Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

якщо найближчим часом нічого не відбуватиметься(з боку наших "лідерів"), вийму зі схрона свого мєгафона і сам почну піднімати, слава богу є й наснага, й досвід, і маю надію - довіра в люду також.

дай знати. стану поруч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо найближчим часом нічого не відбуватиметься(з боку наших "лідерів"), вийму зі схрона свого мєгафона і сам почну піднімати, слава богу є й наснага, й досвід, і маю надію - довіра в люду також.

дай знати. стану поруч.

і я... не один))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт! Давно не писав, часті відрядження, робота:) Що таке ОДА, з однієї сторони - інститут смотрящих, з іншої - тяжке наслєдіє комунітичної партії. Вони і розміщуються в тих самих приміщеннях, що колись обкоми і райкоми. Відкрите питання - нафіга їх чіпати? Ми хочемо створити "свою" "компартію" з нашими "лідерами", які підуть валити "їхніх"? В мене чітка асоціація з Тягнибаксовою Свободою. Насправді те ж комуністичне рабство тільки в синьожовтій обгорці. Наші ж серця вимагають "пєрємєн". Чи буде ОДА чи не буде, особисто мені однаково. Головна увага має бути прикута до Народної ради, її спроможності діяти, генерувати нові ідеї і їх втілювати. Ми ж всі кричемо:"Народовладдя!!!", а прагнемо захоплення пам'ятників комунізму. Все ж головне не бетон, чи склобетон, а ідея, мрія і бажання її втілення. Ми хочемо кращого життя. Життя в якому абсолютна більшість людей, в формі чи без, з пістолетом чи без, поважає людську гідність, його права, право на волю. Це первинні речі. А далі конкретно: різке обмеження державного рекету і формі контролюючих органів; різке скорочення дозвільної документації (все що залишається, повинно бути піддано глибинному аналізу "нафіга воно взагалі?"); різке спрощення податкової бази (все що лишається, також аналізується і робиться відкритим і прозрачним); кардинальне скорочення міністерств і сотень тисяч так званих "робочих місць", що виробляють маленькі штампики на папері (все що залишається, аналізується і т.д.). Держава має бути максимально збалансована, компактна, як спорткар. Нам завойовувати світ, а з таким баластом ми вже втонули, без надії виплисти. Держава контролює армію, СБУ, ВВ, атомну енергетику, газодобувну і розпредільчу галузь, виробництво і продаж зброї (короче, стратегічні речі без яких в країні колапс, на це й має виділятись частина податків). А далі, передача контролю за грошовими потоками на місця. Все прозоро, моніториться в онлайн режимі. Жодних секретних рішень, указів, підкилимних домовленостей. Прозоре вкладання грошей в комунальне господарство, ремонт і будівництво доріг (причому тільки з довготривалою гарантією; заплатив раз і тебе не колише вибилась ямка чи ні, фірма зобов'язана за свій кошт в найкоротший термін її якісно заробити). Скорочення кабінетів в міськраді, чітка, прозора, аргументована кількість утриманців громади. Місцева міліція тільки муніципальна, начальник вибирається громадою, або призначається мером під його відповідальність. Кількість міліції строго аргументована, головна оцінка не фіктивні звіти, а реальне безпечне життя громади. Якщо проблеми, громада звільняє мера, ставить нового і той переназначає начальника міліції і т.д.

Допомога бізнесу тільки під чіткий прозорий бізнес-план і тільки, якщо в подальшому для суспільства буде з цього користь.

Скасування божевільних авторозтаможок. Спрощення продажу зброї. Можна вступити в НАТО і реально заощадити на власній армії, більше того з грошей за оренду баз, можна модернізувати свої елітні бойові підрозділи, роблячи армію реально боєздатною. Паралельно створювати нацгвардію, яка безкоштовно (за власні кошти і час) буде формуватись в загони громадянської самооборони. Армія буде помагати тільки підготовкою і проведенням зборів і навчань. Населення має стати армією і вміти захищати власний куточок раю.

