Перейти до змісту

Який "тазік" вибрати

arimantaras

Який "тазік" вибрати?  

114 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Порившись в темах, що наклепав ТС, я зрозумів, що він готовий викласти 6-7 (може більше) тис у.о. за корито. Бо саме таке й шукає.

Але якщо він шукає такі корита, то грошей у нього в половину менше, думаю, до 5К.

А ще, розумію, що молодий чоловік, може одружений, а може і ні. Я б порекомендував би якогось Добло чи Кенгуру, на перспективу. Каляску возити, зручність, економність і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь

Добло чи Кенгуру, на перспективу. Каляску возити, зручність, економність і т.д.

Не дивлячись на всі потуги провідних автомобільних компаній світу представити легковий автомобіль в кузові "універсал" саме сімейним автомобілем, українці в цій номінації чомусь обирають комерційну "буду")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

українці в цій номінації чомусь обирають комерційну "буду")))

Я уже писав, що "комерційна буда" то у нас українців, перероблена на пасажира. Бо оригінальний пасажир коштуватиме на 50% дорожче. А ще, не так і широко вони у наших салонах представлені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж кермую пепелацом 99-ї моделі, 2005 інж. Пора, панове, створювати клюб. :)

Створював тему

Переіменувати треба лише на "Клюб", і буде де нам свої жігулі обговорювати. А то і Таврія є, і навіть Запорожець є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переіменувати треба лише на "Клюб"

Готово ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як ви, але Ланос мені видається зовсім маленьким (особливо якщо нормальний водій сяде, а пасажир позаду нього). Тому ланос у моїй уяві стоїть десь на рівні з жигуликами. А от Логан це машина приближно тієї ж цінової категорії, але значно просторніша. До речі, чому її досі ніхто не згадав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ланос, як на мене - печалька ( в тещі така). Дійсно тісна, тупа, низька, постійно "потіє" Комфорт - недоіномарка :). Жига легка, швидка, висока та і місця якось, здається, більше. Логан, гм ну дуже жосткий, ззаду їдеш взагалі як на табуретці:). Все сказане ІМХО жигулятора ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добло чи Кенгуру, на перспективу. Каляску возити, зручність, економність і т.д.

Не дивлячись на всі потуги провідних автомобільних компаній світу представити легковий автомобіль в кузові "універсал" саме сімейним автомобілем, українці в цій номінації чомусь обирають комерційну "буду")))

В "буди" і окрім ціни багато переваг. Влазить майже як в бус, споживає майже як седан, паркуєшся теж як малолітражка, в разі купівлі матраса на все дно може стати "палаткою на колесах" :)

Логан, гм ну дуже жосткий, ззаду їдеш взагалі як на табуретці

Значить амортизатори реставрували. Оригінальні газомасляні Monroe м"які, як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Логан, гм ну дуже жосткий, ззаду їдеш взагалі як на табуретці:).

+1. Їхав в таксі, Логан, пригадав пару поїздок на Чері Джаггі :_09: . Хто на такому чамальоті їздив, той зрозуміє :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав службового Логан. Не хочу образити влаників даної моделі, але табуретка ще та. Дороги тримається слабо. На той час мав власного Ланоса польської збірки. Він мені був комфортніший практично у всіх відношеннях (крім високої посадки Логана і електропакету). В обслуговуванні Логан дорожчий моєї Октавії А5, що в цілому типово для французів. Товариш їздить зараз на Сандеро і тихенько шаленіє від вартості обслуговання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо сандеро: скільки по Луцьку не їзджу то завжди попадаю в якісь косяки з боку водіїв цих машин. Вже складається враження, що її купують ті хто не вміє зовсім їздити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок "черевиків" в якості сімейних авто, ІМХО, спірно. Не знаю, що ви там возите, але в мене та ж каляска в Ланос влазила і ще декілька сумок. Їздили в Одесу в складі 4 дорослих + 1 дитина: ніхто недостатку місця не відчував, включаючи багаж. Зараз в ліфтбек Октавії взагалі можна слона завантажити. А якщо скласти задні сидіння, то можна досить комфортно (не калачиком) спати вдвох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок "черевиків" в якості сімейних авто, ІМХО, спірно. Не знаю, що ви там возите, але в мене та ж каляска в Ланос влазила і ще декілька сумок. Їздили в Одесу в складі 4 дорослих + 1 дитина: ніхто недостатку місця не відчував, включаючи багаж. Зараз в ліфтбек Октавії взагалі можна слона завантажити. А якщо скласти задні сидіння, то можна досить комфортно (не калачиком) спати вдвох.

