Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вчора їхав 9 на Рованці, водій весь час нагадував про проїзд в Рованці за 3 грн., вже після того як я зайшов і заплатив 2,5грн. на кінцевій водій персонально для мене нагадав про 3 грн. прийшлось дати 30 коп, що було в кишені

але замітив, що маршрутки їздять менш загружені. і водії вже також жаліються, що пасажирів менше і виручка падає, ведуть мову про повернення до 2 грн

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У декількох маршрутних таксі Луцька, які їздять маршрутом № 11, встановили обладнання, яке дозволяє пасажирам безкоштовно використовувати інтернет через Wi-Fi.

Про це повідомили на підприємстві «АТП №1», яке обслуговує цей маршрут.

Зокрема, як ідеться у повідомленні, інтернет є у кількох автобусах, що їздять на маршруті № 11.

Відрізнити ці маршрутки від інших можна, побачивши значок «Wi-Fi», наклеєний на дверях та в салоні. Такі маршрутки уже кілька днів їздять містом – запевняють на підприємстві.

Керівник підприємства Олександр Шаміс зазначив, що якщо послуга стане популярною, кількість автобусів з безкоштовним Wi-Fi збільшиться. Зрозуміти це на підприємстві зможуть, зафіксувавши активне використання трафіку.

Приблизна швидкість інтернету у маршрутках становитиме 2 мегабіти/сек.

Опубліковано

це ти бабкам розкажи, і про відміну пільг теж! :)

Бабка з села також має право на безкоштовний проїзд в тролейбусі, хоча ніколи ним не їздить, а депо отримує компенсацію її безкоштовного "проїзду". Якщо ту компенсацію дати тій бабці, повір вона буде рада її отримати. Монетизація в дії, хулє.

Та й у місті бабка, яка отримає живі гроші сама матиме право розпоряджатися ними: чи кататися в тролейбусі чи купити булку хліба. Бо якось не по собі робиться, коли бачу як пенсіонер купляє одну картоплину і чвертку хліба (реальний випадок в Луцьку).

Опубліковано

неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квитки

неплачу за проїзд оскільки водій не має права обілечувати пасажирів, й дотогож водії не видають квитки

Опубліковано

і як ви це їм доказуєте?

Опубліковано

Знайшли чим гордитись.

Опубліковано

і як ви це їм доказуєте?

посилаюсь на Порядок і умови організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом

Знайшли чим гордитись.

я не горджусь, я виконую приписи закону, чи вам простіше бути таким як всі, а потім як що станеться кусати лікті.

Для прикладу, пасажири підлягають обов'язковому страхуванню, а доказом того, що ви є пасажиром є квиток, який водії не хочуть давати.

про сплату податків, я мовчу, оскільки, ніхто достовірно не знає скільки в день перевозить маршрутка пасажирів

Опубліковано

як варіант - лишити трохи старих тролейбусів, вийнятково для пільговиків закупити нові, котрі будуть 100% платні тоді і дихатиметься нормально... і ті, хто дійсно поспішає, встигнуть в пункт призначення

так, якби ще тролейбуси могли обганяти один одного ))) ти будеш плентатись зі швидкістю, з якою буде їхати попереду тролейбус із пільговиками.

як варіант - лишити трохи старих тролейбусів, вийнятково для пільговиків закупити нові, котрі будуть 100% платні тоді і дихатиметься нормально... і ті, хто дійсно поспішає, встигнуть в пункт призначення

так, якби ще тролейбуси могли обганяти один одного ))) ти будеш плентатись зі швидкістю, з якою буде їхати попереду тролейбус із пільговиками.

Опубліковано

я не горджусь, я виконую приписи закону

чому б тоді не просто користуватися послугами тих, хто порушує закон?

Опубліковано

я не горджусь, я виконую приписи закону, чи вам простіше бути таким як всі, а потім як що станеться кусати лікті.

Для прикладу, пасажири підлягають обов'язковому страхуванню, а доказом того, що ви є пасажиром є квиток, який водії не хочуть давати.

про сплату податків, я мовчу, оскільки, ніхто достовірно не знає скільки в день перевозить маршрутка пасажирів

Водій порушує закон -> Ви не платите за проїзд ( = їздите за рахунок інших пасажирів)

І при цьому всьому у вас НЕМАЄ квитка, який є доказом того, що ви пасажир ;)

Тобто якщо щось станеться ви теж будете "кусати лікті".

