Перейти до змісту

Інтернет від Воля

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть хто знає! Дзвонять з Волі радять підключити їхній інтернет зі шв до 100 мегабіт

так як кабельне в нас від Волі (колишній Аверс)

а інтернет ОГО від Укртелекома. швидк.до 5 мегабіт

Питання чи вартий той інтернет уваги? і з ним звязуватись? Дайте відповідь хто вже з ним, або вже пробував!!!

• +1 1
  • Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

спочатку треба подивитись чи це можливо

http://lutsk.volia.c...ubscribe/order/

а моя думка - вже ж таки треба спробувати, так як зараз вони набирають клієнтів і є великі шанси за невеликі кошти користуватись доволі пристойною швидкістю

Опубліковано

В мене цей інтернет вже місяць, спочатку були проблеми так як у мене 3 телевізори і сигнал дівався ,але їхні працівники прийшли по шаманили зараз без нарікань .

Опубліковано

на мою думку не варто зв"язуватись

по-перше поставили в Луцьку стійку EuroDocsis 3.0 яка морально вижила в Києві в порівнянні з оптичними мережами

по-друге з такими працівнками які підключають там (на Луцьк Воля) інет (просто поставили конектор в пусте гніздо де мало бути гніздо на конектор RJ-45)

по-третє на гнилих кабелях Аверса Ви якості не отримаєте (Воля кабель свого не будувала)

Опубліковано

що

В мене цей інтернет вже місяць,...

що показує, наприклад, SPEEDTEST?

З 60 мб показує 58

так це ж нормально як що воно дійсно так з 60 - 58 мегабіт))))))))))

• +1 1
Опубліковано

А як в їх (волі) з обривами звязку:

1)часто бувають? 2)надовго пропадає? 3)як тех підтримка?

• +1 1
Опубліковано

А як в їх (волі) з обривами звязку:

1)часто бувають? 2)надовго пропадає? 3)як тех підтримка?

Обривів зараз нема,тех підтримка працює оперативно

Опубліковано

Не рекомендую. Обслуговування на нижчому рівні. Швидкість рве... Мала з ними справу і розірвала договір на протязі 14 днів. Майстри якісь неадекватні. Одні неприємні враження.... Ворогу навіть не порекомендую.

Опубліковано

то мабуть не скрізь кабель старий, якщо памятаєте, то десь літом від Там-Тама і до Фуршета, і до готелю Лучеськ скрізь були пориті канали куди ложили кабель...ніби Воля. Тому можливо там якість є пристойною.

Це обленерго силові кабеля ложило від підстанції 110/10кВ що на КРЗ.

Опубліковано

то мабуть не скрізь кабель старий, якщо памятаєте, то десь літом від Там-Тама і до Фуршета, і до готелю Лучеськ скрізь були пориті канали куди ложили кабель...ніби Воля. Тому можливо там якість є пристойною.

Це обленерго силові кабеля ложило від підстанції 110/10кВ що на КРЗ.

вово до майбутнього порт сіті

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Творчість від працівників Волі.

post-16798-0-32289200-1395747879_thumb.j

"креативненько", якщо жовтий патч-корд торохи натягнути - буде в тон вертикальним лініям на стіні :0162:

хоча,варто було б майстрів "натягнути" :0126:

Змінено користувачем BkSeo
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Подзвонили з Волі і запропонували інтернет 20грн-60Мбіт.Акція 6 місяців,а далі 40грн. Цікаво,як зреагує датагруп?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

апну.

сьогодні телефонували пропонували інтернет + канали.

70 каналів + 60 мб за 30 чи 40 грн. нерозчув, це на 3 місяці. підключення 1 грн.

варто звязуватись з ними? зараз маю укртелеком "ого" 50 грн.

швидкості в торренті більше 1мб небачив, зато були проблеми з ними.

що порадите бордівці , хтось підключився як враження?

Опубліковано (змінено)

апну.

70 каналів + 60 мб за 30 чи 40 грн. нерозчув, це на 3 місяці. підключення 1 грн.

Після 3-х місяців користування вартість пакету буде 125грн/міс. разом з телебаченням. Тобто відніміть 40 грн. за ТБ = 85грн. за 60мегабітний інтернет, я вважаю вигідно.

Змінено користувачем Master77707
Опубліковано

Після 3-х місяців користування вартість пакету буде 125грн/міс. разом з телебаченням. Тобто відніміть 40 грн. за ТБ = 85грн. за 60мегабітний інтернет, я вважаю вигідно.

да після цього можна і перейти на найнижчий пакет. 50 каналів + 20 мб.

Головне якість інтернету, кабельне зараз працює без проблем.

а ось як буде вести себе інтеренет цікаво

• 1 місяць потому...
Опубліковано

апну.

75 каналів + 60Мбіт за 40 грн./міс. на три місяці. По закінченню акції цей же пакет коштуватиме 125грн./міс. Підключаю цю акцію щодня, можу сказати, що якщо кабель телевізійний в ногрмальному стані - видаватиме стабільно те, що має видавати. На новому кабелі розганяється до стабільних 150Мбіт/с. Віддача максимум 3Мбіт/с, більше мережа не пропускає. Якщо треба ще детальніше - пишіть в приват=)

Опубліковано

Добили-таки мене "звонарі" з Волі,вмовили підключитись до їхнього інтернету.Думаю,підключусь,поки акція,зекономлю на неті 200грн,а як буде нормально,то може й залишу.Але не так сталося,як гадалося. Прийшли і підключили швидко,але швидкість була 1Мбіт. Чувак сказав,що швидкість збільшиться,як тільки мене включать в базу на наступний день.Але чуда не сталось навіть після включення в базу.Максимум,який видав інет було 5Мбіт не більше години. На підтримці мені запропонували прислати техніка додому.Але я не можу відлучатись з роботи на протязі дня.Попросив їх,щоб перевірили швидкість до квартири(щитка),щоб напевно знати чи проблема в моєму внутрішньому кабелі,кажу,що в щиток не заглядав декілька років,хай ваш спец прийде і перевірить.Не схотіли. Тоді кажу відключайте свій інтернет,бо я ним користуватись не буду.Кажуть приходьте в офіс з документами.Тобто коли треба було підключитись,то вони всі папери принесли додому,а як відключитись,то бігай сам.

яке телебачення,такий й інтернет.

• +1 1
Опубліковано

2zaHARE в 90% случаев проблемы в основном в квартире абонента. Сигнал регулируется на ящик так

что бы у каждого абонента было примерно одинаково.

Напиши в личку адрес где тебе подключали, дату и фамилию техника ( на договоре есть)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...