Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Можете говорити що я поганий, но скажу те що думаю, в сувокупності я ненавиджу майже всіх людей , але є вийнятки.

був колись в схожому становищі, можна сказати, що переріс його. Вихід в здоровому егоїзмі. До хороших людей (з твого погляду) стараєшся наблизитись, від поганих - віддалитись. Ну й самому бути Людиною, а не уподобатись тим, кого не любиш. А гризти себе з середини .... нічого не змінить, тільки сам таким станеш, як вони. Емоційно треба реагувати на конкретно взяті події з твого життя, а не на все взагалі, бо так і здуріти недовго

• +1 1
Опубліковано

НБУ и банкиры договорились удерживать курс на уровне 15-16 гривен за доллар, - источник

Национальный банк пока не будет вводить дополнительные административные ограничения для стабилизации курса гривни.

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Интерфакс-Украина, об этом сообщили участники совещания, состоявшегося в НБУ в понедельник.

"Новые ограничения вводить не планируется. Договорились удерживать курс на уровне 15-16 гривен за доллар. При нахождении точки равновесия на рынке появятся объемы (сделок)", - сказал один из банкиров, принимавших участие в совещании.

"Новых ограничений пока не будет", - подтвердил другой участник совещания НБУ с представителями крупнейших банков.

Как сообщалось, глава Нацбанка Валерия Гонтарева на минувших выходных заявила о возможном введении новых административных ограничений на валютном рынке, если девальвация гривни продолжится.

При этом, по ее оценке, курс должен находится на уровне 12,5-13 гривен за доллар.

Источник:http://censor.net.ua/n311172

Опубліковано

Тварини набагато досконаліші за нас,

вони не вбивають заради задоволення,

вони не знищують повнісю інші види, і не знищують свій вид,

вони тримають баланс, вони не дають потомство якщо не можуть його прокормити

вы напевно дуже мало знаэте про тварин абож дуже неспостережливі,

1-2кішки часто вбивають мишей граються з ними, а потім навіть не їдять, є багато видів які знищуть інші види просто через ненависть наприклад рід собачих і котячих.

3-саранча, вивелось багато лисиць вони зїли усіх зайців а потім почали дохнути з голоду, і абож вимерли або ж ситуація стабілізувалась, аналогічно і в людей.

в тому то і річ, що людям треба прагнути не до рівня тварин а від нього, поки відрив не великий.

• +1 1
Опубліковано

Можете говорити що я поганий, но скажу те що думаю, в сувокупності я ненавиджу майже всіх людей , але є вийнятки.

що шукаєш те й знайдеш. Одні хочуть знайти в людях добро - вони його знаходять. Мають друзів, товаришів, вірних побратимів. Знаходять у потрібну мить допомогу словом, ділом, грошима. Інші, такі як ти, бачать лише зло. Сіють навколо себе це зло - отруюють життя близьким та знайомим. Які радості життя маєш ти? Виливши бруд на суспільство (борда) - ти почуваєш себе краще, щасливіше?
Опубліковано

був колись в схожому становищі, можна сказати, що переріс його. Вихід в здоровому егоїзмі. До хороших людей (з твого погляду) стараєшся наблизитись, від поганих - віддалитись. Ну й самому бути Людиною, а не уподобатись тим, кого не любиш. А гризти себе з середини .... нічого не змінить, тільки сам таким станеш, як вони. Емоційно треба реагувати на конкретно взяті події з твого життя, а не на все взагалі, бо так і здуріти недовго

практично згоден

я давно перестав шукати нових друзів

до всіх треба відноситись однаково нормально - бо всі ми люди

але якщо зустрічаєш якусь людину-гавно - то теж треба відноситись нормально, але мало :) а краще взагалі більше ніяких справ не мати - привітався при зустрічі і якби на тому відносини закінчились

якщо починаєш відноситись до гавна як воно до тебе - то стаєш подібним тому гавну... а це не наш метод :)

коли зустрінеш людину, з якою тобі цікаво, комфортно, весело і т.д. - то воно само собою вийде що зблизишся (в нормальному значенні цього слова)

бо починаючи до когось тягнутись - маєш шанси що цей потяг односторонній і потім круто наламаєшся... а нафіга воно ?

