MANJAK11 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:35 #526 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:35 СМОТРИТЕ, ДЕЛАЙТЕ ВЫВОДЫ... дивлюся, роблю висновки. антисемітський висєр. кумарить дурна манера привьязування якості вчинків, до національності з акцентуванням цієї нацціональності. Можна подумати, що якби наприклад той же Коломойський по національності був папуасом, то треба було б по іншому сприймати його вчинки. Тому така безпричинна заангажованність по національному питанню відбиває всю охоту внікати в можливо правдиву суть наведених тезисів у відео
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:36 #527 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:36 Тобто, якби переміг Правий Сектор, долар був би по 8, я вас правильно зрозумів?типу якщо написати нема що то треба придумати якусь єресь і її обговорити ?я хоч раз десь колись за весь час сказав що я підтримую Правий Сектор чи що курс долара хтось би втримав ?нафіга ці цирки і переходи на особистості ?
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:50 #528 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:50 Нє, якби переміг ПС то він би так само писав би але вже про них. як "так само" ? ви перед цими висерами хоча б читаєте що я взагалі писав ? чи так, універсальне шото тра вставити - захавають і підтримають
snouden Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:59 #529 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 09:59 Я керуюсь підтримкою посту - Що люди могли обрати, замість того що є? Тільки те що було в списку. Система така, що не може щось (якась чиста партія) з'явитись нізвідки. Скрізь є якась структура, спонсори і так далі. Тобто, люди могли проголосувати (фігурально) або за правий сектор, або те що є, або не прийти на вибори. Що ви пропонуєте - мені незрозуміло.
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:08 #530 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:08 snouden, там великий пост. І те що окрім ПС підтримую. Особисто ніколи того ПС не сприймав як і Самооборону. Саме організації, а не людей які щось роблять під їхнім прапором наївно вважаючи що верхівка також щось добре робить. А по виборах - то писав відразу що вони без вибору. В таку ситуацію ми себе самі загнали безхребетністю. Ти на декілька постів вище піднімись - там якби більш ясно відкіля розмова почалась і що я в цьому пості міг підтримати. . ліричний відступ на тему що я пропоную нічого не пропоную що могло б щось змінити в цій країні бо за то саджають, але... пам’ятаєте задачку логічну про 9 точок, які потрібно об’єднати чотирма лініями не відриваючи руки (тиць)? так от якщо не вийти за межі того що нам дали - ніколи цю задачу не вирішите натякаю на паралелі з нашими виборами... колись же на наших землях створилось УПА яке несло чисту ідею поки не вляпалось в політику з Бандерою а значиться є точка кипіння і для наших людей, головне не повестись в якийсь момент на пропаганду як то було от на Майдані останньому скажімо
Deemon Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:23 #531 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:23 Всім причитающим і панікьорам, НБУ влаштував на 10 днів "голанцкій аукціон", курс ростиме на 5% щодня.Не плачте, не моліться на овощів та правосєків.Маєте що одягнути та поїсти? Дякуйте Богу. Нові айфони почекають.В країні війна, а ви хочете стабільності і дешевої валюти.
sirogka Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:28 #532 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:28 Не плачте, не моліться на овощів та правосєків.Маєте що одягнути та поїсти? Дякуйте Богу. Нові айфони почекають.Щось 20 років нам ці казки все розказують і розкають. 2
Deemon Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:31 #533 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:31 sirogka, кордон не під замком, можна хоч сьогодні поїхати де рай
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:39 #534 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:39 Не плачте, не моліться на овощів та правосєків.Маєте що одягнути та поїсти? Дякуйте Богу. Нові айфони почекають. Щось 20 років нам ці казки все розказують і розкають. так не слухай що розказують спробуй щось зробити щоб було пофіг на це все саме із-за срача в країні — Україна є державою великих можливостей для будь-кого ібо можна заробляти як угодно і всім на то пофігу ну якщо вже дуже багато заробляєш - то тра буде поділитися звичайно ну а можна ображатися на всіх і вся та далі жити в лайні
SunSeth Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 12:46 #535 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 12:46 колись же на наших землях створилось УПА яке несло чисту ідею поки не вляпалось в політику з Бандероюхіба не Бандера був спочатку, а тоді УПА?
