Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

СМОТРИТЕ, ДЕЛАЙТЕ ВЫВОДЫ...

дивлюся, роблю висновки. антисемітський висєр. кумарить дурна манера привьязування якості вчинків, до національності з акцентуванням цієї нацціональності. Можна подумати, що якби наприклад той же Коломойський по національності був папуасом, то треба було б по іншому сприймати його вчинки. Тому така безпричинна заангажованність по національному питанню відбиває всю охоту внікати в можливо правдиву суть наведених тезисів у відео

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Тобто, якби переміг Правий Сектор, долар був би по 8, я вас правильно зрозумів?

типу якщо написати нема що то треба придумати якусь єресь і її обговорити ?

я хоч раз десь колись за весь час сказав що я підтримую Правий Сектор чи що курс долара хтось би втримав ?

нафіга ці цирки і переходи на особистості ?

Опубліковано

Нє, якби переміг ПС то він би так само писав би але вже про них.

як "так само" ? ви перед цими висерами хоча б читаєте що я взагалі писав ? :)

чи так, універсальне шото тра вставити - захавають і підтримають

Опубліковано

Я керуюсь підтримкою посту -

Що люди могли обрати, замість того що є? Тільки те що було в списку.

Система така, що не може щось (якась чиста партія) з'явитись нізвідки. Скрізь є якась структура, спонсори і так далі.

Тобто, люди могли проголосувати (фігурально) або за правий сектор, або те що є, або не прийти на вибори. Що ви пропонуєте - мені незрозуміло.

Опубліковано

snouden, там великий пост. І те що окрім ПС підтримую.

Особисто ніколи того ПС не сприймав як і Самооборону. Саме організації, а не людей які щось роблять під їхнім прапором наївно вважаючи що верхівка також щось добре робить.

А по виборах - то писав відразу що вони без вибору. В таку ситуацію ми себе самі загнали безхребетністю.

Ти на декілька постів вище піднімись - там якби більш ясно відкіля розмова почалась і що я в цьому пості міг підтримати.

.

ліричний відступ на тему що я пропоную :)

нічого не пропоную що могло б щось змінити в цій країні бо за то саджають, але...

пам’ятаєте задачку логічну про 9 точок, які потрібно об’єднати чотирма лініями не відриваючи руки (тиць)?

так от якщо не вийти за межі того що нам дали - ніколи цю задачу не вирішите

натякаю на паралелі з нашими виборами... :)

колись же на наших землях створилось УПА :) яке несло чисту ідею поки не вляпалось в політику з Бандерою :)

а значиться є точка кипіння і для наших людей, головне не повестись в якийсь момент на пропаганду як то було от на Майдані останньому скажімо

Опубліковано

Всім причитающим і панікьорам, НБУ влаштував на 10 днів "голанцкій аукціон", курс ростиме на 5% щодня.

Не плачте, не моліться на овощів та правосєків.

Маєте що одягнути та поїсти? Дякуйте Богу. Нові айфони почекають.

В країні війна, а ви хочете стабільності і дешевої валюти.

Опубліковано

Щось 20 років нам ці казки все розказують і розкають.

• +1 2
Опубліковано

Щось 20 років нам ці казки все розказують і розкають.

так не слухай що розказують :) спробуй щось зробити щоб було пофіг на це все

саме із-за срача в країні Україна є державою великих можливостей для будь-кого

ібо можна заробляти як угодно і всім на то пофігу

ну якщо вже дуже багато заробляєш - то тра буде поділитися звичайно

ну а можна ображатися на всіх і вся та далі жити в лайні

Опубліковано

колись же на наших землях створилось УПА яке несло чисту ідею поки не вляпалось в політику з Бандерою

хіба не Бандера був спочатку, а тоді УПА?

Опубліковано

хіба не Бандера був спочатку, а тоді УПА?

якщо по віку - то Бандера звичайно старший за УПА

але коли було УПА як формування для захисту своєї землі від загарбників - то Бандерою ще і не чутно було

потім він прийшов зі своїм ОУН і підім’яв під себе УПА, а пізніше і назву спер. Але це вже було не УПА.

хоча тут починаються інші суперечки і правду про то ніхто ніколи не взнає

та і тема не про те

P.S.: але історію вчити тра

P.P.S.: аналізуючи історію можна робити висновки на майбутнє :) і не лише по політиці але і по курсу доляра

Опубліковано (змінено)

курс...гроші...вже і Бандера тут якимсь боком

а що тут мало бути? :_09:

час не зовсім той зовсім не той, щоб ділитись секретами бізнесу і т.п....

....це в мене такий сарказм... :_08:

Змінено користувачем BkSeo
Опубліковано (змінено)

ага біля посольства кожен день чергі такі, що нема як проїхати.

ну вони ж не всі на ПМЖ їдуть...хтось до родичів,хтось по справах,транзит,бізнес,закупи.... летіти літаком дешевше....

