Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@la20 згадати ліпецьку фабрику мені не коштує жодних зусиль та емоцій, але її згадка відразу викликає в тебе істеричні намагання якось вигородити порошенка. Ну це смішно виглядає :)

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та наче і сам пан порошенко обіцяв ( :) )  подати  свою декларацію, то може за нею оцінювати масштаб його бізнесу на території  окупанта?

Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

@la20 згадати ліпецьку фабрику мені не коштує жодних зусиль та емоцій, але її згадка відразу викликає в тебе істеричні намагання якось вигородити порошенка. Ну це смішно виглядає :)

в мене твій ідіотизм викликає лише посмішку, а хфабрика нічого. я вчора вже тобі розписав як для розумово відсталого, що ще треба написати про фабрику, навіть просто для себе. а ти і далі хочеш мене переконати що в мене вона щось викликає.

ти схожий на тих довбодятлів політиків яким задають конкретне питання це чорна кружка чи ні,а вони ко-ко-ко ліпецька хфабріка. темники і т.д. і

Опубліковано

@la20 ти лише уважно стеж за дописами про порошенка на форумі, бо ж про ліпецьку фабрику тут пишуть час від часу, а хто ж як не ти, буде намагатись це все оперативно спростовувати :)

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

@la20 ти лише уважно стеж за дописами про порошенка на форумі, бо ж про ліпецьку фабрику тут пишуть час від часу, а хто ж як не ти, буде намагатись це все оперативно спростовувати :)

я не спростовую, а задав уточнюючі питання (для інформації, думав ти нею володієш, а не просто аби ляпнути як корова серед дороги), яких ти уникаєш і пишеш мені якусь хню.

Опубліковано
14 годин тому, case_l сказано:

"Там є певні проблеми, пов'язані з неповерненням ПДВ, і судові органи ввели певні обмежувальні заходи, але фабрика працює, працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток", - зазначив Путін.

А ще путін сказав що російських солдат на Донбасі немає, теж мабуть правда?

Опубліковано
On 28.10.2016 at 11:27, Lisovic сказано:

путін говорить правду там де йому вигідно - наприклад тролить пороха за ліпецьку фабрику.

Опубліковано
On 28.10.2016 at 11:27, Lisovic сказано:

путін говорить правду там де йому вигідно - наприклад тролить пороха за ліпецьку фабрику.

Опубліковано
4 годин тому, case_l сказано:

А як знати де він говорить правду а де бреше? А що якщо про Донбас правда а про фабрику ні?

Опубліковано
55 хвилин тому, Lisovic сказано:

А як знати де він говорить правду а де бреше? А що якщо про Донбас правда а про фабрику ні?

Не знаю як в тебе, але в кожного бути в ато друзі, родичі знайомі,  дехто і особисто там був.

Опубліковано
5 хвилин тому, case_l сказано:

Не знаю як в тебе, але в кожного бути в ато друзі, родичі знайомі,  дехто і особисто там був.

Тобто ти особисто бачив російських військових так? А те що ліпіцка фабрика працює теж особисто бачив? Чи ти так на слово путіну повірив? От звідки ти знаєш яким його словам вірити а яким нє? Чи тобі в методичці присилають де він каже правду а де нє, щоб бува не перепутати?

Опубліковано
5 хвилин тому, case_l сказано:

Тобто ти особисто бачив російських військових так? А те що ліпіцка фабрика працює теж особисто бачив? Чи ти так на слово путіну повірив? От звідки ти знаєш яким його словам вірити а яким нє? Чи тобі в методичці присилають де він каже правду а де нє, щоб бува не перепутати?

Опубліковано
3 хвилин тому, Lisovic сказано:

Тобто ти особисто бачив російських військових так?

Тож вже купа незалежних міжнародних організацій та політиків це визнали :) А ти продовжуй вперто заперечувати ліпецьку фабрику. :)

Опубліковано

@case_l тобто ти не бачив ні того ні іншого, але впевнено знаєш де путін каже правду а де бреше, та ще й тягнеш це лайно сюди як доказ чогось там.  Я от так впевнено не можу сказти, для мене всі його слова брехня.

А на ліпіцку фабрику мені пофігу, то вам зрадофілам кинули кісту щоб було чим рота зайняти

Опубліковано
3 хвилин тому, Lisovic сказано:

А на ліпіцку фабрику мені пофігу, то вам зрадофілам кинули кісту щоб було чим рота зайняти

А мені також пофігу на фабрику, бо я за петра не голосував і мене ніскілечки не дивує що він там має бізнес і не я пояснюю західним партнерам, що треба зберігати санкції в той час, коли сам співпрацюю з окупантом  :) .

Опубліковано
18 хвилин тому, Lisovic сказано:

Чи тобі в методичці присилають де він каже правду а де нє, щоб бува не перепутати?

а ну поділись но своєю методичкою - як потрібно обгрунтовувати існування ліпецької фабрики?