лише так можна жити у відносному душевному спокої і рівновазі з навколишнім світом :)

Опубліковано

Та вже надоїло бути добрим до всіх, всім допомагати, нікому ти в цьому житті не треба, ні державі з їхнім курсом, ні іншим, от наведу приклад з досвіду, поїхавши на роботу на пів року, забувши телефон, втративши звязок з тими хто тебе знав, приїхавши назад ти розумієш, що всі тебе забули і нікому ти не потрібен, так само і в державі, ті хто вчьора робив хороші вчинки сьогодні їх уже ніхто непамятає, бо у такій системі ціннісній що зараз панує у суспільстві, ці люди непотрібні. Тому і люди стають егоїстами і творять не дуже хороші вчинки, бо ніхто нікому непотрібен в цьому житті.

а поклавши руку на серце :) згадаєш коли сам останній раз телефонував до когось зі знайомих просто так без потреби ?

в мене наприклад такі випадки поодинокі

коли покинув торгівлю - відпало 95% знайомих, які здавалися такими хорошими друзяками :) я щось спочатку даж тим пройнявся...

але потім, помисливши, зрозумів що я то такий самісінький... та і взагалі суспільство таке було, є і буде

.

то, власне, до чого я веду :) хочеш щоб з тобою всі цяцькались ? БУДЬ КОРИСНИМ ДЛЯ ВСІХ

а кому ти тра якщо все що робиш - то лише для тебе самого і нікому з того користі немає ? хочеш щоб всі переймалися твоїми проблемами в той час як тобі на всіх пофігу ? ...так не буде... даж у віруючих так не буває :)

.

Адаптуєшся, живеш для себе і своєї сім’ї, робиш лише те що тобі вигідно (зараз чи в перспективі) і по можливості та бажанню допомагаєш іншим - зараз переважна більшість так себе поводить.

А ті хто кажуть що не так - то швидше за все пі*дять :)

P.S.:

“Напруженість – те, ким ви думаєте, що маєте бути. Релаксація – те, хто ви є.”

– китайське прислів’я

• +1 1
Опубліковано

а поклавши руку на серце :) згадаєш коли сам останній раз телефонував до когось зі знайомих просто так без потреби ?

в мене наприклад такі випадки поодинокі

коли покинув торгівлю - відпало 95% знайомих, які здавалися такими хорошими друзяками :) я щось спочатку даж тим пройнявся...

але потім, помисливши, зрозумів що я то такий самісінький... та і взагалі суспільство таке було, є і буде

.

то, власне, до чого я веду :) хочеш щоб з тобою всі цяцькались ? БУДЬ КОРИСНИМ ДЛЯ ВСІХ

а кому ти тра якщо все що робиш - то лише для тебе самого і нікому з того користі немає ? хочеш щоб всі переймалися твоїми проблемами в той час як тобі на всіх пофігу ? ...так не буде... даж у віруючих так не буває :)

.

Адаптуєшся, живеш для себе і своєї сім’ї, робиш лише те що тобі вигідно (зараз чи в перспективі) і по можливості та бажанню допомагаєш іншим - зараз переважна більшість так себе поводить.

А ті хто кажуть що не так - то швидше за все пі*дять :)

P.S.:

“Напруженість – те, ким ви думаєте, що маєте бути. Релаксація – те, хто ви є.”

– китайське прислів’я

Та хулі ви йому соплі трете. Якщо йому на нас пох, то мені на нього тим більше, на всі його розчарування, проблеми і т.д.

Єслі ми вам нє нужни, накуй ви нам надо - філіпінське народне прислів'я.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

офіційний курс долара 15,77 (((

Чому так сумно? Ви за це вже майже рік боролись

цікаво хто ж ти такий розумний і за що борешся - за кусок хліба і похльобку раба?