Опубліковано

Все до цього йшло. У столиці вже декілька місяців тому проїзд подорожчав. Тепер прийшла черга й інших міст. Це вбиває, країна крокує в безодню((

Опубліковано

Все до цього йшло. У столиці вже декілька місяців тому проїзд подорожчав. Тепер прийшла черга й інших міст. Це вбиває, країна крокує в безодню((

У безодню. Ахахахах. !00% :)

Вам треба писати статті у газетах!

Опубліковано

Подорожчав проїзд в маршрутці. Жизнь - тлєн, ми всє умрьом.

tlen1_16613586_orig_.jpeg

Опубліковано

Думаешь, с третьего раза он поймёт теорию о таком сложном сочетании различных скоростей транспортных средств и последствия, к которым приведёт это сочетание? :)

Опубліковано

Народ, для довідки, знаєте скільки у москві вартує проїзд у маршрутці? 28 р. Учора питався.

Ти ще поцікався, яка середня зарплата по Москві.

Обычные люди получают 30-40 тысяч! Среднюю зарплаату не легко получать она составляет 50-80, топ получает от 100 и до бесконечности. Основная масса получает 30-40 тыс при том что живут в подмосковье и добираются на электричках и метро по 2 часа, электричка еще не такая дорогая а метро дорожает часто

Опубліковано

Водій порушує закон -> Ви не платите за проїзд ( = їздите за рахунок інших пасажирів)

В даній ситуації винний водій ( власник ). Квиток має передаватись разом зі здачею грошей. Це норма в нормальній країні. Коли не дають квиток - це корупція.

А на це відповім питанням, яка різниця після аварії між пасажиром що заплатив і не отримав квиток і тим що не заплатив і відповідно також не отримав квиток ?

Відповідь проста - різниці фактично немає...страховки не отримає ніхто.

Висновок - потрібно брати квитки. Я беру квитки завжди, хоча дехто на мене дивиться з пасажирів так, ніби я роблю щось не правильно, по типу навіщо йому квиток, і так добре їдемо . А водії думають напевне, що я в командіровці і потім звітую за проїзд перед керівництвом.

А все набагато простіше - я просто дотримуюсь правил.

Люди - ламайте старі поняття в своїх головах, давайте щось реально змінювати, боротися з корупцією і усіма її проявами.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Маршрутчики Луцька знову хочуть підвищення плати за проїзд

У підприємстві ТзОВ «Санрайз» вважають, що не зможуть нормально розвиватися, якщо проїзд на маршрутах, які вони обслуговують, буде 2,50 гривень.

Про це розповів директор підприємства Юрій Девіцький у середу, 18 червня.

Він нагадав, що у підприємстві надавали розрахунок тарифу не менше 3 гривень, коли їх переглядали.

Натомість тариф 2,50, мовляв, не дозволяє «Санрайз» придбати нові авто. «Рахунок 2,50 не є таким, що виведе на рівень придбання нового транспорту», - відзначив Девіцький.

«Вартість автобуса - понад 400 000. Їх треба брати в кредит, це ще 20-30%. Це на сьогодні непідйомне для нас», - додав він.

До того ж, мовляв, влітку виручка падає приблизно на 20%, тому ситуація для підприємства стає ще «складнішою». Тому у «Санрайз» поки планують «дотягнути до вересня».

За словами директора підприємства, тариф 2,50 – «такий тариф, який не може давати підприємству розвиватися. Ми можемо утриматися, але розвиватися ми не можемо», - додав він.

Девіцький нагадав, що у Луцьку перевезення далеко не найгірші. «Мабуть, немає жодного міста в Україні, де є озвучка зупинок», - переконував він.

Ще однією проблемою він назвав дорогу вартість встановлення та обслуговування GPS-обладнання від підприємства «Візор». «Візор» виставив такі тарифи, що просто неможливо», - відзначив він.

http://www.volynpost.com/news/34726-marshrutchyky-lucka-znovu-hochut-pidvyschennia-platy-za-proizd

Опубліковано

Натомість тариф 2,50, мовляв, не дозволяє «Санрайз» придбати нові авто. «Рахунок 2,50 не є таким, що виведе на рівень придбання нового транспорту», - відзначив Девіцький.

ну то мож по 25 грн проїзд зробимо???? щоб вистачило на придбання і нових маршрутних таксі, і нових машинок собі, і ще й побудувати будинки і дачі щоб вистачило

як то кажуть, наглість - друге щастя

Опубліковано

нє ну це вже наглість така що поза здоровим глуздом.....представити економічного обгрунтування тарифів вони не можуть, а ось фантазувати на тему піднімаєм на скільки хочем то запросто. знаєте що вам скажу, тут повністю видно як міська влада відноситься до населення міста. якби не було зацікавленості то послали б давно вже почувши такі вислови перевізника!!!! :0156:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...