Якийсь комуняка скаже, а как же пєнсія. А воровать мєньшє надо і всім вистачить. Ліберальна економіка, без гнилих субвенцій і дотацій, швидко стане конкурентно здатною, сюди підуть інвестиції. Грошей вистачить усім.

Настрочив задофіга. Короче весь цей груз лягає на Народну раду. Там як мені казали, було багато бажаючих попасти. Але видать народ не в курсі, що пряників там роздавати не будуть, там дофіга роботи і гемору і чо туди лізти з бухти барахти, ще й одіозним фігурам, я не можу пояснити. Компартія більше не будується в Україні.

Як це все втілити. Не складно. Якщо не давати керувати галузями всяким Кінахам і т.д., а запустити в них реальних профільних вчених , ще й з західним досвідом, то на всі питання буде дана чітка, обгрунтована відповідь. Бо в нас ніби є наука, але вона собі окремо, а керують процесами "мегауправлінці", що вміють тільки одне - в кожному населенному пункті зробити сицілійську мафію.

Тут була суперечка між "київськими"і тими хто "на місцях". Це дурня, я ще купу років тому казав і вважав, що завжди найважча робота на місцях. Київ то глобальний процес, де людина - крапля в океані; а на місцях - ця людина це 100% герой. Потрібно починати тролити Народну раду. Для чого вони обирались призначались, щоб все тормознулось?

Щось таке в мене в голові.

І ще, тут дискусія на рахунок лідерів час від часу. Особисто мені імпонує хід думок Юги Луценка. А от реальний лідер, якого я колись недооцінюював, навіть підсміхався з його рагульського вигляду - це Парубій. Все більше я зустрічаю зав'язок на ньому в публікаціях про Майдан. Унікальний чоловік, лідер-мураха - величезний об'єм роботи, ризиків, повноважень, а він сам зовсім не піариться і ніби збоку процесу. На відміну від триндаболів триголових.

:)

Слава Україні, хлопці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не відомо чи це наслідки бойкоту, але те, що ряди тверезомислячих громадян поповнюються - факт. http://www.companion.ua/articles/content?id=274802

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З великою долею імовірності я можу помилятись, але головне завдання по перебудові - перестати будувати компартію в головах і в житті. Всі системи влади, які дотепер будувались в Україні, спокійно і органічно заповнювались комуністами, а ті хто не був, з задоволенням ставали. Не можна дозволяти, щоб нами в 21-му столітті керували партійні бонзи, ми самі маємо собою керувати. Баланс виглядає так, або слабке суспільство - сильна партія влади, або сильне суспільство - слабка партія влади. При чому прийдеться будувати сильне суспільство в умовах, коли будь-яка партія влади буде прагнути стати сильнішою.

Чим відрізняються їхні чиновники від наших. Вони не комуністи. Що таке комуніст - це істота, яка будує елітну владну нішу і намагається в ній міцно закріпитись, ще й родичів для кругової поруки насунути. Їхні ж чиновники не протиставляють себе суспільству. Тому так легко закордоном йдуть у відставку, а наших бонз з крісла і дев'ятибальний шторм не витрусить. В одних органічне співіснування держави і суспільства, в інших по Лєнінськім заповітам - держава карально насильницький орган.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все зрозуміло, ти говориш правильні речі. Але це все - мета, наша кінцева точка до якої потрібно прагнути.

А ми тут і зараз, в наших суворах реаліях, і потрібен конкретний план дій як цього досягти, потрібна відправна точка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Віктор Янукович провів ротацію в обласних управліннях Служби безпеки України.

Відповідні укази розміщені на сайті глави держави.

Зокрема, начальником управління СБУ в Черкаській області призначили Олександра Масензова замість Володимира Криленка.

Водночас Володимира Криленка Янукович поставив керувати СБУ Львівської області замість Володимира Федірка.

А замість Олександра Масензова, який тепер керуватиме СБУ Черкащини, очільником СБУ Полтавської області призначили Юрія Парамонова

Окрім того, начальником управління СБУ у Волинській області став Юрій Гетал замість Володимира Мельниковича.

Також Янукович призначив Володимира Біка начальником Департаменту контррозвідки СБУ, перед тим звільнивши його з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Українська правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Віктор Янукович провів ротацію в обласних управліннях Служби безпеки України.

Відповідні укази розміщені на сайті глави держави.

Зокрема, начальником управління СБУ в Черкаській області призначили Олександра Масензова замість Володимира Криленка.

Водночас Володимира Криленка Янукович поставив керувати СБУ Львівської області замість Володимира Федірка.

А замість Олександра Масензова, який тепер керуватиме СБУ Черкащини, очільником СБУ Полтавської області призначили Юрія Парамонова

Окрім того, начальником управління СБУ у Волинській області став Юрій Гетал замість Володимира Мельниковича.

Також Янукович призначив Володимира Біка начальником Департаменту контррозвідки СБУ, перед тим звільнивши його з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Українська правда

Це все вчорашні новини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правий сектор - хто прислухається? Інфографіка.

Сьогодні Сліпа Uкраїна вирішила приділити увагу всім відомій сьогодні організації Правий сектор.

Точніше сказати - її прихильникам. Об'єктом була однойменна група організації в соціальній мережі ВК, у якій безпосередньо інформується громадськість про свою діяльність та плани. Дякуючи великій кількості фільтрів соцмережі стало можливим проводити свого роду соціологічні дослідження безпосередньо не контактуючи з людьми. Отож ми запаслися терпінням, встановили час - 22 година 5 лютого, - і почали нашу роботу. Варто сказати, що результати можуть дещо відрізнятися, бо рух набирає чималу популярність - кожні 5 секунд до групи долучається 2-3 людини.

Перший наш фільтр - вік. Утворено шість вікових груп: 1. до 17 років; 2. від 18 до 24 років; 3. від 25 до 29 років; 4. від 30 до 39 років; 5. від 40 до 49 років; 6. від 60 років і старше. Результати - дивись в таблиці: Dsr.pngРозподіл учасників спільноти "Правий сектор" за віком

Як показує дослідження, абсолютна більшість прихильників організації - молодь, майбутнє України. Хоча пояснити цей факт можна тим, що рідко де зустрінеш 40-50 річного, який би зависав ВКонтакті, тим паче розбирався, що таке "Спільноти".

Наступний критерій - регіон учасників. Зрозуміло, що абсолютна більшість - жителі України, але зустрічаються й інші краї.

<a href="http://1.bp.blogspot.com/-XOvg9jnDJhQ/UvK--gGmY4I/AAAAAAAAAHc/Dq5GvCWfsx4/s1600/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9+%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%BA+(1).png" imageanchor="1" style="display: inline !important; margin-bottom: 1em; margin-left: auto; clear: right; margin-right: auto">%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9+%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%BA+(1).pngРозподіл учасників за країнами

За українцями слідують росіяни - їх в групі понад 4.8 тисячі. Далі слідують американці - до 2 тисяч. Білорусів менше одної тисячі. Інші країни представлені не більше ніж 3 сотнями учасників.

Найцікавіша, на наш погляд, - діаграма розподілу учасників за регіонами України. Всі адміністративні одиниці об'єднано в 4 групи - Західна, Центральна, Східна та Південна Україна.

23132123.png Розподіл учасників за регіонами України

Звісно, ніхто і не дивувався такому результату, але факт того, що серед Сходу та Півдня України є свідомі люди, і їх немало, настроює на позитив.

І найцікавіші діаграми. Увага! Зараз розвіюватиметься міф, що прихильники Революції - бомжі, п'яниці та наркомани. Отже, наші наступні дані стосуються ставлення учасників групи до паління та алкоголю.

rehsyyz.png Ставлення учасників спільноти до паління

fkrj.png Ставлення учасників до алкоголю

Отож, як бачимо, Кісєльову нема до чого придертися. І наостанок діаграмка про те, які ж цілі в житті ставлять перед собою прибічники революції.

gthtd.png Головні пріоритети в житті учасників спільноти

Як би не старалися противники Майдану переконати в антиморальності учасників, тепер ти, любий читачу, можеш оперувати цифрами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо для початку треба визначитись з посадами, а вже потім призначати на них людей.

Відправна точка в нас є - Народна рада. Люди з яким-не-яким, але досвідом. От тільки розбавити їх треба освідченою молоддю з новими ідеями і відчуттям того, що дійсно потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я це бачу, то поки від Народної ради в нас лише тільки назва. Якщо це не так і я помиляюсь, то доведіть мені хтось зворотнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось ще чув про це?

На Майдані вибух: в ліки підкинули вибухівку, поранений активіст - штаб

На Майдан у Києві в четвер 6 лютого близько 9.00 у пакеті з написом "Ліки" потрапило вибухова пристрій, повідомив один з активістів. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"У пакеті з написом" Ліки "знаходилося вибухова пристрій", - заявив активіст Євромайдана Анатолій Ведмідь на прес-конференції в Штабі національного опору.

За його словами, вибуховий пристрій спрацював в момент розкриття пакета. В результаті цього одному молодому активісту відірвало кисть. Зараз він перебуває в лікарні.

За словами Ведмідя, невідомо, яке вибухова речовина знаходилася в пакеті, це питання вивчається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим, хто ще ведеться на свободу присвячується:

Умови боротьби з режимом Януковича вимагає максимальної єдності сил, котрі проти нього борються. Ми неодноразово заявляли про те, що відстоюємо єдність різних секторів Майдану і продовжуємо дотримуватися цієї засади і зараз. З огляду на це для нас є абсолютно незрозумілою хвиля очорнювання, спрямована проти активістів “Спільної справи”.

Від самого початку революційних процесів в Україні “Спільна справа” активно брала участь у цих процесах і відстоювала революційний шлях боротьби. Таку ж позицію “Спільна справа” займала раніше (приміром, під час акції “Встань, Україно!”). На жаль, ті, які або не хочуть політичної конкуренції, або бояться розгортання протестного руху в революційному напрямі, від недавнього часу розпочали називати активістів “Спільної справи” “провокаторами”, “найманцями Банкової” тощо.

Ми засуджуємо подібні дії і закликаємо тих, хто до них вдається, припинити розкол Майдану. Гуртуймося навколо ідеї Національної революції. Тільки така єдність забезпечить нашу перемогу.

Це, до речі, заява правого сектору, звідси.

Думаю, в скорім часі правий сектор і афганців теж провокаторами назвуть, хоча ні, я помилився, вже називали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим, хто ще ведеться на свободу присвячується:

Хлопаки з "Правого сектору" вже давно сказали, що не спілкуються з Тягнибоком. Зоряну хворобу підчепив <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо теми вбивства на вулиці Грушевського у Києві:

Розслідування російського журналіста "Людей на баррикадах убил "Беркут"."

http://starshinazapasa.livejournal.com/753201.html

Продовження

http://starshinazapasa.livejournal.com/754012.html

Розслідування сайту "Наші гроші". МВС і незаконні патрони

http://nashigroshi.org/2014/02/05/mvs-i-nezakonni-patrony-foto/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я це бачу, то поки від Народної ради в нас лише тільки назва. Якщо це не так і я помиляюсь, то доведіть мені хтось зворотнє.

Так отож.

На мою думку, за допомогою інтернету, потрібно вводити інститут прямої демократії. Найкраще, якщо це буде організовано в одноранговій мережі. Як приклад можна взяти на "озброєння" мережу/валюту Bitcoin - замість грошей генерувати чи підтверджувати рішення, закони (за, проти, утримався) та цифровий підпис громадянина. Для авторизації потрібно створити центри з автентифікацією особи та перевірки дієздатності (тест IQ).

Що це дає:

1. Зосередження волевиявлення активної частини суспільства в одному місці з автоматичним підрахунком.

2. Можлива/обовязкова анонімність та доступність для широких мас.

3. В перспективі Верховна рада генерувала б закони, постанови, рішення а затверджував би народ (дійсно пряма демократія)

4. При виконанні п.3 значне обмеження лобізму (олігархам потрібно буде переконувати народ в необхідності тих чи інших законів а при перевірці дієздатності (IQ) це буде зробити дуже важко)

Хто, що про це думає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто, що про це думає?

ідея має право на життя, але дуже не на часі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все таки сьогодні регіонали пропхали...

http://w1.c1.rada.go...golos?g_id=3781

Палиця - нормальок...

А от Єремєєв, Івахів, Литвин і інші позафракційні - знову будуть розпинатися які вони хороші... Але регіонів і комуняк підтримали... А опозиція не дала ЖОДНОГО голосу... От які вони "хороші"... типу ми руки не піднімали...

Доречі вчора регіони не змогли це пропхати - і після голосування зразу переляканий Єфрємов побіг до трибуни Рибака... типу закривай засідання, бо ще біди Янику нароблять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто, що про це думає?

Непогано. Навіть більше, було б ідельано, якби це все реалізувати. А отже це все поки утопічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто, що про це думає?

Для початку потрібно організувати "живу" владу, а потім вже братись за мережу.

А то буде як в анедоті:

"На опитування "Чи користуєтесь ви Інтернетом?" відповідь "так" дали 100% опитуваних. Голосування проводилось в Інтернеті"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Чорновол дивується, чому ГПУ не заявила, що її побив Булатов, а вона йому за це відрізала вухо)))

Розслідування Генеральної прокуратури України у справі побиття журналістки Тетяни Чорновол сфабриковане, тому що дорожнього конфлікту у неї не було

Про це вона заявила в інтерв’ю Еспресо.TV.

"Я дивуюся, що ГПУ не заявило, що мене побив Булатов, і я за це йому відрізала вухо", – сказала Чорновол.

"Розслідування сфабриковане, тому що конфлікту на дорозі в мене не було. Це був замах на мене", – запевнила журналістка.

За її словами, те, що слідство не шукає винних, свдчить лише про те, що замах був організований на високому рівні, вище Пшонки. Чорновол вважає, що мова йде про Януковича.

"Не я остання. Маємо конвеєр активістів: катування, викрадення, вбивства, тому ГПУ зробила справу сфальсифікованою", – пояснила вона.

Також Чорновол розповіла, що мала відбутися її очна ставка з підозрюваними.

"На неї пішов і головний підозрюваний, котрий зізнався в побитті, але він відмовився давати свідчення. Я зрозуміла, що він навіть не знає деталей. Тому другому підозрюваному нашептали, що від очної ставки треба відмовитися", – зазначила Чорновол.

"Судовий процес – це марнування часу, поки є Янукович – чесного розслідування не буде", – переконана постраждала активістка.

Нагадаємо, ГПУ завершила слідство у справі про побиття журналістки Тетяни Чорновол і перекваліфікували її в "хуліганство".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто, що про це думає?

Для початку потрібно організувати "живу" владу, а потім вже братись за мережу.

А то буде як в анедоті:

"На опитування "Чи користуєтесь ви Інтернетом?" відповідь "так" дали 100% опитуваних. Голосування проводилось в Інтернеті"

Вже більше 20 років "жива" влада нами керує. А мав би народ керувати - так написано в конституції.

У нас зараз представницька демократія - вибираємо депутатів, президента. Маємо самі знаєте кого там.

Я пропоную почати розробляти інструменти прямої демократії.

Це не фантастична ідея - за основу можна взяти Bitcoin (код відкритий), переробити не на генерування блоків "грошей" а на потрібні нам речі. А якщо залишити генерування грошей, тільки привязати їх не до алгоритму, а до банківських металів (десь на зберіганні) то взагалі отримаємо фінансову зброю.

Це питання не одного дня, але я вважаю, що це краще зміни одного чиновника(депутата) іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Львівщині з’явився білборд із козаком, над яким знущався Беркут.

YWf5X.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...