Змінено користувачем madkot
Опубліковано

Я один з тих хто розумів що розірвавши економічні зв'язки з споживачем #1 буде дуже і дуже погано.

скажи прямо - ти один з тих, хто готовий підставляти дупу, аби купляли твій товар?

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Я один з тих хто розумів що розірвавши економічні зв'язки з споживачем #1 буде дуже і дуже погано.

Ну і піз..дуй в паРашку, і буде тобі дуже і дуже добре, нєх тут соплі, свої кацапські розмазувати....вже достатньо кацапотролів по форумах, то ще й тут якась падло завелось

Змінено користувачем SVM
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

а в тебе заражений відомою. Ватою.

Цікаво, а вашу вилікує який курс - 20 за гривню? чи 30?

40

якщо почати активно лизати жопу Хуйлу курс опуститься до 5ти?

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано

Правда тепер Росія ваші продукти не хоче

наші?

вот-вот, ключове слово у всьому дискусі. Чиїх будеш, путло?

Модери, а що за ІР у нашого ватного "товариша"? Може попалився і взнаємо?

Опубліковано

ось воно

netnum 46.118.0.0 - 46.119.255.255 descr Golden Telecom LLC netname UA-SVITONLINE-20100517 org ORG-SOGT1-RIPE country UA admin-c GTUA-RIPE tech-c GTUA-RIPE status ALLOCATED PA mnt-by RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower GTUA-MNT mnt-lower GTUA-WO-MNT mnt-domains GTUA-ZONE-MNT mnt-domains GTUA-MNT mnt-routes GTUA-RT-MNT mnt-routes GTUA-MNT source RIPE # Filtered

organisation ORG-SOGT1-RIPE org-name Golden Telecom LLC org-type LIR address Golden Telecom LLC address Natalia Pigorova address 15/15/6 V. Khvojki str. address 04080 address Kiev address UKRAINE phone +380444900000 fax-no +380444900048 admin-c AEL17-RIPE admin-c NP1533-RIPE mnt-ref RIPE-NCC-HM-MNT mnt-ref GTUA-MNT mnt-by RIPE-NCC-HM-MNT abuse-c GTL6-RIPE source RIPE # Filtered

role Golden Telecom Ukraine NOC address Golden Telecom address 4 Lepse blvr address Kiev, 03067, Ukraine phone +380 44 4900000 fax-no +380 44 4900048 remarks All abuse notifications have to be sent on: abuse-mailbox [email protected] admin-c AEL17-RIPE admin-c NP1533-RIPE nic-hdl GTUA-RIPE mnt-by GTUA-MNT source

RIPE # Filtered

Опубліковано

Та нехай вони і скажуть, хоча, на, тримай 46.119.135.168

Мда, хлопак з Луцька, і, як я зрозумів, в районі вокзалу живе.

Сподіваєшся на блок-посту якось постояти в Луцьку, бо вже готовий для цього 100%? Ну-ну, марні сподівання.

Соррі за оффтоп. Уходжу з дискусії.

Опубліковано

Та нехай вони і скажуть, хоча, на, тримай 46.119.135.168

Мда, хлопак з Луцька, і, як я зрозумів, в районі вокзалу живе.

Сподіваєшся на блок-посту якось постояти в Луцьку, бо вже готовий для цього 100%? Ну-ну, марні сподівання.

Соррі за оффтоп. Уходжу з дискусії.

я не збираюсь помирати ні за одних, ні за інших.

Дункан Мак Лауд :)

p.s. мені ще ранньою весною місцеві сепаратисти обіцяли що "будете хлеб жрать по 20 грн", до його воно і йде

Опубліковано

p.s. мені ще ранньою весною місцеві сепаратисти обіцяли що "будете хлеб жрать по 20 грн", до його воно і йде

хліб по 20 і навіть по 30 грн за кг -вже давно є вмагазинах Києва - так що це не показник )))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...