Перейти до змісту

Добровільне медичне страхування - чи варто?

bytheway

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня.

Медичне страхування теоретично дуже хороша річ - заплатив певну суму і живеш собі спокійно. Знаєш що отримаєш належну допомогу в разі захворювання. Давно вже про це задумувався.

Але ж наша українська реальність вносить свої корективи. Так от, прошу поділитись практичним досвідом.

Де страхувались (яка компанія)?

Яка вартість страховки та велична виплат?

Чи покривали виплати витрати у разі захворювання?

Чи варто взагалі на це витрачати гроші?

Дуже дякую за інформацію.

Опубліковано

Застрахувався від нещасних випадків по рекомендації знайомого після того, як поламав ногу. Він же ж того року отримав біля 700 грн за легкий струс мозку, коли теж підслизнувся.

Страховка через приватбанк, вони співпрацюють з інгосстрах. ціна питання 10 грн/місяць. Виплата до 25000 грн (ну але краще ніколи її вашим родичам не отримати). Тут детально розписано при якій травмі яка виплата та умови виплат/невиплат (у відсотках від 25000). Як мені казали, головне, щоб не був під "мухою" ну або по хоча б в довідці не було цього зазначено, бо можуть відмовити у виплаті. Поки що, тьфу-тьфу, не знадобилась, але 10 грн/місяць це не так вже і багато.

Опубліковано

Без особливих подробиць, те що чув від знайомих - ГО "Допоможемо собі" - 30 грн. вступ, + 30 грн. кожен місяць, в результаті 1650 грн. на рік страхова сума. Лікування у стаціонарах та денних стаціонарах, деякі обстеження, співпрацюють з державними і деякими приватними медзакладами.

Опубліковано

ГО "Допоможемо собі"

всі деталі є тут, у них на сайті.

Вже три роки платимо внески сім'єю. Дуже то допомогло в пологовому. Більеш, слава Богу, за великим рахунком скристатись їх послугами не прийшлось.:)

Опубліковано

Був в мене випадок років 5 назад. Син прийшов зі школи та каже,що за 36 грн. можна застрахуватись і я (син) дуже хочу (пів класу і т.д.). Дав гроші, застрахувався на рік. Через місяць піднімався пішки на 2 поверх в школі - зламав таранну кістку. Страхова покрила витрати. За місяць до кінця страховки зламав руку, теж виплатили. Раніше-пізніше не ламав, цо це?

Зараз, що я, що син в приваті по 10 грн./місяць страховка.

Опубліковано

ГО "Допоможемо собі"

Дуже то допомогло в пологовому.

Можна детальніше?

Вже не згадаю детально, але десь біля 500-600 грн було списано з рахунку "Допоможемо собі", а не забрано готівкою працівниками пологового. Я кажу про необхідні витрати - на всякі медикаменти першої необхідності тощо ))
Опубліковано

В "Допоможемо собі" фіз. особам вступати невигідно - так мені пояснили по телефону. Бо ж сума на лікування виділяється в межах членских внесків. Тобто, простіше потрати ті ж гроші самому.

Опубліковано

Де страхувались (яка компанія)? - украинского масштаба(не местного разлива), лучше с иностранным капиталом и отзывы почитать(отрицательные:))

Яка вартість страховки та велична виплат? - зависит от пакета (чем больше платим, тем больше выплаты)

Чи покривали виплати витрати у разі захворювання? - да, покрывали, но есть всегда перечень исключений

Чи варто взагалі на це витрачати гроші? - да, отношение к застрахованным в больницах лучше (из личного опыта, т.к. страховая мониторит все, что связано с клиентом).

"Оранта" в прошлом году обанкротилась.

• 1 рік потому...
Опубліковано

а хто в цьому  році страхувався? Як ціни?

rusel33, не зрозумів про банкрутство "Оранти" в 2013-му... Що за брєд? Працювала і працю, як весь час. Мою ОСЦВ сплачувала без проблем...

ГО "Допоможемо собі"

всі деталі є тут, у них на сайті.

Сергій, схоже не всі деталі на сайті є... Скільки мені сплачувати, я знайшов, а от на яку суму я можу розраховувати, щось там ніде не знаходжу...

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...