Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Він нагадав, що у підприємстві надавали розрахунок тарифу не менше 3 гривень, коли їх переглядали.

А де їх розрахунок можна подивитися?

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ОХР*НЄЛИ повністю!!! То вода подорожчала! То ціни в магазинах подорожчали! То проїзд піднімають! а зп росте як ВВП на 3% в рік, на 5% в рік!!!

ЗАШИБІСЬ як багато для громадянина.

На систему безподаткову не хочуть переходити, а жерти і ставити ціну ринкову хочуть! Типу одні хай живуть по бізнес-правилам, а інші хай за зп пашуть! а між ними чиновників будем тримати,

шоб ті мля не давали реальних обгрунтувань ціни людям. Бо відішлі у них нема грошей нову машину купити чи будуватись, або вони хочуть постійно мати прибуток,

а пох, що інші сфери будуть потєрпати, головне в них щоб був заложений свій процент в ціні квитка.

ТІ ПЕРЕВІЗНИКИ - ЦЕ ДРУГІ БАЗАРНИКИ!!! Базарникам теж пох*ру на курс долара і ситуацію в країні, підняли ціну і далі спокійно сидять біля ларків. А людям бля вигрібай тих дибілів лінивих, що не хочуть мозгами думати!!! І прийняти два три нових правила.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підскажіть будь-ласка де можна подивитись яка "узаконена" вартість проїзду на маршруті №107.

На офф-сайті Луцької міськради не знайшов потрібної мені інфи.

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка де можна подивитись яка "узаконена" вартість проїзду на маршруті №107.

Впринципі на вимогу пасажира водій має надати затверджену роздруківку з мокрою печаткою і вказаними цінами . Колись бачив як один чоловік хотів звірити вартість проїзду по Луцьку з тим що в даному бланку, то йому даний бланк надали ...нажаль мусив виходити і незнаю чим все закінчилось ...

Опубліковано

Луцька міська рада напевно немає відношення до 107 маршруту. Це питання, швидше за все курують обласні служби.

Опубліковано

Про 107, 104, 103 - вони почали заокруглювати ціни. Коли проїзд коштує 2,80, то звісно ж водій бере 3 грн. Хитрість в тому, що цінників з печаткою вони не вішають, тільки їхні клапті паперів із цінами. Друг платить по 2,80 за проїзд, водії нічого не кажуть, щоб не роздувати конфлікт :)

Опубліковано

Платити 2,80, а не 3,00 - це надзвичайна економія. Якщо кожен день їздити туди-назад, то ця економія складає: 0,20 * 2 * 30 = 12 грн.

Опубліковано

Платити 2,80, а не 3,00 - це надзвичайна економія. Якщо кожен день їздити туди-назад, то ця економія складає: 0,20 * 2 * 30 = 12 грн.

економія, звичайно, не велика. але так хочеться провчити зажравшихся нахаб водіїв (вони, доречі, на цьому тисячі заробляють).

P.S. а ти спробуй заплатити йому за проїзд по місту 2,40. побачиш що буде...

Опубліковано

Якби водії не брали вдвічі більше допустимої норми пасажирів та дбали про чистоту маршруток, а власники забезпечили комфорт (кондиціонери, нормальні сидіння та відстань між ними), то можна й 3 грн, думаю за кілька місяців капіталовкладення можна відбити, а пасажирам комфорт не на останньому місці.

Опубліковано

Якби водії не брали вдвічі більше допустимої норми пасажирів та дбали про чистоту маршруток, а власники забезпечили комфорт (кондиціонери, нормальні сидіння та відстань між ними), то можна й 3 грн, думаю за кілька місяців капіталовкладення можна відбити, а пасажирам комфорт не на останньому місці.

А що робити,коли маршрутка проiжджаэ майже весь маршрут з 2-3 пассажирами?

Опубліковано

Сидіння у наших маршрутках і так нормальні. Інша справа, що підтримувати їх в нормальному стані при нашому менталітеті неможливо. Завжди знайдеться декілька мудил, які порвуть, розмалюють, розламають сидіння. Відстань між сидіннями теж нормальна. В проході без проблем розминається двоє людей.

