Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тоє во, шановна Адміністрація, прошу розглянути факт неправильного використання термінів в групах користувачів

Троль – це важка інтелектуальна праця. Правда зараз значення слова виродили, називаючи тролями всіляких проплачених йовбаків але все ж.

На борді трапляються до*****би з шаленою мінус-кармою і групою Тролі... Вважаю то несправедливим, і образливим для групи. Для таких людей має бути окрема група з якоюсь відповідною їхнім інтелектуальним здібностям назвою.

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На борді трапляються до*****би з шаленою мінус-кармою і групою Тролі... Вважаю то несправедливим, і образливим для групи.

Хочеш, щоб створили групу "рідкісні довбойоби телепні" ?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

не будьте прискіпливі, підкажіть щоб довго не перечитував:

1, як закидувати картинки/довгі тексти в спойлер?

2, як в слово прикладу "ось", "тиць", "тут" підв’язати посилання на сайт, на картинку і т.д.

дякую

Опубліковано

1. Натискаєте. Там вибираєте "скритий текст" post-8000-0-49170700-1444905510_thumb.jp ОК.

З'являться такі штучки)))

[sроiler] [/sроiіer]

Між ними вставляєте картинку чи текст.

2. Пишете ТИЦЬ. Виділяєте це слово. Натискаєте post-8000-0-75137900-1444905102_thumb.jp

Вставляєте посилання. Натискаєте ОК.

Опубліковано

Знайшов в налаштуваннях таку кльову штуку, але не знаю як нею користуватись :)

Де треба прописати свій телефон, щоб приходили повідомлення?

post-4981-0-08778100-1445274713_thumb.pn

Опубліковано

Останнім часом на сайті не видно відео, пише відсутній плагін, сиджу з планшета asus nexus 7 додаток chrome! Що зробити щоб повернути можливість переходу по відеопосиланню?

post-25393-0-72176300-1445404658_thumb.p

Опубліковано

Останнім часом на сайті не видно відео, пише відсутній плагін, сиджу з планшета asus nexus 7 додаток chrome! Що зробити щоб повернути можливість переходу по відеопосиланню?

Підтримую, так як у мене відео теж більш не показує (та ж сама картинка) ... користуюсь Samsung Galaxy TabPro 12.2

Опубліковано

чи можливо поміняти місцями "Найбільш обговорювані теми" та "Останні теми", незручно трошки, пробував закривати "Найбільш обговорювані теми", але при оновлені сторінки вони знову розгорнуті

• Адміністратори
Опубліковано

Підтримую, так як у мене відео теж більш не показує (та ж сама картинка) ... користуюсь Samsung Galaxy TabPro 12.2

Chrome більше не підтримує Flash.

Опубліковано

В мене модель 2013 року, оновився додаток автоматично. І тепер лише на борді не робить. На інших сайтах поки не мав змоги глянути. ((

Опубліковано

...пробував закривати "Найбільш обговорювані теми", але при оновлені сторінки вони знову розгорнуті

вже все як потрібно! дякую! :)

Опубліковано

Але чому я не сокіл Power, чому не літаю?

Можливо через групу.

А де почитати про відмінності між групами "користувачі" та "учасники"?

Опубліковано

щось не можу закинути фотки... ні прямо в повідомлення, ні через "Зображення"... НТТР 500. Спробував два браузера...

Це тільки в мене?

Опубліковано

щось не можу закинути фотки... ні прямо в повідомлення, ні через "Зображення"... НТТР 500. Спробував два браузера...

Це тільки в мене?

Може це?
Опубліковано

було. вже полєхчало.

Походу Борду апгрейдять. Потерпіть.

ще багато глюків вилвзло і вилізе.

Не плодіть тем із кожним поміченим глюком.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...