Перейти до змісту

Євро - 2016

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
37 хвилин тому, ForZa сказано:

Коли це Блохін ріганалом був? :))) Шановні - да з вами тут немає про що говорити... :(

добре, хай буде СДПУ (о) - це не краще.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
58 хвилин тому, w1se сказано:

То це шо мій батько чи брат українофоб, цинік і загалом соціально недалека людина? Як і більша половина населення України? Окай, треба переказати їм таку новину... мабуть відразу защебечать на солов'їній

Ну якщо батько не хоче вивчити українську - українофоб, може але не хоче - українофоб і цинік, не може - ну що тут сказати. Любити Україну без укрїнців, Францію без французів, Німечину без німців - це соціальне збочення. Я розумію позицію - не мав змоги вивчити, російькомовне середовище, але чим довше війна тим гниліша і підліша ця відмазка.

Опубліковано

@romaxa11 А для чого йому могти/хотіти вчити мову якщо він її знає? Але в силу обставин - дитинство, навчання, служба, оточення використовувалась переважно російська десятками років. І тут враз перейти на іншу щоб довести комусь шо він справжній українець лише тому що розмовляє на мові?

З твоєї логіки випливає що цинічні українофоби захищають на сході справжніх українців!? Подумай добре що ти несеш, чоловіче!

Опубліковано
6 хвилин тому, w1se сказано:

@romaxa11 А для чого йому могти/хотіти вчити мову якщо він її знає? Але в силу обставин - дитинство, навчання, служба, оточення використовувалась переважно російська десятками років. І тут враз перейти на іншу щоб довести комусь шо він справжній українець лише тому що розмовляє на мові?

З твоєї логіки випливає що цинічні українофоби захищають на сході справжніх українців!? Подумай добре що ти несеш, чоловіче!

Тобто до україномовних він все одно російською розмовляє знаючи українську?

Опубліковано
2 часа назад, alexvvv сказал:

хай буде СДПУ (о)

Шановний! Ну ви конкретно пролетіли і не треба тут перебирати не знаючи матчастину, а бризгати лише високими гаслами! Якщо підв'язуєшся до теми, то хоч трохи треба чогось знати! :) Блохін у КПУ був - як вам таке і депутатом від них! Карочє - про що мова...,! От багато хто рубаху рве: українець, патріот, да я, да ми... інших люблять повчати, а самі не знають що в Україні відбувається і відбувалось - піпець карочє... :(

Опубліковано
4 хвилин тому, ForZa сказано:

:) Блохін у КПУ був - як вам таке і депутатом від них! 

Народний депутат України 3-го (фракція Громада, Батьківщина та КПУ) та 4-го скликання (фракція КПУ та СДПУ(о)).

https://uk.wikipedia.org/wiki/Блохін_Олег_Володимирович

Опубліковано
19 годин тому, igorgame сказано:

:) 

Розмірковуючи над кандидатурою Шевченка на головного тренера, згадав як він  агітував за Королевську з її ,, Я маю мрію,,

Як виступав на збіговиськах , по телебаченню.

Він що , дійсно вірив у ту ,,мрію,,? Він що , не розумів який це і для чого проект?

Тоді  ним рухає лише бажання заробити на збірній .як і на всьому іншому.

А якщо згадати, що кумом Шеви є Берлусконі, лєпший друг Путіна-то такого тренера для збірної України я точно не хочу.

Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказано:

А якщо згадати, що кумом Шеви є Берлусконі, лєпший друг Хуйла-то такого тренера для збірної України я точно не хочу.

але шева з селезньовим сумісний - одна ментальність.

Опубліковано
Щойно, ForZa сказано:

Ага! Особливо у wiki я сам можу що завгодно написати :)

уже відмазки пішли?