Так отож. Якщо у вас не вєчна стройка, або ви не возите кожен тиждень з села по 5 мішків сг-продукції, то "буда" в "мирних" цілях нафіг не потрібна. Для сім'ї з 2 дорослих і 1-2 дітей достатньо і легкового авта. В мене в багажник Ниви влазило 4 палатки, 4 спальника, кухонна хрєнотєнь плюс речі чотирьох дорослих і трьох дітей. Правда то вже був троха перебор, особливо коли туди ще влізли ми всі семеро плюс собака))), але ж то дві сім'ї їхало))

bRroY.th.jpg

Так що я думаю, що купляти "буду", ще й перероблену для "раптом згодиться", теж саме, що кожен день носити в чємоданє ключі і портмоне. Хочеться більшу машину - універсал або мінівен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У справжнього автомобіля має бути кардан :0031:

не згоден, якщо автомобіль справжній - то кардана має бути два :0139: .

Якщо по темі, як на мене, чим довше ти за кермом, тим більш тобі фіолетово на чому їздити, аби їхало і менше ламалося. Тому з вищезгаданих автівок я не купив би нічого (донедавна мав мазду 626, 88 року, задовбався по шротам їздити) а шукав би щось свіжіше (хоча б з 2000 року), і напевно вітчизняного виробника (щоб дешевше в обслуговуванні). А коли буде достатньо грошей, щоб утримувати іномарку (не просто купити, а періодично заганяти в сервіс і не думати, скільки там заспівають за ремонт\обслуговування), тоді б уже почав би шукати якогось комфортного іноземного корчика.

П.С. я не прихильник вітчизняного автопрому, скоріше навпаки.

П.П.С. найкращі машини, на мою думку - чистокровні американці (мав колись)

П.П.П.С. враховуючи рівень життя в нашій державі, їздю тепер на російському авто , і чекаю поки мої можливості дадуть мені змогу пересісти на щось краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також колись стояло питання новіше вітчизняне чи стара іномарка, категорично захотів іномарку, зараз їй 25. Відверто скажу грошей в неї вкинуто дуже багато, перебрано практично все, і купуючи таке авто треба бути до цього готовим, але всерівно я його люблю. Постійно на стоянці хтось підходив і запитував чи не продаю, а на вітчизняні авто друзів навіть ніхто не дивився.

А гроші треба вкидувати в будь-яке авто, також деякі старіші авто приносять менше проблем ніж нові. В іномарці замінив і забув, а в наших міняй кожен місяць.

Головне щоб авто вам подобалось і приносило задоволення, я за іномарку.

post-10767-0-53875200-1391784434_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую.Скільки людей,стільки думок

Мав і Жмигулі.Холил и лелеял,але обома руками за заморський автопром.Я-за іномарку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьміть ланоса в повній комплектації з мотором 1.5-1.6 польської зборки (до 2008 року з двигуном, КПП і підвіскою Opel) з пробігом до 150К і буде вам щастя. Ремонт дешевий, запчастини кругом. Правда розхід по місту 10-11 л. в літку, за містом до 6.5 л. Машина надійна і як би не вітчизняна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автомобілі такого віку треба підбирати не по маркам, а по стану. Яке з перечислених в голосувалці попадеться в найкращому стані, таке і бери. По техніко-експлуатаційним. характеристиках ці авто більш-менш одинкаові. Хіба що на японця можуть бути дорожчими і дефіцитнишими запчастини...

Якщо теба оцінити днище, ланжерони, кузов - звертайся, по можливості зможу допомогти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба що на японця можуть бути дорожчими і дефіцитнишими запчастини...

я б сказав навпаки. самому зараз доводиться їздити на старому маздовському відрі, а в швагра старе фордовське відро.

тобто є з чим порівняти. хіба на опель будуть дешевші деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу тазик выбран, и в опросе такого авто не было =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...entry1053002162

Походу тазик выбран, и в опросе такого авто не было =)

нехай служить

але як казала моя бабця "з того вибОру вибрали сліпу ФедОру" :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

не спішіть купляти ті нещасні авто, бо кругом масово чую що буде обвал цін на автівки з зими, і що мають точно відміними першу реєстрацію і змінити даі на щось інше..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"...Добра не жди,

Не жди сподіваної волі..." Т.Г. Шевченко

Звичайно хотілося, але щось не віриться, що скоро це відбудеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не спішіть купляти ті нещасні авто, бо кругом масово чую що буде обвал цін на автівки з зими, і що мають точно відміними першу реєстрацію і змінити даі на щось інше..

Від кого інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від кого інформація?

BBC

P.S. Дурень думкою багатіє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...