Перейти до змісту

Люди вокруг будто зомби

Fala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Какое-то странное ощущение в последнее время, будто все вокруг серое и неинтересное. Даже люди, как зомби, каждое утро когда на работу еду, на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые... Никто не задумывался об этом?

Опубліковано

акое-то странное ощущение в последнее время, будто все вокруг серое и неинтересное. Даже люди, как зомби, каждое утро когда на работу еду, на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые... Никто не задумывался об этом?

А ви сюди зайдіть http://board.lutsk.u...oltika--td--tp/ ось Вам і відповідь(((

Я до сих пір не можу зрозуміти на роботі деяких людей, які, вибачте, ржуть як коні з якогось "прикола". Музикі слухати не можу, крім однієї мелодії, яка напевно стане Гімном Небесної Сотні,

Опубліковано

А ще скорбота замішана на тривозі. Це не страх, а саме тривога за те, щоб не помилитись, щоб не втратити досягнуте, щоб не зганьбити.

Перезагрузка річ серйозна, має торкнутися кожного, не тільки владу, тому й ейфорії немає місця.

Опубліковано

Дивна тема.... :_02: С чого б то людям підстрибувати і радіти? Ще, як той казав, тіло хлопців не захололо, то з якого переляку радіти? Згідний з постом #2 bodia88888, не тягне і мене "хіхікати" і стрибати від радощів. будуть і усмішкі і веселощі, але, на все свій час.

Опубліковано

ТС з іншої планети? чи просто в Оперу на вихідних не сходив, бо зачинено було? я не знаю чому радіти після всіх подій, що трапились. так само не знаю як жити близьким і рідним тих, хто загинув. а ще не знаю, як люди можуть бути такими байдужими. це трапилось не десь за тисячу кілометрів, не в Сирії чи іншій країні, якій можна один день поспівчувати і забути, а трапилось у нас перед очима. справжня трагедія. як можна після цього спокійно жити.

п.с. вибачте, накипіло, особливо після того як на роботі люди святкували день народження, бо "траур же вчора закінчився".

Опубліковано

В країні останні місяці таке творилось, що не до веселощів було. Гинули люди, а ви тут пишете, що "живих лиць" нема.

P.S.: Не хочу нікого образити, але чому найбільш дибільні теми піднімаються на російській мові?

Мобілізують 5у колону.Боротьба перейшла в приховану фазу.

Опубліковано

Та шо ви накинулися на людину?

окрім всього всі же стомлені від зими, так завжди буває, організму не вистачає вітамінчиків от ні кого сил і немає.

Ну і так, з приводу ситуації, це теж дає про себе знати..

Опубліковано

на всех живых лиц нет

А ще скорбота замішана на тривозі. Це не страх, а саме тривога за те, щоб не помилитись, щоб не втратити досягнуте, щоб не зганьбити.

Вибачте, але ці слова не про Луцьк. Тут таке було і до Майдану.

Опубліковано

думаю правди тут більше ніж по ТВ

а откуда такая уверенность, что здесь рассказана правда?

• Адміністратори
Опубліковано

Монтаж, бред і провокація.

Заказуху буду терти.

Заказушників або тих хто монтаж від реальності не відрізняє, буду банити пожиттєво.

Опубліковано

на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые...

Це тобі не 2004-й рік. Помаранчеві стрічки і Юля+Вітя!

МОже через те, що війна? Може через те, що це торкнулося кожного?

Може через те, що в мирній країні у мирний час загинуло від куль більше 100 чолвоік??

Чому, блять, радуватися?

Може радуватися за садибу царя президента, в яку він вгрохав 2 річних бюджета країни? Загнавши половину народу за межу виживання?

Може через невизначеність у завтрашньому дні? Ху* його знає що завтра буде??

Опубліковано

"Люди вокруг будто зомби"

А ти візьми та поїдь після роботи на могилу бійця небесної сотні... перехрестися, прочитай "отче наш" і пригадай, шо було... подякуй і топай додому.. як зомбі - весь в собі

Опубліковано

Какое-то странное ощущение в последнее время, будто все вокруг серое и неинтересное. Даже люди, как зомби, каждое утро когда на работу еду, на всех живых лиц нет, куда-то бегут, уставшие, серые, понурые... Никто не задумывался об этом?

раджу ось цю статтю почитати, дуже змістовно, щодо цього написано

Опубліковано

раджу ось цю статтю почитати, дуже змістовно, щодо цього написано

що стосується забудькуватості, то в мене на це велика бісячка, спарвді, дуже не люлбю колі обіцяють, а потім просто забувають (

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...