Цитувати

2002-2006 гг. - народный депутат Украины IV созыва, глава подкомитета по вопросам олимпийского, паралимпийского движения и спорта высших достижений комитета ВР по вопросам молодежной политики, физкультуры, спорта и туризма. Прошел в парламент под №10 избирательного списка КПУ. Спустя пять месяцев перешел во фракцию Социал-демократической партии Украины (объединенной). В 2003-м стал членом политсовета СДПУ(о).

http://file.liga.net/person/14-oleg-blohin.html

Опубліковано
6 минут назад, Nokian сказал:

згадав як він  агітував за Королевську

Стоп-стоп!!! Тут я ні слова не сказав що підтримую Шеву і не вступав у цю діскусію стосовно його тренерства не треба ля-ля! :) Уважно перечитайте про що "терки" пійшли - за мову гравців, тренерів...! 

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

№10 избирательного списка КПУ

Ну піпець - може досить вже а??? Я з першого КПУ і відштовхувався, буду ще слідкувати куди він далі стрибав?! :) Ну і люди капець...

Опубліковано
1 хвилина тому, ForZa сказано:

Ну піпець - може досить вже а??? Я з першого КПУ і відштовхувався, буду ще слідкувати куди він далі стрибав?! :) Ну і люди капець...

І знову відмазки - писав лише що був з регіонами, для мене це те саме що і сдпу(о)- а там він був, от і все.

Опубліковано

А куди той Шева збірну готовити буде?До кацапів на ЧМ,ну-ну.Але ще й пройти треба звісно,бойкотувати будуть чи "на зло врагам"туди попруть,мож вболівальники поїдуть-як не голови попроломують то фсб "шпіонів-заручників" на пару років вперед набере.Тимощука візьме у помічники і будуть експериментувати...

Опубліковано
44 минуты назад, alexvvv сказал:

Тобто до україномовних він все одно російською розмовляє знаючи українську?

На якій зхоче, на такій і розмовляє, в чому проблема? Якшо на російській то це відразу "враг народа"?

Як ви не поймете, що не від мови залежить яка людина, а від її поступків! Порошенко вон з яйценюком як файно щебечать, А нам від цього краще жити стало? Мені неважливо як там і по якому "на верху" розмовляють, та хоч чучмеки були б, аби лише працювали для народу/держави, а не тільки "пізділи і піздили (с)"

Опубліковано

Для звичайного поляка грати за збірну - честь, для італійця - честь, для валійця - честь. Це видно під час гри, коли народ ганяє не за бабло, а за усвідомлення що ти представляєш цілу націю. Відсутність елементарного побутового патріотизму сформувала тактику нашої збірної. Вайз закидає про російськомовних воїнів-патріотів. Я можу сказати лише, якби явище російськомовності було мале - війни б не було впринципі і ми були б вже на підході до рівня поляків. Настільки розмазаний світогляд як у українців не дає можливості розвиватись.

Опубліковано

Шева патріот-гімн співає :) ну затупив з ригами,на бабло повівся,правда коли майдан був і перші місяці війни він з чіпсами і пивом біля теліка сидів .

Опубліковано

@romaxa11 шось в цьому є, і я впринципі погоджуюсь з останніми двома реченнями. А закидаю я лише факт - що практично половина населення україни є російськомовне , і від цього нікуди не дінешся. 

Опубліковано

Хлопаки, давайте ближче до футболу... Ідіть по приватам...

Склад збірної України: 12. П'ятов, 2. Бутко, 3. Хачеріді, 5. Кучер, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Зозуля, 10. Коноплянка, 14. Ротань, 17. Федецький, 21. Зінченко.

Опубліковано
32 хвилин тому, Svityaz сказано:

Хлопаки, давайте ближче до футболу... Ідіть по приватам...

Склад збірної України: 12. П'ятов, 2. Бутко, 3. Хачеріді, 5. Кучер, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Зозуля, 10. Коноплянка, 14. Ротань, 17. Федецький, 21. Зінченко.

Із цих людей тільки Ротаня знаю - вже давно футбол дивився.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...