Опубліковано

@case_l але тим часом ти тягаєш на форум заяви презика карїни окупанта, який розпочав війну в нашій країні, і кажеш що він говорить правду, тобто виходить що ти йому довіряєш, я нічого не перепутав?

Опубліковано
1 хвилина тому, Lisovic сказано:

@case_l але тим часом ти тягаєш на форум заяви презика карїни окупанта, який розпочав війну в нашій країні, і кажеш що він говорить правду, тобто виходить що ти йому довіряєш, я нічого не перепутав?

притягую на форум заяву путіна з українського сайту по-перше :) а по-друге, щоб показати, що навіть путін вже тролить пороха за його фабрику. Та не тільки нею тролить, але й в курсі її справ, тобто має вплив той бізнес, тобто має додаткові важелі для маніпуляції порошенком.

Опубліковано

@case_l те що ти приніс кусок гівна додому мотивуючи тим шо він лежав на українській дорозі, не означає що це не гівно.

А на рахунок інтерв'ю, то, якщо відкинути ліпіцку фабрику, яка тобі спати не дає, така заява говорить якраз таки про протилежне твоїм висновкам. Якщо путін таке сказав значить впливу в нього таки ніякого немає, і тролив він не Порошенка, а кину кісту свідкам ліпіцкої фабрики щоб вони гавкіт підняли всередині.

Якби він справді мав влив через цю фабрику, то він би його використовував би, а не робив таких заяв.

Опубліковано
2 хвилин тому, Lisovic сказано:

те що ти приніс кусок гівна додому мотивуючи тим шо він лежав на українській дорозі, не означає що це не гівно.

Це інтерв'ю розтиражували всі українські змі, в тому числі ті, що фінансуються із США, чи вони для тебе також п'ята колона? Знову спрацьовує порохоботське реле -  всі, кому щось не подобається в порошенку - п'ята колона :)

Опубліковано
On 26.10.2016 at 13:44, Waver сказано:

В общім, дружбу поки не пропоную, але пропоную мир. І був би дуже радий продовженню твоєї ж теми про США, нехай навіть опису поганої сторони, аби тільки без расизму і різного там обсирання всього і всіх. 

До речі, розкажи ще, чому нам з дружиною, можливо, можна було би на вихідних злітати в Новий Орлеан і що там можна подивитися?

мир-то мир, я не проти, але я між твоїх рядків хейт і підйобки в свій бік прослідковував не раз, тому зав'язали на тому. 

єдине, що мені в тобі не сподобалось-це трохи пихи і зверхності і місцями надмірний оптимізм. я то, я сьо, все прекрасно навколо- чувак, ну не в образу, ну в Штатах ВСІ хто працює живуть нормально. і я, і ти можемо собі дозволити жити в нормальних районах, їздити на нормальних машинах, відпочивати на морському узбережжі, працюючи на ЗВИЧАЙНИХ НОРМАЛЬНИХ роботах. хіба ні? просто я дивлюсь трохи ширше і мені подобається описувати повну картину, а не лише хороше. 

з приводу місць, які відвідати-напишу в твоїй темі про США, аби тут не спойлерити. 

мир. 

Опубліковано
On 26.10.2016 at 13:44, Waver сказано:

В общім, дружбу поки не пропоную, але пропоную мир. І був би дуже радий продовженню твоєї ж теми про США, нехай навіть опису поганої сторони, аби тільки без расизму і різного там обсирання всього і всіх. 

До речі, розкажи ще, чому нам з дружиною, можливо, можна було би на вихідних злітати в Новий Орлеан і що там можна подивитися?

мир-то мир, я не проти, але я між твоїх рядків хейт і підйобки в свій бік прослідковував не раз, тому зав'язали на тому. 

єдине, що мені в тобі не сподобалось-це трохи пихи і зверхності і місцями надмірний оптимізм. я то, я сьо, все прекрасно навколо- чувак, ну не в образу, ну в Штатах ВСІ хто працює живуть нормально. і я, і ти можемо собі дозволити жити в нормальних районах, їздити на нормальних машинах, відпочивати на морському узбережжі, працюючи на ЗВИЧАЙНИХ НОРМАЛЬНИХ роботах. хіба ні? просто я дивлюсь трохи ширше і мені подобається описувати повну картину, а не лише хороше. 

з приводу місць, які відвідати-напишу в твоїй темі про США, аби тут не спойлерити. 

мир. 

Опубліковано
14 часа назад, Lisovic сказал:

Якщо путін таке сказав значить впливу в нього таки ніякого немає, і тролив він не Порошенка, а кину кісту свідкам ліпіцкої фабрики щоб вони гавкіт підняли всередині.

Ну, шавкам краще знати про кістки.

Опубліковано

Ось такі пироги:

http://vsn.com.ua/bondar-z-kolisnykom-vymagayut-groshi-u-lisivnykiv-zahidnoyi-ukrayiny-zmi/

Ці кадри здатні на таке. Враження, що страх геть пропав. Налькович надіється що генпрокурор прикриє?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...