святкували день народження, бо "траур же вчора закінчився".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никто не задумывался об этом?

Багато хто задумувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В країні останні місяці таке творилось, що не до веселощів було. Гинули люди, а ви тут пишете, що "живих лиць" нема.

P.S.: Не хочу нікого образити, але чому найбільш дибільні теми піднімаються на російській мові?

Мобілізують 5у колону.Боротьба перейшла в приховану фазу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та шо ви накинулися на людину?

окрім всього всі же стомлені від зими, так завжди буває, організму не вистачає вітамінчиків от ні кого сил і немає.

Ну і так, з приводу ситуації, це теж дає про себе знати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на всех живых лиц нет

А ще скорбота замішана на тривозі. Це не страх, а саме тривога за те, щоб не помилитись, щоб не втратити досягнуте, щоб не зганьбити.

Вибачте, але ці слова не про Луцьк. Тут таке було і до Майдану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю правди тут більше ніж по ТВ

а откуда такая уверенность, что здесь рассказана правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Монтаж, бред і провокація.

Заказуху буду терти.

Заказушників або тих хто монтаж від реальності не відрізняє, буду банити пожиттєво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые...

Це тобі не 2004-й рік. Помаранчеві стрічки і Юля+Вітя!

МОже через те, що війна? Може через те, що це торкнулося кожного?

Може через те, що в мирній країні у мирний час загинуло від куль більше 100 чолвоік??

Чому, блять, радуватися?

Може радуватися за садибу царя президента, в яку він вгрохав 2 річних бюджета країни? Загнавши половину народу за межу виживання?

Може через невизначеність у завтрашньому дні? Ху* його знає що завтра буде??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Люди вокруг будто зомби"

А ти візьми та поїдь після роботи на могилу бійця небесної сотні... перехрестися, прочитай "отче наш" і пригадай, шо було... подякуй і топай додому.. як зомбі - весь в собі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какое-то странное ощущение в последнее время, будто все вокруг серое и неинтересное. Даже люди, как зомби, каждое утро когда на работу еду, на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые... Никто не задумывался об этом?

раджу ось цю статтю почитати, дуже змістовно, щодо цього написано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу ось цю статтю почитати, дуже змістовно, щодо цього написано

що стосується забудькуватості, то в мене на це велика бісячка, спарвді, дуже не люлбю колі обіцяють, а потім просто забувають (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...