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:02 #536 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:02 хіба не Бандера був спочатку, а тоді УПА? якщо по віку - то Бандера звичайно старший за УПА але коли було УПА як формування для захисту своєї землі від загарбників - то Бандерою ще і не чутно було потім він прийшов зі своїм ОУН і підім’яв під себе УПА, а пізніше і назву спер. Але це вже було не УПА. хоча тут починаються інші суперечки і правду про то ніхто ніколи не взнає та і тема не про те P.S.: але історію вчити тра P.P.S.: аналізуючи історію можна робити висновки на майбутнє і не лише по політиці але і по курсу доляра
charlie Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:15 #537 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:15 курс...гроші...вже і Бандера тут якимсь боком
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:29 #538 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:29 (змінено) курс...гроші...вже і Бандера тут якимсь боком а що тут мало бути? час не зовсім той зовсім не той, щоб ділитись секретами бізнесу і т.п.... ....це в мене такий сарказм... Змінено 7 Листопада, 2014 в 13:31 користувачем BkSeo
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:55 #539 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:55 (змінено) ага біля посольства кожен день чергі такі, що нема як проїхати.ну вони ж не всі на ПМЖ їдуть...хтось до родичів,хтось по справах,транзит,бізнес,закупи.... летіти літаком дешевше....черга - не показникP.S.Коли "сіль-цукор-сірники" пропадуть, от це буде показник Змінено 7 Листопада, 2014 в 13:58 користувачем BkSeo
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:05 #540 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:05 (змінено) Вже пробували взяли гроші на бізнес не пішло, в убиток собі продавали продукцію не пішлоТобто хтось винуватий? з Ваших слів - на ринку старічкі в луцьку не дають дорогу молодимце - бізнес, а він - жорстокий і помилок не прощає... не всі з першого кредиту разу бізнес почали, на державу легше за все сказати - "така-сяка ніяк не помагає...", час коли в одному місці купив дешевше,в в іншому продав дорожче - минув, в "класичному" його розумінні, тепер всякі незнайомі слова рулять - "маркетинг,стратегія,аналіз ринку і т.п." Змінено 7 Листопада, 2014 в 14:05 користувачем BkSeo
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:15 #541 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:15 Та шо ви таке говорите, спробуй шось зробити, легкі ви трохі на язик, навіть не знаю як на то відповісти... якщо в людини руки з жопи і нічого не клеїться - то напевно і справді держава в тому винна я в 33 роки покинув бізнес в якому жив 15 років і мав некіслі результати... та кардинально змінив напрямок розвитку зараз як школяр ходжу в ШАГ вчитися, маю менш оплачувану роботу але я бачу перспективи і дуже хочу до них дотягнутися, та з досвідом приходить розуміння що для цього треба вкалувати і вкалувати а не розказувати хто в чому винен і чому всім так погано P.S.: а ті базарники старі не можуть завадити вам зробити свій бізнес. Та вони свій робили потом і важкою працею, а ви думаєте що достатньо взяти чиюсь ідею - і все бізнесмен. Тому вам там місця і немає. 2
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:17 #542 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:17 (змінено) я в 33 роки покинув бізнес в якому жив 15 років і кардинально змінив напрямок розвитку+1 я от на таке не можу наважитись, хоч і відчуваю потребу... Змінено 7 Листопада, 2014 в 14:18 користувачем BkSeo
SunSeth Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:18 #543 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:18 але коли було УПА як формування для захисту своєї землі від загарбників - то Бандерою ще і не чутно було потім він прийшов зі своїм ОУН і підім’яв під себе УПА, а пізніше і назву спер. Але це вже було не УПА. хоча тут починаються інші суперечки і правду про то ніхто ніколи не взнає та і тема не про те P.S.: але історію вчити траТобто УПА з'явилось раніше ОУН?
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:22 #544 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:22 SunSeth, так і хочеться проігнорувати, але щось от не дає спокійно пройти повз. А гугл не допомагає прочитати історію УПА хоча б у вікіпедії ? Більшість фігня скоріш за все, але історія створення описана. Но щоб закрити обговорення в цій темі: - Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу. - З осені 1942 року почали паралельно створюватися збройні загони ОУН на Поліссі й Волині, очолені Степаном Бандерою, що також прийняли назву УПА. . ОУН старіша організація - але це скоріше політичний рух. А УПА - загони людей що воювали за свою землю. Ясно що перші перемогли ібо популізм в нас завжди цінувався більше за здоровий глузд на останніх виборах то краще всього було показано.
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:24 #545 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:24 (змінено) вкалувати і вкалувати а не розказувати хто в чому винен і чому всім так погано"Золоті слова" (с) Змінено 7 Листопада, 2014 в 14:25 користувачем BkSeo
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:30 #546 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:30 (змінено) Крім вкалувати, треба ще мозгі мати, і голову на плечах.з цього і почнітьP.S. Без образ Змінено 7 Листопада, 2014 в 14:31 користувачем BkSeo
Соромітник Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:34 #547 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 14:34 Крім вкалувати, треба ще мозгі мати, і голову на плечах. ото треба було стільки писати щоб вкінці все перекреслити одним реченням ?
talja Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 15:11 #548 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 15:11 Очередной анекдот от НБУ: 6 ноября на сайте банковского регулятора появилась викторина, в которой можно проверить свою финансовую грамотность. В одном из вопросов спрашивается, что поможет спастись от инфляции в 19%. Правильный, якобы, ответ – депозит с 20-процентной ставкой. А я то глупый все доллары весь год покупал. 1
vicit Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 15:21 #549 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 15:21 перед виборами намагалися стримувати, подивимся з чим листопад почнемоподивимся з чим Новий Рік почнемо
MANJAK11 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 16:32 #550 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 16:32 Крім вкалувати, треба ще мозгі мати, і голову на плечах.знаєте чому *старічкі* зараз ведуть бізнес, а вам не вдалося ? Тому що в більшості випадків *старічкі* починали з нуля, не з кредитів й бізнеспланів, а іменно з нуля, як в тому анекдоті про перший мільйон і яблуко, з ростом їхнього бізнесу росло й розуміння тенденцій й потреб покупців. А молоді придумають бізнес план, ніби все прорахували, все продумали, а не йде, не йде в основному тому, що РЕАЛЬНА ситуація розбігаєтся з бізнес планом, коли думаєш, от в мене добра якість й помірна ціна, а не беруть, а в конкурента якість га*но, зато дешевше й в нього гребуть, хоча й періодично приходять й жбурляють браком в голову. Й таких нюансів безліч. Тому, якщо хотіли якийсь бізнес відкрити, треба було влаштуватись продавцем до *дяді*, втикнути *кухню*, а тоді вже починати своє, а не трах бах, я хазяїн. Буває звичайно й таке, але то треба інтелект мати значно вище середнього, а цим можуть похвалитися далеко не всі 3
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти