Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

@Egor_grushin 9 хв. Маршрутка Луцьк-Київ. Заблокували виїзди з міста, нікого не втпускають в напрямку Києва/Рівного

А через Ківерці на Піддубці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Щось собор в центрі роздзвонився, нічна служба!?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Львові захопили військову частину (та їх арсенал)

ЖОПА мусорам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛЬВІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ СБУ ЩОЙНО ПЕРЕЙШЛО В РУКИ НАРОДУ! 1:35

ЛЬВІВ! Військові залишають захоплену в/ч 4114. Протестуючі, які захопили територію частини, досягли домовленості з військовими про те, що військовослужбовці покинуть частину беззбройними, арсенал зі зброєю опечатують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, народ! Щойно мені в голову прийшло! Памятаєте, я писав, що мій друг-ВВшник писав, що якшо хтонебуть захоче перейти на сторону народу, то свій же снайпер застрелить. А випадково ці 6 загиблих міліціянтів -- то часом не бажаючі перейти на сторону народу?

ПС. Свіжа карта

2xEnuptBXFc.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це стріляє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за двіж в нас в центрі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це стріляє?

Яка інформація з Лідавської???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій друг-ВВшник

таких друзей, ...............

Знаю. принаймі маю джерело інфи звідти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніде немає стріму з центру луцька?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий хаос у кожного в голові, хто скаже "йдемо громити, хто зі мною!", де той, що наважиться!? Нам всім всеодно гаплик при такій владі, то може хоч з честю спробуємо відстояти себе?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В напрямку залізничного вокзалу/офісу ПР пройшла невелика колона людей і авто. Скандували "Луцьк, вставай! " Авто сигналять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій друг-ВВшник

таких друзей, ...............

Знаю. принаймі маю джерело інфи звідти.

Заради поваги до людей, які тут на форумі спілкуються і бачили в "ділі" тих собак в погонах (і ВВШ-ники тоже не набагато краще беркутят - не спор!!!) не називай його тут другом... слово знайомий напевне буде доречніше...

Це звичайно паранойя, але і ти нас зрозумій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛЬВІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ СБУ ЩОЙНО ПЕРЕЙШЛО В РУКИ НАРОДУ! 1:35

ЛЬВІВ! Військові залишають захоплену в/ч 4114. Протестуючі, які захопили територію частини, досягли домовленості з військовими про те, що військовослужбовці покинуть частину беззбройними, арсенал зі зброєю опечатують.

Клоунада продовжується . Кого бояться ? Таке враження що самих себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Розумію. Дозвольте хоча б писати те, шо він пише мені. Нам же корисно мати джерело там.

Знаєте, після сьогодні якось і мені важко його другом назвати... принаймі поки він в формі і в ВВ (він там тимчасово). є ше якесь враження, шо їх там чимось труять, бо вчора шось незрозуміле писав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли був на Лідавській, слухав який маразм вони несуть, таке враження,що їм мізки повністю промили,ще й заплатили за такий безглузд.

Один аж кричав на бідну жінку, мов МИ не даємо йому уже 3 дні навідати його синів, що ми такі погані блокуємо ворота,і він не може вийти.

це жах, просто жах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В напрямку залізничного вокзалу/офісу ПР пройшла невелика колона людей і авто. Скандували "Луцьк, вставай! " Авто сигналять.

Шкода, що я ще не в Луцьку, я б теж пішла... Ну нічого завтра повеселимось, сподіваюсь і кожен з вас (тих, що тут густо балакають) приєднається, бо якщо так в країні піде далі, то будете ви в своїх офісах за дякую батрачити на Сім"ю, на головну "Сім"ю" країни, та за їхнє "дякую"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк! Щойно люди прорвалися на територію ПР, побили вікна і закидали коктейлям Молотова.

Це написав nickel в сусідній темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тернопіль, кажуть

1392765168_2036889686.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маленький ОФФ в жанрі "на всякий випадок". Якшо раптом будуть якісь рухи колон людей через переїзди і перетин ЖД то ОПУСКАЙТЕ ПРАПОРИ! там 25кВ в конташці і дуга зловить древко прапора на відстані метра. є вже гіркий досвід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку міліція зобов'язалась не застосовувати силу проти громадян України

http://zik.ua/ua/news/2014/02/19/u_lutsku_militsiya_zobovyazalas_ne_zastosovuvaty_sylu_proty_gromadyan_ukrainy_461944

Коли це було??? чи це фейк???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годину назад в Києві

На Борщаговке в Киеве расстреляли патруль ГАИ. Двое инспекторов убиты, третий ранен

На житомирской трассе началась настоящая война!

Как только что сообщил в редакцию "ИСКРЫ" один из читателей, на житомирской трассе на подступах к Киеву разгорелся настоящий бой: сотрудники ГАИ не пропускают в столицу транспорт, подвозящий подкрепление боевикам майдана. В ответ "десантники" из западных областей Украины применили огнестрельное оружие. На трассе раздаются автоматные очереди. В зону конфликта подтягиваются дополнительные силы МВД...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Denis Bendovsky@DenisBendovsky 1 хв.

#луцьк #євромайдан ВолиньPost:"Більше сотні мітингувальників прямують до приміщення КПУ, що на Площі Воз'єднання, спавають "Лента за Лентою"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк! Щойно люди прорвалися на територію ПР, побили вікна і закидали коктейлям Молотова.

Це написав nickel в сусідній темі http://board.lutsk.u...entry1053006567

Безкоштовних "напоїв" було мало :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...