А ось кондиционер влітку би дійсно не завадив.

може 12 грн і не велика сума отак подумають 100 чоловік і водієві 1200 грн до зарплати

І знову вмикається наш дурнуватий менталітет: головне не те, що я щось втрачу, а що хтось додатково заробить. Якщо ми перестанемо думати отак, можливо і Європа стане до нас ближчою.

Опубліковано

"Не надо лохматить бабушку" про "наш дурний менталітет".

Мова не про скнарість пасажирів, а про "зажравшихся" і хамовитих водіях і власниках маршруток.

І стосовно Європи. От хай і почнуть з умов в маршрутках, а то лише звиздьож про збитковість.

Ніби в маршрутках мільйонери їздять, а не простий люд.

За№ало вже те порівняння з Європою і зручне "от почніть з себе".

От нехай маршрутчики і почнуть з себе, а ми підтримаєм.

Опубліковано

От нехай маршрутчики і почнуть з себе, а ми підтримаєм.

Поки ми будемо кивати один на одного, все залишиться як і було. Ми будемо бити себе в груди на форумі, які ми круті і горді. А по факту будемо тихенько їздити в маршрутці по тому тарифу, який встановлять власники.

Опубліковано

дивлячись на сьогоднішні ціни на пальне, уявляю, як скоро питання підняття цін у перевізників знову стане найпріорітетнішим. Все дорожчає, зростає, зашкалює - окрім наших заробітних плат.

Опубліковано

Особисто я ні на кого не киваю і не киватиму, а тим паче бити себе в груди.

Стосовно пересування у мене є альтернатива : автівка, маршрутка, тролейбус, велосипед, пішки.

В залежності від потреби і вигоди користуюсь всіма.

Стосовно заїздженого вже порівняння з Європою.

Якщо маршрутчик стосовно мене нагліє, хамить, тощо (іншими словами вилазитиме на шию) я відповім адекватно,

а не буду тихо стурбований, як Європа. Хамло розуміє лише протидію і чхало воно на Європу.

Яке відношення оті ридвани з їх водіями на наших дорогах мають відношення до Європи з вимогами "європейської" поведінки пасажирів?

Так що завязуємо з менталітетом, Європою і т.д.

Варіанти вирішення питання викладені на цьому форумі вже давно.

Опубліковано

Якщо маршрутчик стосовно мене нагліє, хамить, тощо (іншими словами вилазитиме на шию) я відповім адекватно, а не буду тихо стурбований, як Європа. Хамло розуміє лише протидію і чхало воно на Європу. Яке відношення оті ридвани з їх водіями на наших дорогах мають відношення до Європи з вимогами "європейської" поведінки пасажирів? Так що завязуємо з менталітетом, Європою і т.д.

Особисто я набагато більше хамства бачу зі сторони пасажирів, чим водія: то водій зашвидко їде, то трясе сильно, то довго стоїть на зупинці, то не там зупинився, то зарізко загальмував. Я вже мовчу про цирки, які виникають, коли один хоче закрити вікно, бо йому дує, а інший хоче відкрити, бо йому жарко.

Так що завязуємо з менталітетом, Європою і т.д.

Менталітет - це дуже цікава штука. Якщо людина бидло, то водна буде бидлом, де б вона не знаходилась. Сьогодні нахамить в маршрутці, завтра кине мимо урни кульок, післязавтра набухається і розібє пляшку посеред дороги... Так що фраза "почни з себе" - хоч і банально звучить, зате дуже влучно.

Опубліковано

Шановний unkorix, не буду здогадуватися чим Вас так зачепила за живе тема маршруток, але давайте не будемо змішувати мух з котлетами.

Коли маршрутки будуть ходити за розкладом, коли вони будуть зі справною ходовою (уявляєте, я також не люблю тряски), коли водії перестануть грати в перегони, коли на завчасну вимогу зупинитися (натискаючи кілька разів дзвінок що з кінця салону чути як він дзичить у водія) водій проскакукє зупинку (колегу по цеху потрібно обігнати) отримуєш різко і незадоволено крізь зуби хамське : "я не чув, сигналити треба було раніше, а не чекати", коли маршрутка буде іти до кінця маршруту з одним пасажиром і шофер не скаже :"на назад гроші і пересядь бо далі не їду" і ще дофіга отаких коли - тоді ми будемо говорити про вічливість і європейське відношення.