черга - не показник

P.S.Коли "сіль-цукор-сірники" пропадуть, от це буде показник

Опубліковано (змінено)

Вже пробували взяли гроші на бізнес не пішло, в убиток собі продавали продукцію не пішло

Тобто хтось винуватий? з Ваших слів -

на ринку старічкі в луцьку не дають дорогу молодим

це - бізнес, а він - жорстокий і помилок не прощає... не всі з першого кредиту разу бізнес почали, на державу легше за все сказати - "така-сяка ніяк не помагає...", час коли в одному місці купив дешевше,в в іншому продав дорожче - минув, в "класичному" його розумінні, тепер всякі незнайомі слова рулять - "маркетинг,стратегія,аналіз ринку і т.п."

Опубліковано

Та шо ви таке говорите, спробуй шось зробити, легкі ви трохі на язик,

навіть не знаю як на то відповісти...

якщо в людини руки з жопи і нічого не клеїться - то напевно і справді держава в тому винна

я в 33 роки покинув бізнес в якому жив 15 років і мав некіслі результати... та кардинально змінив напрямок розвитку

зараз як школяр ходжу в ШАГ вчитися, маю менш оплачувану роботу

але я бачу перспективи і дуже хочу до них дотягнутися, та з досвідом приходить розуміння що для цього треба вкалувати і вкалувати

а не розказувати хто в чому винен і чому всім так погано

P.S.: а ті базарники старі не можуть завадити вам зробити свій бізнес. Та вони свій робили потом і важкою працею, а ви думаєте що достатньо взяти чиюсь ідею - і все :) бізнесмен. Тому вам там місця і немає.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

я в 33 роки покинув бізнес в якому жив 15 років і кардинально змінив напрямок розвитку

+1 я от на таке не можу наважитись, хоч і відчуваю потребу...

Опубліковано

але коли було УПА як формування для захисту своєї землі від загарбників - то Бандерою ще і не чутно було потім він прийшов зі своїм ОУН і підім’яв під себе УПА, а пізніше і назву спер. Але це вже було не УПА. хоча тут починаються інші суперечки і правду про то ніхто ніколи не взнає та і тема не про те P.S.: але історію вчити тра

Тобто УПА з'явилось раніше ОУН?

Опубліковано

SunSeth, так і хочеться проігнорувати, але щось от не дає спокійно пройти повз. А гугл не допомагає прочитати історію УПА хоча б у вікіпедії ? Більшість фігня скоріш за все, але історія створення описана.

Но щоб закрити обговорення в цій темі:

- Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу.

- З осені 1942 року почали паралельно створюватися збройні загони ОУН на Поліссі й Волині, очолені Степаном Бандерою, що також прийняли назву УПА.

.

ОУН старіша організація - але це скоріше політичний рух. А УПА - загони людей що воювали за свою землю.

Ясно що перші перемогли ібо популізм в нас завжди цінувався більше за здоровий глузд :) на останніх виборах то краще всього було показано.

Опубліковано (змінено)

вкалувати і вкалувати а не розказувати хто в чому винен і чому всім так погано

"Золоті слова" (с)

Опубліковано (змінено)

Крім вкалувати, треба ще мозгі мати, і голову на плечах.

з цього і почніть

P.S. Без образ

Опубліковано

ото треба було стільки писати щоб вкінці все перекреслити одним реченням ? :)

Опубліковано

Очередной анекдот от НБУ: 6 ноября на сайте банковского регулятора появилась викторина, в которой можно проверить свою финансовую грамотность. В одном из вопросов спрашивается, что поможет спастись от инфляции в 19%. Правильный, якобы, ответ – депозит с 20-процентной ставкой.

А я то глупый все доллары весь год покупал.

• +1 1
Опубліковано

перед виборами намагалися стримувати, подивимся з чим листопад почнемо

подивимся з чим Новий Рік почнемо

Опубліковано

знаєте чому *старічкі* зараз ведуть бізнес, а вам не вдалося ? Тому що в більшості випадків *старічкі* починали з нуля, не з кредитів й бізнеспланів, а іменно з нуля, як в тому анекдоті про перший мільйон і яблуко, з ростом їхнього бізнесу росло й розуміння тенденцій й потреб покупців. А молоді придумають бізнес план, ніби все прорахували, все продумали, а не йде, не йде в основному тому, що РЕАЛЬНА ситуація розбігаєтся з бізнес планом, коли думаєш, от в мене добра якість й помірна ціна, а не беруть, а в конкурента якість га*но, зато дешевше й в нього гребуть, хоча й періодично приходять й жбурляють браком в голову. Й таких нюансів безліч. Тому, якщо хотіли якийсь бізнес відкрити, треба було влаштуватись продавцем до *дяді*, втикнути *кухню*, а тоді вже починати своє, а не трах бах, я хазяїн. Буває звичайно й таке, але то треба інтелект мати значно вище середнього, а цим можуть похвалитися далеко не всі

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...