І що до бидла в маршрутці в образі пасажирів (з Ваших слів, доречі). Не потрібно робити з водіїв святих, вони себе і так, як мінімум, в ранг Бога зачислили. Не всі, звісно, є нормальні, вічливі, адекватні, котрі просто вибачаться якщо провтикають зумер про зупинку (всяке буває, робота напружена). До таких і відношення інше. А ті, котрі на гавно зходять доводячи що "ти сам дурак" коли неправі, то яке до них може бути відношення? Європейське? Я Вас прошу. :_08:

А взагалі враження таке, що Вам просто поговорити хочеться, чи то пак, пости понабивати.

Адью.

Опубліковано

А що робити,коли маршрутка проiжджаэ майже весь маршрут з 2-3 пассажирами?

У такому випадку логісти повинні (якщо такі є, як ні то повинні бути) мажють перерахувати маршрут, його доцільність, затратність, можливо його змінити чи взагалі видалити кілька маршруток з того маршруту. Взагалі то це не проблема, люди які вміють рахувати такі задачкі на раз вирішують.

Опубліковано

може 12 грн і не велика сума отак подумають 100 чоловік і водієві 1200 грн до зарплати

І знову вмикається наш дурнуватий менталітет: головне не те, що я щось втрачу, а що хтось додатково заробить. Якщо ми перестанемо думати отак, можливо і Європа стане до нас ближчою.

от давайте ви про мій менталітет роздумувати не будете, а то тицьнули пальцем в стелю. Мене не турбує в першу чергу що водій отримає зайві кошти, я краще на ті 12 грн куплю дитині пачку соку

Особисто я набагато більше хамства бачу зі сторони пасажирів, чим водія: то водій зашвидко їде, то трясе сильно, то довго стоїть на зупинці, то не там зупинився, то зарізко загальмував.

зашвидко? - бо нефіг гонки влаштовувати з іншими водіями

трясе? - а ями треба об"їзджати, а не знову ж гнатись аби першим

довго стоїть? - ну то дійсно водії полюбляють - авось ще дві гривні прибіжать

наші водії умудряються людей в дверях зажимати, тому про різку зупинку вже б мовчали

Опубліковано

от давайте ви про мій менталітет роздумувати не будете, а то тицьнули пальцем в стелю. Мене не турбує в першу чергу що водій отримає зайві кошти, я краще на ті 12 грн куплю дитині пачку соку

Можливо і не турбує, але чужі гроші (100 людей х 12 грн) все ж таки встигли порахувати ))

зашвидко? - бо нефіг гонки влаштовувати з іншими водіями

Ну так швидше ж і доїдете. Я навпаки в таких моментах вболіваю за нашого водія.

трясе? - а ями треба об"їзджати, а не знову ж гнатись аби першим

В нас є купа місць де навіть на машині нереально ями обїхати, що ж тоді говорити про маршрутки.

довго стоїть? - ну то дійсно водії полюбляють - авось ще дві гривні прибіжать

Довго стоїть лише на деяких зупинках (ЦУМ, базар). Це вже всі давно знають і треба просто завжди враховувати цей час. Не бачу ніякої проблеми в цьому.

наші водії умудряються людей в дверях зажимати, тому про різку зупинку вже б мовчали

Так буває, що і зажимають. Але часто буває, що пасажир сам не тримається за поручень, або тримається лише одним пальчиком. А потім під час гальмування летить водію мало не на коліна і ще чогось возбухає.

Ще додам. На кабіні висить табличка "біля водія по мобільному не розмовляти". Скільки людей виконує це правило? Якщо один з десяти, і то вже добре.

Я не захищаю маршрутчиків. Вони теж не святі, але треба дивитися на ситуацію з обох боків.

До того ж. Не подобається - не їздьте. Вас же ніхто не тягне силою в маршрутку. Власне я розглядаю маршрутку як засіб доставки з точки А в точку Б. Хочете комфорту - купуйте авто.

unkorix, ви водій маршрутки ?)

ні

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...